2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy resmi şimdi gördümmm,dur kızım olursa senn oğluna vereyimde matrak kayınvalidesi olsunn:))))))
tamam bak söz ağızdan 1 kere çıkar. 20 yıl sonra dayanırım kapına 'gelinimi ver diye'
o kadın çok abartıyor yaaa.hiç inanmıyorum kendisine.
dimi pastadamı yimiyemm:))

yok ya neymiş yumurtanın üstüne badem ceviz fındık fısıtk koyup öyle yiyecekmişiz.Ayrı ayrı yesek olmazmış, sanki aynı yere gitmiyor.

kendisi show tv de şuanda,meyve kesinlikle yemicekmişzi:)))

hehe tamam beşik kertmesi yaparız:))

kızlar sayfalar akıp gitmiş çoğunu okuyamadım
nefret ediyorum bu bayram zamanının yaklaşmasından
her bayram protokol listesi mi güncellenir ya offff kafamı kaldıramadım

o konuda katılıyorum canım. morugaKesinlikle değil ama cok yemek iyi degil. Meyve sanıldıgı kadar masum degildir.Meyve sekeri olan fruktoz baya baya sağlam şeker ihtiva eder.C vitamini bakımından zengin meyveleri yemeliyiz.Abartmadan ve en güzeli kurutulmuş olarak tüketmek. İçlerindeki fazla suyu saldıklarından daha faydalı oluyorlar.Kesin ibarelerine deli oluyorum kadının
Heee bol bol et yiyin diyor o konuda katlıyorum etsiz yemek düşünemiyorum ben.

ama biz bugüne kadar hep bol bol meyve yiyin diye duymadık mı doktorlardan?şimdi çok aykırı geliyor bana.tabii herşeyiz azı yarar çoğu zarar,yiyelim ama abartmadan.
bu arada ettttsiz asla yapamam bende kasap kızıyım ben:))))

kızlar sayfalar akıp gitmiş çoğunu okuyamadım
nefret ediyorum bu bayram zamanının yaklaşmasından
her bayram protokol listesi mi güncellenir ya offff kafamı kaldıramadım

kız memure. Bende o skıntı yok çok şükür benım derdim uyuyan,horlayan meslektaşlarımı dürtmek. Birini uyandırıyorum biri uyuyor. Müdür görecek duman olacaklar

İstiyorummm o modellerden tooolum.. Kolaysa örmek istiyorum ya sevinirim atarsan
Demek ki neymis icinde bir can degil 5 can tasisan bile erkek yeri geldiginde okuzlugunu yaparmis 😂 ay sinirim bozuldu ya gidip gebertesim geliyo...
Kız noldu ben konuya fransız kaldım........
Hemen ben kızımın sonuclarına bakıp size yazıcam bakalım
Ayy onları bende istiyorum cok güsel oluyoşar ya
kızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa
Canım bnce dr un karar versin Allah korusun hamilelikte cıkan şeker dogumda kayıplara bile neden oluyo bu kadar kolay karar verilmemeli.. Bir bardak kola resmn insülin patlaması yapıyo vücüda bi dilim pasta 2 dilim baklava bunlardan yemediniz mi hiç..
Slm kizlar 2 li taramamiz guzeldi ense 1.7 dedi burnuda var masallah kipir kipirdi tam olcecek durdu bebisim aferim sen nekadar akilli bir kizsin dedii aa demisim
Kızce mi geliyooo oyyyy

Herseyin cogu zarar azı karar.. Ben sabah aksam birer porsiyon meyvemi yiyorum ...

bende ara öğünlerde meyve yiyorum,özellikle yaz meyvelerine resmen aşığım...

Kız noldu ben konuya fransız kaldım........

Olaya direk bodoslama dalmisim fransiz kalman normal bebek 😂 ay kocama gicik oldum illa birine anlatmam lazim geldim buraya yazdim ama sinirim gecti bile saf miyim bu hormonlar mi beni manyak yapti bilmiyorumki😔

kıyamamsenn mesleğin ne ki?

canım özel bi firmda haberleşme memuruyum işim hep evrak yazışma falan filan da her bayram eziyet ediyorlar :2:

kız memure. Bende o skıntı yok çok şükür benım derdim uyuyan,horlayan meslektaşlarımı dürtmek. Birini uyandırıyorum biri uyuyor. Müdür görecek duman olacaklar

kız devlet olsa belki olur da bura da işler öyle yürümüyor üst makam yap diyor paşa paşa yapıyorsun allahtan bu sene erken verdiler üç gün kala gece yarısına kadar millete mail attığımı bilirim bazende yatışa geçiyoruz ama sıcak da çok bunaldım

üffAllah kolaylık versin tatlım...

Slm kizlar 2 li taramamiz guzeldi ense 1.7 dedi burnuda var masallah kipir kipirdi tam olcecek durdu bebisim aferim sen nekadar akilli bir kizsin dedii aa demisim

Hani dizinin sonunda şok bisey olur ve biter ya. Aaaa diye kaliriz tam oyle olmus. Kiz istiyodun dimi izmircim sanki oyle hatirliyorum?

sagol canım allah razı olsun sayfaları da kaçırmışım ona da canım sıkıldı neyse eve gidinde okurum artık

bende kaçırıyorum çoğu zaman açtığımda son 10 sayfayı okuyorum.o günün özeti gibi oluyor herşeyi anlıyorum:))

Kızlar maşallah kaynatmışsınız....İkili test sonucumu doktorumla konuştum,down sendromu riski çok düşük çıkmış onda bir sıkıntımız yok,sadece trisomi 18/13 için biyokimyasal risk 1:68 çıkmış bu da yüksek bir riskmiş ( tehlikeli bir nevi hastalık ) ,doktoruma göre korkulcak bir durum yok kandaki iki degere bakarak böyle bir risk hesaplaması yapılıyor tamamen istatistik bir durum dedi ..bütün degerlerin harman lamasıymış burnu,ense kalınlıgı kan degerleri vs vs...Ama içimiz rahat degil cumartesi günü profösörden randevu aldık öğlen saatine detaylı ultrason a giricem...ne olur dua edin güzel haberlerle geleyim

Canım bu örgüler çok tatlıııı ya bayıldım ellerine sağlık.. Bende keçe patik yapıyorum örgüleri annannr babanne yapıyo saüolsunlar..

Kızlaaaaat kitabım geldi çok çok güzel, ben çok beğendim.. Hem değişik hem de anlatımlı.. İnş sağlıkla huzurla doldurmak da nasip olur yuppi:)) gir de kargosu adresi bulamayınca kendileri getirdiler eve hiç sıkıntı yaşatmadılar sağolsunlar:)) yuppi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…