2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın hamişler. Bu aralar eşimle tartışıyoruz moralim çok bozuk geçen gün ağlama krizine girdim. Bebeğime birşey olur diye korkuyorum Perşembe günü ikili test var inşallah güzel geçer..

çok güzel anlatmışsın :) etim sıkı ve karnım harita:))
Bugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım tetanoz aşısı iki doz hamileyken 3 doz doğum sonrası
canım misafir hasta olarak gidebilirsin öyle bir yöntem var, ya da özelde yapar, bazı doktorlar gerek bile görmüyor
ahh canım sen babanı biliyorsun sıkma canını dedin ya üzmek için yer arıyor diye o yüzden gerçekten takma onun boynuna mı borçmuş borç senin borcun Rabbim izin vermiş ona ne
KIZLAR YAAAA hiç iştahım yok midem arada bulaniyo ama oyle cok sık kusmuyorum hiç kila alamadim zaten cok zayifim benim gibi olan varmı ?
canım ben ilk 6 hafta acayip iştahlıydım şimdi artık zorla yiyorum düşük riskiyle yatmak moralimi çok bozdu iştahım kesildi
Çok Sağol cnm moralim düzeldi çok korktum acı tecrübelerim olduğu için neyse sevindim :)
korkma canım bende yaşadım bir kayıp sakın belirtilere takılma belirti bir gelir bir gider
canım cahilliğinden diyor o günah değil hamileyken tutmama ruhsatımız var tutabilende var ama tutamayan sonra ödeyebiliyor borcunu
Kızlar göğüslerimin renkli kısmı soyulmuş benim sizde de oldu mu
benim oluyor seninde mi cildin kuru canım çok oynamadan krem sür yoksa yara olur
yok canım istemedi de bazen yiyorum oğlum çok sever eşimde yeni almış bizim buranın kendi markası, Allah razı olsun düşünmen bile yetti ama migrostan alamam tatlım alkol satılan yerden bir şey almıyoruz biz, diğer marketlere bakıcam gidince var mı:)
canım zararı olacağını sanmıyorum maden suyu denedin mi yanı mantık çünkü hem de hamilelikte çok faydalı bana da o iyi geliyor
inşallah canım
her şey yolunda tabi annesi kuzun çok iyi inşaallah
neyse hallolmuş canım tadını çıkar artık
elevitte var decavitte yok
maşallah canım bebişine
canım korkma bir şey olmaz tuzlu su tahriş etmiştir normal, bebeğinde iyidir endişelenme
Günaydın hamişler. Bu aralar eşimle tartışıyoruz moralim çok bozuk geçen gün ağlama krizine girdim. Bebeğime birşey olur diye korkuyorum Perşembe günü ikili test var inşallah güzel geçer..

Canım inşallah düzelir sorunlarınız

Günaydınlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Bende dün hastalıktan ağlama krizine girdn gurbette ve hamileyken hastalık zor oluyor ama RABBİME emanet meleklerimiz.RABBİM eşin ile aranıza şeytan ve nefsi sokmasın hayırlı gecim versin Âmin...sene bu duaları bol et ben tartışınca böyle dua ediyorum çözülüyor elh. problemler...

çok kuru da değildir cildim ama anlamadım dün farkettim bende bebe yağına başladım artık onu sürüyorum her yerime bakalım işe yarayacak mı

gunaydın canım.Ne sorun ki canım tartışma sebei:26:.Hamile eşle neden tartışılır ki
Günaydınlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

gunaydın canımmmm.

Fıstıklar cümleten selam.
Cancagızlarım şimdi beni can kulagı ile dinleyin..
Bebişimin bana verdiği yetkiye dayanarak sizlere mercimek corbasını yasaklıyorum o kadar,itiraz istemiyorum.Dün acillik olduk. Gaz sancısından Nasıl bir acı aman Allahım...
Neyse birkaç ilaçla sıkıntım bitti.
Ama cidden yemeyin mercimek falan ya.Mini doğum sancısı provası yaptım resmen.
Bİrde çatlama konusunda sanmıyorum hatunlar etin sıkılıgı ile alakalı olsun. Benım etim cok gevsek ama bacaklarım cok çatladı ergenlık döneminde.Şimdi karnımda çatlayacak biliyorum o yüzden sallamıyorum

dikkat etmem gereken herşeyi söyledi saolsun doktorum eşimin yanında dediği için o çok hassas hiç bişeye izin vermiyordoktor söledi hayır dior sabretcez bu bebek bizim altıntopumuz bekledik 7 yıl sonra nasip oldu hayırlısı olsun o yüzden sakınıyoruz:)

canım ben ilk gebeliğimde 3 haftalıktı gittim yaptırmaya yaptırdımda 2 gün sonra bebek düştüama onun yüzünden ama değil bilmiyorum sağlıksız dediler...şimdi bunda 10 haftalıkken kendim eldivenle topladım sonra üstünden sir ile geçtim bi sıkıntı olmadı...ama korkuyor isen kes biraz ben öyle yapmıştım çünki hiç alışkın değildim biraz öyle idare et...tüğ dökücü aldım onu kullanayım die kimyasal çok kokuyordu kullanmaıdm jiletede vurmak istmedimm ay ne kadar sorunluyuz kıl tüyden:)

kızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba

3 tane okudum canım. Allahım tez zamanda hepinize hamile kalabilmeyi nasip eylesin...sağlıkla kalın.

kızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba

yok be canım ne zararı olacak.O kdar da abartmayın. Ona bakılırsa doktorların ultrasonra karnımıza sürdüğü jelde zararlı yaaa. Hadi bakalım .Birşey olmaz tosuncuklara ALLAH'a emanetler

kremin zararı olacağını sanmam ama şekerler konusunda emin değilim canım o da katkılı olduklarından

yok be canım ne zararı olacak.O kdar da abartmayın. Ona bakılırsa doktorların ultrasonra karnımıza sürdüğü jelde zararlı yaaa. Hadi bakalım .Birşey olmaz tosuncuklara ALLAH'a emanetler

okaliptüslü şekerin zararı olur mu ki

Ben sorularımı telefona not ediyorum canım, orda tek tek soruyorum

benimde kurumuştu yara olmuştu içi hep canım yağlı arko sürdüm burnumun içine yoksa başka türlü uyuyamıyordum.
o kadar çok titizlenmeye gerek yok bence bir şey olacağını sanmıyorum. sonuçta elimize yüzümüze de krem sürüyoz deriden emiyor.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Gelince hemen yaz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…