Hayırlı geceler hanımlaaaar
Bugün saat 6'da doktor kontrolümüz vardı, daha sonrasında da iftara dışarıdaydık bu sebeple daha önce yazamadım,
telefonumu da evde şarjda unutmuşum
Doktorumuz tam yarım saat ultrasonla baktı. Bir ara sıkılacaktık neredeyse
Kalbine, damarlarını, kan pompalayışını, idrar kesesini, midesini, burun kemiğini her şeyini tek tek gösterdi.
Burun kemiği gelişmiş dedi, bu çok önemliymiş. Ense kalınlığı da normal dedi.
Hem normal ultrasonla hem 3 boyutlu ultrasonla baktı. Dünya kadar resim ve video verdi
Hepsini cd ye kaydettiler.
Bebiş kıpır kıpırdı, elleri ayakları oynuyor, Kendini zıplatıyor. Arkasını dönüyor, önünü dönüyor, o kadar uzun izledikki
Bakılması gereken her yerine baktım ve her şeyi normal dedi. Elhamdülillah
Tabikiii cinsiyet sordum. Şu an görünmüyor dedi arkası dönük. Baktıı baktı, güldü gördüm ama söylemeyeceğim dedi
Hocam dedim kapınızda yatarım, gitmem bir yere, sabah akşam gelirim dedim
Erkek dedi
Değişir mi dedim, Yok değişmez dedi
Hayırlısı dedik, inşallah hakkımızda hayırlısı budur. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Espriler gülüşmeler, uzun uzun muhabbetler neticesinde,
Ton balığı derin deniz balığı olduğundan, içinde civa barındırdığından tavsiye etmiyorum. Normal balık ye dedi.
Kola çok istiyorsan 1 bardak içebilirsin, ama kahve içersen aynı günde içme dedi.
Ki ikisini de içmiyorum
Vitamin Decavit verdi. (Elevit dedi, anlattım o zaman decavit dedi, folik asiti bırak dedi, kan sulandırıcı iğneye devam)
Ve hemen aşağıdaki laboratuarda kan verdim ikili test için. Sonucu Salı günü çıkacak.
İnşallah hayırlı ve sağlıklı haberler alırız.
Yüzü koyun yatmanın hiç bir sakıncası yok, istediğin gibi yat dedi.
Başım ağrıyor bu aralar çok dedim. Parol içebilirsin dedi. Aç bırakma kendini sık sık az az ye dedi.
Aşağıda 3 boyutlu ultrasonla olan kare kare fotoğraflar aslında video, ekleyebilmek resime çevirdim.
Çok uzun yazdım aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Hakkınızı helal edin uzun yazdım, ama her şeyi anlatmak istedim
Darısı sonucumuzun, doktora gidenlerin, gideceklerin başına
Maşallah sübhanallah..
Eki Görüntüle 1178037
Eki Görüntüle 1178038
Eki Görüntüle 1178039
Eki Görüntüle 1178035 Eki Görüntüle 1178033
İnş hayırlısı olsun. Nasıl iyimisin büyüdümü karnın :)
I love Bonus
Günaydın kpss ye girceklere allah kolaylıklar versin zihin açıklığı versin
I love Bonus
nere orası geleyım fıstıgım
ben sporcu südyeni kullanıyorum çok rahat ettim,,, hemde göğüsler hiç sallanmıyor onun için de acımıyor çok rahat ettim,,, hatta bende ki şimdi benim spor yaparken ki giydiğim, ama bir beden daha büyüğünden alıcağım,,,,
Leblecim ayiptir sormasi gogus ucu belli etmeyen bi model marka var mi bildigin ben de alicam da bulamiyorum dedigim sekilde?
herşey yolunda canım toplam rşsk degerlernin altındasınselam arkadaşlar bugün giremedim geçmişe bakamadıminş sizlerden haberler iyidir
sonucumu aldım doktorumuz yokmuş bugün hastanede gösteremedim yarın sınav çıkışı yetişirsek gideceğiz
sonuçlarımz şöyle nasıl sizce
test.........sonuç..............mom
papp-a.....1169.1ng/mg....1.58
t-hcg.......167.3ıu/ml.........2.28
nt............1.00mm...........0.67
nb...........mevcut
............................risk...............sınır değer
down sendromu....1:18300..........1:250
sadece yaş............1:1350
trisomi..................1:99000..........1:101
süt kanalları canım bende de oluyor bu aylarda olurmuş.Gögüs agrısı gitti bu ağrı geldıKızlar sag gögsüm agrıyo hemde cok napıcamı bilmiyorum... Agrısı basıma vuruyo sanki.....
Sancıyo arada böle sanki igne batırıyolaarr
Hüüüüüüüüü
pehlivannnnn pehlivannnnnKizlar bebe yagi kullanan var mi banyodan ciktiktan sonra surdum 5 dk oldu evde yagli gures pehlivanlari gibi dolaniyorum hala acaba cok mu surdum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gelmez canım arada kendını ufak ufak hatırlatır ama korkma benım geçti tek sigara kokusuna karşı hassasiyet kaldı ondanda sikayet etmıyorum zatenİyi geceler kızlar gezmeden geldim ben😊herkes yattı galiba. Sizlerle sevincimi paylaşim dedim, iki gün itibariyle bulantılara veda ettim sanırım:) geri gelmeseler bari yaw. Tam 12.haftadayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen geçiyor canım.benım 13.haftada kesildi ama tam kesildi.sabır.Umarım gidene kadar sorunsuz konaklar canımHerkes yattı bebde yatağa yeni girdim yatmadan size bakayım istedim.
Kaynim az önce geri gitti annesi kaldı ne kadar kalicak bilmiyorum istediği kadar kalsın yeterki sorun olmasin şimdilik hersey yolunda şükür rabbimde guc verdi sanki bugün hergun olduğumdan daha iyiydim :))
Rabbim inşallah hala bulantı ve halsizlik çeken arkadaşlarımada en kisa zamanda sifa versin kizlar sabredin 12 inci hafta doldumu geçiyor gercekten :))
maşallah canım benım. Aynen sende iyi bir doktor bulmuşsun bende buldum sonundaHayırlı geceler hanımlaaaar
Bugün saat 6'da doktor kontrolümüz vardı, daha sonrasında da iftara dışarıdaydık bu sebeple daha önce yazamadım,
Kalbine, damarlarını, kan pompalayışını, idrar kesesini, midesini, burun kemiğini her şeyini tek tek gösterdi.
Hem normal ultrasonla hem 3 boyutlu ultrasonla baktı. Dünya kadar resim ve video verdi
Bebiş kıpır kıpırdı, elleri ayakları oynuyor, Kendini zıplatıyor. Arkasını dönüyor, önünü dönüyor, o kadar uzun izledikki
Tabikiii cinsiyet sordum. Şu an görünmüyor dedi arkası dönük. Baktıı baktı, güldü gördüm ama söylemeyeceğim dedi
Erkek dedi
Hayırlısı dedik, inşallah hakkımızda hayırlısı budur. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Ton balığı derin deniz balığı olduğundan, içinde civa barındırdığından tavsiye etmiyorum. Normal balık ye dedi.
Kola çok istiyorsan 1 bardak içebilirsin, ama kahve içersen aynı günde içme dedi.
Ki ikisini de içmiyorum
Vitamin Decavit verdi. (Elevit dedi, anlattım o zaman decavit dedi, folik asiti bırak dedi, kan sulandırıcı iğneye devam)
Ve hemen aşağıdaki laboratuarda kan verdim ikili test için. Sonucu Salı günü çıkacak.
Başım ağrıyor bu aralar çok dedim. Parol içebilirsin dedi. Aç bırakma kendini sık sık az az ye dedi.
Aşağıda 3 boyutlu ultrasonla olan kare kare fotoğraflar aslında video, ekleyebilmek resime çevirdim.
Darısı sonucumuzun, doktora gidenlerin, gideceklerin başına
Maşallah sübhanallah..
Eki Görüntüle 1178037
Eki Görüntüle 1178038
Eki Görüntüle 1178039
Eki Görüntüle 1178035 Eki Görüntüle 1178033
amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Eşimde giriyorGünaydın kpss ye girceklere allah kolaylıklar versin zihin açıklığı versin
I love Bonus
Bende eşimi uğurladım sınava,foruma bir bakayım dedim.Birazdan dulara oturacagım.Rabbım herkesin yüzünü güldürsünGunaydınnn ben yine sabahın köründe hortladımmm 😊😊😊 😬
"larkin" göZün aydın canım maşallah bebişinede 😘 bende salı gunu alıcam kan sonucunu inş temiz çıkar.
Destekli sporcu sütyenleri varmış, ben de bugün pentiye bakmayı düşünüyorum, bulunca yazarım buraya...
Leblecim ayiptir sormasi gogus ucu belli etmeyen bi model marka var mi bildigin ben de alicam da bulamiyorum dedigim sekilde?
Hayırlı geceler hanımlaaaar
Erkek dedi
Ki ikisini de içmiyorum
Darısı sonucumuzun, doktora gidenlerin, gideceklerin başınaB]
Amiiin. Bugun kocam giriyor sınava. Az once ugurladim evden beni goturmedi hamis oldugum icin. O cok rahat ve kendinden eminken biz bebegimle cok heyecanlandik. Zira uzun suredir bulanmayan midem tuttu yine. Ah bebegimizin kismetiyle atansa bir de daha ne isterim...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
İyi geceler kızlar gezmeden geldim ben😊herkes yattı galiba. Sizlerle sevincimi paylaşim dedim, iki gün itibariyle bulantılara veda ettim sanırım:) geri gelmeseler bari yaw. Tam 12.haftadayım
Allah yardımcısı olsun canım inş her şey gönlünüzde kolaylıkla sağlıkla hallolur, isteğiyle atanırsınız. Bebeğiniz kısmetiyle gelir inş..
Kızlar yirmilik dişim çürük ve çok sızliyor ve ben daha 13. Haftanın içindeyim çektirmem uygun olur mu acaba...
Canim benim arkadas 12. Haftasi dolar dolmaz cektirmisti.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Evet canim goguslerim cok kasiniyordu heralde catlayacak diye dusundum dalinin bebe yagini aldim onuda heralde acemilik cok surmusum emivermedi ama ellerime kalani yedirmistim yumusacik oldular
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?