alooo neresi orasıı
Geliyom dur
Yemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum.ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız onu sorun etme birsey olmuyor.Ama tabiki yüregimiz pırpır ediyor o konuda haklısın.Korkulacak birsey yok ben inanıyorum dualarım da senınle canım.
kızlar buda idrar tahlili proteinle keton normal değeri negatifken pozitif çıkmış nedemek ki bu sistit içinde baktı idrara ama anlamamak zor...Eki Görüntüle 1176623
Yemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum.ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (
Canlarım benim de 3 gün kaldı ölçümlerime. İnşallah ben de güzel haberlerle gelirim aranıza.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım,değerin çok iyi çıkmış.alt sınır 250 senin 14 bin küsür çıkmış maşallah
RABBİM tüm hamile kardeşlerimizinkini iyi çıkarsın inş. hayırlısıyla.Amin
Arkadaşlar yapmayın ne olur... Sadece niyetliler değil konu hamile topiği... Bizim de okumamamız lazım.. Ve benim canım deli gibi çekiyor aşeriyor.. Konuya bir ok kez yazdım çıkıntılık mı oluyor bilmiyorum ama lütfen yapmayın...(((((( ya da ben kendimi iyi hissedene canım çekeni yapacak alacak gücüm olana kadar topiği yazmıycam
yemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum.ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (
Canım o keton benim bildiğim kadarıyla çok aç kaldığını beslenemediğini gösteriyo benim öyle olmuştu diğer gebelikte hemen yatırıp serum verdiler çoksa kaybın daha çok veriyolar diye biliyorum
I love Bonus
İNŞALLAH gönlünü ferah tut
arkadaşlar yapmayın ne olur... Sadece niyetliler değil konu hamile topiği... Bizim de okumamamız lazım.. Ve benim canım deli gibi çekiyor aşeriyor.. Konuya bir ok kez yazdım çıkıntılık mı oluyor bilmiyorum ama lütfen yapmayın...(((((( ya da ben kendimi iyi hissedene canım çekeni yapacak alacak gücüm olana kadar topiği yazmıycam
tamam canım heryerde var kolay bulunuyor eskiden zorla bulmuştum ben şimdi baya yaygınÇok mantıklı benimde canım çekiyo bakıcam bulurum inş :)
I love Bonus
olur o daCok pratik hem dee. En yakin zamanda yapicam ama rostodan deneyecegim
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
rica ederim canımhımm bzim tirite benziyormuş oy oy ağzım sulandı teşekkür ettim tarif için
geçiyor canım inan 13. hafta dedin mı bıcak gibi kesiliyor son zamanlarda tavan yapıyor sonra hopp gitmişYemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum.ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (
hiç korkma.Bak herkesten ne guzel haberler geliyor senden de guzel haber alacgızCanlarım benim de 3 gün kaldı ölçümlerime. İnşallah ben de güzel haberlerle gelirim aranıza.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamamAhh kalabalik sofralara da bayilirim. Hemmeeen gel
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım benımde öyleydi. Keton sorun degıl yaşadım o skıntıyı bılıyorsundur 3 pozitifti hemde. en yüksek riskteydım. Kusmaktan ziyade az su tükettiğimden olmuş.Doktor serum takacaktı son kontrolde duzelmeseydı.Ama çok sukur düzeldi. Ama proteini sor o önemli diye biliyorum ihmal etme olur mu canım benımkızlar buda idrar tahlili proteinle keton normal değeri negatifken pozitif çıkmış nedemek ki bu sistit içinde baktı idrara ama anlamamak zor...Eki Görüntüle 1176623
hastaneye yatırdıklarında kötü hissediyor muydun kendini yoksa gittiğinde yatcanmı dedi
Hani dizinin sonunda şok bisey olur ve biter ya. Aaaa diye kaliriz tam oyle olmus. Kiz istiyodun dimi izmircim sanki oyle hatirliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?