2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

"Hamilelikte saç boyatma en sık karşılaştığımız sorulardan ve sorunlardan birisidir. Yapılan çalışmalar saç boyasının bebekte sakatlık yaptığı konusunda net bir bilgiye ulaşamadı, ama elimizde saç boyasının zararlı olmadığına dair de bir veri yok.
Dolayısı ile saç boyatmamak bebeğin sağlığını riske atmamak için daha uygun olacaktır. Organik boya zannedilen boyalar da aslında organik değildir. İçerisinde bir çok kimyasal madde mevcuttur. Kınanın zararlı olmadığı bilinmektedir ancak günümüzde kına ile boya kozmetik açıdan pek tercih edilen bir yöntem değildir."
benim doktorum sitesinde böyle yazmış..ben kendisine sormadım ama muhtemelen izin vermeyecek yazıya bakılırsa..ama benim tepe komple beyaz,şimdilik rimelle rötuşluyorum ama nereye kadar,saçım çabuk uzuyor,ağustosta abimin düğünü var..napıcam hiç bilmiyorum..2 arkadaşım var hamileliklerinin en başından beri bitkisel boyayla boyamışlar,2 şer çocukları var maşallah turp gibiler ama..peefff...

ahahahaha yer o cadı karııııı ama bugün beni aradı aşkım ben annemi dinlemiyorum akşamları da okey oynuyorum evde kalınca çok konuşuyolar dedi aslannn kocam benimmmmmm

sana gaz vereyim azcık dur .. hep öyle derler ne dicek senin hakkında konuşuyorlarmı dicek yalannn erkek mileti değilmi hepsi aynı bunların anacı bunlar anacı

Eki Görüntüle 1177767
Kızlar 12+2 yüz sizce cinsiyeti ne yan Durmuş ama

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım seninki de benimki gibi poz vermeyen bebişlerden sanırım biz de nezaman usgye girsek çocuk arkasını veya yanını dönüyor biçimsiz çıkıyor resimleri bi atsam kopparsınız çok komikkk

sana gaz vereyim azcık dur .. hep öyle derler ne dicek senin hakkında konuşuyorlarmı dicek yalannn erkek mileti değilmi hepsi aynı bunların anacı bunlar anacı

valla doğru söylüyosun anacı bunlar şimdi anası karın şöyle karın böyle diye kocamı sıkıyodur amaaaaaaa benim kocam papuç bırakır mı bilmem

ankette 9 erkek var diyorda ben o erkekleri listede göremedim nedenki kızlardanmı korktular

Kızlar epey yazmışsınız yine valla okuyamadım tam üçüzlerimiz kızmış çok sevindim Allah anasına babasına bağışlasın.. Saç boyama bende istiyorm ya yaşım genç ama beyaz ırsi bizde hoş durmuyo..bu arada bende yürüyorum her gün iyi geliyo bana tavsiye ederim

kızlar saç boyama olayını napıcaz benim dip başka uç başka acayip çirkin bişiy oldum çıktım nezaman boyayabilirimki

Canım benim saçlar röfleliydi platin sarısıydı düşün koyu renge geçtim ni iki boyama yapıldı hamile kaldım renk oturmadı hep aktı şuan dipler cıktı uclar garip bi renk kumral desen değil sarı sarı böyle tuhaf. Neyse drma sordhm 15.haftadan sonra boya bitkisel boyayla dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende okuyamadim gecmişi demek üçüzlerimi kızmış hee maşallah 😃

cokmus canım ya ama sabır sonunda kavuşmak var

Allah kavuştursun canım ben iyi anlarım seni aaah ah yeni kavuştum daha kocama, bundan sonra onsuz şurdan şuraya gitmem valla:) zaman su gibi geçsin inşallah sizin için

Bugün dr. A ada çayı ile gargara yapabilir miyim dedim ada çayı içebilirsin dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…