- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Canım kendi arayıp ısrarla soruyor tutuyor mu tutmuyor mu diye, yalan söyleyemem ki tutmuyorum işte.. Sanki keyfimden tutmuyorum adam canımı sıkmak için söylüyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooy oy sağolasın canım haklısın..
Benim de kv tut tut çok günah diyor ama ben güne istifra ederek başlıyorum hamileliğim ağır geçiyor bir şey yediğim yok ama uyüüyudum yudum su..
Sen hiç sıkma canını sen baban bunun için aradığında konuşma senin adına eşin konuşsun.. İlaçlarım var doktor yasakladı bebeğin suya ihtiyacı varmış vs de.. Allah tutmasan da olur diye ehliyet verdikten sonra için rahat olsun... Zaten Antalya dasın Allah korusun.. Moralini de bozma..
Ewet cnm dr cook önmli faktör 5 heterozigotmusun sende... Bızde emboli riski çok yuksekmıs oyuzden cok rsklıymışiz allh yardımcımız olsun ve bnm drum bbgınde 10 yasından sonra baktrman lzm erkekse farklı kızsa farklı bı tedavı dedı cnm😢
Selam annişler ne çok kaynatmışsınız öyle gücüm yetmedi hepsini okumaya:) bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah biticek bulantılar ümitliyim:) bugün sağolsun babam yine canımı çok sıktı.
Annem eşim kayınvalidem etrafımdaki herkes oruç tutma dayanamazsın diyor. Zaten antalyadayız 40 derece burası sürekli terleyerek su kaybediyorum çok su içmem gerek biliyorum. Akşam babam eşimi aramış demişki sidal niye oruç tutmuyo, annesi ona hamileyken tutmuştu söyle tutsun demiş..
Ciddi ciddi yanımda iki saat zorladı eşimi telefonda. Eşim de doktor izin vermedi hem günler çok uzun baba fln dedi. Hala tutsun nolcak ya diyo. Allahım sen sabır ver mübarek günde
Babanı annen ikna eder...hem benim babam bilmiyo bile tutmadığimi hoş çok dindar değildir...babana söyleyende suç
evet canım ben de heterozıgotum yine biz şanslıyız homozigot olsa risk sekiz kat artıyo
Kızlar göğüslerimin renkli kısmı soyulmuş benim sizde de oldu mu
Cnm gerçek afyon sucugu bunlar. Zaten fiyatlari görünce wuuww oluyosun malesef ama hem leziz hemde güvenilir. Migroslarda carrefourlarda var. Hatta gecen ikbal'e ucz markette rastladım varsa evinin yanında. Ayy yada bukadar canin istemiş ver adresini b3n sana kargoluym kız nolcak ciddiyim bako markalar ne ki bizim burda hiç görmedim ben:) şöyle meşhur markalardan güvenilir yok mu canım hani şahin aytaç gibi her yerde bulunabilecek?
Ayy ewet cnmmm bunada şükür kilo varmı bnde biraz kılo war kendımı ona sucluodum zayıflardada oluyormus😢😢
canım bunun kilo ile hiçbir alakası yok ben sporcu ve zayıf bir insandım, bu tamamen genlerle alakalı mesela benim ablam homozigot bilmeden doğum kontrol hapı kullandı ve amboli geçirdi şimdi ömrü boyunca comadin die bir ilaç kullanmak zorunda allahtan ben taşıyıcıyım ve ABLAMIN BU DURUMU sAYESİNDE BEN DE HASTALIĞIMI öğrendim de gebelikte tedbir alma fırsatım oldu.
Ayy cnm gecmiş olsunnn o amboliden bnde çok korkuom bn ıkı bbgımı kaybttım bu ucuncu hmileliğim sen yıne şanslıymışsın nasta öğrenmişsin...
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
inşallah sağ sağlim kucağına alırsın, ama umutsuzluğa düşme benim ablam o haliyle günde iki kez iğne kullanarak iki tane turp gibi çocuk doğurdu bir kız bir erkek, düzgün tedavi görürsen inş sıkıntı olmaz,
Ben geçen hafta perşembe gitmiştimm 10 temmuzda da ikili testimiz var inşallah canımm senin bayaa uzunmuş aran
rabbim hepinize hayırlısıyla bebekler nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?