Bence küçük bir prens canım :)
yorumlar için teşekkürlerr...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin bebiş kız bence büyütüp iyice inceledim ;-) hislerimde yanilnam hatta bi tanidiga dr kız demiş ben erkek demiştim sonra dr yanildigini erkek olacağını söylemişti :)
valla kız gıbı geldı banada
Acaba gebeligin kacinci haftasinda bu sekilde gelisiyor. O da onemli arastirmali bu nub teorisini :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kızlar merhaba, ilk üç ayında kilo alan varmı benim gbi 2 kilocuk
ay hayır bide zaten 38-40 beden arasıyım yani. öyle obezde deilim. gıccıkklarBence milletin dediklerine bakma, kilolu ahmiş zaten kendine eziyet ediyor, bir de millete o zevki tattırma tabi alıcım hamileyim ben de.. Derdi millete düşüyor kilolarımızın... İnş almadan kuruluruz o ayrı :)))
ay hayır bide zaten 38-40 beden arasıyım yani. öyle obezde deilim. gıccıkklar
ben 1,5 kilo aldm cnm 11. haftamdayım. ama iştah son hız devam
Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra herşey güzel devam eder
Aminn canım. Ben o sıkıntıyı yaşadım bilirim allahım esgirgesin içini ferah tut o canın dünyaya geleceği varsa hangi zor koşul olsada gelir.
Her aksiliktede vardır bir hayır. Tekrar geçmiş olsun
I love Bonus
Ayy güldürdün beni yaaa
Cnm çok geçmiş olsun Allah korusun ikinizi de inşallah aman dikkat et kendine..
yaa sılaa yanlış çıksın hissiyatınn, benden başka herkes erkek diyo acaba ben bukadar kız istediğimdenmi kıs gibi hissediyom ben
yeahhyyy bi prenses dahaaaaay hayırlı olsun cnm darısı tüm bekleyenlere inşallah
Insallah canim yarin sizede gonlundeki cinsiyeti sak diye soyleyiverir doktorun rabbim herkesin gonlune gore versin oncelikle saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah
Ama bu kadar melek anneden kesin melek gibi evlatlar dogar
Hadi bakalim pazartesiye ne kaldi canim guzel ve hayirli haberler alirsin insallah sende
Yasim 37 diyemi korkuyorsun canim benim arkadasim 41 yasinda dogum yapti turp gibi hem bebek hemde kendisi simdi oglu 8 aylik tekrar hamile bizimle bir ocak annesi olucak oda yani suan 42 yasinda
hic korkulacak birsey yok sukurler olsun artik hersey o kadar ilerlediki hep kontrol altindayiz icini ferah tut canim
Bilirim o oglan cocuk kazi calismalarini bende 2 kez atildi o kazi calismalari 12 inci haftadan bi basliyor dogana kadar kaz babam kaz ne ariyolarsa
Bu sefer yavrumda daha tik yok sessiz sessiz duruyor icerde bakalim bu nasil olucak
Abileri onu cok sever asiri sevgiden sikilabilir buyuk oglum gecen diyor kiz olcakca olsun kiz olmassa erkege gerek yok zaten 3 erkegiz evde anne kiz sayisi az diyor
Babamiz kesin cok kiskanc bi baba olucak o yuzden de hic kiz taraftari degildi buda oglan olsun diyordu dun kiza benziyor deyince sok oldu esim resmen surati degisti yandik dedi herhalde icinden ben nasi bas edicem iki hatunlavalla ben nasi 3 erkekle bas ediyorsam bi zahmet oda 2 hatunla bas etsin
Canim gozun aydin bi prensesimiz daha oluyor
Saglikli olmasi herseyden onemli tabiki canim insallah ikincide erkek evladin olur daha yolun basindasiniz ilk bebegi olanlar benim gibi ucleyene kadar devam
decavit turkiyede en cok kullanilan vitamin herhalde herkese ayni hapi vermis doktor.ben iyotsuz vitamin hapi arastiriyorum guatr hapi aldigim icim iyotsuz vitamin almam gerekiyor bugun eczaneye gidicem eczaci ben arastirayim yarin ugrayin demisti
Canim icini ferah tut birsey olmucak insallah bebegine cogu gitti azi kaldi biz artik cefa donemini bitiriyoruz sefa donemlerine giriyoruz insallah
Gobislerimiu bi ciksin cicilerimizi giyip salina salina gezicez disarlarda
Canim insallah rabbim sanada gonlundeki kiz evladini nasip eder insallah
icinde kiz evladi istegi olan kimse illada o duyguyu tatmak istiyor rabbim herkese istedigi evlat sevgisini tattirsin insallah.
Insallah topigimizde oglu olanin kizi kizi olaninda oglu olur insallah
Cok gecmis olsun canim sukur evine gelmissin hastanede olmak cok kotu
Bel agrisi bu hafta basladi bendede sag tarafima birden agri giriyor bebegim solda halbuki.karin agrisi normal canim rahim genisledigi icin oluca boyle agrilar arada.bol bol dinlenmeye calis sakin kendini yorma rabbim yardimcin olsun
günaydınnnnn :) ben jilet yapıyorum bebişim doğsun lazere gidip kökten kurtulacam inşallah . hep çocuğum olsun ondan sonra lazere gidecem diye beklemiştim
ahhh ah o mide ağrısı ve yanması. gavisconu kafaya dikecem neredeyse ama tınlamıyor bende..
yanıma arkadaş buldum:))))
evet tatlım doğumdan 24 saat önceye kadar kullanacakmışım.birde tüp bebek+kan sulandırıcı da olunca normal doğum kesnlikle tavsiye etmedi benim doktorum sezeryan olacakmışım
Eki Görüntüle 1175000
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
slm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
Merhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
Doktordan geldik 12+0 1 gün ilerıyız maşallah boyumuz 5,44 ense kalınlığı iyi dedi başka tahlılı istemıcem dedi bende yaptırmak istemıyodum zaten kızımdada ense baktırmıştım kan tahl yaptırmamıştım gelişimi iyi dedi 1 ay sonra gel dedi :))
Sağol tatlım.. Ben de dediğin sebeplerden olabileceğini düşünüyorum. İki gündür yatıp dinleniyorum geçti gibi. Normale döndü sayılır kulağım. Senin nasıl inşallah geçmiştir senin de?Benim doktor da 16 diye ısrar ediyordu sonunda söylemek zorunda kaldı:)) eşim de ben de bastırdık, inş siz de öğrenirsiniz.. Nub teorisi diye bir şey var bi de gittiğinizde buna göre ne diye sorun doktora :)) Rabbim sağlıklı hayırlı Salih evlattan nasip etsin hepimize inş..
Sidalcim ben doktoru aradım sordum. Stres açlık düşük tansiyon yapabilir dedi. karnını doyur, soda içebilirsin iç, dinlenşnce geçmesi lazım dedi.. Bunları yaptım hafifletdi gibi sanki.. İnşallah senin de geçer.. Bir de parol iç dedi ondan içtim.. Bugün daha iyiyim, Perşembe de doktora gideceğim zaten. Geçmezse senini adına yine sorarım ama parol ve soda fayda etti bana. Bir de yemek ve stre de önemli..
evet ya kulak tıkamak lazımOhoo o zaman hiç takılma güzel annecik:) bunu diyen inadına demiştir :))
Sağol tatlım.. Ben de dediğin sebeplerden olabileceğini düşünüyorum. İki gündür yatıp dinleniyorum geçti gibi. Normale döndü sayılır kulağım. Senin nasıl inşallah geçmiştir senin de?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana da bir tahmin o zaman bayanlar :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilk üç ay 0,5-2 kg almak çok normal canım. Şimdi bir diyetisyenim hamile günlüğünü okuyorum. Hiç sıkma canını. Ilk üç ay kilo kontrolü zamanı değildir beslenmenize bakın diyor..
Bu kitabı uniseks yapmışlar bir de Türk formatlı diye bunu aldım.. Diğerleri yabancıdan çeviri diye bize uymuyor ama onlardan da alabilirim her an :)) nette kitabı sayfa sayfa koymuşlar muhteşem ilk yıl diye bi bak istersen
Bu kitabı uniseks yapmışlar bir de Türk formatlı diye bunu aldım.. Diğerleri yabancıdan çeviri diye bize uymuyor ama onlardan da alabilirim her an :)) nette kitabı sayfa sayfa koymuşlar muhteşem ilk yıl diye bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?