2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar yapmayın ne olur... Sadece niyetliler değil konu hamile topiği... Bizim de okumamamız lazım.. Ve benim canım deli gibi çekiyor aşeriyor.. Konuya bir ok kez yazdım çıkıntılık mı oluyor bilmiyorum ama lütfen yapmayın... (((((( ya da ben kendimi iyi hissedene canım çekeni yapacak alacak gücüm olana kadar topiği yazmıycam

kızlar buda idrar tahlili proteinle keton normal değeri negatifken pozitif çıkmış nedemek ki bu sistit içinde baktı idrara ama anlamamak zor...

Yemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum. ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tüh ya ilaç alıyomusun geçer illakide bazen inatçı olabiliyo

I love Bonus

kızlar buda idrar tahlili proteinle keton normal değeri negatifken pozitif çıkmış nedemek ki bu sistit içinde baktı idrara ama anlamamak zor...Eki Görüntüle 1176623

Canım o keton benim bildiğim kadarıyla çok aç kaldığını beslenemediğini gösteriyo benim öyle olmuştu diğer gebelikte hemen yatırıp serum verdiler çoksa kaybın daha çok veriyolar diye biliyorum

I love Bonus

Yemeklerden bahsedilince bile midem bulanyo sayfaya devam edemiyorum. ne zaman gececek bu bulanti 13. Haftadayim hala devam, acaba kusmuyorum diye mi boyleyim ben (

Mide bulantim benim ya az yemeden ya da cok yemeden oldu. Yemekle baglantiliydi canim bilmiyorum senin nasil ama. Istifra etcem diye korkup yememezlik etme canim. Hafif seyler yesen?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Sana hak veriyorum canım, yemek paylaşımı yapılmasın bence de. Kiminin midesi bulanıyor okuduklarından, kiminin canı çekiyor. Eminim arkadaşlar duyarlı davranacaklardır.

canım üzülme elbet geçecek biz de konuşuyoruz da bende 2 gün iyim diyorum 3. Gün başlıyor tekrar bulantı

hastaneye yatırdıklarında kötü hissediyor muydun kendini yoksa gittiğinde yatcanmı dedi

ay kuzum biz gaza geldik bi an :26: Kusura bakmayın nolur aslında başta ben karşıydım ama dedim ya bi anlık oldu
Hakkınızı helal edin

Çok mantıklı benimde canım çekiyo bakıcam bulurum inş :)

I love Bonus
tamam canım heryerde var kolay bulunuyor eskiden zorla bulmuştum ben şimdi baya yaygın
Cok pratik hem dee. En yakin zamanda yapicam ama rostodan deneyecegim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
olur o da
hımm bzim tirite benziyormuş oy oy ağzım sulandı teşekkür ettim tarif için
rica ederim canım
geçiyor canım inan 13. hafta dedin mı bıcak gibi kesiliyor son zamanlarda tavan yapıyor sonra hopp gitmiş
Canlarım benim de 3 gün kaldı ölçümlerime. İnşallah ben de güzel haberlerle gelirim aranıza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç korkma.Bak herkesten ne guzel haberler geliyor senden de guzel haber alacgız
Ahh kalabalik sofralara da bayilirim. Hemmeeen gel

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
tamam
kızlar buda idrar tahlili proteinle keton normal değeri negatifken pozitif çıkmış nedemek ki bu sistit içinde baktı idrara ama anlamamak zor...Eki Görüntüle 1176623
canım benımde öyleydi. Keton sorun degıl yaşadım o skıntıyı bılıyorsundur 3 pozitifti hemde. en yüksek riskteydım. Kusmaktan ziyade az su tükettiğimden olmuş.Doktor serum takacaktı son kontrolde duzelmeseydı.Ama çok sukur düzeldi. Ama proteini sor o önemli diye biliyorum ihmal etme olur mu canım benım

Bu arada haklısınız mıdesi bulanan arkadaşlar. Paylaşımlara mideniz normale dönene kadar paydos o zaman.Ama bulantılar geçince bana tarıf sormayın zira bir danayı yiyebilecek duruma geleceksiniz karışmam

Beceremedim coklu alinti yapmayi ama hepinize gosterdiginiz anlayis,yakinlik ve destek icin tesekkur ederim canlarim .Insallah En kisa zamanda hepimizin bu sikintilari gecsin kimse mide bulantisi, tatsizlik, halsizlik kalmasin hep guzel seyleri tatli bebeklerimizi konusalim Allahin izniyle.

hastaneye yatırdıklarında kötü hissediyor muydun kendini yoksa gittiğinde yatcanmı dedi

Yok öyle çok kötü değildimde zaten yiyemiyodum o yüzden aşırı halsizdim 5-6 kilo vermiştim hiç yiyemiyorum deyince tahlil istemişti işte orda çıktı öyle hatırlıyorum

I love Bonus

Hani dizinin sonunda şok bisey olur ve biter ya. Aaaa diye kaliriz tam oyle olmus. Kiz istiyodun dimi izmircim sanki oyle hatirliyorum?

Allah esimin ginlune gore verdi ben erkek olsun istiyordum ama herseyden once saglik eli ayagi duzgun olsunda gerisi onwmli dwgil esime dedimki öyle bir kiz yetistiricemki senin sulaleni dize getirecek sus iyle deme diyoe dwdim bile dedim

keton ve proteinin pozitif çıkması idrar yolu enfeksyonundanda olabilir mi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…