- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Yutmaz inş zaten tadı kötü hiç sevmem. Senin kaçıncı gebelik listeye baktımda uuuu çok kalabalık
I love Bonus
ilk1 yıl önce evlendim 1. yılda gebe kaldım
Gunaydin arkadaslae aklima bisey takildi. Siz saglik ocaginda aşı oldunuz mu? Ben yurt disindan geldigim iç kayitim baya zor oldu neyseki oldu kayitim biz sizi ariyacagiz dediler ne arayan var ne soran. Gebeligin kacinci haftasinda basliyor aşılar
Canım bende öyle biliyorum poposu genisleyenin kizi olurmus gerci bende ne popo genisledi nede göbek sivreldi :)bu arada benim totom çok genişledi:) kilo almadım ama çok yayvanlaştı oğluşda öyle değildi top gibi karnım vardı sadece, sabah eşimde dedi:) şimdi ne demek oluyor cinsiyeti diye soruyor:) kız demek oluyor dedim yok ya tüh diyordoymamış erkeğe kız canım alış dedim nerden biliyorsam
Mide yanması kızlar tahini deneyin pişman olmazsınız
Ayy canım ya inşallah yanılma payı yoktur doktorum Prof v kolay kolay cinsiyet tahmini yapmayan bir doktor arkadaslarimda cok gec soylemisti.Canım aynen erkek diyio kız olma kordonla karıştorma olasılığı yüksek oluyor ama koz dedimi çıkıyor hep emin olmadanda tahmin yapmıolar pek.. Koz i
Okudum canim bende inşallah rabbim arkadasinada nasip eder anne olmayi...Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kupa kizimi senden değişik bisey bekliyordum zaten oda geldi hehe :)selam arkadaslar akşamları telden girdiğimden tek tek alıntı yapamıyorum.Aramıza yeni katılan arkadaslar olmus kazasiz bebeklerimize kavuşalım insallah.Sılacım sonunda kupa kızını buldun gözün Aydın :):)ikili testi iyi çıkan arkadaslar cok cok sevindim adınıza.
Maşallah canım bi oglumuz daha geliyor demek inanin şimdiye kadar kime ne tahmin yaptiysam tuttu kendim hariç :)ikili testimi yaptırdım sonuç gayet iyi, 3-4 güne kan testi sonucuda çıkıcak,,,,, burada ki herkese destek olduğu için çok teşekkür ederim,,, malumünüz test öncesi çok stresli oluyordum,,,,, bu arada erkekmiş,,, sormama gerek bile kalmadı ,,, görmemek için kör olmak gerekiyordu,,,,, he he he he he,,,,
Canim özledim ya nerelerdesin sen iyice kaçak oldun haIyi geceler kizlar nasilsuniz
Bnm telefon bozuldu ins yarin aksam geliyor.ondan sonra hep aktif olmaya calisacagin ve hatimleri bi an once bitirmeye calisacagin.
Cinsiyetlerinni ogrenen arkadaslar hayirli olsun cok sevindim
Silam senin adina ayri sevindim canim.birde ulku arkadasi merak ediyorum.ikili test sonuclari cikmis sukur iyiymis cok sevindim .darisi digdr arkadaslarin basina.
Yeni gelen arkafaslar hepiniz hosgeldiniz .bebisler hayirki saglikli olur ins.
Bnm lekelenmem dewan ediyo progestana dewam .cok sancim oluyo ve kasigim sisti bi ara suan iyiyim
Epilasyondan bahsetmissiniz.bnm dr um agdanin bi zarari olmicani soledi disari gidiyosan hijyene onem ver dedi.jilet tuy dokucu lazer kesinlikle yok demisti.
Bu araBda silam banada doktor kiz dedi.Allah biliyo ya cok sevindim .kizima bi arkadas olsun istiyodum.onu anlicak onunla ayni seleri paylasicak bi kiz ama kordonu bacaklarinin arasina aldigindan pekde belli deglil dedi.hayirlisi rabbim habgisini lutfedip verirse basimin taci yeterki hayirli ve saglikli olsun degil mi
Hayırlı haberlerle gel canım bekliyorum güzel haberlerini ;-)Gunaydın kızlar sabahın köründe uyandim 😁 bugun ikili teste gidicem hayırlısıyla inş iyi cıkar sonuclarımız 🙏
Canim ben dun 12+2 dim seninde belli olur inşallah :)gözün aydın ne mutlu sağlıklı olması bebikinin. ya cinsiyet tahmini yapmadı mı,bende 12+0da gitcemde yaparlar diye umuyodum
Cok gecmis olsun canım oda anne cocugu bu şekilde dikkat çekmek istiyor olabilir üzme kendini bu günleri telafi edersin inşallah canım yeterki su riskli dönem geçsin...Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
Canim ankete katılmak için kac mesaj sayısı gerekli bilmiyorum biraz sohbet et paylasim yap mesaj sayin yukselir.Sen buraya yaz bilgilerini ben eklerim listeye hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)günaydın herkeseilk sayfadaki ankete nasıl katılabilirim ? yeniyim kimseye özel mesaj atamıyorum ki
Canim bende hap içiyorum merak etmeyin hapinizi ve kintrollerinizi düzenli yaptirdiginiz sürece sorun olmaz insallah :)Bende TSH yüksek ama dediğin gibi çok da korkmamak gerek. Teşekkür ederim.
İnşallah canim seninde kalabalık kocaman bir ailen olur bu hayalinden vazgeçme :))Oh maşallah ne güzel kalabalık aile olacaksınız, benim de hayalim o ama başarır mıyım bilemiyorum:) benim ilk bebek olacak inş :)
Rabbim sağlıklı ayıpsız kusursuz hayırlı Salih evlâtlardan versin de hepiciği başım gözüm üstüne:)) çok şükür sağlıkla tamamlayıp kolayca bebeklerimizi kucağĺ
Lml
Ben içten içe erkek olur mu diye bekliyorum aslında ama ben kız annesiymişim öyle diyorlar:) eşim bile bebek haberini aldığından beri hep kız şeyleri aldı, erkeği de kocam için istiyorum. Ilk evlendiğimizde oğlum olsun demişti, içimde kaldı:)) ama kız çocuğuna da bayılırım öper kokularım oh mis inş,, şu fallar kandırıyor insanı :)) konuda missdelly min oğlu senin de kızın olacağını hissetmiştim ama yazmamıştım :)) bir tek sıla da erkek hissediyordum o da kızmış :)) sağlıklı huzurlu olsunlar da kucağımıza ne gelse sevicez :))
Merhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
Grip geçmiyor ada çayı iyi geliyordu...
Merhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
Allah tamamına erdirsin 12 senelik evliyim ben 3. Gebelik kısmetse kırk yıl düşünsem 3 çocuklu bir kadın olacağım aklıma gelmezdi pehhh:))
I love Bonus
geçmiş olsun canım oğlusuna.Valla tahini denicem.Zaten membaasında yaşıyorum sağolsunüzülme canım nasılsa daha çoook burda olucaz
çoook normal benimki yeni indi:) gazdan tatlım
net olmayınca öyle oluyor ama kız dediyse kızdır canım genelde erkek de yanılıyorlar, inşallah canım yarın randevum heyecan bastı:18:
aminn canım bende seni seviyorum canım
siyah kuru erik, gün kurusu kayısı, 3 litre su, activia yoğurt
ayyy maşallah genç anne
aynen canım strese sokup karambole getiriyorlar ama benim bunda da niyetim yok
canım iyi durmuşun bunca zaman:)
okudum canım Allah kabul etsin
iyi yapmışsın canım kesinleşsinde benimkide iki gebeliğimde ki farkı yazarım tabi bu kızsa
canım inşallah bir an önce toparlanırsın özledik
öğrenebilirsin canım her dr söylemiyor biliyorlar ama 16 yı beklemeyi tercih ediyorlar
inşallah güzel çıkar canım
aynen sen doğum sancınıda tarif edemeyeceksin, canım bırak ilacı onun şifası tahin tek geçerim, bir kaşık tahin ye şıp diye keser sade tahin yiyemiyorsan tahin helvası ye aç karnına, kv mide hastası eşime bir dr arkadaşı demişti kendini öyle tedavi etmiş
günaydın
ben daha erkenciyim dörtten beri
maşallah bebişe
bir bilgim yok canım
canım hiç korkma düzenli ilaç kullanacaksın hamilelik boyunca, mutlaka düzenli takip eden bir endokrin doktorun olsun
canım sen bilgini yaz buraya ben sılaya özel mesaj atarım
canım yese keşke hiç iştah sorunumuz yoktu bir haftadır günde bir muz iki kaşık çorbayla duruyor, çok değişti kesinlikle psikolojik çünkü anne sen nenden yatıyorsun diye sordukça karnım ağrıyor midem bulanıyor dedim, o da zaten kustuğu için gittik acilebenim bir an önce ayaklanmam lazım
sağol canım 3 ü doldurdu, kusuyordu ki bebekliğinden beri hiç kusmamıştı, ne olduğu da belli değil dr a gittik tahlilerde bir şey çıkmadı üşütme olabilir deni ama ishal değil aksine o günden beri kabız gerçi mide boş olunca kabız oldu
benım her yerim genişledi. Yakında uzun ve geniş araç yazıcam diyor eşim önüne ve arkanabu arada benim totom çok genişledi:) kilo almadım ama çok yayvanlaştı oğluşda öyle değildi top gibi karnım vardı sadece, sabah eşimde dedi:) şimdi ne demek oluyor cinsiyeti diye soruyor:) kız demek oluyor dedim yok ya tüh diyordoymamış erkeğe kız canım alış dedim nerden biliyorsam
Mide yanması kızlar tahini deneyin pişman olmazsınız
huyu degısıyor canım cocukların bırde 2 yaş sendromu geç ortaya çıkmış olabilirsorma canım şimdiden böyle olursabenimde bulantım çok canım oğlumda tiksinmem vardı sadece, kesinlikle çok düştü bana oğlum ayy ne ilginçmiş bu da, dedimya babaannesine düşkündü gitmek istemiyor anne diyor hep:)
ben olmadım canım sanırım 18. hafta gibi tetanoz olacagız 2 dozGunaydin arkadaslae aklima bisey takildi. Siz saglik ocaginda aşı oldunuz mu? Ben yurt disindan geldigim iç kayitim baya zor oldu neyseki oldu kayitim biz sizi ariyacagiz dediler ne arayan var ne soran. Gebeligin kacinci haftasinda basliyor aşılar
buyuk gecmis olsun canım ya.Dinlenmene bak yorma kendimiMerhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
Çok geçmiş olsun bolca yat dinlen çok zordur kanama allahım kolaylık versin bence ağrılar kanamadan dolayı ilaç kullanıyomusun kaç haftalık
I love Bonus
Çok tşkr ederim Allah hepimize yardım etsin inşlhcok geçmiş olsun bol bol dinlen yorma kendini
karın ve bel ağrısı genel olarak hepimizde var canım bulantılarda bi gidiyor bi geliyor
Grip geçmiyor ada çayı iyi geliyordu...
Kupa kizimi senden değişik bisey bekliyordum zaten oda geldi hehe :)
Sagolasin teşekkür ederim canım :)
Senin vale erkegi nasıl canim keyifler yerindemi :)
Çok tşkr ederim cnm 13 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum. Ama beş gün olmasına ragmen hala o korkuyu üzeriden atamadım. Bir an bebegimi kaybettim sandımRabbim hiç kimseye yaşatmasın hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?