2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
11 haftalik canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin kuzunun çıkıntısı hiç gözükmüyor sanki kaç haftalıkken bu resim en az 11-12 haftalık olması lazım sanırım

11 haftalik canim bu ultrason ciktisinda.bende goremedim ama merak ediyorum cinsiyetini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim çok saçlarım dökülüyor sizdede aynı sorun varmı.... Normalde hamileyken saç dökülmez hatta çokk beslenir ...

Insallah hepimiz guzel haberler verecegiz canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

hahayy topikcek bi nub teorisine el atmamistik onuda yapalim haydi kizlar ocak anneleri nub teorisi yorumcusu olup cikiyormusunuz

Hahaha hakikaten he. Daha dur yakinda alternatif tıp adi altinda kadin dogumcu bile oluruz :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum,İzmir'den 11 haftalık hamişim bende
Hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Biz daha yeni 11 hafta olduk cankm. Haftaya 12. haftamda kontrolum var. Dr u sıkıstırıcam soylemezse elimde fotoyla nub u halletcez beraber ahahha :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eki Görüntüle 1175441 mHerkese merhabalar,vakit ayırırsanız ben de nub a göre tahminlerinizi bekliyorum...bu arada 11-5' im...herkese şimdiden hayırlı hamilelik ve doğumlar diliyorum...

canım yaa ben seninkini hiç göremedim ayaklarıyla kapatmış sanki göstermek istemiyor gibi :) kız evi naz evi diyelim kız olsun :)

hayırlı olsun :) inşallah yarın bana da bi tahminde bulunur doktor amcası yoksa odasından çıkmam. eşime diyorum zaten orda mazlumu oyna doktor bey neler çekiyorum nolur söyleyin evde bana rahat vermiyo falan de

bizim doktor sormaya fırsat vermeden söyledi sağolsun pipili bebiş bu diye.ama sonra da yine de kesin degil mahçup olmayalım sonra dedi. Allah gönlüne göre versin canım

Kizlar ben cok ice tea iciyorum acaba sakincasi varmidir

Canım gazlı içecek olmadığı için masum sanma tatlandırıcı katkı maddesi yeter sadece hamileyken değil normal zamandada mümkün oldukça eve almaki görüp içmeyesin benimde canım çok istiyo dolabı açıp geri dönüyorum. Kendin soğuk çay yap kendine nanede koy içine hatta bende yapim :) hele ev limonatası harika oluyo

I love Bonus

kızlar merhaba, ilk üç ayında kilo alan varmı benim gbi 2 kilocuk

aaaaa çok ayıp ediyosun canım olmazmı 51.7 ile başladık şuan 53.5 olduk zaten ben şuan davul gibiyim pantolonlarım dar geliyor herkes gazdır diyo

kızlar şimdi doktordan geldim..her şey çok güzel gidiyormuş..ense kalınlığına bakıldı güzel dedi bebişin boyu 5,77cm olmuş kan verdim ikili test için haftaya sonuçlanacak..elevit ve ferrosanol yazdı, elevitte domuz jelatini varmış dedim öyle bişey olsa bu hükümet anında yasaklar dedi hatta domuz yagından yapılan bir kalp kapakçığı var çokta etkili ama türkiyede kullanımı yasak dedi için rahat olsun en iyisi bu dedi, lazeri ve saç boyasını sordum lazerin tespit edilmiş bi zararı yok, saçınıda bitkisel boyalarla boyayabilirsin artık 3 ayı doldurdun dedi. ve kızlar bu doktor yılların tecrübeli ve çok fazla tercih edilen bi doktor güvenilir yani. şişkinliği sordum onun içinde çok normal çünkü bu dönem bağırsaklar ve mide çok yavaş calışır sindirim yavaşlar dedi bu yüzden az ve sık ye dedi.. benden haberler böyle inşallah heepimiz güzel şeyler yazarız buraya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…