- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben lazere gdiyodum cnm öncesinde simdide bi hayli az zaten onlarada jilet. Ben ağda yaptiramam ama ya bu dönemde. Hem o bölge daha hassas hemde mikroptan flan korkarim.
Gözün aydın cnm inşallah gittikçe azalir tiksinmeler. Benim zaten killanma oldu sanki gobiste oyüzden badem yagi kullanmıycam. Her banyodan snra bebe yağı kullaniyorum sindi. 3 hafta sonra falan da lierac aldim ona basliycam. Ama kalsiyum eksikliginden olduğuna hic inanmam. Ben cevremdekilerin tabiriyle yılan gibi süt içerim cocukluumdan beri ama küçük olmasina rağmen göğüslerim,kollari. Bacaklarim hep çatlak dolu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?
Kızlar rahmimin sol tarafi birşey batıyormuş gibi ağrıyor dünden beri dokununca tarif edebileceğim kelimeleri buldum bebeyle ilgili bi sorun yoktur inşaallah dimi :-(
valla güvendiğimiz yer den alıyoruz herşeyi gıda zehirlenmesi olmasın die sucuk yemiyorum hiç bi şekilde çünki ona herşeyi koyuyorlar canım nasıl sucuk istiyor terayağlı yumurtalı cozur cozur istiyor ama sakatat yasak
Selam kızlar uzun bir yolculuktan sonra evimdeyim Ankarada sizler neler yaptınız bakım kızlar oğlanlar iyi mi??Benim bıdık arada hissettiriyor kendini sağıma yatinca ozellikle bi takla atiyor:)) bakalım bu hafta ikili test için randevu alicam hersey yolundadir insallah azıcık yemek yiyince kibar ama sivri bir karnım varbebiklerinin cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun darısı bize olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de ne yapıyorum nede yaptırıyorum bu arada dün bir doğum hikayesi okudum orada ki kadın şişiyor çok fena sebebini hiç bir yer bilemiyor sonra devlet hastanesinde ki doktor anlıyor ki jilet yüzünden enfeksiyon kapmış,,, yani jilet de yapıcaksan dikkatli ol derim,,,,
ne yapıyorsun dersen epilotor aletlerinin kısaltma başlığını kullanıyorum,,,,
Canım benim bende sizleri çok özledim gerçekten bu gruba sanki insanlar elemeyle alınmış herkes çok seviyeli ve bir birini dinleyen anlamaya çalışan insanlar tabiri caizse melekler
Face de bi hamiş grubu var hakaret eden aşağılayan hor gören insanlarla dolu
:))
Ben iyiyim çok şükür dr rand bekliyorum 8 temmuz ama 4 de gidicem dayanamıyorum artık 10h oluyoruz yarın bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl gidiyor
ben de bugün 10+1 oldum çok şükür özlüyoruz seni buraları da unutma arada
ya canım ben sağlık ocağına haber veremiyorum nasıl yapacağım o işi sağlık ocağım antalyada ama ben ankaradayım artık geri dönmeyeceğim de antalyaya ama ankarada da henüz bir evim yok eşim de gelemedi daha ne aşısıysa özelde olabiliyor muyum
ya canım ben sağlık ocağına haber veremiyorum nasıl yapacağım o işi sağlık ocağım antalyada ama ben ankaradayım artık geri dönmeyeceğim de antalyaya ama ankarada da henüz bir evim yok eşim de gelemedi daha ne aşısıysa özelde olabiliyor muyum
Canim birisi tetanos. 18. Haftadan sonra vuruyolar. Digeri ne bilemedim.
Eger benim gibi cok ogurerek istifra ediyosan ondan olabilir. Hapsurunca bile agrim oluyor benim. Garip bi agri cidden ama sanirim hepimizde var aynindan.
Eger benim gibi cok ogurerek istifra ediyosan ondan olabilir. Hapsurunca bile agrim oluyor benim. Garip bi agri cidden ama sanirim hepimizde var aynindan.
ooo hoşgeldin canım sen gelmeden önce buraları sel götürdü tam zamanında geldin valla
benim o ağrı hep orda ben folbiolu kullandığım günün ertesi kusuyorum bi gün iyi bi gün kusmayla geçiyor genelde
Selam annişler ne çok kaynatmışsınız öyle gücüm yetmedi hepsini okumaya:) bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah biticek bulantılar ümitliyim:) bugün sağolsun babam yine canımı çok sıktı.
Annem eşim kayınvalidem etrafımdaki herkes oruç tutma dayanamazsın diyor. Zaten antalyadayız 40 derece burası sürekli terleyerek su kaybediyorum çok su içmem gerek biliyorum. Akşam babam eşimi aramış demişki sidal niye oruç tutmuyo, annesi ona hamileyken tutmuştu söyle tutsun demiş..
Ciddi ciddi yanımda iki saat zorladı eşimi telefonda. Eşim de doktor izin vermedi hem günler çok uzun baba fln dedi. Hala tutsun nolcak ya diyo. Allahım sen sabır ver mübarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?