2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım galiba 20 yada 22 haftaydı bende tam hatırlamıyorum ama merak etme mutlaka ararlar zamanı gelince
bakanlığa bildirmek zorundalarmış kendilerini sıkıntıya sokacak bişi yapmazlar

Merhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı

Canım bende öyle biliyorum poposu genisleyenin kizi olurmus gerci bende ne popo genisledi nede göbek sivreldi :)
İnşallah rabbim sanada bi kız evladı nasip eder canım olmasada üzülme benim gibi üçüncüde denersin kızı bulana kadar devam :)
Ben hala inanamıyorum kız olduguna bidakine inşallah kesinlesir :)
Canım aynen erkek diyio kız olma kordonla karıştorma olasılığı yüksek oluyor ama koz dedimi çıkıyor hep emin olmadanda tahmin yapmıolar pek.. Koz i
Ayy canım ya inşallah yanılma payı yoktur doktorum Prof v kolay kolay cinsiyet tahmini yapmayan bir doktor arkadaslarimda cok gec soylemisti.
Hayırlısı oglanda olsa kizda olsa benim canım başımın üstünde yeri var :)
Okudum canim bende inşallah rabbim arkadasinada nasip eder anne olmayi...
Kupa kizimi senden değişik bisey bekliyordum zaten oda geldi hehe :)
Sagolasin teşekkür ederim canım :)
Senin vale erkegi nasıl canim keyifler yerindemi :)
Maşallah canım bi oglumuz daha geliyor demek inanin şimdiye kadar kime ne tahmin yaptiysam tuttu kendim hariç :)
Test sonuçları da güzelmiş und inşallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin ...
Canim özledim ya nerelerdesin sen iyice kaçak oldun ha
Cok tesekkur ederim canım daha kesin değil aslinda bidahaki sefere kesinlesir inşallah.
Senin tahminde yanildim bak damat damat dedim durdum ama du bakalım belli olmaz yinede rabbim gönlünce versin inşallah :)
Gunaydın kızlar sabahın köründe uyandim 😁 bugun ikili teste gidicem hayırlısıyla inş iyi cıkar sonuclarımız 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı haberlerle gel canım bekliyorum güzel haberlerini ;-)
gözün aydın ne mutlu sağlıklı olması bebikinin. ya cinsiyet tahmini yapmadı mı,bende 12+0da gitcemde yaparlar diye umuyodum
Canim ben dun 12+2 dim seninde belli olur inşallah :)
Benim tahminim erkek seninki bakalım tutacak mi :)))
Cok gecmis olsun canım oda anne cocugu bu şekilde dikkat çekmek istiyor olabilir üzme kendini bu günleri telafi edersin inşallah canım yeterki su riskli dönem geçsin...
günaydın herkese ilk sayfadaki ankete nasıl katılabilirim ? yeniyim kimseye özel mesaj atamıyorum ki
Canim ankete katılmak için kac mesaj sayısı gerekli bilmiyorum biraz sohbet et paylasim yap mesaj sayin yukselir.Sen buraya yaz bilgilerini ben eklerim listeye hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Bende TSH yüksek ama dediğin gibi çok da korkmamak gerek. Teşekkür ederim.
Canim bende hap içiyorum merak etmeyin hapinizi ve kintrollerinizi düzenli yaptirdiginiz sürece sorun olmaz insallah :)
Oh maşallah ne güzel kalabalık aile olacaksınız, benim de hayalim o ama başarır mıyım bilemiyorum:) benim ilk bebek olacak inş :)
İnşallah canim seninde kalabalık kocaman bir ailen olur bu hayalinden vazgeçme :))

Demek bi tek bende tutmadı canim ben bile kendimde tutturamadim daha doğrusu benim icin kiz annesi olmak bi hayaldi ve imkansız gibi geliyordu halada öyle kesinlesse bile o kiz bebegini kucağıma almadan inanamicam herhalde :))

Çok geçmiş olsun bolca yat dinlen çok zordur kanama allahım kolaylık versin bence ağrılar kanamadan dolayı ilaç kullanıyomusun kaç haftalık

I love Bonus

Ne çok yazmışsınız birden bire oku oku bitiremedim yahu 😃

cok geçmiş olsun bol bol dinlen yorma kendini
karın ve bel ağrısı genel olarak hepimizde var canım bulantılarda bi gidiyor bi geliyor

"Eflalim" senin cinsiyet belli oldumu canim yoksa hissettiğin mi kız ay seninde oğluş var benimde oğluşş allah bize sağlıklısından kız evlat nasip eder inşallah😃🙏

geçmiş olsun canım oğlusuna.Valla tahini denicem.Zaten membaasında yaşıyorum sağolsun.
benım her yerim genişledi. Yakında uzun ve geniş araç yazıcam diyor eşim önüne ve arkana
huyu degısıyor canım cocukların bırde 2 yaş sendromu geç ortaya çıkmış olabilir
ben olmadım canım sanırım 18. hafta gibi tetanoz olacagız 2 doz
buyuk gecmis olsun canım ya.Dinlenmene bak yorma kendimi

Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra herşey güzel devam eder

Çok geçmiş olsun bolca yat dinlen çok zordur kanama allahım kolaylık versin bence ağrılar kanamadan dolayı ilaç kullanıyomusun kaç haftalık

I love Bonus

Çok tşkr ederim cnm 13 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum. Ama beş gün olmasına ragmen hala o korkuyu üzeriden atamadım. Bir an bebegimi kaybettim sandım Rabbim hiç kimseye yaşatmasın hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inşlh

slm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.

Grip geçmiyor ada çayı iyi geliyordu...

canım bende geçen hafta pazartesi günü grip oldum. doktorum tüm bitki çaylarına yasak dedi ilk aylar olduğu içinmiş bana sadece portakal suyu önerdi. bir kasa portakal suyu ile tam 1 haftada düzeldim. ilk günler nefes alamıyordum. inanamasın öyle kötüydüm ki. hmmm birde 4 gün rapor vermişti doktor bugün iyiyim şükür.

grip olunca birde kasıklarım çok ağrımıştı korkmuştum. doktora gittim bişey olmaz korkma demişti.

Kupa kizimi senden değişik bisey bekliyordum zaten oda geldi hehe :)
Sagolasin teşekkür ederim canım :)
Senin vale erkegi nasıl canim keyifler yerindemi :)

kuzum sorma ya benim oğlanın meslek şimdiden belli müteahhit olacak şapşik.Nasıl bir temel atıyorsa,nasıl kazı çalışmaları yapıyorsa aksam yatağımdan hoplatıyor..Birde karnım ağrıyor diye veryansın ediyordum ya o mideymiş.Bilemedim her zaman ki gibi
Allah dağına göre kar veriyor valla.Şu yaşıma kadar ameliyat olmadım, yoksa benım acı tarifimle dalak yerine böbrek, kol yerine gözüm giderdi

Tabii annesi kupa kızı,Aşk kızı o.
Gerçi yavrum 2 abisiyle nasıl başedecek bilemiyorum

Aminn canım. Ben o sıkıntıyı yaşadım bilirim allahım esgirgesin içini ferah tut o canın dünyaya geleceği varsa hangi zor koşul olsada gelir.

Her aksiliktede vardır bir hayır. Tekrar geçmiş olsun

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…