kızlar nub teorisi diye birşey varmış çıkıntıya göre anlaşılıyormuş cinsiyetleri hadi herkes ultrason görüntüsünü koysun yorum yapalım cinsiyetleri hakkında :) Eki Görüntüle 1174996
Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz
slm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
slm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
hayırlı evlat olsun inşallah canım. bu haftada cinsiyet belli olmaz diyorlardı. keşke benimki de belli olsa işyerinde herkes iddaya girdi
benimde haftaya pazartesi randevum var. bana dua et benim yaşım 37 korkuyorum ikili tarama testinden :18::18::18::18:
ada çayı ile gargara yapsam zararı olur mu ki?
hayırlı evlat olsun inşallah canım. bu haftada cinsiyet belli olmaz diyorlardı. keşke benimki de belli olsa işyerinde herkes iddaya girdi
benimde haftaya pazartesi randevum var. bana dua et benim yaşım 37 korkuyorum ikili tarama testinden :18::18::18::18:
Bu arada cinsiyet tahmini de geldi doktor amcamızdan. Fotodan okla gördüğümüz cikinti pipisi muhtemelen dedi. Yinede kesin demedi .sonradan mahçup olmayalım dedi ama ben zaten hep erkek hissediyordum.sabah kontrole gitmeden çikolata yedim hareket etsin diye ama hiiiiiic sallamadı bizi. Ne kolu, ne bacağı kimildamadi bile.anasi gibi tembel olacak sanırım :)
ikili testimi yaptırdım sonuç gayet iyi, 3-4 güne kan testi sonucuda çıkıcak,,,,, burada ki herkese destek olduğu için çok teşekkür ederim,,, malumünüz test öncesi çok stresli oluyordum,,,,, bu arada erkekmiş,,, sormama gerek bile kalmadı ,,, görmemek için kör olmak gerekiyordu,,,,, he he he he he,,,,
inşallah sağlıklıdır
kız benim bebiş toto üstü oturmuş keyif yapıyo san ki şezlongda uzanıyor gibi tam totonun orada da bacaklar var
bu teoriye göre bakamıyorum yani
ben daha hiçbişey almadım kendimi tutuyorum
Bebek mağazası görünce ben =eşim sakinleştiriyor
Gunaydin arkadaslae aklima bisey takildi. Siz saglik ocaginda aşı oldunuz mu? Ben yurt disindan geldigim iç kayitim baya zor oldu neyseki oldu kayitim biz sizi ariyacagiz dediler ne arayan var ne soran. Gebeligin kacinci haftasinda basliyor aşılar
Hadi bakalım hayırlı olsun ne güzel bi kızın olacak 😊slm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
doktor cinsiyet konusunda yanıladabilirim ama pek yanılmam dedi:S inşallah allah gönlüne göre verir ve her şey çok güzel olur 37 çok geç bir yaş değil ki millet 45 inde doğuruyor merak etme eminim iyidir.
Eki Görüntüle 1175000
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
kuzum sorma ya benim oğlanın meslek şimdiden belli müteahhit olacak şapşik.Nasıl bir temel atıyorsa,nasıl kazı çalışmaları yapıyorsa aksam yatağımdan hoplatıyor..Birde karnım ağrıyor diye veryansın ediyordum ya o mideymiş .Bilemedim her zaman ki gibi
Allah dağına göre kar veriyor valla.Şu yaşıma kadar ameliyat olmadım, yoksa benım acı tarifimle dalak yerine böbrek, kol yerine gözüm giderdi
Tabii annesi kupa kızı,Aşk kızı o.
Gerçi yavrum 2 abisiyle nasıl başedecek bilemiyorum
bende şuan işteyim resimleride evde ama meraktan çatlıycam akşam eve gidince hemen bakıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?