hemen tarif veriyorum.
Once orta yağlı dana kuşbaşını alıyorsun.Once ağzı açık biçimde suyu çekene kadar kavuruyorsun sonra yumuşamazsa kapatıp 20 dakıka düdüklüye vuruyorsun. Sonra Kebaplık pide diye satılan pideleri küp küp doğrayıp et suyu-tereyağ-kekik 3lüsüyle hazırladıgın ve kaynar vaziyetteki suyun içine atıyorsun yumuşadıktan sonra alıyorsun. Üzerine pişen etleri döküyorsun ve fırına verıyorsun 10 dakıka kadar..sonra istege göre tereyağı gezdırıp yuduyorsunn.
Annem hep kız için örüyo kv erkek renkleri benim keçeler erkek kız karışık ama hep dağıttım düşük yapınca şimdi tekrar başlıycağım kısmetse..kontrole gideyim sağ salim göreyim de yavrumu inşallah ..
kız satılıyor ben aldım. aygaz aslında ama kömür yerine lav taşları var. Taşlar ısınıp eti pişiriyor. Hani eskiler mermerde yaparmış ya aynı onun gibi
hemde tek kullanımlık degıl sürekli
mangal hastalıgınız varsa alın kesinlikle inanın normal kömür kadar lezzetli ve cok daha sağlıklı
hemen tarif veriyorum.
Once orta yağlı dana kuşbaşını alıyorsun.Once ağzı açık biçimde suyu çekene kadar kavuruyorsun sonra yumuşamazsa kapatıp 20 dakıka düdüklüye vuruyorsun. Sonra Kebaplık pide diye satılan pideleri küp küp doğrayıp et suyu-tereyağ-kekik 3lüsüyle hazırladıgın ve kaynar vaziyetteki suyun içine atıyorsun yumuşadıktan sonra alıyorsun. Üzerine pişen etleri döküyorsun ve fırına verıyorsun 10 dakıka kadar..sonra istege göre tereyağı gezdırıp yuduyorsunn. Eki Görüntüle 1176584
Niyetli değilim ama bi oyy dedim içimden yani ben normalde çok düşkün değilim ama şimdi çok et tavuk istiyorum gözümün önünden sarılmış lahmacunlar dönerler geçiyo kokusu geliyo burnuma sanki buda çok güzel görünüyo valla
kız satılıyor ben aldım. aygaz aslında ama kömür yerine lav taşları var. Taşlar ısınıp eti pişiriyor. Hani eskiler mermerde yaparmış ya aynı onun gibi
hemde tek kullanımlık degıl
mangal hastalıgınız varsa alın kesinlikle inanın normal kömür kadar lezzetli ve cok daha sağlıklı
hemen tarif veriyorum.
Once orta yağlı dana kuşbaşını alıyorsun.Once ağzı açık biçimde suyu çekene kadar kavuruyorsun sonra yumuşamazsa kapatıp 20 dakıka düdüklüye vuruyorsun. Sonra Kebaplık pide diye satılan pideleri küp küp doğrayıp et suyu-tereyağ-kekik 3lüsüyle hazırladıgın ve kaynar vaziyetteki suyun içine atıyorsun yumuşadıktan sonra alıyorsun. Üzerine pişen etleri döküyorsun ve fırına verıyorsun 10 dakıka kadar..sonra istege göre tereyağı gezdırıp yuduyorsunn. Eki Görüntüle 1176584
hemen tarif veriyorum.
Yemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum. ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.