2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

anaaa protokol falan deynce özel kalemde memursun falan sandım bende

gözün aydıınnn:)

evet öle bişeyler bende duydum.benim 78 çıktı,doktor kıza benzetti.ama net değil tabi.

eeee merve canım baktın mı kızının sonuçlarına ?
sağlıklı olsun bebişler ama gönlümde kız yatıyordu inşallah mucizem olur bana

tamam oğlumu kesin verdim kızına. Hatta iç güveysi bile alabilirsin oğlumu.
Universitede et teknolojileri diye dersımız vardı. Bütün besi hayvanlarının kemiklerini latince öğreniyorduk.Neyse tabi ben hepsini ezbere biliyorum düşün latincesine kadar. Hoca direk sordu Afyonlumusun-Kayserili mi diye??.O derece et düşkünlüğüm var. Annem vegeteryan ben etejeryan

Bende az evvel doktorumun asistanıyla görüştüm tüm ikili test değerleri normalmiş Şükürler olsun, bunu da atlattık

Canım hiç sıkma canını hayırlı haberlerle dönersin inş Cumartesi günü.. Bize de haber ver.. Ben bir şey olacağına inanmıyorum sağlıkla huzurla kucağına alacaksın inş..

özel kalem de kimmiş hahayt diyecemde
Evet canım özel kalemin işi aslında da bize yıkmayı pek severler sağolsunlar

bir dönem bana da özel kalem teklif ettilerde müdürüm salmadı sağolsun. iyide gitmedim ben 5.30'da adios dıorum onlar vali çıkmadan çıksınlarda göreyim

kızlar sürekli takip ediyorum ama çok yazamiyorum. yazdiklarim da araya kayniyor çoğu zaman:) ben yarin memlekete gideceğim inşaallah çok mutluyum ama bu sefer de esimi birakiyorum afff aff hep eksik kaliyor bir tarafim.. Allah beterinden korusun..

kız onu sorun etme birsey olmuyor.Ama tabiki yüregimiz pırpır ediyor o konuda haklısın.Korkulacak birsey yok ben inanıyorum dualarım da senınle canım.

adamın bile dikkatını çekmiş.
canım çekti şimdi bee:)))

Ben de seninkilere bayildiim :) keceler de bir harika. Hep kız isleri hep :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Annem hep kız için örüyo kv erkek renkleri benim keçeler erkek kız karışık ama hep dağıttım düşük yapınca şimdi tekrar başlıycağım kısmetse..kontrole gideyim sağ salim göreyim de yavrumu inşallah ..

bir dönem bana da özel kalem teklif ettilerde müdürüm salmadı sağolsun. iyide gitmedim ben 5.30'da adios dıorum onlar vali çıkmadan çıksınlarda göreyim

aynısını burdakiler de yaşıyor ondan bize yıkıyorlar bazı işleri yetiştiremedik diyorlar açık açık
tabi sen dur dur bayrama 3 gün kala ana bayram tebriği yazılacaktı de rezil oluyoruz millete bayramdan sonra ulaşıyor tebrikler adamlara
bu sene hangisi akıl ettiyse şimdiden başladılar listelere
firmanın da adını lekeliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…