2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya canım ben sağlık ocağına haber veremiyorum nasıl yapacağım o işi sağlık ocağım antalyada ama ben ankaradayım artık geri dönmeyeceğim de antalyaya ama ankarada da henüz bir evim yok eşim de gelemedi daha ne aşısıysa özelde olabiliyor muyum

Kızlar ankarada olanlar tıp fakültesi batuhan hocaya gidiyormu ??? Aslında memnunum ama sormak istiyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açıkçası bende tedirginim bebeği bilmeden önce gitmiştim ağdaya snr da iki kere jilet yaptım ama jilet istemiyorum lazere başlıycaktık arkadaşla bebeği öğrendim o gitti ben gidemedim keşke gitseydim diyorum şimdiye kdr yarın ağdaya gidiyim diyorum ama kararsızım Allah kerim bakalım

Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?

Canim birisi tetanos. 18. Haftadan sonra vuruyolar. Digeri ne bilemedim.

Kızlar rahmimin sol tarafi birşey batıyormuş gibi ağrıyor dünden beri dokununca tarif edebileceğim kelimeleri buldum bebeyle ilgili bi sorun yoktur inşaallah dimi :-(

Eger benim gibi cok ogurerek istifra ediyosan ondan olabilir. Hapsurunca bile agrim oluyor benim. Garip bi agri cidden ama sanirim hepimizde var aynindan.

sorma canımmm ben babama yaptırıcam sucukama çok canım isterse de içinde tavuk eti olmayan sucuk ye bence benim doktorum onu yeme şunu yeme demedi ne canın istiyorsa ye dedi amerikada 1lt kahveye bile izin veriyorlar süt içemiyorsan içine kahve at iç dedi sigara günde 4tane iç dedi onu plasenta içine almaz dedi ama 5den sonrası zararlı dedi sen ye boşver ama yeşilçaya dikkat !!

ooo hoşgeldin canım sen gelmeden önce buraları sel götürdü tam zamanında geldin valla

Dr ağdaya gitme diyince 2 kere jilet yaptım ama istemiyorum beceremiyorum da yarın gidicem ağdaya ama karar veremiyorum ( bakalım hayırlısı artık kuaförüme de sorarım olmazsa bacakları alır bikini kalır ( senin kullandığım başlık çok mantıklı aslında

ben de bugün 10+1 oldum çok şükür özlüyoruz seni buraları da unutma arada

Ankarada olan arkadaşlar tıp fakültesinde batuhan Özmen'e giden varmı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de bugün 10+1 oldum çok şükür özlüyoruz seni buraları da unutma arada

Beklerken zmn geçmiyor o yüzden arada okuyorum yazdıklarınızı facedeki grubada takılmadım okuyodum :))
Aynıyız seninle aramızda 2 gün var bende yarın 10 oluyorum salıdan salıya hafta dönüyor sen en son me zmn gitmiştin kontrole benim 21 gün oldu (

Anladım canım. Özelde de olabilirsin bence.

Tetanoz aşısından bahsetmiş arkadaş, Ankara'da herhangi bir sağlık ocağına gittiğinde yaparlar büyük ihtimalle.

Canim birisi tetanos. 18. Haftadan sonra vuruyolar. Digeri ne bilemedim.

Eger benim gibi cok ogurerek istifra ediyosan ondan olabilir. Hapsurunca bile agrim oluyor benim. Garip bi agri cidden ama sanirim hepimizde var aynindan.

Anladım canım teşekkürler öğrenirim ben. Kendi özel doktorum ne derse onu uygulıycam ben.

Beşinci ayda canım iki doz tetanoz aşısı olacağız. Bana da 1 eylüle randevu verdiler. Ağrı yapıyormuş çok. O yüzden ben hemşire ile yapmasak olmaz mı diye pazarlık edince bana iki doz aşı olacağını söylemedi.ablamdan öğrendim ben ((

benim o ağrı hep orda ben folbiolu kullandığım günün ertesi kusuyorum bi gün iyi bi gün kusmayla geçiyor genelde

Canım bulunduğun adrese göre sağlık ocağına git. Doktor adresine göre seni diğer doktorundan alıp kendi üzerine kaydediyor. Adresin yoksa seni misafir olarak da kaydedebiliyorlar. Babam her yaz trabzona gider. Reçeteli ilaçlarını bu şekilde alıyor. Bi o doktor alıyor üzerine babamı bir bu doktor :) sağlık ocağı sistemimiz iyi işliyor çok şükür 😄😄

Selam annişler ne çok kaynatmışsınız öyle gücüm yetmedi hepsini okumaya:) bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah biticek bulantılar ümitliyim:) bugün sağolsun babam yine canımı çok sıktı.
Annem eşim kayınvalidem etrafımdaki herkes oruç tutma dayanamazsın diyor. Zaten antalyadayız 40 derece burası sürekli terleyerek su kaybediyorum çok su içmem gerek biliyorum. Akşam babam eşimi aramış demişki sidal niye oruç tutmuyo, annesi ona hamileyken tutmuştu söyle tutsun demiş..
Ciddi ciddi yanımda iki saat zorladı eşimi telefonda. Eşim de doktor izin vermedi hem günler çok uzun baba fln dedi. Hala tutsun nolcak ya diyo. Allahım sen sabır ver mübarek günde

Babanı annen ikna eder...hem benim babam bilmiyo bile tutmadığimi hoş çok dindar değildir...babana söyleyende suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…