kızlar nub teorisi diye birşey varmış çıkıntıya göre anlaşılıyormuş cinsiyetleri hadi herkes ultrason görüntüsünü koysun yorum yapalım cinsiyetleri hakkında :) Eki Görüntüle 1174996
doktor cinsiyet konusunda yanıladabilirim ama pek yanılmam dedi:S inşallah allah gönlüne göre verir ve her şey çok güzel olur 37 çok geç bir yaş değil ki millet 45 inde doğuruyor merak etme eminim iyidir.
SILA_M bilgilerimi veriyorum. Ama cinsiyet daha belli olmadı.
BEK. DOĞUM TARİHİ : 21/01/2015. teşekkürler şimdiden
2 hafta snra kontrolüm var 14 haftalık olcak 12. haftada gittik söylemedi 16. hafta da dedi ama şimdi gidince bastırcam 15 haftalık olcak nerdeyse söylesin zaten söylemezse diğer kontrol bir ay sonra olcak nerdeyse 20 haftalık olcak
Canim ogurmekten cok kastiysan kendini o yuzden olmustur uzan dinlen yorma kendini :)
Bu hafta ilk defa dun cikarmadim ben 12 haftam doldu benim kadar yogun bulanti ve kusma yasayan birinin bile azaldiysa sizlerinde gecicek insallah 12 inci haftaya kadar sabir canim
canim belli olanlarin kesinlik payi yok kesin olarak gozuken cok az kisi var aramizda o yuzden 16 inci haftalarimiz dolmadan daha kesinlesmez cinsiyetlerimiz hayirlisi bakalim 1 ay sonra bu soruna cevap verebilirim
Canim ilk bebegin olucak nasil olsa erkekse bile ikincide kizin olur.senin minicik gobegini gordugumde icime erkek diye dogmustu
madem oyle diyorsun insallah yanlis cikar tahminim tahmin sonucta yuzde 50 yanilma payi var takma kafana
hissedersin canimm az kaldi yakinda tik tik yapar icerden
tamam canim ekliyorum listeye
ayy canim ya masallah ocak annesi olcani bilmesem 5 aylik falan sanardim herhalde sen simdiden boyleysen ocakta nasi olcan
aynen canım bak ordan da anlaşılyor. Altı üstü kızdan farkı 1 pipi.. Onu da nereye koyacaklarını bulamıyorlar sanırımInsallah canim yarin sizede gonlundeki cinsiyeti sak diye soyleyiverir doktorun rabbim herkesin gonlune gore versin oncelikle saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah
Ama bu kadar melek anneden kesin melek gibi evlatlar dogar
Hadi bakalim pazartesiye ne kaldi canim guzel ve hayirli haberler alirsin insallah sende
Yasim 37 diyemi korkuyorsun canim benim arkadasim 41 yasinda dogum yapti turp gibi hem bebek hemde kendisi simdi oglu 8 aylik tekrar hamile bizimle bir ocak annesi olucak oda yani suan 42 yasinda
hic korkulacak birsey yok sukurler olsun artik hersey o kadar ilerlediki hep kontrol altindayiz icini ferah tut canim
Bilirim o oglan cocuk kazi calismalarini bende 2 kez atildi o kazi calismalari 12 inci haftadan bi basliyor dogana kadar kaz babam kaz ne ariyolarsa
Bu sefer yavrumda daha tik yok sessiz sessiz duruyor icerde bakalim bu nasil olucak
Abileri onu cok sever asiri sevgiden sikilabilir buyuk oglum gecen diyor kiz olcakca olsun kiz olmassa erkege gerek yok zaten 3 erkegiz evde anne kiz sayisi az diyor
Babamiz kesin cok kiskanc bi baba olucak o yuzden de hic kiz taraftari degildi buda oglan olsun diyordu dun kiza benziyor deyince sok oldu esim resmen surati degisti yandik dedi herhalde icinden ben nasi bas edicem iki hatunlavalla ben nasi 3 erkekle bas ediyorsam bi zahmet oda 2 hatunla bas etsin
Canim gozun aydin bi prensesimiz daha oluyor
Saglikli olmasi herseyden onemli tabiki canim insallah ikincide erkek evladin olur daha yolun basindasiniz ilk bebegi olanlar benim gibi ucleyene kadar devam
decavit turkiyede en cok kullanilan vitamin herhalde herkese ayni hapi vermis doktor.ben iyotsuz vitamin hapi arastiriyorum guatr hapi aldigim icim iyotsuz vitamin almam gerekiyor bugun eczaneye gidicem eczaci ben arastirayim yarin ugrayin demisti
Canim icini ferah tut birsey olmucak insallah bebegine cogu gitti azi kaldi biz artik cefa donemini bitiriyoruz sefa donemlerine giriyoruz insallah
Gobislerimiu bi ciksin cicilerimizi giyip salina salina gezicez disarlarda
Canim insallah rabbim sanada gonlundeki kiz evladini nasip eder insallah
icinde kiz evladi istegi olan kimse illada o duyguyu tatmak istiyor rabbim herkese istedigi evlat sevgisini tattirsin insallah.
Insallah topigimizde oglu olanin kizi kizi olaninda oglu olur insallah
Cok gecmis olsun canim sukur evine gelmissin hastanede olmak cok kotu
Bel agrisi bu hafta basladi bendede sag tarafima birden agri giriyor bebegim solda halbuki.karin agrisi normal canim rahim genisledigi icin oluca boyle agrilar arada.bol bol dinlenmeye calis sakin kendini yorma rabbim yardimcin olsun
ne bileyim oraya buraya gidiyormuş falan bende öyle bişey yok daha yani
valla kız gıbı geldı banada
Canim icinden ne geciyorsa onu nasip etsin rabbim resimdeki gibi poposunun altindan bakan bi kizin olcak sankim
resme gore yorum yaptim ilk bebisleri olucaklar cinsiyet konusuna hic takilmasin saglikli olsunlar yeterki canlarim 5 e kadar yolumuz var
bende tam tersi oldu ogluslarimda eksi yedim hep bundaysa eksiden tiksindim resmen gormeye bile tahammulum yok
aynen canim ilk evlat nasil olsa saglikli olsun insallah
Evet canim kesin sonuc olmasi icin sonucta doktorlarda istemezler benim doktor yanlis tahmin yapti denmesini kendileri icin.
burda bile birbirinize doktor onerilerinde bulunuyorsunuz biri dese aman ya o doktor bana oglan dedi kiz cikti o doktor icin iyi bisey degil tabiki o yuzden garanti ise bakiyorlar doktorlarda hakli olarak
Ay kızlar çok güldüm eşime ya burda yazisiyoruz ya aynı ay doğum yapcaz dedim bi hastane kapatalım ucuza gelir hem diyo hepiniz bi arada olursunuz diyo
Ahha ne guzel olurduuu :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım nerden siparis verdin bende anı defteri arıyorum :)
Acaba gebeligin kacinci haftasinda bu sekilde gelisiyor. O da onemli arastirmali bu nub teorisini :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ay kızlar çok güldüm eşime ya burda yazisiyoruz ya aynı ay doğum yapcaz dedim bi hastane kapatalım ucuza gelir hem diyo hepiniz bi arada olursunuz diyo
Sagolasin canim Allah razi olsun ben hamile kaldigim ay cok dua ettim hamile kaldigimi bilmeden kizim olsun diye hatta o ay bi kandil var o gecede cok dua ettim rabbime insallah rabbim sesimi duydu ve dualarimi kabul etti sukurler olsun binlerce kez once saglikli bi evlat daha nasip ettigi icin tabiki sonrasindada (eger kizsa hala suphem var) bana gonlumdeki kiz evladini nasip ettigi icin
benim ogluslarda cok nazli gozunun icine bakiyoruz babasiyla kiz ne kadar nazli olur bilemicem artik
ay çok güldüm hatta şimdiden kendimizi hastaneye kapatalım sonra gelsin ultrasonlar gitsin bebek resimleri sabah akşam bebişlere bakalım
ben ilk kocişime hamile olduğumu söylemek için bi takım almıştım ama unisex olanlar sıkıcı ya. alma bence cinsiyeti belli olsun kokoshluğun gözüne vuralım(ayy kız bebek diye gebercem(Allah hayırlısını sağlıklısını versin inş.))
ya bende tombiş hamile kaldım. 1,5 kilo aldım bide. dün akşam misafrlikteydik. ailedeki genç annelerden biri hemen "aa kilo almışsın" moduna girdi. dedim 1,5 kilo aldım ya hassas tartı mısın mübarek! 'hamileyim ulen ben. normalde boğazımın keyfine alıyomda evladımın yoluna mı almıycam heyyttt' (bu kısım içimden geçti dillendirmedim )
erkek mi sankimmm:26:
Benim tartida bi degisiklik yok ama gobegim cok cikti. Zaten vardi simdi baya bi buyudukızlar merhaba, ilk üç ayında kilo alan varmı benim gbi 2 kilocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?