2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ofizmir kız mı geliyor harıka.Sanırım dengede götürecegiz bu işi
kız sayısı kadar erkek

keton ve proteinin pozitif çıkması idrar yolu enfeksyonundanda olabilir mi...

hayır canım senı alıntıladıgım postu oku olur mu. Keton cidden sorun degıl. Bana 3 poztıfken serum takılmadı. gerek yok dedi doktor bol su iş dedi ve son kontrolde düzeldi. Ama protein önemli onu mutlaka sor.

hayır canım senı alıntıladıgım postu oku olur mu. Keton cidden sorun degıl. Bana 3 poztıfken serum takılmadı. gerek yok dedi doktor bol su iş dedi ve son kontrolde düzeldi. Ama protein önemli onu mutlaka sor.

ya folbiol beni maf etti 5 kilo verdim yeni yeni düzeliyorum...su az içebiliyorum ufak bi üşütmede sistit oluyorum...cvbını okumuştum...ben bu bebeğe bakmayı beceremiyorum galiba

ya folbiol beni maf etti 5 kilo verdim yeni yeni düzeliyorum...su az içebiliyorum ufak bi üşütmede sistit oluyorum...cvbını okumuştum...ben bu bebeğe bakmayı beceremiyorum galiba

saçmalama ne bunyeler var. Bak en guzelı benım kuzen canlı örnek. hamile kalmadan önce 65 kg dı. hamileliği boyunda tam 12 kg verdı. 9 ay boyunda kustu. hastaneye hiç yatmadı. sonuç 3.100 gram 49 cm boyunda efe isminde bir oğlumuz var. ilk okula bile başladı.
Sen bakamıyorsan ben hiç bakamamışım 3 +poztif diyorum fıstık.Bol su iç geçiyor suya zorla kendini.birde beklemiş idrar verdiysen yani sabah ilk idrarı yüksek çıkıyor. doktorum öyle demişti

Son düzenleme:
Yok cnm normal iştah sık acikiyorum ama az yiyorum şişlik var ama neden acaba ellerim çok şişiyo ayaklarım da

canım ellerim şişiyor diyince aklıma geldi.hamilelikte ayakların şişmesi normal ama ellerin şişmesi normal değil diye biliyorum..ama korkacak bir şey değil sadece birşeyin fazla yada az olması gibi bir şey..istersen bu durumu bir doktoruna danış.

Kızlar ya benim 12. Hafta sonu gobegim cikti normal mi ki kiyafetlerim dar gelmeye başladı rahatsız oluyorum dar olunca karnim aciyor 4. Aydan sonra buyur saniyordum sizde durumlar nasil ?

Kızlar ya benim 12. Hafta sonu gobegim cikti normal mi ki kiyafetlerim dar gelmeye başladı rahatsız oluyorum dar olunca karnim aciyor 4. Aydan sonra buyur saniyordum sizde durumlar nasil ?

Kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş canım. 11. haftamdayım ve bugün pantolonum düğmesi koptu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım kızlar ağır basıcak, doktor bana da kız dedi, ama en iyi sonucu 21 temmuz pazartesi görücez hiç farketmez çünkü elde hiç biri yok

Merhaba guzel anneler :) bizde 11+1 olduk.. sali gunu kontrole gittim cok sukur hersey yolundaydi.. cinsiyetini sordum daha cok erken dedi. Halbuki umutla gtmistim ogrenirim diye.. bir dahaki kontrolum 1 ay sonra artik o zaman kesin ogreniriz hayirlisiyla.. ikili test filan yaptircakmisin diye sordu ben yaptirmayacagimi soyledim. Doktorda ısrar etmedi. Haftaya folik asiti birakicakmisim. 3 farkli ilaca basla dedi. Bakalim herseyin hayirlisi olsun.. ramazan basladgndan beri hic kirmadan oruc tuttum cok şükür. Doktorda kendini iyi hissediyosan tutabilirsin dedi. Sizlerde tutabiliyomusunuz sizin doktorlariniz ne diyo bu duruma? Insaallah hersey yolunda gider bebislerimizde bizde Allaha emanetiz :)

evet yarın sorcam doktora bakem ne diyecek Sağol cnm

Sağol inşallah cnm ya şu yarın bi geçse güzelce

Ben folbiol kullanmadım bu sefer folic verdi kutuda 90 tane bulantıyı artırmadı bence diğerinde çok kötüydüm ve folbiol kullanıyodum demek bazı arkadaşların etkilenmesi doğru

I love Bonus

Son düzenleme:
Evet kizlar az once ayna karsisinda farkettigim uzere ince bel, az karın, sıfır sislik olayi bende bitmistir...hemmen foto cektim ki pantolonum bugun kapanmadi diyen arkadasa gelsin ^_^ ben hicbirini giyemiyorum ki sekerim. artik kiloların geldigi bariz belli hayirli ugurlu olsuun...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1404400378927.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 51
kizlar gittik bugun doktora cok sukur ense kalinligimiz normal cikti. gelisimi iyi gidiyo dedi. benim danam uyuyodu uyandiramadik takiiii cikolata yiyene kadar iki dakika sonra kol bacak sallamaya basladi. haftada iki gun bitter cikolata ye bebege iyi gelir ve dogdugunda mutlu bi bebek olur dedi :) kesin olmamakla birlikte cinsiyet tahmininde bulundu kiza benzettim dedi ama degisebilir bi ay sonra kesin soylerim dedi kendini kaptirma dedi sanirim o kadar belli degildi hic de onemli degil zaten kuzum saglikli ya o yeter bana kizmis erkekmis her turlu asigim zaten ona

Hadi gozun aydin canim darisi bizlere :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım ne kitabı bu adı ne ben de bakim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…