2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar sag gögsüm agrıyo hemde cok napıcamı bilmiyorum... Agrısı basıma vuruyo sanki.....
Sancıyo arada böle sanki igne batırıyolaarr
Hüüüüüüüüü

Üşütme ağrısına benziyo sanki o üşüttünmü bi düşün bakim

I love Bonus

Son düzenleme:
Kizlar bebe yagi kullanan var mi banyodan ciktiktan sonra surdum 5 dk oldu evde yagli gures pehlivanlari gibi dolaniyorum hala acaba cok mu surdum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sag gögsüm agrıyo hemde cok napıcamı bilmiyorum... Agrısı basıma vuruyo sanki.....
Sancıyo arada böle sanki igne batırıyolaarr
Hüüüüüüüüü

Canim havluyu sicak ilik arasi suya batirip gogsune koy sut kanallari acilirken agri yapiyordu yengeme oyle yapmistik

Çok faydalı kesinlikle bir kaç hafta geçsin bende başlayacağım. Omurga rahatsızlı olan anneler için nimet.

Canim havluyu sicak ilik arasi suya batirip gogsune koy sut kanallari acilirken agri yapiyordu yengeme oyle yapmistik

Ayy öle yapayım olmassa saol canım
Üşütme ağrısına benziyo sanki o üşüttünmü bi düşün bakim

I love Bonus

üşütmüş olabilirimm eweettt ya cok agrıyooo

Kizlar bebe yagi kullanan var mi banyodan ciktiktan sonra surdum 5 dk oldu evde yagli gures pehlivanlari gibi dolaniyorum hala acaba cok mu surdum

Allahta seni güldürsün çok güldüm ben kulanmadım canım ama kullanıcam inşallah. çatlaklar için mi kullanıyosun_?

Allahta seni güldürsün çok güldüm ben kulanmadım canım ama kullanıcam inşallah. çatlaklar için mi kullanıyosun_?

Evet canim goguslerim cok kasiniyordu heralde catlayacak diye dusundum dalinin bebe yagini aldim onuda heralde acemilik cok surmusum emivermedi ama ellerime kalani yedirmistim yumusacik oldular

ben yıllardır kullanırım, bebe yağını tüm vücuduma, banyodayken sürerim hatta, vücudum ıslakken,, biraz beklerim sonra havlu ile kurularım,,, genelde duşdan sonra evde kaldığım zamanlarda yaparım,,,,

İyi geceler kızlar gezmeden geldim ben😊herkes yattı galiba. Sizlerle sevincimi paylaşim dedim, iki gün itibariyle bulantılara veda ettim sanırım:) geri gelmeseler bari yaw. Tam 12.haftadayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım benimde bugun bulantisiz ve çıkarmadan gecirdigim üçüncü gun geri gelicek diye odum kopuyor ama agzimin tadsizligi azda olsa var hala birde o gitse değmeyin keyfimize :)))
13 haftayı doldurcam bende pazar günü artık kurtulduk sanırım sidalim bulantilardan :)))

Herkes yattı bebde yatağa yeni girdim yatmadan size bakayım istedim.
Kaynim az önce geri gitti annesi kaldı ne kadar kalicak bilmiyorum istediği kadar kalsın yeterki sorun olmasin şimdilik hersey yolunda şükür rabbimde guc verdi sanki bugün hergun olduğumdan daha iyiydim :))
Rabbim inşallah hala bulantı ve halsizlik çeken arkadaşlarımada en kisa zamanda sifa versin kizlar sabredin 12 inci hafta doldumu geçiyor gercekten :))

Hayırlı geceler hanımlaaaar
Bugün saat 6'da doktor kontrolümüz vardı, daha sonrasında da iftara dışarıdaydık bu sebeple daha önce yazamadım,
telefonumu da evde şarjda unutmuşum

Doktorumuz tam yarım saat ultrasonla baktı. Bir ara sıkılacaktık neredeyse
Kalbine, damarlarını, kan pompalayışını, idrar kesesini, midesini, burun kemiğini her şeyini tek tek gösterdi.
Burun kemiği gelişmiş dedi, bu çok önemliymiş. Ense kalınlığı da normal dedi.
Hem normal ultrasonla hem 3 boyutlu ultrasonla baktı. Dünya kadar resim ve video verdi
Hepsini cd ye kaydettiler.

Bebiş kıpır kıpırdı, elleri ayakları oynuyor, Kendini zıplatıyor. Arkasını dönüyor, önünü dönüyor, o kadar uzun izledikki
Bakılması gereken her yerine baktım ve her şeyi normal dedi. Elhamdülillah

Tabikiii cinsiyet sordum. Şu an görünmüyor dedi arkası dönük. Baktıı baktı, güldü gördüm ama söylemeyeceğim dedi
Hocam dedim kapınızda yatarım, gitmem bir yere, sabah akşam gelirim dedim
Erkek dedi
Değişir mi dedim, Yok değişmez dedi
Hayırlısı dedik, inşallah hakkımızda hayırlısı budur. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..

Espriler gülüşmeler, uzun uzun muhabbetler neticesinde,
Ton balığı derin deniz balığı olduğundan, içinde civa barındırdığından tavsiye etmiyorum. Normal balık ye dedi.
Kola çok istiyorsan 1 bardak içebilirsin, ama kahve içersen aynı günde içme dedi.
Ki ikisini de içmiyorum
Vitamin Decavit verdi. (Elevit dedi, anlattım o zaman decavit dedi, folik asiti bırak dedi, kan sulandırıcı iğneye devam)
Ve hemen aşağıdaki laboratuarda kan verdim ikili test için. Sonucu Salı günü çıkacak.
İnşallah hayırlı ve sağlıklı haberler alırız.
Yüzü koyun yatmanın hiç bir sakıncası yok, istediğin gibi yat dedi.
Başım ağrıyor bu aralar çok dedim. Parol içebilirsin dedi. Aç bırakma kendini sık sık az az ye dedi.

Aşağıda 3 boyutlu ultrasonla olan kare kare fotoğraflar aslında video, ekleyebilmek resime çevirdim.

Çok uzun yazdım aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Hakkınızı helal edin uzun yazdım, ama her şeyi anlatmak istedim

Darısı sonucumuzun, doktora gidenlerin, gideceklerin başına

Maşallah sübhanallah..

Son düzenleme:
Larkin maşallah subhanallah yavruna kuzum nasıl yumuk duruyo. Allahın muciZesi 2-3 cm lik haliyle herşeyi var. İyi bir dr ve hastaneye gidiyosun sanırım ne güzel. Allahım korusun esirgesin.

I love Bonus

Gozunu aydin. Sakincasi yoksa ankaradysan dr. Unu ogrenebili miyim

Günaydın kpss ye girceklere allah kolaylıklar versin zihin açıklığı versin

I love Bonus

Günaydın kpss ye girceklere allah kolaylıklar versin zihin açıklığı versin

I love Bonus

Amiiin. Bugun kocam giriyor sınava. Az once ugurladim evden beni goturmedi hamis oldugum icin. O cok rahat ve kendinden eminken biz bebegimle cok heyecanlandik. Zira uzun suredir bulanmayan midem tuttu yine. Ah bebegimizin kismetiyle atansa bir de daha ne isterim...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gozunu aydin. Sakincasi yoksa ankaradysan dr. Unu ogrenebili miyim

Harika gorunuyor masallaah :) iste tam da istedigim gibi bir hastane uygulamasi. Ne yazik ki buralarda bu imkani bulamadim. Var onun da muayenesi 250 tl. Videolarimizi kendimiz cekiyoruz artik napalim :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

İnş hayırlısı olsun. Nasıl iyimisin büyüdümü karnın :)

I love Bonus

Canim dusta surmeni tavsiye ederim. Islakken iyice masajla yedir ama ayak altina sureceksen dikkat et kayma. :) hatta uzanacaksan sur ya da corap giy ustunden. Sonra ister havluyla dokundur (ki ben yapmiuorum tum nemini aliyor) ya da vucudun iyice emene kadar bekle. Ama yumusacik olacaksin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…