2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yürüyen annişler yerim sizi ya maşallah ne güzel yürüyonuz öyle😊 benim de yürümem lazım yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar saç boyama olayını napıcaz benim dip başka uç başka acayip çirkin bişiy oldum çıktım nezaman boyayabilirimki
28. Haftadan sonra diplere değmeden bitkisel boya ile dedi benim doktorum.. 28 risklidir onu atlat öyle dedi.. Ben boyatmayı düşünmüyorum gerçi ama soru manyağı olduğum için sormuştum :)))

Vay arkadaş ne geçmiş oku oku bitmedi :)

Alıntı yapamıycak kadar çok mesaj vardı. Bebek arabası puset konusunda ilk bebeği olanlara tavsiyem iyi bir araba alsınlar.
Ben 10 sene önceki arabamı kullanıyorum hala 3. De biner inş oda yani o zamanki imkanla çok iyisi değildi tam yatmıyodu ama çok sağlamdı.

Herkesin imkanı farklı ama bence 500 den fazla verilmez. Birde üç tekerlekli olanlar var geçen kadının biri parka devirdi arabayı devrilmeye çok yaygın tercih etmeyin derim.

Dip boyası gelen biri vardı unuttum kimdi mümkünse yaptırma bence komşumuzun gelini beyazları çıktığı halde yaptırmadı.
Senin öyle bi durumun yoksa bekle istersen biraz daha yaptırıncada organik boya yaptırırsın :)

Bugün dr deli etti beni 8+3 üm hareketlerin başladığını bildiğimden belki görürüm dedim diğerlerinde görmüştüm. Dedimki belki görürüm dedim ama göremedim 1.5 cm lik şeyin ne hareketini görceksiniz allah aşkına dedi.😠

3 kontroldür ne tartıyo beni ne tansiyon ölçüyo ben allaha şükür kendimi biliyorum kontrol ediyorum. Yani her gebeye rutin yapılan bişeyi özel hastanede yapamıyosa bende gitmiycem bi daha. Paramla rezil oliyrum yeaa 😃

I love Bonus

ayyy sorma valla miss iki oğlandan sonra süper oldu bu

anammmmm kız sen 5i bir yerde mı yapacaksın abowwww:):)masallah kuzum ya cok harıka birsey bende 3cocuk iştiyorum cok eşim 2yeter diyor anlamıyor beni.ben tek büyüdüm ama cocuklarıma geniş güzel bir aile bırakmak istıyorum

Bayanlar selam:) 13 haftalık hamileyim. Ocak annesi olucam :) Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı? Haftaya kontrolünün var merak ediyorum

Kizlar folio asit ile birlikte vitamin kullandinizmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tövbe nereye götürecekmiş sorması ayıptır. İyi bari
allah geçinden versinde öldükten sonra koyup giden nur içinde yatsın dersiniz sizde arkasından.Yaşarken hayır duası almak varken.

aman birak tatlim öldükten sonrada kazim değil öylelerin parasi

Kızlar, benim sütyenlerimi yenileme vaktim geldi sanırım, hepsi çok rahatsız ediyor. Sporcu sütyeni kullanan var mı aranızda? Rahat olur gibi geliyor ama emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

canim ben hamislijten önce lcwden atlet almıştım yazin hem sutyen hem atlet giymiyim diye tek parça kendinden sutyenli. Acayip rahat bisi 3 tane almıştım keşke dha cok alsaymism. Bulursan tavsiye ederim

kız bebekler fark attı arkadaşlar,benim üçüzlerde büyük ihtimalle kızmııııışşş :)))))

ayy yerler onları annesiiii düşünemiyorum kimbilir ne sevimli olurlar. Maşallah cnm

Kimse yorum yapmayacak mı ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama hiç anlasilmiyo cnm senin bebiş yada ben anlayamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar aklıma geldi acaba bi topic açıp göbüşlerimizin resimlerini mi koysak ordan takip ederiz ne kadar büyüdü ne kadar oldu gibisinden burda paylaşılınca arada kaynıyor çok hızlı ilerlediği için

Olsun genede teşekkür ederim arkadaşım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ankarada annemin yanındayım o antalyada evimizi eşyalarımızı toparlıyor ama ağustosun 15inde gelicek malesefffffff :2::2::2:
cokmus canım ya ama sabır sonunda kavuşmak var

eğer bebişimin resmini göndermeyi başardıysam sizden tahmin bekliyorum. kız mı erkek mi acaba ?? :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…