2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben daha hiçbişey almadım kendimi tutuyorum

Bebek mağazası görünce ben = eşim sakinleştiriyor
Ayy güldürdün beni yaaa

Cnm çok geçmiş olsun Allah korusun ikinizi de inşallah aman dikkat et kendine..
Canim ben dun 12+2 dim seninde belli olur inşallah :)
Benim tahminim erkek seninki bakalım tutacak mi :)))
yaa sılaa yanlış çıksın hissiyatınn, benden başka herkes erkek diyo acaba ben bukadar kız istediğimdenmi kıs gibi hissediyom ben

yeahhyyy bi prenses dahaaaa ay hayırlı olsun cnm darısı tüm bekleyenlere inşallah

ilk bi patik falan mı alsam beyaz ay çok heyecanlı yaaaa

kizlar simdiye kadar belli olan cinsiyetlerden yola cikarak bu sene kiz senesi mi erkek senesi mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah kilolu hamile kalmak en fenası, ben de en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım. Çok almadan tamamlarız inş nasıl mümkün olacaksa ben bir tek ekmek yiyebiliyorum:))

ilk bi patik falan mı alsam beyaz ay çok heyecanlı yaaaa

Ben de muhteşem ilk yıl adlı bebek anı defterini sipariş verdim. Eşinle birbirimize söz verdik bir şey almak yok üzülürüz diye ama ben kitap aldım hehehe:)) insan dayanamıyor benim eşim de bebek mağazalarına girip bakıp çıkıyor aklında tut hanım diyor:)))

buğun farklı sanki sbaah kalktığımda öğürmekten bi hal oldum ondann sonra kasıklarımda hafif bi ağrımı kıpırtımı anlmaıyorum alt tarafım çıkcak gibi korkuyorum

benım bebişın yatış şekli cok ilginc. nub mub sökmez
ohhh kızçen hayırlı olsun canım. Bakalım 3-4 hafta sonra herşey netleşir artık
Eki Görüntüle 1175000

Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
maşallah canım
bende hissetmek istiyorum artık :84::84::84::84::84::84:
valla kasık batması,değişik birsey.alıştım ama oğlan anası olmak hiç kolay değil. Şimdiden başlad yaramazlığa
kizlar simdiye kadar belli olan cinsiyetlerden yola cikarak bu sene kiz senesi mi erkek senesi mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla tam ortada canım

hayırlı olsun :) inşallah yarın bana da bi tahminde bulunur doktor amcası yoksa odasından çıkmam. eşime diyorum zaten orda mazlumu oyna doktor bey neler çekiyorum nolur söyleyin evde bana rahat vermiyo falan de
Insallah canim yarin sizede gonlundeki cinsiyeti sak diye soyleyiverir doktorun rabbim herkesin gonlune gore versin oncelikle saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah
Ama bu kadar melek anneden kesin melek gibi evlatlar dogar
Hadi bakalim pazartesiye ne kaldi canim guzel ve hayirli haberler alirsin insallah sende
Yasim 37 diyemi korkuyorsun canim benim arkadasim 41 yasinda dogum yapti turp gibi hem bebek hemde kendisi simdi oglu 8 aylik tekrar hamile bizimle bir ocak annesi olucak oda yani suan 42 yasinda
hic korkulacak birsey yok sukurler olsun artik hersey o kadar ilerlediki hep kontrol altindayiz icini ferah tut canim
Bilirim o oglan cocuk kazi calismalarini bende 2 kez atildi o kazi calismalari 12 inci haftadan bi basliyor dogana kadar kaz babam kaz ne ariyolarsa
Bu sefer yavrumda daha tik yok sessiz sessiz duruyor icerde bakalim bu nasil olucak
Abileri onu cok sever asiri sevgiden sikilabilir buyuk oglum gecen diyor kiz olcakca olsun kiz olmassa erkege gerek yok zaten 3 erkegiz evde anne kiz sayisi az diyor
Babamiz kesin cok kiskanc bi baba olucak o yuzden de hic kiz taraftari degildi buda oglan olsun diyordu dun kiza benziyor deyince sok oldu esim resmen surati degisti yandik dedi herhalde icinden ben nasi bas edicem iki hatunla valla ben nasi 3 erkekle bas ediyorsam bi zahmet oda 2 hatunla bas etsin
Canim gozun aydin bi prensesimiz daha oluyor
Saglikli olmasi herseyden onemli tabiki canim insallah ikincide erkek evladin olur daha yolun basindasiniz ilk bebegi olanlar benim gibi ucleyene kadar devam
decavit turkiyede en cok kullanilan vitamin herhalde herkese ayni hapi vermis doktor.ben iyotsuz vitamin hapi arastiriyorum guatr hapi aldigim icim iyotsuz vitamin almam gerekiyor bugun eczaneye gidicem eczaci ben arastirayim yarin ugrayin demisti
Canim icini ferah tut birsey olmucak insallah bebegine cogu gitti azi kaldi biz artik cefa donemini bitiriyoruz sefa donemlerine giriyoruz insallah
Gobislerimiu bi ciksin cicilerimizi giyip salina salina gezicez disarlarda
"Eflalim" senin cinsiyet belli oldumu canim yoksa hissettiğin mi kız ay seninde oğluş var benimde oğluşş allah bize sağlıklısından kız evlat nasip eder inşallah😃🙏
Canim insallah rabbim sanada gonlundeki kiz evladini nasip eder insallah
icinde kiz evladi istegi olan kimse illada o duyguyu tatmak istiyor rabbim herkese istedigi evlat sevgisini tattirsin insallah.
Insallah topigimizde oglu olanin kizi kizi olaninda oglu olur insallah

Cok gecmis olsun canim sukur evine gelmissin hastanede olmak cok kotu
Bel agrisi bu hafta basladi bendede sag tarafima birden agri giriyor bebegim solda halbuki.karin agrisi normal canim rahim genisledigi icin oluca boyle agrilar arada.bol bol dinlenmeye calis sakin kendini yorma rabbim yardimcin olsun

Bende cinsiyeti belli olunca alacam ondan bi pembe bi mavisi vardı çünkü

ne bileyim oraya buraya gidiyormuş falan bende öyle bişey yok daha yani

Bende cinsiyeti belli olunca alacam ondan bi pembe bi mavisi vardı çünkü

Bu kitabı uniseks yapmışlar bir de Türk formatlı diye bunu aldım.. Diğerleri yabancıdan çeviri diye bize uymuyor ama onlardan da alabilirim her an :)) nette kitabı sayfa sayfa koymuşlar muhteşem ilk yıl diye bi bak istersen

canım nerden siparis verdin bende anı defteri arıyorum :)

Canım öncelikle geçmiş olsun. İlk testlerde benimde yüksek çıktı 1 ay sonra tekrar kontrol edelim yine problem olursa dahiliye doktoruna gidersin dedi. 1 ay doldu yarın öbür gün yaptırıcam tekrar testi. senin TSH değerin kaç çıkmıştı ve ilaç kullanmaya başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…