2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bence küçük bir prens canım :)

yorumlar için teşekkürlerr...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin bebiş kız bence büyütüp iyice inceledim ;-) hislerimde yanilnam hatta bi tanidiga dr kız demiş ben erkek demiştim sonra dr yanildigini erkek olacağını söylemişti :)

şimdi sen böyle kız dedin ya içimde sevinç çığlıkları atıyor :) bende başından beri hep kız hissetmiştim resime bakınca erkek doğdu içime

valla kız gıbı geldı banada

teşekkür ederim tabiki hayırlısı 16. haftaya kadar sabredicez

Acaba gebeligin kacinci haftasinda bu sekilde gelisiyor. O da onemli arastirmali bu nub teorisini :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bende sabahtan beri araştırıyorum 11. ve 12. haftalarda oluyormuş sende araştır tabiki doktorlarda erken dönemde buna göre tahmin ediyorlarmış sanırım

kızlar sizlerde koyun bebişlerinizin resimlerini sizlerede yorum yapalım :)

selam kızlarrrr
iş yerinde 2de kapanıyor ya internet alıntılamaya yetiştirmezsem diye peşinen selam vereyim dedim

bu arada bi arkadaş yazmış ben de kilo almadım hatta 2kg verdim ama göbişim öncekine göre daha büyüdü..
daha 3 aydan böyleyse 6.ayda karnım burnuma çıkar heralde

kızlar merhaba, ilk üç ayında kilo alan varmı benim gbi 2 kilocuk

Ilk üç ay 0,5-2 kg almak çok normal canım. Şimdi bir diyetisyenim hamile günlüğünü okuyorum. Hiç sıkma canını. Ilk üç ay kilo kontrolü zamanı değildir beslenmenize bakın diyor..

Bence milletin dediklerine bakma, kilolu ahmiş zaten kendine eziyet ediyor, bir de millete o zevki tattırma tabi alıcım hamileyim ben de.. Derdi millete düşüyor kilolarımızın... İnş almadan kuruluruz o ayrı :)))
ay hayır bide zaten 38-40 beden arasıyım yani. öyle obezde deilim. gıccıkklar
kızlar merhaba, ilk üç ayında kilo alan varmı benim gbi 2 kilocuk

ben 1,5 kilo aldm cnm 11. haftamdayım. ama iştah son hız devam

ay hayır bide zaten 38-40 beden arasıyım yani. öyle obezde deilim. gıccıkklar

ben 1,5 kilo aldm cnm 11. haftamdayım. ama iştah son hız devam

Ohoo o zaman hiç takılma güzel annecik:) bunu diyen inadına demiştir :))

Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra herşey güzel devam eder

Hepinize tşkr ederim güzel dilekleriniz için canlar. Dualarda olalım hep inşlh

jiletle dikkat et tatlım, bir tane doğum hikayesinde bayanın biri enfeksiyon kapmış bacakları şişmiş neden olduğunu bulamamışlar,,, gerçi sonra hemen tedavi edilmiş basit bir şey ama,,,,, aklında olsun tatlım,,,,

yanıma arkadaş buldum:))))
evet tatlım doğumdan 24 saat önceye kadar kullanacakmışım.birde tüp bebek+kan sulandırıcı da olunca normal doğum kesnlikle tavsiye etmedi benim doktorum sezeryan olacakmışım

ben doğum işini konuşmadım ama muhtemelen bende sezeryan olurum canım olsun artık ne yapalım

Eki Görüntüle 1175000

Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:

maşşallah canım

gözün aydın canım sağlıklı olsunlar elleri ayakları düzgün olsun cinsiyeti önemli değil boşver

geçmiş olsun canım inş acil şifalar diliyorum

gözün aydın canım senin de

Sağol tatlım.. Ben de dediğin sebeplerden olabileceğini düşünüyorum. İki gündür yatıp dinleniyorum geçti gibi. Normale döndü sayılır kulağım. Senin nasıl inşallah geçmiştir senin de?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar:) hayatında hiç mide yanması yaşamamış biri olarak son bikaç haftadır ölüyorum mide yanmasından... Dün gece sahura kadar uyuyamadım felaketti midem.

Sora kafamda bi ışık çaktı:) babamın çok olurdu mide yanması, hemen koşar bikaç yudum soğuk süt içerdi
Ben de koştum mutfağa diktim sütü kafaya:) anında bıçak gibi kesti, aklınızda bulunsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da bir tahmin o zaman bayanlar :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404298938149.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 68

Parol ve soda bana fayda etti çok şükür:) bu garip şeyi de yaşadık ya geçmiş olsun ikimize de:)

bayıldımmmmmm ne kadar fiyatı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…