2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar herkese günaydın doktar kız demişti şimdide erkeğe benzetti

kız sonradan erkeğe dönebiliyor canım ama bir yerde okumuştum kızların genital organı erkekten önce oluşurmuş.doktor erkek derse değişebilirmiş ama kız ise kesin kızmış senin tam tersi olmus:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

20yaş dişlerini benim gibi 15yaşında halledebilseydiniz keşke:)))fazla kalsiyum yüzünden 15 yaşında çektirdim:)

Sağolun annişler şimdi dışardayım tek tek alıntı yapamıyorum.
Misssuperfine kız senin içine mi doğdu daha yeni öğrendim kız olduğunu:))
Canım medisuyu bıraktım, burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle topçular medstara gidiyorum ünal beye. Öneririm sen de ona git hiç sıra beklemedim, çok ilgili doktor
Hemşocum sen kendini kıza da erkeğe de hazırla o zaman gelsin donlar:))
İkili tarama için kan verdim sonuçlar çarşamba çıkcak allahım inş güzel çıkar

ne yapacağız ki bu dişlerle öksürükte var bende

Son düzenleme:
Ayy gözün aydın Aynı benim kızım gibi o da 1 sn yerinde durmuyor..Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

Son düzenleme:
Hehehe kızlar sizlere bir şey itiraf edeyim biz haftada bir doktora gidiyorduk bebiş için.. Ikili test sonrası doktorum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz siz ama ben sizi 4 hafta sonra bekliyorum dedi:)) biz de Ramazan sonu geliriz o zaman demiştik... Hani artık evham yapmayacağız diye... Doktordan da utanır olmuştuk:)) bisi görünce kahkaha atıyor kadıncağız...

Tabi bizz eşinle dayanamadığımız için evin yakınındaki diğer hastaneleri gezip gezip duruyor her hafta bi başka doktora gidiyoruzbir de elim hiç bilmiyor gibi cinsiyeti nedir diye soruyorlar doktorlara.. Kimisi zorlayarak kız diyor:)) eşim de evet bildiniz diye gıcıklık yapıyor:)) şu ana kadar 4 farklı doktor kız dedi.. Kendi doktorum 9+da kemik yapısı da kıza benziyor demişti. Tecrübeli doktor başka oluyor öyle işte:))

Göyaaa doktora gitmiyoruz, 4 hafta sabredecek dedik ama nerede:))

Ayy gözün aydın Aynı benim kızım gibi o da 1 sn yerinde durmuyor..Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

Canım maalesef insan 4 hafta sabır edemiyor

kızlar acilen bir sorum var
testlerde ilk tsh değerim 4,55 ile normalin üzerinde çıktı, doktorum 1 ay bekleyelim bir kez daha bakalım dedi ve dün tekrar baktırdım ve 3,78 çıkmış son değer sınırlar dahilinde ancak doktorum 2,5 olmasını bekliyoruz dedi ilaç kullanmadan biraz daha bekleyelim belki kendi düşer dedi ancak okuduğum kadarıyla bebekte zeka geriliğine sebep olabilecek bir durummuş ve endişe ediyorum. Aynı durumu yaşayan varsa lütfen cevap yazar mısınız

masallah canım benım doktor ya her zaman sorar sıkıntı var mı diye ama sabredicem inat ettim Temmuz'un son haftasına kadar.kendimi avutuyorum analarımız ne yapıyordu diye.özlüyorum hemde bebişimi:):):)doğduktan sonra zaten yaka iğnesi olacaklar bize:):):

Canim bende dustan cikinca surdum de sanirim cok kacirmisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim bende yeni basladim sonuc alabilecekmiyim bilmiyorum deneyip gorecez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın hamişler bu saçlar nolcak benim de bembeyaz oldu boyatmaya da çok çekiniyorum doktor izin verse bile..

Kızlar bebişimin cicilerinin bir kısmı artık kızmı olur erkek mi ona göre kullanırız. almaya daki eltim herseyi ben alcam burdan dedi bizde eşimle anlaştık doğduktan sonra alcaz istediğimiz cicileri.bunlar annemin Çeyiz ime koydukları.

Ayy ne tatli masallaah. Gozun aydin canim. Kizlar artiyor hadi bakalim :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…