- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
ben ilk kocişime hamile olduğumu söylemek için bi takım almıştım ama unisex olanlar sıkıcı ya. alma bence cinsiyeti belli olsun kokoshluğun gözüne vuralım(ayy kız bebek diye gebercem(Allah hayırlısını sağlıklısını versin inş.))
ya bende tombiş hamile kaldım. 1,5 kilo aldım bide. dün akşam misafrlikteydik. ailedeki genç annelerden biri hemen "aa kilo almışsın" moduna girdi. dedim 1,5 kilo aldım ya hassas tartı mısın mübarek! 'hamileyim ulen ben. normalde boğazımın keyfine alıyomda evladımın yoluna mı almıycam heyyttt' (bu kısım içimden geçti dillendirmedim )
erkek mi sankimmm:26:
Muhteşemilkyıl nokta comdan aldım canım sayfa Say'da da koymuşlar hoşuma gitti:)
http://hayatimdiyet...............tr/aa merak ettim bu kitabı hemde sevindim
Acaba gebeligin kacinci haftasinda bu sekilde gelisiyor. O da onemli arastirmali bu nub teorisini :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ay kızlar çok güldüm eşime ya burda yazisiyoruz ya aynı ay doğum yapcaz dedim bi hastane kapatalım ucuza gelir hem diyo hepiniz bi arada olursunuz diyo
aa merak ettim bu kitabı hemde sevindim
Kızlar herkes vitamin olarak elevit ya da decavit kullandığını yazmış. Doktorum bana vinalac yazdı. On gündür kullanıyorum. Yalnız kafamı kurcalayan iki şey var. Vinalac günlük folik asitin %200 ünü karşılıyormuş. Ben ayrıca folik asit de içiyorum çok gelir mi acaba? Bi de haşimoto tiroidi var bende vinalac ta iyot da varmış. Iyi midir kötü müdür? Doktora da 14 ünde gideceğim. O zamana kadar multivitamin içmesem mi acaba? Gerçi halsizliğime de iyi geldi.
benım bebişın yatış şekli cok ilginc. nub mub sökmez
ohhh kızçen hayırlı olsun canım. Bakalım 3-4 hafta sonra herşey netleşir artık
maşallah canım
valla kasık batması,değişik birsey.alıştım ama oğlan anası olmak hiç kolay değil. Şimdiden başlad yaramazlığa
valla tam ortada canım
bayıldımmmmmmne kadar fiyatı ki
Kızlar herkes vitamin olarak elevit ya da decavit kullandığını yazmış. Doktorum bana vinalac yazdı. On gündür kullanıyorum. Yalnız kafamı kurcalayan iki şey var. Vinalac günlük folik asitin %200 ünü karşılıyormuş. Ben ayrıca folik asit de içiyorum çok gelir mi acaba? Bi de haşimoto tiroidi var bende vinalac ta iyot da varmış. Iyi midir kötü müdür? Doktora da 14 ünde gideceğim. O zamana kadar multivitamin içmesem mi acaba? Gerçi halsizliğime de iyi geldi.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar decavit demi domuz şeyi vardı elevit demi ona göre haftaya verirse olmayanı isterim
40 liramız kargo dahil... Bi hevesleniyorum aldım bakalım inş güzeldir:)) diğerlerinde vaftiz sayfaları vs var baktım da bir çoğu bize uymuyor ki..
canım doktorum bana folik asiti bıraktırıp decavite basşaladı çünkü zaten bu kullandığımında içinde folik asit var 2 si birden bence fazla gelebilir eğer doktorunla telefon ile görüşme şansın varsa bence bi görüş
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=116137
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=116136 arkadaşımda bundan var daha bebeksi ben bunu almayı düşünüyordum
Canim doktorum bana vitamine baslayinca folik asiti birakicami vitaminin icinde zaten folik asitte oldugunu soylemisti.elindeki vitamin ilacinin icerindeki vitaminlerin icinde folik asitte yaziyorsa icmene gerek yok bence.
ayrica bende guatr ameliyati oldugum icin troit hapi iciyorum hergun o ictigimiz hap zaten iyot eksikligi oldugu icin vitamini alirken icinde iyot olmayan alicaksin dedi bana doktorum birazdan eczaneye gidicem bende arastirmak icin.hatta ben folik asitide iyotsuz olanindan iciyordum.
Bence 14 unu beklemeden doktorunu arayip bi sor canim hap isleri onemli belki sende benimki gibi degildir kafan karismasin ama onceden sormak en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?