• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
:)) aynen öyle canım

sağol canım

iyi taktikmiş canım:))

sağol canım benim

inşallah güzel haberler getirirsin

amin

maşaallah

olabilir canım

amin canım

şifa olsun canım

güzel haberlerle gel

maşallah bebişe de sana da:nazar:

saçmalıyor o artık

sağol canım maşallah bebişine:nazar:

gözün aydın canım

canım semizotunu bolca ye omega3 içeriyor balık yerine, et yerine mercimek ye yeşil

e ben kız demiştim:)

ohh mis gibi giysinler

güle güle giysin yeni bebişin ikinci kıza benziyor canım

maşallah de dilini ıstır, şikayet ediyorsun birde ilgiden ayyyy beni çatlatmak mı istiyorsun sen:52::52:

ne güzel canım dr çok önemli

benim oğluşunkiler sıfır duruyor örmüycem hem de sarı yeşil beyaz renkte:)

canı m hiç anlamıyorum bunu

gözün aydın canım

katılıyorum:19:

inşallah iyidir canım

yaptırıcam benim şekerim aç kalınca çok düşüyor oğlumda açlık 60 çıkmıştı baygınlık geliyor

süpermiş:60:

maşaallah canım kızına:nazar:

canım hiç korkma ben bu testlere hiç güvenmiyorum

gözün aydın

hayırlı yolculuklar canım

bilgim yok canım

hoş geldin

inşallah canım

haklısın canım ama lütfen yazmamazlık etme özlerim:54:

maşallah bebişine:nazar: orucunuda Allah kabul etsin

ayyy bu göbek mi sen benimkini gör:1:

mşaallah canım gözün aydın

hoş geldin

maşallah canım bebişe dikkat et:)

çok normal

canım Rabbim şifa versin

olmaz tatlım:)

oyy maşallah kızına:nazar::nazar:

ayy çok lazımdı gelmesi:47: ihtiyaç olunca kaçsın...

kuzum bu çok pahalıdır:17: travel sistem diyorlar buna

:54::54::54:

oyy bebişin canım minik balığın:)

bence ikisinide koy canım çok güzel

hayırlı haberlerle gel canım

:))evet ya öyleymişşş kuzum benimmm:)))

Ayy inanmıyorum ...ben alt yıkama jel iyle yıkıyorum bi güzel saatlerce taaret musluğundannnnn...saol canım iyi ki söledin ...damacana suyla yıkarım artık korkumdan

en güzeli canım. bende mehmet öz'un kıtabında okudum.Birde şifonu çekmeden once kapagı kapatın dıyormus. Suyun ani gelişiyle bütün mikroplar sağa sola dağılırmış.Bana cok mantıklı geldi.Bende unibaby yeni doğan kullanıyorum:17:.Once kendimde test edıyorum sonra da bebişe kullanıcam ALLAH nasip ederse:9::9::9:

ahahaha benim annem de afyon emirdağın yörüğü :) yörükler çok güzel olurlar şahsen annem ve soyu sopu çok güzeller . :)
kııızzzzz teee çamelinden araba aldık plakamız 20 :)

biz de denizliden aldık arabayı bizim de 20 :)

bugün gaziosmanpaşa taksim devlet hastanesine gittim muane olmaya randevum 11de olmasına rağmen 1 saat bekledim ve doktor 12 de yemeğe çıktı bende bana bakmıycakmısınız dedim adamla resman kavga ettik başhekime çıktım hiç ilgilenmediği gibi bide dalga geçer gibi konuştu bende sizi 184 şikayet edicem dedim bana dediği kimi kime şikayet ediceksin şok geçirdim resmen insana hiç saygıları yok bu devletteki doktorların:26:

Sağlık bakanligina yazın geri dönüyorlar hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy inanmıyorum ...ben alt yıkama jel iyle yıkıyorum bi güzel saatlerce taaret musluğundannnnn...saol canım iyi ki söledin ...damacana suyla yıkarım artık korkumdan

bende hayatta kullanamam taharet musluğunu, hep ıslak mendil,,, birde eğer dışarıda tuvalete giriceksem alaturka alfranga farketmez tuvalete tuvalet kağıdı koyarım, çünkü idrar tekrar sıçrayabiliyor,,,, ve dışarıda ki tuvaletlerde ne kadar temiz olabilir,,,,

merhaba kızlar,bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
yirmilik dişim ağrıyordu bir kaç gündür bu gün inletiyor baktım çürük var,doktorumu aradım hemen dişçiye git ne yapılması gerekiyorsa yapsın dedi ama içim rahat etmedi benim Allah korusun bebişime bir şey olmasın.

canim pinarim hic uzme kendini hamilelikte illaki cikiyor iste biseyler sende cok zorlu zamanlardan gectin halada geciyorsun ama rabbime sukurki kizimiz saglikli herseye inat icinde saglikla buyuyor.kum dokmesi hamilelikte olabiliyor bi tehlikesi yok insallah eger karnin buyuyene kadar gecmesse karnin buyudukce kum dokmeye devam edersin insallah seninki hemen gecici biseydir.ablam suan 4 aylik hamile hamile oldugunu bilmeden baslamis kum dokmeye hala arada kum dokuyor malesef insallah seninki cabucak gecer canim uzme kendini sen neler atlattin buda gecicek ...

canim benim ekledigim resim alman markasi arabalar ben diger 2 oglumdada bundan alip kullanmistim cok kullanisli ve rahatti tavsiye ederim turkiyede de kesin basla markalarda ayni modeller vardir...

canim o gobek ben erkegim diyor sanki popodan daha yok yanlarinm dolmus ve karnin sivrelmis du bakalim bilecekmiyim :9:

sukur canim ne guzel oruc tutabilmen benim bebis 12+5 oldu bugun teyzesi :nazar:

masallah canim bebis iyiymis doktor ilgisizse bidaha sakin gitme zaten ayda bir gidiyoruz bekleye bekleye ondada doktor ilgilenmezse ne anladik bu isten ilgili olmasi sart doktorun..

canim idrarin temizmiz sikma canim bol bol ic suyunu gecicek insallah.tansiyon nabizdan olculmez makinayla olcebilirsin ancak canim..

ahh canim bende ayni durumdaydim daha 1 haftadir azda olsa iyiyim yerde surundugumu biliyorum esim evde olmasaydi mahfolmustum kolumdan tutup p gezdirdi evin icinde basim cok donuyordu ayaga kalktigimda:43:
esim gider dolanbi a dan z ye doldururdu belki birini canin ister diye masaya gozumun onene dizerdi ne varsa ama canim istemezdi gecmiste yedigim seyler aklima gelirdi gider bulur gelirdi yemezdim ahh ahh ne zor gunlerdi yaaa sukur rabbime azda olsa iyiyim :31:
kayinvalide halim bu gunlerimde gelmedi simdi oglumun okulu bugun kapaniyor esim izne cikiyor gezeriz diye geliyor kesinn allahim sen buyuksun su hayir mubarek cuma gunu sen bildigin gibi yappp :47:

canim hic 2 cocuk icinm kullanirim diye dusunme ben 2 oglumdada yeni araba aldim.ben cocuk arabasini cok kullanirim yuruyuse cikarim hergun yazda olsa illaki temiz hava alsin diye cikaririm bebegimi 3 sene kullandiktan sonra en iyisi olsada hayri kalmiyor arabanin sonrada yeni dogmus bebegine o arabayi kullanmaya icin elvermiyor ikinci yavrumun cani yokmu diyosun onada aliniyor yenisi :9:
yani oteki cocuk dusunmeden kullanabilcegiz uygun ama guzel bi araba bulmaya calisin :49:

ayy yesinler ayse hanimi :nazar::nazar:

ahh canim hic sorma esim dun isyerinden arayip soyledi iyi tamam dedim bisey diyemedim esimi kirmak istemiyorum onun bi sucu yok annesi boyleyse o napsin kendiside gel anne dedi gelmedi vicdan meselesi bu isler.simdi bekar kaynim var onunla gelicekmis kaynim 2 gun durup gitcekmis kendisi kalcakmis ne demeye kaliyorsun o varken ben yatamiyorum simdi az iyi olsamda gunde bikac kez uzanmam gerekiyor yine hemen halsizlesiyorum cunki sonra o benim evde oldumu hersey dort dortluk olmasi gerekiyor kahvaltisinindan yemegine kendimiz olsak ne koysak onu yiyorduk ben bu halimde dort dortluk hizmeti nasil yapayim ona :27:
neyse gelsin bakalim gelsin yalvardim gel diye dil doktum gelmedi gelmesioni istemiyorum geliyo iste boyle ters gereksiz bi kayinvalidem var :47::47::47:

yok canim 6 aya kadar zararli degil ucaga binmek hayirli yolculuklar :16:

canim kisin hicmi doktora alisverise disariya cikmican bebeginle oyle dusunme kisin da olsa gunde en az 1 saat disarda zemiz hava aldirman gerekiyor bebgine zaten onun icindeki araba koltugu falan lazim arabada kullanmak icin en kullanisli araba bence travel sistem olanlar :31:

canim gozun aydin normal hayatina donmussun ne guzel cok sevindim ikili test sonuclarinizda temiz cikar insallah :16:

simdi akraba cikcaz :9:
canim esim afyon sandiklili babam dinarli ama sizin gibi kucukken babamlar dinardan denizliye tasinmislar ben dinari hic bilmem dogma buyume denizliliyim :16:

az daha sabir canim o gun gelsin kiz seceneginin gozune gozune basalim insallah :1::1:

canim omer iosmi cok guzel bence sadece vatan sever isminden cok omer vatan sever ismi cok guzell kesinlikle omer ismini ekle :54:

hahahyyy bebek arabasi as erende ilk defa duyuyorum onuda yasak edelim bari topikte kiz as eriyor alamaz falan yandik :52::52::52:

Oooo ben daha neler aşeriom bi bilseniz zaten kocamın gözü şimdiden korktu benden yandım diyoo :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yirmilik dişim ağrıyordu bir kaç gündür bu gün inletiyor baktım çürük var,doktorumu aradım hemen dişçiye git ne yapılması gerekiyorsa yapsın dedi ama içim rahat etmedi benim Allah korusun bebişime bir şey olmasın.

canım bence git dişçiye hamile olduğunu söyle ona uygun tedavi uygular. yoksa dişin iltihabı bebeğe daha çok zarar verebilir tehlikeli

kuzum doğru dıyorsunda bunda ana kucagı yok bak. Travel sıstem demıyor sadece araba o fiyata:44:

ohh bende oğluş var artık uygun bir moda belirlerim ona

aynen canım buna da şukur. Tek dozluk bir ilaç verıyor sana da onu mu verdi

aman bosver neler neleri çıkar daha. Ben herşeyi 7.aydan sonra alıcam:16:

aynen canım boşver sen onu. Kaka o pis o:27::27:

concord harıka ama cidden gereksiz pahalı.dağa taşa para saçan alsın ama birde şu var. Allah korusun bebek doğdu ama ufak tefek hastalıkları nüksetti.Ben aşırıya kaçmak istemıyorum.
Eskiler hep der bebeğin yediği helal,giydiği haram diye
Ewer canım öle bi laf var.. Tabiki bu cocuklara giydirdigimiz kıyafetlerin haram oldugunu sölemiyo ama gereksiz yere harcanıp giyilen kıyafetler işte böle bosuna israf olan seşer için diyor.. ARKADASLAR İNSAN 5000 lira maasta alsa bence nasılsa benkazanıuprım kımse karısamaz gibi düşüncede olabılır ama harcama yaparken herkesi düşünelim.. Olmayanları hiçbişeyi olmayıp baskasımı kıyafetleriyle büyüyenleri yani sılamın dedigi gibi bazı şeyleri kendimiz için istiyoruz ama bu kadar israfa gitmeyelim bence.. Tamam heves ediyoruz doru yani cok güseller inanılmaz derecede hemde...nefsimize hakim olalım..:9:
1000 liralık araba :9::9::9:
bugün gaziosmanpaşa taksim devlet hastanesine gittim muane olmaya randevum 11de olmasına rağmen 1 saat bekledim ve doktor 12 de yemeğe çıktı bende bana bakmıycakmısınız dedim adamla resman kavga ettik başhekime çıktım hiç ilgilenmediği gibi bide dalga geçer gibi konuştu bende sizi 184 şikayet edicem dedim bana dediği kimi kime şikayet ediceksin şok geçirdim resmen insana hiç saygıları yok bu devletteki doktorların:26:
Sen şikayet ette.. Anlasın kımı kıme şikayet ettigini... Gerizekalılar
Kızlar arabalar konusunda yazmazsam çatlarım:1: yanlış anlamayın herkesin kendi parası ama lütfen bir arabaya bin lira iki bin lira verilmez bebeğinizin ihtiyacı o kadar çok ki, bir bez almaya başlayın o zaman göreceksiniz masrafı:1: hani o kadar muhtaç insan varken ne bileyim bana çoook geldi:17: eşim 200'e aldığı arabaya çok demişti bunu duysa bayılır:60: daha oğluşuma oda yapmadım kardeşi gelmeden yapıcam inşallah odasında ama hala park beşiğinde kuzuma oda yaparım o parayla:16:

Bitanem benim arabanın fiyatına ben baktım 350 450 arası bişeydi
Bana hediye geldi... Meraklandım.. Kendim alsaydım bu kadar para vermesdim kesınlıkle o baska.. Eşmin patronu saolsun biz ew aldık borc oduyoruz.. Ailem eşimin arkadasları bu konuda hep bize destek oldular.. Allah hepsindn razı olsun..
Bn olsaydım en faxla cok sıksam 300 liraya alabılırdım

canım hamilelikte dişçi olayı ilk 3 ay rontgen çekilirse zararlı. Kesin 20 yaş dişi ise ona kanal tedavisi dolayısı ile rontgen gerekmez.Bıldıgım kadarı ile uyuşturucu iğneninde tek dozunun bebeğe zararı yok. Ama genel olarak doktorlar ılk 3 aydan sonra yapılması taraftarı. Doktorun okey verdiyse gidebilirsin

Ewer canım öle bi laf var.. Tabiki bu cocuklara giydirdigimiz kıyafetlerin haram oldugunu sölemiyo ama gereksiz yere harcanıp giyilen kıyafetler işte böle bosuna israf olan seşer için diyor.. ARKADASLAR İNSAN 5000 lira maasta alsa bence nasılsa benkazanıuprım kımse karısamaz gibi düşüncede olabılır ama harcama yaparken herkesi düşünelim.. Olmayanları hiçbişeyi olmayıp baskasımı kıyafetleriyle büyüyenleri yani sılamın dedigi gibi bazı şeyleri kendimiz için istiyoruz ama bu kadar israfa gitmeyelim bence.. Tamam heves ediyoruz doru yani cok güseller inanılmaz derecede hemde...nefsimize hakim olalım..:9:
1000 liralık araba :9::9::9:

Sen şikayet ette.. Anlasın kımı kıme şikayet ettigini... Gerizekalılar

Bitanem benim arabanın fiyatına ben baktım 350 450 arası bişeydi
Bana hediye geldi... Meraklandım.. Kendim alsaydım bu kadar para vermesdim kesınlıkle o baska.. Eşmin patronu saolsun biz ew aldık borc oduyoruz.. Ailem eşimin arkadasları bu konuda hep bize destek oldular.. Allah hepsindn razı olsun..
Bn olsaydım en faxla cok sıksam 300 liraya alabılırdım

vermem canım kesinlikle. hatta kız olursa kıyafet almam etrafta butun arkadaşların kızları var doldurun bir poşete derim.Bilirler huyumu:9::9:. Eşim araba konusunda özenıyor.Bende dedım en fazla 500 tl canım diye.Kendisi zor bir cocukluk geçirmiş o yüzden herşeyi almak istıyor. :31:

canım bence git dişçiye hamile olduğunu söyle ona uygun tedavi uygular. yoksa dişin iltihabı bebeğe daha çok zarar verebilir tehlikeli

bir şey olmasın derken daha ciddi bir şey olabilir yani Allah korusun,mantıklı düşünüyorsun sğl cnm araştırayım ben o zmn

bir şey olmasın derken daha ciddi bir şey olabilir yani Allah korusun,mantıklı düşünüyorsun sğl cnm araştırayım ben o zmn

bencede bi araştır dişçiye git önce bi görüş en kötü artısını eksisini diş çürüğü hamile olmasak da ciddi diyolar uzmanlar canım erteleme fazla

canım hamilelikte dişçi olayı ilk 3 ay rontgen çekilirse zararlı. Kesin 20 yaş dişi ise ona kanal tedavisi dolayısı ile rontgen gerekmez.Bıldıgım kadarı ile uyuşturucu iğneninde tek dozunun bebeğe zararı yok. Ama genel olarak doktorlar ılk 3 aydan sonra yapılması taraftarı. Doktorun okey verdiyse gidebilirsin

bende ilk üç ay gidilmez diye biliyordum doktoruma da söyledim netten baktım diye hayır hemen git dedi.en doğrusu gidip bir baktırmak sanırım

bencede bi araştır dişçiye git önce bi görüş en kötü artısını eksisini diş çürüğü hamile olmasak da ciddi diyolar uzmanlar canım erteleme fazla

anladım canım sğl asın ay bu hamilelik paranoyak yapıyor insanı sağlıklı düşünemiyoruz bazen.

aynen kuzum hele o bezler yok mu bezler:24::24:. o yğzden katılıyorum sana fazla uçmaya gerek yok.Kıyafet her yerden gelıyor zaten ama olsun.Ankaraya 7. ayda gideyımde babymall bebegim joker var magazalar.Ellerinden öpsün dedesinin daha doğmadan oğlusum.:27::27::27::27:
yaa nasıl kayınpederleriniz var öyle sizin. bizimki sineğin yağını hesaplar pintii:47: kayın valideden de pazardan aldığı 1 - 2 tulum ve kendi ördüğü yelek patik falan gelir heralde anca:ssz:
doğru canım farklı olanda var:) kv yedi tane doğurmuş kızlar hep solda oğlanlar sağda oynadı ilk diyor, ilk oynadığı yer önemli sonra zaten her yeri kaplıyabiliyor:) ablamın iki kızı var o da solda dedi oğlum sağda oynadı ilk bu solda iyice merak etmeye başladım:)
bende hep solumda hissediyorum bebeğimi kızz mı ki acabaaaa :52: ama kime desem imkansız daha gazdır o gaz diyolar:26:

Back
X