canım özel bi firmda haberleşme memuruyum işim hep evrak yazışma falan filan da her bayram eziyet ediyorlar :2:
kız devlet olsa belki olur da bura da işler öyle yürümüyor üst makam yap diyor paşa paşa yapıyorsun allahtan bu sene erken verdiler üç gün kala gece yarısına kadar millete mail attığımı bilirim bazende yatışa geçiyoruz ama sıcak da çok bunaldım
gözün aydıınnn:)
evet öle bişeyler bende duydum.benim 78 çıktı,doktor kıza benzetti.ama net değil tabi.
İstiyorummm o modellerden tooolum.. Kolaysa örmek istiyorum ya sevinirim atarsan
Kız noldu ben konuya fransız kaldım........
Hemen ben kızımın sonuclarına bakıp size yazıcam bakalım
Ayy onları bende istiyorum cok güsel oluyoşar ya
Canım bnce dr un karar versin Allah korusun hamilelikte cıkan şeker dogumda kayıplara bile neden oluyo bu kadar kolay karar verilmemeli.. Bir bardak kola resmn insülin patlaması yapıyo vücüda bi dilim pasta 2 dilim baklava bunlardan yemediniz mi hiç..
Kızce mi geliyooo oyyyy
Herseyin cogu zarar azı karar.. Ben sabah aksam birer porsiyon meyvemi yiyorum ...
ama biz bugüne kadar hep bol bol meyve yiyin diye duymadık mı doktorlardan?şimdi çok aykırı geliyor bana.tabii herşeyiz azı yarar çoğu zarar,yiyelim ama abartmadan.
bu arada ettttsiz asla yapamam bende kasap kızıyım ben:))))
anaaa protokol falan deynce özel kalemde memursun falan sandım bende
Canım bu örgüler çok tatlıııı ya bayıldım ellerine sağlık.. Bende keçe patik yapıyorum örgüleri annannr babanne yapıyo saüolsunlar..Eki Görüntüle 1176546 Eki Görüntüle 1176547
Kızlar maşallah kaynatmışsınız....İkili test sonucumu doktorumla konuştum,down sendromu riski çok düşük çıkmış onda bir sıkıntımız yok,sadece trisomi 18/13 için biyokimyasal risk 1:68 çıkmış bu da yüksek bir riskmiş ( tehlikeli bir nevi hastalık ) ,doktoruma göre korkulcak bir durum yok kandaki iki degere bakarak böyle bir risk hesaplaması yapılıyor tamamen istatistik bir durum dedi ..bütün degerlerin harman lamasıymış burnu,ense kalınlıgı kan degerleri vs vs...Ama içimiz rahat degil cumartesi günü profösörden randevu aldık öğlen saatine detaylı ultrason a giricem...ne olur dua edin güzel haberlerle geleyim
özel kalem de kimmiş hahayt diyecemde
Evet canım özel kalemin işi aslında da bize yıkmayı pek severler sağolsunlar
Canım hiç sıkma canını hayırlı haberlerle dönersin inş Cumartesi günü.. Bize de haber ver.. Ben bir şey olacağına inanmıyorum sağlıkla huzurla kucağına alacaksın inş..
Kızlar maşallah kaynatmışsınız....İkili test sonucumu doktorumla konuştum,down sendromu riski çok düşük çıkmış onda bir sıkıntımız yok,sadece trisomi 18/13 için biyokimyasal risk 1:68 çıkmış bu da yüksek bir riskmiş ( tehlikeli bir nevi hastalık ) ,doktoruma göre korkulcak bir durum yok kandaki iki degere bakarak böyle bir risk hesaplaması yapılıyor tamamen istatistik bir durum dedi ..bütün degerlerin harman lamasıymış burnu,ense kalınlıgı kan degerleri vs vs...Ama içimiz rahat degil cumartesi günü profösörden randevu aldık öğlen saatine detaylı ultrason a giricem...ne olur dua edin güzel haberlerle geleyim
tamam oğlumu kesin verdim kızına. Hatta iç güveysi bile alabilirsin oğlumu.
Universitede et teknolojileri diye dersımız vardı. Bütün besi hayvanlarının kemiklerini latince öğreniyorduk.Neyse tabi ben hepsini ezbere biliyorum düşün latincesine kadar. Hoca direk sordu Afyonlumusun-Kayserili mi diye??.O derece et düşkünlüğüm var. Annem vegeteryan ben etejeryan
Ben de seninkilere bayildiim :) keceler de bir harika. Hep kız isleri hep :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
bir dönem bana da özel kalem teklif ettilerde müdürüm salmadı sağolsun. iyide gitmedim ben 5.30'da adios dıorum onlar vali çıkmadan çıksınlarda göreyim
adamın bile dikkatını çekmiş.
canım çekti şimdi bee:)))
adamın bile dikkatını çekmiş.
canım çekti şimdi bee:)))
akşama menü belli oldu
ay kızlar akşama şöyle haşlama et falan mı yapsak beni de kudurttunuz
ay kızlar akşama şöyle haşlama et falan mı yapsak beni de kudurttunuz
ben mangalda istiyorummmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?