Canim ogurmekten cok kastiysan kendini o yuzden olmustur uzan dinlen yorma kendini :)buğun farklı sanki sbaah kalktığımda öğürmekten bi hal oldum ondann sonra kasıklarımda hafif bi ağrımı kıpırtımı anlmaıyorum alt tarafım çıkcak gibi korkuyorum
canim belli olanlarin kesinlik payi yok kesin olarak gozuken cok az kisi var aramizda o yuzden 16 inci haftalarimiz dolmadan daha kesinlesmez cinsiyetlerimiz hayirlisi bakalim 1 ay sonra bu soruna cevap verebilirimkizlar simdiye kadar belli olan cinsiyetlerden yola cikarak bu sene kiz senesi mi erkek senesi mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ilk bebegin olucak nasil olsa erkekse bile ikincide kizin olur.senin minicik gobegini gordugumde icime erkek diye dogmustuyaa sılaa yanlış çıksın hissiyatınn, benden başka herkes erkek diyo acaba ben bukadar kız istediğimdenmi kıs gibi hissediyom ben
hissedersin canimm az kaldi yakinda tik tik yapar icerdenbende hissetmek istiyorum artık :84::84::84::84::84::84:
tamam canim ekliyorum listeyeSILA_M bilgilerimi veriyorum. Ama cinsiyet daha belli olmadı.
BEK. DOĞUM TARİHİ : 21/01/2015. teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 1175000
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
maşşallah yaradanıma nasıl büyümüş subhanallah...
Demek bi tek bende tutmadı canim ben bile kendimde tutturamadim daha doğrusu benim icin kiz annesi olmak bi hayaldi ve imkansız gibi geliyordu halada öyle kesinlesse bile o kiz bebegini kucağıma almadan inanamicam herhalde :))
ilk bi patik falan mı alsam beyazay çok heyecanlı yaaaa
ya bende tombiş hamile kaldım. 1,5 kilo aldım bide. dün akşam misafrlikteydik. ailedeki genç annelerden biri hemen "aa kilo almışsınAh kilolu hamile kalmak en fenası, ben de en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım. Çok almadan tamamlarız inş nasıl mümkün olacaksa ben bir tek ekmek yiyebiliyorum:))
erkek mi sankimmm:26:kzılar hadi benim kuzumun cinsiyetine yorum yapın nub teorisine göre
canım bende geçen hafta pazartesi günü grip oldum. doktorum tüm bitki çaylarına yasak dedi ilk aylar olduğu içinmiş bana sadece portakal suyu önerdi. bir kasa portakal suyu ile tam 1 haftada düzeldim. ilk günler nefes alamıyordum. inanamasın öyle kötüydüm ki. hmmm birde 4 gün rapor vermişti doktor bugün iyiyim şükür.
grip olunca birde kasıklarım çok ağrımıştı korkmuştum. doktora gittim bişey olmaz korkma demişti.
Masallah canim bebegine :))
Nub teorisini anlamamda canim ne bilim ayaklarini havaya dikmis falan ilk goruste erkek gibi geldi bana
ya aslinda ben simdiye kadar hep erkek cocuk resimleri gordugum icin kendimde neye baksam erkege benzetiyorum sanirim
ben dun o telastan ultrason resmimizi almayi unutmusum yoksa karsilastirirdik canim:26:
Yok canım sen burda bu kadar hamilenin duasını aldın kız bebek diye! artık senin kızın olacak için rahat etsin:)) prenses geliyor iki abisiyle ne Nazlı büyür şimdi o:))
erkek mi sankimmm:26:
SILA_M bende erkek gibi hissediyorum bu resmi görene kadar hep kız kız dedim ama bu resmide görünce içime sanki erkekmiş gibi doğdu
Rabbim gonlune gore versin insallah canim ne zaman kontrolun insallah gittiginde ogrenirsin
merak işte ne test yaptıysam hepsi kız çıkıyo ben memnnum bu durumdan hiç fark etmez ilk bebeğimiz:)
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
2 hafta snra kontrolüm var 14 haftalık olcak 12. haftada gittik söylemedi 16. hafta da dedi ama şimdi gidince bastırcam 15 haftalık olcak nerdeyse söylesin zaten söylemezse diğer kontrol bir ay sonra olcak nerdeyse 20 haftalık olcak
Doktorlar 12 haftalikken soylemek istemiyor canim benimkide dun ik mik yapti zaten hemen kesin degil ama kendini kaptirma falan dedi bende tamam siz tahmin edin sorun degil dedim sakince bakti ben rahatim ondan sonra dedi kiza benziyor diye sonrasindaki tepkimi gorunce sok oldu tabi
dedim adama bu kiz cocugu benim hayalim
madem 14 haftalik olucaksin soylesin bi zahmet azcik derinden bakip cok zor bisey saynki gec soyleyip bizi dokuz dogurtmanin ne anlami var
Benim doktor da 16 diye ısrar ediyordu sonunda söylemek zorunda kaldı:)) eşim de ben de bastırdık, inş siz de öğrenirsiniz.. Nub teorisi diye bir şey var bi de gittiğinizde buna göre ne diye sorun doktora :)) Rabbim sağlıklı hayırlı Salih evlattan nasip etsin hepimize inş..
Neden 16 canim? Kesin sonuc olmasi icin mi baska bir sebebi var mi? Ben ilk kez duyuyorum. Haftaya taramam var 12+1 de gidicem. Bebegim de gun olarak onde. O zaman israr mi etsem acep?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim icinden ne geciyorsa onu nasip etsin rabbim resimdeki gibi poposunun altindan bakan bi kizin olcak sankimSence benim neyim olucak yarin 2 li taramamiz var doktor aile dostumuz soylerim diyor ama yarin saat 9 a kadar nasil bekliycem uuuf
bende tam tersi oldu ogluslarimda eksi yedim hep bundaysa eksiden tiksindim resmen gormeye bile tahammulum yokErkek anneleri çoğalmış maşallah...benim eşimde erkek istiyo dün akşam annesine diyo bizimkinin canı hep ekşi istiyo deyip gülüyo ekşi yemek erkek bebeğe dalalet sanıyomuş saftirik kocam anneyle ben aynı anda eer ekşi kız demek dedik hopbiriha dedi suratı ekşidi.. Kız olsa ben çok svincem erkek de eşim svinsin diye istiyorum hafi hayırlısı bakalım haftaya 13. Haftamız olcak kontrole o zaman gidicem inşallah öğreniriz..
Evet canim kesin sonuc olmasi icin sonucta doktorlarda istemezler benim doktor yanlis tahmin yapti denmesini kendileri icin.Neden 16 canim? Kesin sonuc olmasi icin mi baska bir sebebi var mi? Ben ilk kez duyuyorum. Haftaya taramam var 12+1 de gidicem. Bebegim de gun olarak onde. O zaman israr mi etsem acep?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?