2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım pastırma güvendiğin yerden aldıysan ye bir şey olmaz ben kaç kere yedim D

valla güvendiğimiz yer den alıyoruz herşeyi gıda zehirlenmesi olmasın die sucuk yemiyorum hiç bi şekilde çünki ona herşeyi koyuyorlar canım nasıl sucuk istiyor terayağlı yumurtalı cozur cozur istiyor ama sakatat yasak

Selam kızlar uzun bir yolculuktan sonra evimdeyim Ankarada sizler neler yaptınız bakım kızlar oğlanlar iyi mi??Benim bıdık arada hissettiriyor kendini sağıma yatinca ozellikle bi takla atiyor:)) bakalım bu hafta ikili test için randevu alicam hersey yolundadir insallah azıcık yemek yiyince kibar ama sivri bir karnım varbebiklerinin cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun darısı bize olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ülküü nerelerdesin canım yaaa özlettin kendini

Canım benim bende sizleri çok özledim gerçekten bu gruba sanki insanlar elemeyle alınmış herkes çok seviyeli ve bir birini dinleyen anlamaya çalışan insanlar tabiri caizse melekler
Face de bi hamiş grubu var hakaret eden aşağılayan hor gören insanlarla dolu
:))
Ben iyiyim çok şükür dr rand bekliyorum 8 temmuz ama 4 de gidicem dayanamıyorum artık 10h oluyoruz yarın bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl gidiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm çok çok guvenilir markalar var. Bukadar canin istiyosa ye. Ben yiyorum vallahi. Ikbal veya Cumhuriyet marka içine sine sine ye cnm. Bakanligin aldigi numunelerde hiç olumsz bisiye rastlanmadi bu markalarda :)

Arkadaşlar bende şu an 10 haftalık hamileyim
4-5 gündür sağ kalçamda batma var eğilince çömelince sağ tarafıma oturunca kalçamda batma oluyor.
Ayakta durunca uzun süre geçiyor ,yürümemde de bi sorun yok.
Var mı benim gibi kalça ağrısı yaşayan .çok zor.
öyle düşme filanda olmadı neden oldu anlamadım.
Napsam bilmiyorum bitkisel krem yada viks de sürmüyorum bebeğime zarar olmasın diye napıcam şaşırdım yaa

Kızlar ağda yaptıran var mı??? Benim drum ilk 3 ay yaptırma dedi bacakların olabilir ama bikini bölgesine yaptırma dedi
Bir de yaptırıp sorun yaşayan var mı ???

Selam kızlar 😀 nasılsınız B'nde bugün biraz daha iyi gibiyim 2 aydır açamadığım buzdolabını actım zor olsada kızlar çatlak olmaması için krem-yağ kullanmaya başladınız mı 3 ay dan sonra başlayın diolar araştrdım B'nde İbrahim saraçoğlunu dinledim badem yağını öneriyor ama en önemlisi kalsiyumun eksikliği çatlamaya neden oluomuş bilginize güzel annişler 😊

Faktör 5i bilmeyen kadın doğumcu mu varmış:)) sendika de şans güzelim :) inş istediğin şekilde yerde sağlıkla doğumunu yaparsın, bebeğini kucağına alırsın..

Aynı şeyi ben de dinledim ama benim doktorum badem yağı düşüğe neden oluyor kanıtlanmış araştırma var dedi ve kullanmamı yasakladı (

Ben lazere gdiyodum cnm öncesinde simdide bi hayli az zaten onlarada jilet. Ben ağda yaptiramam ama ya bu dönemde. Hem o bölge daha hassas hemde mikroptan flan korkarim.

Gözün aydın cnm inşallah gittikçe azalir tiksinmeler. Benim zaten killanma oldu sanki gobiste oyüzden badem yagi kullanmıycam. Her banyodan snra bebe yağı kullaniyorum sindi. 3 hafta sonra falan da lierac aldim ona basliycam. Ama kalsiyum eksikliginden olduğuna hic inanmam. Ben cevremdekilerin tabiriyle yılan gibi süt içerim cocukluumdan beri ama küçük olmasina rağmen göğüslerim,kollari. Bacaklarim hep çatlak dolu

ben de ne yapıyorum nede yaptırıyorum bu arada dün bir doğum hikayesi okudum orada ki kadın şişiyor çok fena sebebini hiç bir yer bilemiyor sonra devlet hastanesinde ki doktor anlıyor ki jilet yüzünden enfeksiyon kapmış,,, yani jilet de yapıcaksan dikkatli ol derim,,,,
ne yapıyorsun dersen epilotor aletlerinin kısaltma başlığını kullanıyorum,,,,

Benim de dediğim şey bugün sağ kalçamda oldu canım nedense.

Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?

Kizlar merhaba. Benim 2 gundur belimde agri var. Kuyruk sokumu ve uzerindeki bolgede oluyo. Dogrulamiyorum namaz kilarken ozellikle cokzorlaniyorum. Sizdede var mi boyle bisey
canım o ağrılar olur normal geçer merak etme
Kızlar sabahtan beri sol kasigimin orda ağrı var ne ki sebebi...sizdede oluyor mu
olur canım rahim büyüyor
değişik bir karın ağrım var. hayır olsun inşallah. Biraz pantalon sıkıyor ondan olabilirmi annişler
gazdır o gaz
doktorun çok doğru demiş üzme kendini
kızlar şimdi saglık ocağından geldim kandaki tüm değerlerim iyi çıktı çok şükür..çarşambada bebişi görmeye gideceğiz..çok heyecanlı
maşallah canım
Kilo verenler kac kilo verdi tam olarak benim rekorumu kiran varmi
8 kilo verdim artık durdu şükür kilo vermem hic düşünmemistim kilo vermemisim diye sevinecegimi
700 gr almıştım geri vermişim rekor sende canım
maşallah bıdığına erkek geliyor
o markalar ne ki bizim burda hiç görmedim ben:) şöyle meşhur markalardan güvenilir yok mu canım hani şahin aytaç gibi her yerde bulunabilecek?

canı öyle ağrılar olur geçecek merak etme ama çok ağrıyorsa doktoruna sor

sağolun kızlar dediğim gibi sağ tarafa oturursam kalkınca batıyor artık beklicem 3 hafta sonra doktora gidicem bir sorarım inş geçer
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar rahmimin sol tarafi birşey batıyormuş gibi ağrıyor dünden beri dokununca tarif edebileceğim kelimeleri buldum bebeyle ilgili bi sorun yoktur inşaallah dimi :-(

Aynısı bende de vardı bacağımla kasık arasında acayip biyerde :) 4 gün sürdü şükür geçti şimdi insan çok tedirgin olıyor yürürken sorun yok oturunca yatınca ağrıyodu ..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çatlağın tek sebebi etin sıkı veya değil onunla alakalı kardeşim 49kg ama popo filan çatlak ama benim popomda çatlağım filan yok çünkü onun vücüdü sıkı çabuk çatlıyor benim esnek çatlamıyor yani eti sıkı derken deriden bahsediyorum biraz babanne tabiri oldu ama idare edin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…