2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yas ben de hatıra bir şey örmek isterdim yavruma ama düz zincir bile çekmecem sibir basar bana (

Ben niyetlenmedim hic arkadasa yaptim patigi bi gunde seri sekilde renk renk orup bitirebilirsiniz bile o kadar kolay. Converse ler cikti bi de onlardan ogrencem ben de. Silam bu arada cok sanslisin almanyanin sis ve tig larina bayiliyorum. Resmen kayiyor elinde muthisler. Al al ör :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1404388142475.webp
    45 KB · Görüntüleme: 37
  • $1404388181727.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $1404388252212.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 29
benimki 28 çıktı o zaman erkek zaten nub testimizdede çoğunluk erkek demişti. ama bunu ilk defa duyuyorum seninki kaç çıktı

Hehe doktora gidince soracağım bakalım bizimki kaçmış doktor sadece temiz demişti:))

benim sonucum da bugün çıkmış olmalı ama yarın gideceğim doktorum cinsiyet söylicek hem 1 gün daha özlemiş olurum bebişimi dedim 1 gün daha büyümüş olur dedim ama dayanamıyorum hmen gidesim geliyor

Dayanamazdim git bence :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben de beceremem. Annemle kayınvalideme yaptırcam:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim annem de beceremez, ablam iyi yapar ama o da bebekli hiç vakti olmaz. Kayınvalidemin de yararı olmaz.. Ben cici alırım bebişime örenesem de:))

Kızlar bana dua edermisiniz bugün yarın sabah doktora gidicem bebeğim iyi olsun nolur. Göğüslerim şişti yeni aldığım sütyenler bile ufak geliyo tekrar alcam artık ağrılar da azaldı sizlamalar oluyo arada kasık ağrılarım çok nadir saniyelik sizce normalmi :26::26:

kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydıınnn:)
yaaaaaa kızlar 2li testlerde serbest betahcg değeri 50nin üstünde çıkanların kızı oluyormuş doğrumuuuuu ??? sizlerinki kaç çıktı

evet öle bişeyler bende duydum.benim 78 çıktı,doktor kıza benzetti.ama net değil tabi.

kızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa

gözün aydıınnn:)

evet öle bişeyler bende duydum.benim 78 çıktı,doktor kıza benzetti.ama net değil tabi.

ben bugun sonuçları almaya gıdecegım doktor baktı ıyı dedı ama uzmanca didik didik araştırmam lazım. Sırf doktora gıderım dıye sabah numara yapıp 5 dakıka yürüme mesafesi olan işe araba ile geldim
Yedirmemmmmmmmm

kızz çok fenasın yaaaa:))))

kızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa

ben yaptıracağım,doktoruma güveniyorum.bana ya da bebeğime zararı olsa zaten tavsiye etmez.içirdikleri glikoz bir tabak pastaya tekabul ediyormuş.hiç mi pasta yemedik?

ben yaptıracağım,doktoruma güveniyorum.bana ya da bebeğime zararı olsa zaten tavsiye etmez.içirdikleri glikoz bir tabak pastaya tekabul ediyormuş.hiç mi pasta yemedik?

he aynen pastada mı yemiyeğğğğğğkkkk.
Benım doktor gerek yok diyor ama asla zararı da yok diyor.

Son düzenleme:
Dayanamazdim git bence :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

aslında çok yakın hastane yürüme mesafesi ile en fazla 10 daakkaeşimin kardeşi de gelmek istiyor ona cuma dedim yoksa şimdiye çoktan gitmiştim

iyi haberlerl dön canım inşallah artık düzelmeye başlamış vucudun

Slm kizlar 2 li taramamiz guzeldi ense 1.7 dedi burnuda var masallah kipir kipirdi tam olcecek durdu bebisim aferim sen nekadar akilli bir kizsin dedii aa demisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…