Eki Görüntüle 1175000
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
Ayy güldürdün beni yaaaben daha hiçbişey almadım kendimi tutuyorum
Bebek mağazası görünce ben =eşim sakinleştiriyor
Cnm çok geçmiş olsun Allah korusun ikinizi de inşallah aman dikkat et kendine..Merhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
yaa sılaa yanlış çıksın hissiyatınn, benden başka herkes erkek diyo acaba ben bukadar kız istediğimdenmi kıs gibi hissediyom benCanim ben dun 12+2 dim seninde belli olur inşallah :)
Benim tahminim erkek seninki bakalım tutacak mi :)))
yeahhyyy bi prenses dahaaaaslm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
Ayy güldürdün beni yaaa
Cnm çok geçmiş olsun Allah korusun ikinizi de inşallah aman dikkat et kendine..
yaa sılaa yanlış çıksın hissiyatınn, benden başka herkes erkek diyo acaba ben bukadar kız istediğimdenmi kıs gibi hissediyom ben
yeahhyyy bi prenses dahaaaaay hayırlı olsun cnm darısı tüm bekleyenlere inşallah
kizlar simdiye kadar belli olan cinsiyetlerden yola cikarak bu sene kiz senesi mi erkek senesi mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar simdiye kadar belli olan cinsiyetlerden yola cikarak bu sene kiz senesi mi erkek senesi mi?
Allah gönlüne göre versin. Valla başa gelince mecbur başarılıyo ama ilk hamilelik bi başka tatlı bi heyecan ben epey tecrübeli oldum dr a gitmeden o hafta bebek ne durumda olacak bilerek gidiyorum.
Tek sorunum 2. Kez kilolu hamile kalmak ve hali hazırda bana muhtaç küçük bi çocuk :) sorunsuz bi doğuraydım inş
I love Bonus
ilk bi patik falan mı alsam beyazay çok heyecanlı yaaaa
benım bebişın yatış şekli cok ilginc. nub mub sökmezkızlar nub teorisi diye birşey varmış çıkıntıya göre anlaşılıyormuş cinsiyetleri hadi herkes ultrason görüntüsünü koysun yorum yapalım cinsiyetleri hakkında :) Eki Görüntüle 1174996
ohhh kızçen hayırlı olsun canımslm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
maşallah canımEki Görüntüle 1175000
valla kasık batması,değişik birsey.alıştım ama oğlan anası olmak hiç kolay değil. Şimdiden başlad yaramazlığabende hissetmek istiyorum artık :84::84::84::84::84::84:
valla tam ortada canımkizlar simdiye kadar belli olan cinsiyetlerden yola cikarak bu sene kiz senesi mi erkek senesi mi?
Insallah canim yarin sizede gonlundeki cinsiyeti sak diye soyleyiverir doktorun rabbim herkesin gonlune gore versin oncelikle saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallahhayırlı olsun :) inşallah yarın bana da bi tahminde bulunur doktor amcası yoksa odasından çıkmam. eşime diyorum zaten orda mazlumu oyna doktor bey neler çekiyorum nolur söyleyin evde bana rahat vermiyo falan de
Hadi bakalim pazartesiye ne kaldi canim guzel ve hayirli haberler alirsin insallah sendehayırlı evlat olsun inşallah canım. bu haftada cinsiyet belli olmaz diyorlardı. keşke benimki de belli olsa işyerinde herkes iddaya girdi
benimde haftaya pazartesi randevum var. bana dua et benim yaşım 37 korkuyorum ikili tarama testinden :18::18::18::18:
Bilirim o oglan cocuk kazi calismalarini bende 2 kez atildi o kazi calismalari 12 inci haftadan bi basliyor dogana kadar kaz babam kaz ne ariyolarsakuzum sorma ya benim oğlanın meslek şimdiden belli müteahhit olacak şapşik.Nasıl bir temel atıyorsa,nasıl kazı çalışmaları yapıyorsa aksam yatağımdan hoplatıyor..Birde karnım ağrıyor diye veryansın ediyordum ya o mideymiş .Bilemedim her zaman ki gibi
Allah dağına göre kar veriyor valla.Şu yaşıma kadar ameliyat olmadım, yoksa benım acı tarifimle dalak yerine böbrek, kol yerine gözüm giderdi
Tabii annesi kupa kızı,Aşk kızı o.
Gerçi yavrum 2 abisiyle nasıl başedecek bilemiyorum
Canim gozun aydin bi prensesimiz daha oluyorslm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
Canim icini ferah tut birsey olmucak insallah bebegine cogu gitti azi kaldi biz artik cefa donemini bitiriyoruz sefa donemlerine giriyoruz insallahÇok tşkr ederim cnm 13 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum. Ama beş gün olmasına ragmen hala o korkuyu üzeriden atamadım. Bir an bebegimi kaybettim sandımRabbim hiç kimseye yaşatmasın hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inşlh
Canim insallah rabbim sanada gonlundeki kiz evladini nasip eder insallah"Eflalim" senin cinsiyet belli oldumu canim yoksa hissettiğin mi kızay seninde oğluş var benimde oğluşş allah bize sağlıklısından kız evlat nasip eder inşallah😃🙏
Merhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
Ben de muhteşem ilk yıl adlı bebek anı defterini sipariş verdim. Eşinle birbirimize söz verdik bir şey almak yok üzülürüz diye ama ben kitap aldım hehehe:)) insan dayanamıyor benim eşim de bebek mağazalarına girip bakıp çıkıyor aklında tut hanım diyor:)))
benım bebişın yatış şekli cok ilginc. nub mub sökmez
ohhh kızçen hayırlı olsun canım. Bakalım 3-4 hafta sonra herşey netleşir artık
maşallah canım
valla kasık batması,değişik birsey.alıştım ama oğlan anası olmak hiç kolay değil. Şimdiden başlad yaramazlığa
valla tam ortada canım
bende okudum canım inş. en kısa zamanda kavuşurlar yavrularına
Bende cinsiyeti belli olunca alacam ondan bi pembe bi mavisi vardı çünkü
Ben de muhteşem ilk yıl adlı bebek anı defterini sipariş verdim. Eşinle birbirimize söz verdik bir şey almak yok üzülürüz diye ama ben kitap aldım hehehe:)) insan dayanamıyor benim eşim de bebek mağazalarına girip bakıp çıkıyor aklında tut hanım diyor:)))
Günaydın arkadaşlar bende de TSH hormonu yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım. Bir ay sonra kan verip tekrar değerleri kontrol edeceğiz.. Ama ben bir ay beklemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor biraz korkuttu beni düşük ve zeka geriliğine sebep oluyormuş TSH dengesizliği ama doktor bu ilacı kullanırsan problem yaşamazsın dedi. Yine de insan korkuyor. Şu an 9+2 yim ikili teste gidince tekrar değerlerimi kontrol ettireceğim. ikili teste de 12 haftada mu gitmek gerekir yoksa 11 inci haftada mı. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?