çok güzel anlatmışsın :) etim sıkı ve karnım harita:))canım çatlağın tek sebebi etin sıkı veya değil onunla alakalı kardeşim 49kg ama popo filan çatlak ama benim popomda çatlağım filan yok çünkü onun vücüdü sıkı çabuk çatlıyor benim esnek çatlamıyor yani eti sıkı derken deriden bahsediyorum biraz babanne tabiri oldu ama idare edin işte
canım tetanoz aşısı iki doz hamileyken 3 doz doğum sonrasıBugün sağlık Ocağı'na haber verdim kızlar. İki tane aşın olucak dedi diğer aylarda. Ne aşısı acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım misafir hasta olarak gidebilirsin öyle bir yöntem var, ya da özelde yapar, bazı doktorlar gerek bile görmüyorya canım ben sağlık ocağına haber veremiyorum nasıl yapacağım o işi sağlık ocağım antalyada ama ben ankaradayım artık geri dönmeyeceğim de antalyaya ama ankarada da henüz bir evim yok eşim de gelemedi daha ne aşısıysa özelde olabiliyor muyum
ahh canım sen babanı biliyorsun sıkma canını dedin ya üzmek için yer arıyor diye o yüzden gerçekten takma onun boynuna mı borçmuş borç senin borcun Rabbim izin vermiş ona neSelam annişler ne çok kaynatmışsınız öyle gücüm yetmedi hepsini okumaya:) bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah biticek bulantılar ümitliyim:) bugün sağolsun babam yine canımı çok sıktı.
Annem eşim kayınvalidem etrafımdaki herkes oruç tutma dayanamazsın diyor. Zaten antalyadayız 40 derece burası sürekli terleyerek su kaybediyorum çok su içmem gerek biliyorum. Akşam babam eşimi aramış demişki sidal niye oruç tutmuyo, annesi ona hamileyken tutmuştu söyle tutsun demiş..
Ciddi ciddi yanımda iki saat zorladı eşimi telefonda. Eşim de doktor izin vermedi hem günler çok uzun baba fln dedi. Hala tutsun nolcak ya diyo. Allahım sen sabır ver mübarek günde
canım ben ilk 6 hafta acayip iştahlıydım şimdi artık zorla yiyorum düşük riskiyle yatmak moralimi çok bozdu iştahım kesildiKIZLAR YAAAA hiç iştahım yok midem arada bulaniyo ama oyle cok sık kusmuyorum hiç kila alamadim zaten cok zayifim benim gibi olan varmı ?
korkma canım bende yaşadım bir kayıp sakın belirtilere takılma belirti bir gelir bir giderÇok Sağol cnm moralim düzeldi çok korktum acı tecrübelerim olduğu için neyse sevindim :)
canım cahilliğinden diyor o günah değil hamileyken tutmama ruhsatımız var tutabilende var ama tutamayan sonra ödeyebiliyor borcunuBenim de kv tut tut çok günah diyor ama ben güne istifra ederek başlıyorum hamileliğim ağır geçiyor bir şey yediğim yok ama uyüüyudum yudum su..
Sen hiç sıkma canını sen baban bunun için aradığında konuşma senin adına eşin konuşsun.. İlaçlarım var doktor yasakladı bebeğin suya ihtiyacı varmış vs de.. Allah tutmasan da olur diye ehliyet verdikten sonra için rahat olsun... Zaten Antalya dasın Allah korusun.. Moralini de bozma..
benim oluyor seninde mi cildin kuru canım çok oynamadan krem sür yoksa yara olurKızlar göğüslerimin renkli kısmı soyulmuş benim sizde de oldu mu
yok canım istemedi de bazen yiyorum oğlum çok sever eşimde yeni almış bizim buranın kendi markası, Allah razı olsun düşünmen bile yettiCnm gerçek afyon sucugu bunlar. Zaten fiyatlari görünce wuuww oluyosun malesef ama hem leziz hemde güvenilir. Migroslarda carrefourlarda var. Hatta gecen ikbal'e ucz markette rastladım varsa evinin yanında. Ayy yada bukadar canin istemiş ver adresini b3n sana kargoluym kız nolcak ciddiyim bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım zararı olacağını sanmıyorum maden suyu denedin mi yanı mantık çünkü hem de hamilelikte çok faydalı bana da o iyi geliyorslm kızlar, hamileliğin başından beri mide yanması ve ekşimesi yaşayan bir insan olarak gaviscon ve rennie den bir fayda bulamayınca kendimce çareler üretmeye karar verdim yaptığım araştırmalar sonucu karbonatın mideye iyi geldiğini ögrenince bugün yemeklerden sonra yarım çay kaşığı karbonatı bir bardak suya koyup içerek deneyim dedim iki kere denedim ve ikisini de bıçak gibi kesti, ama aklıma takılan bişey var acaba bu zararlı mıdır bebeğe bi bilgisi olan var mı? gerçi rennie gibi ilaçların ham maddesi de karbonat ama ne biliyim çok huzursuz oldum, bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen , gerçekten çok faydasını gördüm devam etmek istiyorum,
inşallah canım3 temmuzda saat 9 da doktordayız allah izin verirse rabbim inş sağlıklı olduğunun haberini alırım inş sonrada cinsiyetini öğrenirim inş çok merak ediyorum eşime diyorumki ne olsun istersin faretmez diyor adamın içinden geçen bişiy yok
her şey yolunda tabi annesi kuzun çok iyi inşaallahBenimde yarın 11 de doktor randevum kafamda busuru soru oluyor oraya gidince unutuyorum. En onemlisi vitamin hspi hsngi hapi kullanicam guatrdan dolayi hap kullandigim icin icinde iyot olan kullanma demisti ilk zaman ama ne kullancam yarın guzelce ogrenmem gerek adam akilli birsey yemiyorum bari haptan vitamin girsin yavruma
Bebegimin durumunuda çok merak ediyorum inşallah hersey yolundadir sağlıklıdır yavrum.
Saglikli olsunlar gerisi hic umrumda değil yeterki iyi olsun yavrularımiz...
neyse hallolmuş canım tadını çıkar artıkKizlar hayirli geceler hepinize.. Bizim ilisik kesme sureci biraz sancili oldu. 16.15 te geldi kararname. Zar zor yetistirdik islemleri. Iftar icin de ankda rezervasyon yaptirmistik. Yetisemicez diye baya agladim :) En sevdigim seyi yicektim cunku. Amma velakin yetistik ancak bi lokmadan sonrasini yiyemedim malesef. Midem almadien azindan aileme kavustum ama cok sukur. Burda bana iyi bakarlar. Duzelirim insaallah biraz daha.. Bulantisi olan arkadaslar hepimizin bulantisi en kisa surede sip diye kesilsin insaallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elevitte var decavitte yokKızlar icinde domuz jelatini olan hap hangisiydi olmayan hangisiydi yarın onu bi doktora sorayım jelatinsiz olani yani tavsiye ederse bende ondan alayım gerci burda o vitamin hapi varmi onuda bilmiyorum da ???
Siz bana bi ismini yaziverin ben onu bi arastirayim ...
maşallah canım bebişineKızlar bu gün bebişimi gördüm, ellerini sakladı bizden, ayaklarını gösterdi hep, ikili testimi oldum sonuçlar 10 gün sonra çıkıcakmış.
Ölçüler normal çok şükür, özel hastane olduğu için 125 tl verdim. İki kilo almışım 60 ile hamile kalmıştım 62 olmuşum, bu duruma bi DUR demek lazım yaa, sizler kaç kilo aldınız şimdiden ?
canım korkma bir şey olmaz tuzlu su tahriş etmiştir normal, bebeğinde iyidir endişelenmegünaydın uyuyan prensesler benim sistit,grip ve sevgiliyle buluşma heycanı beni uyutmadı namazdan beri...burnuma tuzlu su yaptım yani bi deliğinden püskürttüm öbür deliğinden kan pıhtılarıda geldi korktum tuzu fazla kaçırdım galiba sizce zararı olur muinş. bebeğim iyidir 9:20 DE Randevumuz var korkuyla ümit arasındayım...
Günaydın hamişler. Bu aralar eşimle tartışıyoruz moralim çok bozuk geçen gün ağlama krizine girdim. Bebeğime birşey olur diye korkuyorum Perşembe günü ikili test var inşallah güzel geçer..
Günaydın hamişler. Bu aralar eşimle tartışıyoruz moralim çok bozuk geçen gün ağlama krizine girdim. Bebeğime birşey olur diye korkuyorum Perşembe günü ikili test var inşallah güzel geçer..
Günaydınlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Amin uyuyamıyorum
Rabbim tüm hastalara şifa versin.Âmin
çok güzel anlatmışsın :) etim sıkı ve karnım harita:))
canım tetanoz aşısı iki doz hamileyken 3 doz doğum sonrası
canım misafir hasta olarak gidebilirsin öyle bir yöntem var, ya da özelde yapar, bazı doktorlar gerek bile görmüyor
ahh canım sen babanı biliyorsun sıkma canını dedin ya üzmek için yer arıyor diye o yüzden gerçekten takma onun boynuna mı borçmuş borç senin borcun Rabbim izin vermiş ona ne
canım ben ilk 6 hafta acayip iştahlıydım şimdi artık zorla yiyorum düşük riskiyle yatmak moralimi çok bozdu iştahım kesildi
korkma canım bende yaşadım bir kayıp sakın belirtilere takılma belirti bir gelir bir gider
canım cahilliğinden diyor o günah değil hamileyken tutmama ruhsatımız var tutabilende var ama tutamayan sonra ödeyebiliyor borcunu
benim oluyor seninde mi cildin kuru canım çok oynamadan krem sür yoksa yara olur
yok canım istemedi de bazen yiyorum oğlum çok sever eşimde yeni almış bizim buranın kendi markası, Allah razı olsun düşünmen bile yettiama migrostan alamam tatlım alkol satılan yerden bir şey almıyoruz biz, diğer marketlere bakıcam gidince var mı:)
canım zararı olacağını sanmıyorum maden suyu denedin mi yanı mantık çünkü hem de hamilelikte çok faydalı bana da o iyi geliyor
inşallah canım
her şey yolunda tabi annesi kuzun çok iyi inşaallah
neyse hallolmuş canım tadını çıkar artık
elevitte var decavitte yok
maşallah canım bebişine
canım korkma bir şey olmaz tuzlu su tahriş etmiştir normal, bebeğinde iyidir endişelenme
Canım inşallah düzelir sorunlarınız
gunaydın canım.Ne sorun ki canım tartışma sebei:26:.Hamile eşle neden tartışılır kiGünaydın hamişler. Bu aralar eşimle tartışıyoruz moralim çok bozuk geçen gün ağlama krizine girdim. Bebeğime birşey olur diye korkuyorum Perşembe günü ikili test var inşallah güzel geçer..
Günaydınlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
sorma canımmm ben babama yaptırıcam sucukama çok canım isterse de içinde tavuk eti olmayan sucuk ye bence benim doktorum onu yeme şunu yeme demedi ne canın istiyorsa ye dedi amerikada 1lt kahveye bile izin veriyorlar süt içemiyorsan içine kahve at iç dedi sigara günde 4tane iç dedi onu plasenta içine almaz dedi ama 5den sonrası zararlı dedi sen ye boşver ama yeşilçaya dikkat !!
Kızlar ağda yaptıran var mı??? Benim drum ilk 3 ay yaptırma dedi bacakların olabilir ama bikini bölgesine yaptırma dedi
Bir de yaptırıp sorun yaşayan var mı ???
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
kızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba
kızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba
yok be canım ne zararı olacak.O kdar da abartmayın. Ona bakılırsa doktorların ultrasonra karnımıza sürdüğü jelde zararlı yaaa. Hadi bakalım.Birşey olmaz tosuncuklara ALLAH'a emanetler
Benimde yarın 11 de doktor randevum kafamda busuru soru oluyor oraya gidince unutuyorum. En onemlisi vitamin hspi hsngi hapi kullanicam guatrdan dolayi hap kullandigim icin icinde iyot olan kullanma demisti ilk zaman ama ne kullancam yarın guzelce ogrenmem gerek adam akilli birsey yemiyorum bari haptan vitamin girsin yavruma
Bebegimin durumunuda çok merak ediyorum inşallah hersey yolundadir sağlıklıdır yavrum.
okaliptüslü şekerin zararı olur mu ki
Benimde yarın 11 de doktor randevum kafamda busuru soru oluyor oraya gidince unutuyorum. En onemlisi vitamin hspi hsngi hapi kullanicam guatrdan dolayi hap kullandigim icin icinde iyot olan kullanma demisti ilk zaman ama ne kullancam yarın guzelce ogrenmem gerek adam akilli birsey yemiyorum bari haptan vitamin girsin yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?