2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Acaba gebeligin kacinci haftasinda bu sekilde gelisiyor. O da onemli arastirmali bu nub teorisini :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

doktor cinsiyet konusunda yanıladabilirim ama pek yanılmam dedi:S inşallah allah gönlüne göre verir ve her şey çok güzel olur 37 çok geç bir yaş değil ki millet 45 inde doğuruyor merak etme eminim iyidir.

Ahh o prenseslerden de bir tane bana ciksa ^_^ hayirli olsun canim benim. Esyalarini almaya baslayinca ya da onla ilgili hayaller kurdukca oyle bir icin isinacak ki :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Senin bebiş kız bence büyütüp iyice inceledim ;-) hislerimde yanilnam hatta bi tanidiga dr kız demiş ben erkek demiştim sonra dr yanildigini erkek olacağını söylemişti :)

sılam canım benim zaten çok olmuyor bi sabahları beni zorluyo o kadar onu haricinde çok şükür iyiz ağrılarım olunca krktum açıkcası dediğin gibi zorlandıysa inş ondandır...

aynen canım bak ordan da anlaşılyor. Altı üstü kızdan farkı 1 pipi.. Onu da nereye koyacaklarını bulamıyorlar sanırım.
Kız babası olmak her erkeğe nasip olmaz. Babam öyle derdi 'sen doğunca baba oldum'..Erkek bebeğin üzerine titreme yok ama kızda nasıl değişiyorlar nasıl ürküyorlar anlatamam.Babam benim peşimden karadeniz turuna gelmişti başka bir araba ile benden gizli
ne bileyim oraya buraya gidiyormuş falan bende öyle bişey yok daha yani

kzılar hadi benim kuzumun cinsiyetine yorum yapın nub teorisine göre

Eki Görüntüle 1175031
valla kız gıbı geldı banada

Ay kızlar çok güldüm eşime ya burda yazisiyoruz ya aynı ay doğum yapcaz dedim bi hastane kapatalım ucuza gelir hem diyo hepiniz bi arada olursunuz diyo

Aman sebep sadece buysa kafalarim ben onu. Benimki son derece sakin oldugu icin sagolsun... ona gore nasilsa gelecek o zaman niye sık bogaz ediyoruz. Baba olmasa anlamaz diyecegim ama biz de ilk kez bebek bulmusuz heyecanlanmayalim mi ama

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ay kızlar çok güldüm eşime ya burda yazisiyoruz ya aynı ay doğum yapcaz dedim bi hastane kapatalım ucuza gelir hem diyo hepiniz bi arada olursunuz diyo

Ahha ne guzel olurduuu :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ahha ne guzel olurduuu :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gerçekten süper olurdu cnm öbür gün kontrol var bakalım ense kalınlığı falan iyi geçer inşallah cinsiyet hiç mühim değil sağlıklı olsunda (tabi gönlümuzden geçen kız ) offf beklemek işkence gibi .14.01.2015

Acaba gebeligin kacinci haftasinda bu sekilde gelisiyor. O da onemli arastirmali bu nub teorisini :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

hahayy topikcek bi nub teorisine el atmamistik onuda yapalim haydi kizlar ocak anneleri nub teorisi yorumcusu olup cikiyormusunuz

ay çok güldüm hatta şimdiden kendimizi hastaneye kapatalım sonra gelsin ultrasonlar gitsin bebek resimleri sabah akşam bebişlere bakalım

Eniştem kız çocuğu olmayan baba oldum demesin der sen şimdi eşinin halini gör:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve huzurlarla...

Bence milletin dediklerine bakma, kilolu ahmiş zaten kendine eziyet ediyor, bir de millete o zevki tattırma tabi alıcım hamileyim ben de.. Derdi millete düşüyor kilolarımızın... İnş almadan kuruluruz o ayrı :)))

Slm hamisler 3 gundur bi uyku hali basladinordan kalkip oraya yatiyorum evim o kadar kotunki kalkip bi ucundan baslayamiyorum kronik yorgun oldum bi de hafta sonu iftara misafir alcam yanmisim ben bide oglum var 15 aylik hic yerinde durmayan oda kucagimdan inmez oldu geliyo sarilip yatiho kucagima diyorun bir dakika durmazdi dunden beride atesleniyo sanirim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…