2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

inşallah çok güzel haberler olur canım..

Kızlar ben iyice kafayı yesim😁😁😁😁 bebeğimin odası olcak bi odam var boş oraya girip hayaller kuruyorum seneye bu odaya yenı yenı alısmaya calıscak 6 ay yanımda yatar yazın bu odaya geçer die hayallere daldım😃😃😃😃

yarın saat 5 de randevum var,,, o kadar stresliyim ki,,,, bu doktora gitmek beni gerçekten çok geriyor,,,,,,
pozitif düşün leble diyorum,, pozitifim,,,,,,pozitifim,,,,,

yarın saat 5 de randevum var,,, o kadar stresliyim ki,,,, bu doktora gitmek beni gerçekten çok geriyor,,,,,,
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım. Rabbim gönlüne göre versin :)

Canim aklına kötü birsey getirme sakin aksine sevine sevine git bebegini göreceksin kimbilir nasilda buyurmuştur kipir kipir olmuştur kesin yarın icin güzel haberlerini bekliyorum :)

Canim seninde az kalmış inşallah guzel haberler alirsin sende cinsiyet konusunda gonlundeki neyse o olsun insallah :)

Son düzenleme:

amin inş rabbim önce sağlık sonra gönlümüzdekini versin

Canim sen tutuyorum desen bu seferde niye tutuyosun diyr cikisirdi baban. O yuzden bosver hiiicccc takma kafana. Bazi insanlaei naparsak yapalim memnun edemiyoruz iste..

Okudum canim Allah kabul eder de insaallah bekleyen tum bayanlarin hayirli saglikli gonullerindeki gibi evlatlari olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde yarın 11 de doktor randevum kafamda busuru soru oluyor oraya gidince unutuyorum. En onemlisi vitamin hspi hsngi hapi kullanicam guatrdan dolayi hap kullandigim icin icinde iyot olan kullanma demisti ilk zaman ama ne kullancam yarın guzelce ogrenmem gerek adam akilli birsey yemiyorum bari haptan vitamin girsin yavruma
Bebegimin durumunuda çok merak ediyorum inşallah hersey yolundadir sağlıklıdır yavrum.
Saglikli olsunlar gerisi hic umrumda değil yeterki iyi olsun yavrularımiz...

Son düzenleme:
Kizlar hayirli geceler hepinize.. Bizim ilisik kesme sureci biraz sancili oldu. 16.15 te geldi kararname. Zar zor yetistirdik islemleri. Iftar icin de ankda rezervasyon yaptirmistik. Yetisemicez diye baya agladim :) En sevdigim seyi yicektim cunku. Amma velakin yetistik ancak bi lokmadan sonrasini yiyemedim malesef. Midem almadi en azindan aileme kavustum ama cok sukur. Burda bana iyi bakarlar. Duzelirim insaallah biraz daha.. Bulantisi olan arkadaslar hepimizin bulantisi en kisa surede sip diye kesilsin insaallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar icinde domuz jelatini olan hap hangisiydi olmayan hangisiydi yarın onu bi doktora sorayım jelatinsiz olani yani tavsiye ederse bende ondan alayım gerci burda o vitamin hapi varmi onuda bilmiyorum da ???
Siz bana bi ismini yaziverin ben onu bi arastirayim ...

Canım sakin ol stres bebişe de zarar biliyosun. Allahın izniyle herşey yolundadır ne güzel bebişini görceksin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlarrr
bu gün işler yoğun olunca bakamadım hiç size..
aama şimdi okudum hepinizi...
3 gündür bulantım yok rahattım derken bu gün mutfaktan zor koştum wc ye
geçmicek mi bu bulantılar..
bi de kızlarrr doktor bana kan hapı verdi ama vitamin isteğe bağlı dedi.....
hepinizin doktorları vitamin verdi mi?
Kilo verenler kac kilo verdi tam olarak benim rekorumu kiran varmi
8 kilo verdim artık durdu şükür kilo vermem hic düşünmemistim kilo vermemisim diye sevinecegimi

ben 3kg verdim canım senin rekorunun üstüne duymadım hiç....
bi arkadaşım vardı mutfağa bile giremiyordu o 7 kg vermişti..
Allah yardımcın olsun canım benim çoğu gitti azı kaldı....

ben tombiş hamile kaldım...
beni niya tanıştırmadı acaba
iyi birşey aslında ...
ama

karnın sivriyse oğlun olabilir

canım ya saçma bi soru olucak ama ben de bebe yağına başlıcam da duştan sonra sürüyosun ya çok yağlanmıyor mu cildin yoksa emiyor mu hemen?

hapşurunca kasıklarıma öyle bir ağrı giriyorki benim kuzucukta korkuyomudurki acaba:2:

benim de aynı canım korkuyorum ama inadına da çok hapşırıyorum....

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize...
ben de hep sorularımı unutuyordum artık gitmeden yazıyorum

Sılacım Elevit'te jelatin var, Decavit'te yok.

Ben de okudum canım, hayırlısı.

Kızlar bu gün bebişimi gördüm, ellerini sakladı bizden, ayaklarını gösterdi hep, ikili testimi oldum sonuçlar 10 gün sonra çıkıcakmış.
Ölçüler normal çok şükür, özel hastane olduğu için 125 tl verdim. İki kilo almışım 60 ile hamile kalmıştım 62 olmuşum, bu duruma bi DUR demek lazım yaa, sizler kaç kilo aldınız şimdiden ?

11+5 haftalık oldu üç ay dolcak az kaldı. senin kaç haftalık cnm iyi düşünelim iyi olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Amin cnm inş benimde 10h oldu tam :)) hayırlısı artık bakalım

11+5 haftalık oldu üç ay dolcak az kaldı. senin kaç haftalık cnm iyi düşünelim iyi olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Amin cnm inş benimde 10h oldu tam :)) hayırlısı artık bakalım

Canım babana ısrar etmmesini zaten vicdan azabı duyduğunu ama doktorunun tutmana müsade ermediğini söyle bizim annelerimizin yediği gıdalarla bizim yediklerimiz aynı değil sağlıklı yiyecekler tüketmediğimiz için direncimiz yok bunu da annene söyle o anlatsın babana karışma kıza desin yarın bebeğine Allah göstermesin bişey olsa sorumluluk alabilecek mi ki alsa bile beneğin geri gelecek mi dinimiz de bile zorlama yok hamileler tutamıyor emzirenler 2 yıl tutamıyor ama şu var halin vaktin yerinde olur gücün bar tutarsın ne mutlu sana sen canını sıkma babandır vazifesini yaptığını düşünüyordur ama sen kalbini ferah tut

günaydın uyuyan prensesler benim sistit,grip ve sevgiliyle buluşma heycanı beni uyutmadı namazdan beri...burnuma tuzlu su yaptım yani bi deliğinden püskürttüm öbür deliğinden kan pıhtılarıda geldi korktum tuzu fazla kaçırdım galiba sizce zararı olur mu inş. bebeğim iyidir 9:20 DE Randevumuz var korkuyla ümit arasındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…