2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım kaç haftalık sın yani kaç haftalıkken detaylı ultrasonla bakılıyor ? Bebişine maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Allah de ötesini bırak...

İnş hayırlısı olsun. Nasıl iyimisin büyüdümü karnın :)

I love Bonus

Iyiyim cok sukur. Hamileligimi unutuyorum bazen.karnim tam buyuyor saniyorum sonra bi bakiyorum daha da iniyor sanki canim. Anlamadim ben bise. Arada buraya cekip foto koyup sizden horumla anlamaya calidiyorum iste :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Günaydın kpss ye girceklere allah kolaylıklar versin zihin açıklığı versin

I love Bonus

Aminn bende çıkıyorum şimdi. Herkese kolay gelsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydınnn ben yine sabahın köründe hortladımmm 😊😊😊 😬
"larkin" göZün aydın canım maşallah bebişinede 😘 bende salı gunu alıcam kan sonucunu inş temiz çıkar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Leblecim ayiptir sormasi gogus ucu belli etmeyen bi model marka var mi bildigin ben de alicam da bulamiyorum dedigim sekilde?

herşey yolunda canım toplam rşsk degerlernin altındasın
Kızlar sag gögsüm agrıyo hemde cok napıcamı bilmiyorum... Agrısı basıma vuruyo sanki.....
Sancıyo arada böle sanki igne batırıyolaarr
Hüüüüüüüüü
süt kanalları canım bende de oluyor bu aylarda olurmuş.Gögüs agrısı gitti bu ağrı geldı
Kizlar bebe yagi kullanan var mi banyodan ciktiktan sonra surdum 5 dk oldu evde yagli gures pehlivanlari gibi dolaniyorum hala acaba cok mu surdum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pehlivannnnn pehlivannnnn
gelmez canım arada kendını ufak ufak hatırlatır ama korkma benım geçti tek sigara kokusuna karşı hassasiyet kaldı ondanda sikayet etmıyorum zaten aynen geçiyor canım.benım 13.haftada kesildi ama tam kesildi.sabır.Umarım gidene kadar sorunsuz konaklar canım
maşallah canım benım. Aynen sende iyi bir doktor bulmuşsun bende buldum sonunda.Adam guven verıyor o en önemlisi.Renkli ultrasonu 20. haftada yapacagım dedi.1saat yatırcam seni buraya dedi iyi süper olur dedim.Rabbim kazasız kucagına almak nasıp etsın canım benım.
Günaydın kpss ye girceklere allah kolaylıklar versin zihin açıklığı versin

I love Bonus
amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Eşimde giriyor
Bende eşimi uğurladım sınava,foruma bir bakayım dedim.Birazdan dulara oturacagım.Rabbım herkesin yüzünü güldürsün

Destekli sporcu sütyenleri varmış, ben de bugün pentiye bakmayı düşünüyorum, bulunca yazarım buraya...

Leblecim ayiptir sormasi gogus ucu belli etmeyen bi model marka var mi bildigin ben de alicam da bulamiyorum dedigim sekilde?

Oysho da uç belli etmeyen sporcu sütyenlerinden var. Ama renkleri nar çiçeği, mor ve lacivert sanırsam... Koy şeylerin altına giyilebilir gibi..

Lakin çok sevindim senin adına.. Dr.a ısrar etmekle iyi yapmışsınız:)) biz de öyle öğrenmiştik:)) hadi gözün Aydın canım

Allah yardımcısı olsun canım inş her şey gönlünüzde kolaylıkla sağlıkla hallolur, isteğiyle atanırsınız. Bebeğiniz kısmetiyle gelir inş..

sütyeni pentiden alın canım ben aldım eklemeye utanmasam eklerim:)penti nü diye geçiyor.sporcu sütyeni diye geciyor ama gögüs kısmı dolgusu var ve heryeri elastik organik kumaş ben 20tl ye almıştım 2yıldır giyiyorum en ufak deforme olmadı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12-14 arası tekrar hortluyor. Stres yapma ve açıkhavayq kendini üşütmeden çık canım.. Hadi geçmiş olsun darısı bize. Ben 14. Haftamdayım ama hala devam... Son 2 hafta diyorlar bana da..

Allah yardımcısı olsun canım inş her şey gönlünüzde kolaylıkla sağlıkla hallolur, isteğiyle atanırsınız. Bebeğiniz kısmetiyle gelir inş..

Tesekkur ederim Amin canim insallah.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar yirmilik dişim çürük ve çok sızliyor ve ben daha 13. Haftanın içindeyim çektirmem uygun olur mu acaba...

selam hanimlar ben hamileligimin 13+3 undeyim ve son zamanlarda kendimi oyle yorgun halsiz ve bitkin hissediyorumki anlatamam belim cok agriyor vucudum kirgin basim agriyor neden acaba ?hamileligin ilk zamanlarindan bile daha kötu...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben de göğüslerim büyümedi sanıyordum ama alt kısımları mor mor çizgi olmuş çatlamış bile
vücudum çok müsait çatlamaya . sırtımın ortası aynı faça atılmış gibi . ortaokulda hızlı uzayınca çatlamış , bacaklarımda , kalçamda da var.
acaba bu bebe yağları fayda ediyor mu gerçekten karnımın da çatlamasını hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…