2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım seninki de benimki gibi poz vermeyen bebişlerden sanırım biz de nezaman usgye girsek çocuk arkasını veya yanını dönüyor biçimsiz çıkıyor resimleri bi atsam kopparsınız çok komikkk

:):) çok güldüm ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pek anlamamakla birlikte ben kız diye tahmin etmiştim. senin tahminin tutarsa yazarım

Aman ne bilim anlamiyorum öyle içimden erkek demek geldi. Hayırlı evlat olsunlar inşallah en başı o 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar, benim sütyenlerimi yenileme vaktim geldi sanırım, hepsi çok rahatsız ediyor. Sporcu sütyeni kullanan var mı aranızda? Rahat olur gibi geliyor ama emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

ben sporcu südyeni kullanıyorum çok rahat ettim,,, hemde göğüsler hiç sallanmıyor onun için de acımıyor çok rahat ettim,,, hatta bende ki şimdi benim spor yaparken ki giydiğim, ama bir beden daha büyüğünden alıcağım,,,,

:))) bu ultrason resimleri makineden makineye değişiyo kameralardaki çözünürlük gibi düşünün.

Kişiden kişiyede değişiyo mesela sıfır yağ olan tool gibi arkadaşlarımızın çok net görünür makine kötü olsa bile.

Ben gibi karın göbek yağı olan iki sezeryan dikişi olanlarda zor görülüyo

I love Bonus

canım nerden aldın ben de demirli sütyenlerde çok rahatsız oluyorum

Ya ben napayim ayda bi geliyo cuma, pazar oglen geri dönüyo. Taa karsta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canıııııımmmmmmmmmmmmmm sen nerdesin pekiii uzaklık çok zor dayanmak çok zor alışmışım onun kokusuna gece uyurken bacağımı atmaya yapamıyorum onsuzzzzz

etmiyor bebek hareket etmiyor uyuşuk velet :):)

penti de cok güzel sütyenler var sporcu gibi ama ince askı cok güzel

Yarın sınava girecek olan arkadaşlar başarılar hepimize bulantisiz agrisiz sinavda uyumadan bi iki saatcik geciririz insallah:))))

Yarın sınava girecek olan arkadaşlar başarılar hepimize bulantisiz agrisiz sinavda uyumadan bi iki saatcik geciririz insallah:))))

Herkese bende basarilar diliyorum 4 senelik öğretmenim .kpss nin nasil bir yük oldugunu biliyorum. Insallah herkes istedigi yere guzel puanlarla atanir. Allah emeklerinizi bosa çıkarmasin. Bulantisiz rahat sınavlar olur ins :)

canım nerden aldın ben de demirli sütyenlerde çok rahatsız oluyorum

ben eskiden koşuyordum, koşarken takmak için almıştım, spor mağazasından nıke dry fit ndı, iki çeşit var kimisi sadece penye, ama kimisi ince bir süngerle kaplı, göğüs yerleri çıkıntılı duruyor,,, göğüsler hiç sallanmıyor,,, tavsiye ederim,,,

Yarın gideceğim nike'a bakıyım bana da çok lazım oluyor

selam arkadaşlar bugün giremedim geçmişe bakamadıminş sizlerden haberler iyidir
sonucumu aldım doktorumuz yokmuş bugün hastanede gösteremedim yarın sınav çıkışı yetişirsek gideceğiz

sonuçlarımz şöyle nasıl sizce
test.........sonuç..............mom
papp-a.....1169.1ng/mg....1.58
t-hcg.......167.3ıu/ml.........2.28
nt............1.00mm...........0.67
nb...........mevcut

............................risk...............sınır değer
down sendromu....1:18300..........1:250
sadece yaş............1:1350
trisomi..................1:99000..........1:101

Ben hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce saçımı silme kırmızıya boyattım. Şuan saçımda her renk var ve rezil

sılacım yaşım 30.bebişim allahın izniyle 12.01.2015 te gelicek.benm nasip olursa ikinci olucak ilki 10 yaşında

Kızlar sag gögsüm agrıyo hemde cok napıcamı bilmiyorum... Agrısı basıma vuruyo sanki.....
Sancıyo arada böle sanki igne batırıyolaarr
Hüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…