2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dr. yokmuş öğleden sonra... tahlil sonuçlarını aldım geldim idrarda baktığı ikili testin sonucu iyi mi ki

birde bu var

Son düzenleme:
afyon kebabı nasıl oluyor ki ben hiç yemedim

ben haşlamayı çok seviyorum kısık ateşte düdüklüde üzerine biraz kekik ohh mis gibi

NİYETLİLER OKUMASINN

hemen tarif veriyorum.
Once orta yağlı dana kuşbaşını alıyorsun.Once ağzı açık biçimde suyu çekene kadar kavuruyorsun sonra yumuşamazsa kapatıp 20 dakıka düdüklüye vuruyorsun. Sonra Kebaplık pide diye satılan pideleri küp küp doğrayıp et suyu-tereyağ-kekik 3lüsüyle hazırladıgın ve kaynar vaziyetteki suyun içine atıyorsun yumuşadıktan sonra alıyorsun. Üzerine pişen etleri döküyorsun ve fırına verıyorsun 10 dakıka kadar..sonra istege göre tereyağı gezdırıp yuduyorsunn.

Insallah canim hep birlikte paylasiriz buralarda yeter ki saglikli olsunlar gerisinin onemi yok zevk eglence

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Lav atesi mi ahah😂 kiz nerden bulsunlar onu?

kız satılıyor ben aldım. aygaz aslında ama kömür yerine lav taşları var. Taşlar ısınıp eti pişiriyor. Hani eskiler mermerde yaparmış ya aynı onun gibi
hemde tek kullanımlık degıl sürekli
mangal hastalıgınız varsa alın kesinlikle inanın normal kömür kadar lezzetli ve cok daha sağlıklı

Kozlar menzil gülü bebişlerimizin cicileri için bir topik açmıştı orayada ekleyelim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hehhh şöyle bana et yemekleri ile gelin.Uzmanlık alalım. Her türlü yemekte idaaliyım.
Ben afyon kebabı yapıcam

Bende de icli kofte var kizzlar. Iyiyken attim dondurucuya simdi cikarip cikarip pisiriyorum ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Niyetli değilim ama bi oyy dedim içimden yani ben normalde çok düşkün değilim ama şimdi çok et tavuk istiyorum gözümün önünden sarılmış lahmacunlar dönerler geçiyo kokusu geliyo burnuma sanki buda çok güzel görünüyo valla

I love Bonus

Çok mantıklı benimde canım çekiyo bakıcam bulurum inş :)

I love Bonus

Cok pratik hem dee. En yakin zamanda yapicam ama rostodan deneyecegim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

hımm bizim tirite benziyormuş oy oy ağzım sulandı teşekkür ettim tarif için

Yemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum. ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarım benim de 3 gün kaldı ölçümlerime. İnşallah ben de güzel haberlerle gelirim aranıza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…