2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
KIZLAR YAAAA hiç iştahım yok midem arada bulaniyo ama oyle cok sık kusmuyorum hiç kila alamadim zaten cok zayifim benim gibi olan varmı ?

bitanesi 20. haftada tetenoz aşısı bnce en yakın sağlık ocağına git 20. haftada durumunu anlat yaparlar aşını..yapmazlarsa özele gidersin canım

Babanı annen ikna eder...hem benim babam bilmiyo bile tutmadığimi hoş çok dindar değildir...babana söyleyende suç

Canım kendi arayıp ısrarla soruyor tutuyor mu tutmuyor mu diye, yalan söyleyemem ki tutmuyorum işte.. Sanki keyfimden tutmuyorum adam canımı sıkmak için söylüyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adresim yok işte adressizim ben ama misafir olayı varmış evet onu yapacağım

benim o ağrı hep orda ben folbiolu kullandığım günün ertesi kusuyorum bi gün iyi bi gün kusmayla geçiyor genelde

bende folibol kullandım cnm hiçbişiy olmadı bana zaten hamile olduğumu ya göbekten yada kasık ağrısıyla aklıma geliyor başka biç bi belirti yok hayırlısı

Ben geçen hafta perşembe gitmiştimm 10 temmuzda da ikili testimiz var inşallah canımm senin bayaa uzunmuş aran

evet kendinizi yormayin dinlenin firsat buldukca bebekler olunca firsat olmucak dinlenmeye zaten

yat canim dinlen tehlikeye sokma bebegi isler bi sekilde olur onemli olan bebegin ve senin sagligin [/QUOTE]

Çok Sağol cnm moralim düzeldi çok korktum acı tecrübelerim olduğu için neyse sevindim :)

Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?

Tetanoz aşısı canım bana söylediler ilk dozu 16. Haftada gel dediler yapcaklar

11+5 haftalık oldu üç ay dolcak az kaldı. senin kaç haftalık cnm iyi düşünelim iyi olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim canım bilgin için. Artık bebişlerimiz için katlanıcaz ağrısına canım.

hapşurunca kasıklarıma öyle bir ağrı giriyorki benim kuzucukta korkuyomudurki acaba:2:

Az once hapsurduktan sonra kasigima giren agridan ciglik attim sesime kocam uyandi odu koptu. Bacaklarimi cekip hapsuruyorum 😌

KIZLAR YAAAA hiç iştahım yok midem arada bulaniyo ama oyle cok sık kusmuyorum hiç kila alamadim zaten cok zayifim benim gibi olan varmı ?

Yalniz diilsin ben varim canim😉

bende folibol kullandım cnm hiçbişiy olmadı bana zaten hamile olduğumu ya göbekten yada kasık ağrısıyla aklıma geliyor başka biç bi belirti yok hayırlısı

Ay masallah de kendine ya, cok imreniyorum sizlere...

Canim hic sikma canini baban da olsa erkek iste, kolay mi icinde bi can buyutmek bilmiyolar tabi. Daha 2 ayligim zormus anliyorum. Erkekler anliyamiyolar malesef.

Ewet cnm dr cook önmli faktör 5 heterozigotmusun sende... Bızde emboli riski çok yuksekmıs oyuzden cok rsklıymışiz allh yardımcımız olsun ve bnm drum bbgınde 10 yasından sonra baktrman lzm erkekse farklı kızsa farklı bı tedavı dedı cnm😢

Ooy oy sağolasın canım haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…