ya canım ben sağlık ocağına haber veremiyorum nasıl yapacağım o işi sağlık ocağım antalyada ama ben ankaradayım artık geri dönmeyeceğim de antalyaya ama ankarada da henüz bir evim yok eşim de gelemedi daha ne aşısıysa özelde olabiliyor muyum
Babanı annen ikna eder...hem benim babam bilmiyo bile tutmadığimi hoş çok dindar değildir...babana söyleyende suç
bitanesi 20. haftada tetenoz aşısı bnce en yakın sağlık ocağına git 20. haftada durumunu anlat yaparlar aşını..yapmazlarsa özele gidersin canım
Adresim yok işte adressizim benCanım bulunduğun adrese göre sağlık ocağına git. Doktor adresine göre seni diğer doktorundan alıp kendi üzerine kaydediyor. Adresin yoksa seni misafir olarak da kaydedebiliyorlar. Babam her yaz trabzona gider. Reçeteli ilaçlarını bu şekilde alıyor. Bi o doktor alıyor üzerine babamı bir bu doktor :) sağlık ocağı sistemimiz iyi işliyor çok şükür 😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim o ağrı hep orda ben folbiolu kullandığım günün ertesi kusuyorum bi gün iyi bi gün kusmayla geçiyor genelde
Beklerken zmn geçmiyor o yüzden arada okuyorum yazdıklarınızı facedeki grubada takılmadım okuyodum :))
Aynıyız seninle aramızda 2 gün var bende yarın 10 oluyorum salıdan salıya hafta dönüyor sen en son me zmn gitmiştin kontrole benim 21 gün oldu(
merhaba canim aramiza hosgeldin insallh bu sefer saglikla sorunsuz bi sekilde alirsin yavrunu kucagina.
sat ve yasini yazarsan ekliyeyim ilk sayfadaki listemize ismini.icini ferah tut 3 ayi doldurmussun hemen hemen insallah bundan sonra sorun olmaz
Sağol cnm hoş buldum sat normalde 20 nisan ama doktor 9 nisan olarak almış yaşım 33 teşekkür ederim :)
canim ya hamilelikte grip gercekten cok zor digeriki hamileligimde olmustum bende ilac kullanamayinca gecmekte bilmiyorben suya damlatilan buhar damlalarindan alip yapmistim bitkisel oluyor onlar cok sicak suya damlatip yuzunu uzerine kapatiyosun havluyla baya aciyor burnunu falan insanin sende bi arastir derim ben faydasini goruyordum rahatlatiyordu ...
gozun aydin canim demek kurtuldun bulantilardan darisi bana ve bulanti cekenlere olsun insallah.
canim dah cok kucuk ense kalinligi icin falan 20 gun sonra tum kontrollerini yapar belki cinsiyetini bile ogrenirsin bebisin
canim masallah bebegine gozun aydin demek kiz adayi bi beis daha geliyor masallah saka maka kizlarin fendi erkekleri yenicek mi ne
insallah rabbim herkese gonlundekini versin oncelikle saglikli olsunlar tabi
cok kisi yazmis oruc tutmadigim icin kendimi kotu hissediyorum diye senin mesajin altindan herkes icin yazayim.
sonucta bizler keyfi bi sebebten birakmadik oruclarimizi buda rabbimin bi dilegi rabbim dilemeseydi bu ayda hamile olmazdik o yuzden iciniz rahat olsun oturun bi guzel yiyin yemeklerinizi kimse bilmesede olur rabbim biliyor neden oruc tutmadiginizi.
oruc tutanlara imreniyorum ama benim icimde bana bagli bi can var onun icin tutmamak orucu kazaya birakmak en guzeli.zaten yemiyorum bisey bulantilardan oruca niyet etsem cikardigim an bozuklacak orucum
kizlar suan 7-8 aylik olanlarin topiginde gormustum herkes baska seyler kullanmis catlatllar icin ama tek badem yagi kullananlar memnun kalmis
insallah guzel sonuclar alirsin canim cinsiyetide belli olur imnsallah
canım ben magnezyuma başladım kabızlığım gitti:) hamur işini hep yasaklıyorlar zaten canım
akıntı çok normal
bir şey olmamıştır canım korkma
kusura bakmasında hissediliyor ben oğlumu 12. haftada hissettim bebek hareketinide iyi biliyorum haliyle:) şimdi yine hissediyorum, hissedemezsin diyen dr a deli oluyorum:) ya gazı bebeği ayırabiliyorum yani
maşallah canım bebişine
öğrenebilirsin
canım her gün vurulduğunu biliyorum benim arkadaşımda her gün vurundu ve dokuz ay yattı ona rağmen dr yapabilirsin dedi ama çatısı dar olduğu için yapamadı tek engel oydu iğne zaten doğuma yakın kesiliyor, o arkadaşımda doğum sonrası iğne kullanmadı, riskini biliyorum, normal yap diye seni zorlayacak halim yok sadece yapılabilirliğini söylüyorum ben
amin canım seninde bol olsun neşen
kesinlikle yorulmak yok eskisi gibi değil hayat şimdi gebelik zor maalesef
canım bebeğini beslemen lazım anlıyorum seni çok tuhaf gelir dışarda yemek ama gebesin neticede, sokakta dolaşarak yemiyorsun ki
oyy maşallah bebişe demek kız hadi gözün aydın canım
canım çaren yok tenha yerleri seçemeye bak rahatsız olursan gerçekten sıkılıyor insan
Rabbim bu bebeğini bağışlasın sana, benim göğüs acım 6. haftada kesildi, oğlumda 12 hafta sürmüştü, normal korkma
Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?
Benim göğüs ağrılarım kesildi bende 2 gündür kendi kendime bunu soruyodum benim 8 de randerum ama ben 4 de gidicem merak ediyorum artık( kaç haftalıksın
hapşurunca kasıklarıma öyle bir ağrı giriyorki benim kuzucukta korkuyomudurki acaba:2:
Beşinci ayda canım iki doz tetanoz aşısı olacağız. Bana da 1 eylüle randevu verdiler. Ağrı yapıyormuş çok. O yüzden ben hemşire ile yapmasak olmaz mı diye pazarlık edince bana iki doz aşı olacağını söylemedi.ablamdan öğrendim ben((
hapşurunca kasıklarıma öyle bir ağrı giriyorki benim kuzucukta korkuyomudurki acaba:2:
Faktör 5i bilmeyen kadın doğumcu mu varmış:)) sendika de şans güzelim :) inş istediğin şekilde yerde sağlıkla doğumunu yaparsın, bebeğini kucağına alırsın..
KIZLAR YAAAA hiç iştahım yok midem arada bulaniyo ama oyle cok sık kusmuyorum hiç kila alamadim zaten cok zayifim benim gibi olan varmı ?
bende folibol kullandım cnm hiçbişiy olmadı bana zaten hamile olduğumu ya göbekten yada kasık ağrısıyla aklıma geliyor başka biç bi belirti yok hayırlısı
Selam annişler ne çok kaynatmışsınız öyle gücüm yetmedi hepsini okumaya:) bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah biticek bulantılar ümitliyim:) bugün sağolsun babam yine canımı çok sıktı.
Annem eşim kayınvalidem etrafımdaki herkes oruç tutma dayanamazsın diyor. Zaten antalyadayız 40 derece burası sürekli terleyerek su kaybediyorum çok su içmem gerek biliyorum. Akşam babam eşimi aramış demişki sidal niye oruç tutmuyo, annesi ona hamileyken tutmuştu söyle tutsun demiş..
Ciddi ciddi yanımda iki saat zorladı eşimi telefonda. Eşim de doktor izin vermedi hem günler çok uzun baba fln dedi. Hala tutsun nolcak ya diyo. Allahım sen sabır ver mübarek günde
KIZLAR benim doktorum iyiliğinden değil cahilliğinden normal doğum yap diyo adamın faktör 5 in ne olduğundan haberi yok ben anlattım da öyle anladı, yani şükredilcek bir şansım yok:) ayrıca bizim gibi kan sorunu olanların mutlaka hematoloji bölümü olan bir hastanede doğurması gerekiyomuş olası bir sıkıntıya karşı haberiniz olsun ben ank gazi de doğum yapcam o yüzden inş.
Az once hapsurduktan sonra kasigima giren agridan ciglik attim sesime kocam uyandi odu koptu. Bacaklarimi cekip hapsuruyorum 😌
Yalniz diilsin ben varim canim😉
Ay masallah de kendine ya, cok imreniyorum sizlere...
Canim hic sikma canini baban da olsa erkek iste, kolay mi icinde bi can buyutmek bilmiyolar tabi. Daha 2 ayligim zormus anliyorum. Erkekler anliyamiyolar malesef.
Cok şaşırdım canım düşük tehlikesini hiç duymamıştım 😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?