Kızlar herkese günaydın doktar kız demişti şimdide erkeğe benzetti
Ben istanbuldayim cnmhiç sorma yani halimizi:banghead:
Cnm brnimde 20liklerim hep çürük. Bu sabah hatta bi tanesi baya bi apse yapmış,şişmiş. Hamilelikren önce halledemedim malesefki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözün aydın sidal, topikte kız üstünlüğü var sanırım
Ben istanbuldayim cnmhiç sorma yani halimizi:banghead:
Cnm brnimde 20liklerim hep çürük. Bu sabah hatta bi tanesi baya bi apse yapmış,şişmiş. Hamilelikren önce halledemedim malesefki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1178159
Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hehehe kızlar sizlere bir şey itiraf edeyim biz haftada bir doktora gidiyorduk bebiş için.. Ikili test sonrası doktorum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz siz ama ben sizi 4 hafta sonra bekliyorum dedi:)) biz de Ramazan sonu geliriz o zaman demiştik... Hani artık evham yapmayacağız diye... Doktordan da utanır olmuştuk:)) bisi görünce kahkaha atıyor kadıncağız...
Tabi bizz eşinle dayanamadığımız için evin yakınındaki diğer hastaneleri gezip gezip duruyor her hafta bi başka doktora gidiyoruzbir de elim hiç bilmiyor gibi cinsiyeti nedir diye soruyorlar doktorlara.. Kimisi zorlayarak kız diyor:)) eşim de evet bildiniz diye gıcıklık yapıyor:)) şu ana kadar 4 farklı doktor kız dedi.. Kendi doktorum 9+da kemik yapısı da kıza benziyor demişti. Tecrübeli doktor başka oluyor öyle işte:))
Göyaaa doktora gitmiyoruz, 4 hafta sabredecek dedik ama nerede:))
Hehehe kızlar sizlere bir şey itiraf edeyim biz haftada bir doktora gidiyorduk bebiş için.. Ikili test sonrası doktorum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz siz ama ben sizi 4 hafta sonra bekliyorum dedi:)) biz de Ramazan sonu geliriz o zaman demiştik... Hani artık evham yapmayacağız diye... Doktordan da utanır olmuştuk:)) bisi görünce kahkaha atıyor kadıncağız...
Tabi bizz eşinle dayanamadığımız için evin yakınındaki diğer hastaneleri gezip gezip duruyor her hafta bi başka doktora gidiyoruzbir de elim hiç bilmiyor gibi cinsiyeti nedir diye soruyorlar doktorlara.. Kimisi zorlayarak kız diyor:)) eşim de evet bildiniz diye gıcıklık yapıyor:)) şu ana kadar 4 farklı doktor kız dedi.. Kendi doktorum 9+da kemik yapısı da kıza benziyor demişti. Tecrübeli doktor başka oluyor öyle işte:))
Göyaaa doktora gitmiyoruz, 4 hafta sabredecek dedik ama nerede:))
Canım maalesef insan 4 hafta sabır edemiyor
Destekli sporcu sütyenleri varmış, ben de bugün pentiye bakmayı düşünüyorum, bulunca yazarım buraya...
Canim dusta surmeni tavsiye ederim. Islakken iyice masajla yedir ama ayak altina sureceksen dikkat et kayma. :) hatta uzanacaksan sur ya da corap giy ustunden. Sonra ister havluyla dokundur (ki ben yapmiuorum tum nemini aliyor) ya da vucudun iyice emene kadar bekle. Ama yumusacik olacaksin.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ben de göğüslerim büyümedi sanıyordum ama alt kısımları mor mor çizgi olmuş çatlamış bile
vücudum çok müsait çatlamaya . sırtımın ortası aynı faça atılmış gibi . ortaokulda hızlı uzayınca çatlamış , bacaklarımda , kalçamda da var.
acaba bu bebe yağları fayda ediyor mu gerçekten karnımın da çatlamasını hiç istemiyorum
Eki Görüntüle 1178159
Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?