2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

oluyor canım ama sonra bir anda kesiliyor ben 14.haftadayım ve bitti cok şükür sadece yorgunluk kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)

kızlar gögüs uçlarında hareli kısımda kararma varmı

ooo super canım ya harıka cok sevindim kızçen olacak:).kesin dedi degil mi doktor :)

oluyor canım ama sonra bir anda kesiliyor ben 14.haftadayım ve bitti cok şükür sadece yorgunluk kaldı

sey ya ben vitamin ilaci birde demir ilaci iciyodum onlari icmiyorum bayadir ondan olabilirmi bi ara kendimi o kdr iyi hissediyodumki sanki hamile deyilim gibi kus gibiydim bu yorgunluk beni yoruyo basima vurdu agrisi..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayrıca doktorumu değiştirdim kızlar diğeri buz gibi soğuk nevaleydi. Bunu çok sevdim espri yapıyo sohbet ediyo, açıklıyo herşeyi ultrasonda gösteriyo. Allaha şükür içime sindi doktor

neden içmiyorsun canım içmek gerekiyor ihmal etme lütfen

ooo super canım ya harıka cok sevindim kızçen olacak:).kesin dedi degil mi doktor :)

Sağol hemşom :) yüzde 95 dedi kesin sayılır yani:)

Gözün aydın sidal, topikte kız üstünlüğü var sanırım

ay canım hayırlı uğurlu olsun maşallah subanallah kızlar çoğalsın gücümze güç katsın

hemencik senin için baktım canım biraz var ama ben beyaz tenliyim çokta belli olmuyor artık heryerimiz kararcak

evet kuzum ya bende aynen beyazım cok belli degil:)hamile kalmadan once cok incelemedim nerden bileyim:)millet karardımı demeye yine başladı ayyy milletin derdi benim cicikler :)

Canım zaten senin kızın olmayacak mıydı:)) ben hep kısın olacak diye düşünüyordum:))) gözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :))

Doğru medisuya gidiyordun sen, kime gidiyorsun şimdi canım, ağustos kontrolümde ben de ona gideyim.

kızlar gögüs uçlarında hareli kısımda kararma varmı

14.-15. Haftanın özellikleri canım çok normal. Ben de beyaz tehlike olmama rağmen hafiften karardı bir de çatlaklar var ((

Sağol hemşom :) yüzde 95 dedi kesin sayılır yani:)

oi benim erkrk gibi dedi ama kızda olabilir diye eklemişti:).3hafta sonra belli olacak insallah:)kesin ahh bir netleşse hemşo kız için de erkek içinde beğendiğim bir zıbın var onu alıcam:)donlansın cocuğum:):)

14.-15. Haftanın özellikleri canım çok normal. Ben de beyaz tehlike olmama rağmen hafiften karardı bir de çatlaklar var ((

çatlama olmadı canım ya zaten acımada olmuyor ama sanki ufaktan kararıyor gibi:))ayy hoşuma gitmiyor degil:):)

canıııııımmmmmmmmmmmmmm sen nerdesin pekiii uzaklık çok zor dayanmak çok zor alışmışım onun kokusuna gece uyurken bacağımı atmaya yapamıyorum onsuzzzzz
Ben istanbuldayim cnm hiç sorma yani halimizi:banghead:
Kızlar yirmilik dişim çürük ve çok sızliyor ve ben daha 13. Haftanın içindeyim çektirmem uygun olur mu acaba...
Cnm brnimde 20liklerim hep çürük. Bu sabah hatta bi tanesi baya bi apse yapmış,şişmiş. Hamilelikren önce halledemedim malesefki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…