canim pinarim hic uzme kendini hamilelikte illaki cikiyor iste biseyler sende cok zorlu zamanlardan gectin halada geciyorsun ama rabbime sukurki kizimiz saglikli herseye inat icinde saglikla buyuyor.kum dokmesi hamilelikte olabiliyor bi tehlikesi yok insallah eger karnin buyuyene kadar gecmesse karnin buyudukce kum dokmeye devam edersin insallah seninki hemen gecici biseydir.ablam suan 4 aylik hamile hamile oldugunu bilmeden baslamis kum dokmeye hala arada kum dokuyor malesef insallah seninki cabucak gecer canim uzme kendini sen neler atlattin buda gecicek ...
canim benim ekledigim resim alman markasi arabalar ben diger 2 oglumdada bundan alip kullanmistim cok kullanisli ve rahatti tavsiye ederim turkiyede de kesin basla markalarda ayni modeller vardir...
canim o gobek ben erkegim diyor sanki popodan daha yok yanlarinm dolmus ve karnin sivrelmis du bakalim bilecekmiyim
sukur canim ne guzel oruc tutabilmen benim bebis 12+5 oldu bugun teyzesi
masallah canim bebis iyiymis doktor ilgisizse bidaha sakin gitme zaten ayda bir gidiyoruz bekleye bekleye ondada doktor ilgilenmezse ne anladik bu isten ilgili olmasi sart doktorun..
canim idrarin temizmiz sikma canim bol bol ic suyunu gecicek insallah.tansiyon nabizdan olculmez makinayla olcebilirsin ancak canim..
ahh canim bende ayni durumdaydim daha 1 haftadir azda olsa iyiyim yerde surundugumu biliyorum esim evde olmasaydi mahfolmustum kolumdan tutup p gezdirdi evin icinde basim cok donuyordu ayaga kalktigimda

esim gider dolanbi a dan z ye doldururdu belki birini canin ister diye masaya gozumun onene dizerdi ne varsa ama canim istemezdi gecmiste yedigim seyler aklima gelirdi gider bulur gelirdi yemezdim ahh ahh ne zor gunlerdi yaaa sukur rabbime azda olsa iyiyim

kayinvalide halim bu gunlerimde gelmedi simdi oglumun okulu bugun kapaniyor esim izne cikiyor gezeriz diye geliyor kesinn allahim sen buyuksun su hayir mubarek cuma gunu sen bildigin gibi yappp
canim hic 2 cocuk icinm kullanirim diye dusunme ben 2 oglumdada yeni araba aldim.ben cocuk arabasini cok kullanirim yuruyuse cikarim hergun yazda olsa illaki temiz hava alsin diye cikaririm bebegimi 3 sene kullandiktan sonra en iyisi olsada hayri kalmiyor arabanin sonrada yeni dogmus bebegine o arabayi kullanmaya icin elvermiyor ikinci yavrumun cani yokmu diyosun onada aliniyor yenisi

yani oteki cocuk dusunmeden kullanabilcegiz uygun ama guzel bi araba bulmaya calisin
ayy yesinler ayse hanimi

ahh canim hic sorma esim dun isyerinden arayip soyledi iyi tamam dedim bisey diyemedim esimi kirmak istemiyorum onun bi sucu yok annesi boyleyse o napsin kendiside gel anne dedi gelmedi vicdan meselesi bu isler.simdi bekar kaynim var onunla gelicekmis kaynim 2 gun durup gitcekmis kendisi kalcakmis ne demeye kaliyorsun o varken ben yatamiyorum simdi az iyi olsamda gunde bikac kez uzanmam gerekiyor yine hemen halsizlesiyorum cunki sonra o benim evde oldumu hersey dort dortluk olmasi gerekiyor kahvaltisinindan yemegine kendimiz olsak ne koysak onu yiyorduk ben bu halimde dort dortluk hizmeti nasil yapayim ona

neyse gelsin bakalim gelsin yalvardim gel diye dil doktum gelmedi gelmesioni istemiyorum geliyo iste boyle ters gereksiz bi kayinvalidem var

yok canim 6 aya kadar zararli degil ucaga binmek hayirli yolculuklar
canim kisin hicmi doktora alisverise disariya cikmican bebeginle oyle dusunme kisin da olsa gunde en az 1 saat disarda zemiz hava aldirman gerekiyor bebgine zaten onun icindeki araba koltugu falan lazim arabada kullanmak icin en kullanisli araba bence travel sistem olanlar
canim gozun aydin normal hayatina donmussun ne guzel cok sevindim ikili test sonuclarinizda temiz cikar insallah
simdi akraba cikcaz

canim esim afyon sandiklili babam dinarli ama sizin gibi kucukken babamlar dinardan denizliye tasinmislar ben dinari hic bilmem dogma buyume denizliliyim
az daha sabir canim o gun gelsin kiz seceneginin gozune gozune basalim insallah

canim omer iosmi cok guzel bence sadece vatan sever isminden cok omer vatan sever ismi cok guzell kesinlikle omer ismini ekle
hahahyyy bebek arabasi as erende ilk defa duyuyorum onuda yasak edelim bari topikte kiz as eriyor alamaz falan yandik