- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Ben de oldu geçen hafta tam uç kısımları soyuldu. Genişlediği için deri atıyor galiba
3 temmuzda saat 9 da doktordayız allah izin verirse rabbim inş sağlıklı olduğunun haberini alırım inş sonrada cinsiyetini öğrenirim inş çok merak ediyorum eşime diyorumki ne olsun istersin faretmez diyor adamın içinden geçen bişiy yok
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım. Rabbim gönlüne göre versin :)yarın saat 5 de randevum var,,, o kadar stresliyim ki,,,, bu doktora gitmek beni gerçekten çok geriyor,,,,,,
pozitif düşün leble diyorum,, pozitifim,,,,,,pozitifim,,,,,
Canim aklına kötü birsey getirme sakin aksine sevine sevine git bebegini göreceksin kimbilir nasilda buyurmuştur kipir kipir olmuştur kesin yarın icin güzel haberlerini bekliyorum :)yarın saat 5 de randevum var,,, o kadar stresliyim ki,,,, bu doktora gitmek beni gerçekten çok geriyor,,,,,,
3 temmuzda saat 9 da doktordayız allah izin verirse rabbim inş sağlıklı olduğunun haberini alırım inş sonrada cinsiyetini öğrenirim inş çok merak ediyorum eşime diyorumki ne olsun istersin faretmez diyor adamın içinden geçen bişiy yok
Canim aklına kötü birsey getirme sakin aksine sevine sevine git bebegini göreceksin kimbilir nasilda buyurmuştur kipir kipir olmuştur kesin yarın icin güzel haberlerini bekliyorum :)
Canim seninde az kalmış inşallah guzel haberler alirsin sende cinsiyet konusunda gonlundeki neyse o olsun insallah :)
Canım kendi arayıp ısrarla soruyor tutuyor mu tutmuyor mu diye, yalan söyleyemem ki tutmuyorum işte.. Sanki keyfimden tutmuyorum adam canımı sıkmak için söylüyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
yarın saat 5 de randevum var,,, o kadar stresliyim ki,,,, bu doktora gitmek beni gerçekten çok geriyor,,,,,,
Kilo verenler kac kilo verdi tam olarak benim rekorumu kiran varmi
8 kilo verdim artık durdu şükür kilo vermem hic düşünmemistim kilo vermemisim diye sevinecegimi
dediğin gibi şeker yediğim zaman iyi gene şeker bitio gene başlıobari bu kadar yediğime beslense...kızlar bu arada bişey dicem diyetisyenle devam eden varmı hamileliğine satğlık için ben kilolu değilim ama doktorum diyetisyenle tanıştırcam dedi merak ettm...
Selam kızlar uzun bir yolculuktan sonra evimdeyim Ankarada sizler neler yaptınız bakım kızlar oğlanlar iyi mi??Benim bıdık arada hissettiriyor kendini sağıma yatinca ozellikle bi takla atiyor:)) bakalım bu hafta ikili test için randevu alicam hersey yolundadir insallah azıcık yemek yiyince kibar ama sivri bir karnım varbebiklerinin cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun darısı bize olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben lazere gdiyodum cnm öncesinde simdide bi hayli az zaten onlarada jilet. Ben ağda yaptiramam ama ya bu dönemde. Hem o bölge daha hassas hemde mikroptan flan korkarim.
Gözün aydın cnm inşallah gittikçe azalir tiksinmeler. Benim zaten killanma oldu sanki gobiste oyüzden badem yagi kullanmıycam. Her banyodan snra bebe yağı kullaniyorum sindi. 3 hafta sonra falan da lierac aldim ona basliycam. Ama kalsiyum eksikliginden olduğuna hic inanmam. Ben cevremdekilerin tabiriyle yılan gibi süt içerim cocukluumdan beri ama küçük olmasina rağmen göğüslerim,kollari. Bacaklarim hep çatlak dolu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hapşurunca kasıklarıma öyle bir ağrı giriyorki benim kuzucukta korkuyomudurki acaba:2:
Benimde yarın 11 de doktor randevum kafamda busuru soru oluyor oraya gidince unutuyorum. En onemlisi vitamin hspi hsngi hapi kullanicam guatrdan dolayi hap kullandigim icin icinde iyot olan kullanma demisti ilk zaman ama ne kullancam yarın guzelce ogrenmem gerek adam akilli birsey yemiyorum bari haptan vitamin girsin yavruma
Bebegimin durumunuda çok merak ediyorum inşallah hersey yolundadir sağlıklıdır yavrum.
Saglikli olsunlar gerisi hic umrumda değil yeterki iyi olsun yavrularımiz...
Sılacım Elevit'te jelatin var, Decavit'te yok.Kızlar icinde domuz jelatini olan hap hangisiydi olmayan hangisiydi yarın onu bi doktora sorayım jelatinsiz olani yani tavsiye ederse bende ondan alayım gerci burda o vitamin hapi varmi onuda bilmiyorum da ???
Siz bana bi ismini yaziverin ben onu bi arastirayim ...
Ben de okudum canım, hayırlısı.merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Sılacım Elevit'te jelatin var, Decavit'te yok.
11+5 haftalık oldu üç ay dolcak az kaldı. senin kaç haftalık cnm iyi düşünelim iyi olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
11+5 haftalık oldu üç ay dolcak az kaldı. senin kaç haftalık cnm iyi düşünelim iyi olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
Canım kendi arayıp ısrarla soruyor tutuyor mu tutmuyor mu diye, yalan söyleyemem ki tutmuyorum işte.. Sanki keyfimden tutmuyorum adam canımı sıkmak için söylüyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?