2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dar paça mı acabe. ayyy hiç geniş paça sevmiyorum
canım internet sitesinden bakıyorum ben daha önce alışveriş yaptım sıkıntı olmadı hem de outlet de daha uygun oluyor
hadi canım ama senin bedne kaç ben zaten 42-44 üm gerçi lc nin bedenleri bir beden büyük geliyor:)
İÇİMDEN OKKALI Bİ KÜFÜR SAVURDUM DA YÜZÜNE DİYEMEDİM EŞİMLE KONUŞAYIM Bİ DEDİM
BEBEK ARABASI İŞİNİ AKLIMA SOKTUN BEN KIŞ GEREK YOK DİYORDUM AMA ALSAM MI DEMEYE BAŞLADIM VALLA
arabayı zaten alacaksın erteleme canım
ohh maşallah benim ablamda mecbur yürüdü ikincide:) oğlunu okula götürüp getiriyordu, annen niye özür dilemiş iyilik yapmışlar yengene:)
canım tekbir çok pahalı:)
hayırlı yolculuklar canım inşallah güzel geçer ameliyatı
Kızlar, benim sütyenlerimi yenileme vaktim geldi sanırım, hepsi çok rahatsız ediyor. Sporcu sütyeni kullanan var mı aranızda? Rahat olur gibi geliyor ama emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
ben hamilyken emzirme sütyeni kullanmaya başlamıştım çok rahat
ah ah güya üç ay dolsun yürüyüm diyordum bu düşük riski çıktı ya salı doktora sorucam inşallah yürü der, oğlum da da aşağı yerleştiği için yürüyememiştim
kız bebekler fark attı arkadaşlar,benim üçüzlerde büyük ihtimalle kızmııııışşş :)))))
ayy maşallah canım iki erkek sonrası üç kız süper olmuş
Eki Görüntüle 1177767
Kızlar 12+2 yüz sizce cinsiyeti ne yan Durmuş ama

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah bebişe
Bu da benim kuzucum..hadi bayanlar benim için de bir tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1177778
maşallah bebişe
gitme canım tabi ilgisiz doktor ifrit oluyorum
Eki Görüntüle 1177821 eğer bebişimin resmini göndermeyi başardıysam sizden tahmin bekliyorum. kız mı erkek mi acaba ?? :26::26::26:
maşallah diyorum:)
Bugün dr. A ada çayı ile gargara yapabilir miyim dedim ada çayı içebilirsin dedi...
oldu daha neler adaçayı rahimde kasılma yapar düşüğe sebep olur sakın içme
canım bilgim yok inşallah iyidir saonuç
Kızlar sag gögsüm agrıyo hemde cok napıcamı bilmiyorum... Agrısı basıma vuruyo sanki.....
Sancıyo arada böle sanki igne batırıyolaarr
Hüüüüüüüüü
üşütmüşsündür canım
maşallah diyorum benimki geçmiyor dün ilk kez ilaç içtim artık
Rabbim daha da artırsın gücünü kuvvetini inşallah çok kalmaz kv :))
ayyy maşallah canım bebeğine ne güzel pozlar şanslısın dr konusunda
yalnız değilsin:)
Kızlar yirmilik dişim çürük ve çok sızliyor ve ben daha 13. Haftanın içindeyim çektirmem uygun olur mu acaba...
doktoruna sor canım
normal canım geçecek
ayyy maşallah gözün aydın canım hayırlı olsun kızın
kızlar gögüs uçlarında hareli kısımda kararma varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım erkek bebekde daha çok kararır benim öyle olmuştu,şimdi kararmadı daha:)
iyi yapmışsın canım
Kızlar herkese günaydın doktar kız demişti şimdide erkeğe benzetti
hayırlısı canım
Kızlar günaydın...nasılsınız?dün geceyi daha rahat geçirdim şükür
maşşallah canım çok sevindim
ayy her hafta mı ne güzelmiş

canım mutlaka ilaca başlaman lazım daha önce sana mı yazdım bilmiyorum endokrin doktoruna git ve bir an önce başla sonra pişman olma, kendi kendine düşmez ilaç şart

Günaydın hamişler bu saçlar nolcak benim de bembeyaz oldu boyatmaya da çok çekiniyorum doktor izin verse bile..
canım kötü görünüyor maalesef bebeğin için dayan bence

maşallah canım güle güle giysin

ben de aynı durum çıktı canım hatta benim ilk tahlilim 5,63 çıktı. ikincisi 4,62 çıktı. tiroid ultrasonu çektirdim o tertemiz çıktı. durum şuymuş aslında kandaki tiroid hormonu ile gebel,k hormonu betahcg yapı olarak birbirine çok benziyormuş tahlil makinası kanı süzerken bu iki hormonu birbirinden ayırt edemeyebiliyormuş. ilk aylarda yüksek çıkması bu yüzden normalmiş.. eğer betahcg düşmeye başladığı zaman tiroid hala yüksekse sorun çıkabilir miş. çok takma kafana.. ben de ilk başta çok üzüldüm ama bu açıklamayı bana doktorum yaptı.
allaha emanet kuzular ..

Merhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve 7 yaşında bir kızım var .Bugün vucudunda su çiçeği döküntüleri farkettim .Çok tedirgin oldum bebeğime
bir zararı olur diye çok korkuyorum.

sağol cnm içim rahatladı biraz ama ben yinede endokronolojiye bi görüneyim benimde tiroid ultrasonu çeksinler bakalım normal mi

sağol cnm içim rahatladı biraz ama ben yinede endokronolojiye bi görüneyim benimde tiroid ultrasonu çeksinler bakalım normal mi

ultrasonun hiç bir zararı yok çektir tabi. biraz rahatlattıysam seni ne mutlu bana :) bu açıklamayı ben interntette de okudum. allahın izni ile hiç birşey olmaz. gönlünü ferha tut bebişi de strese sokma :)

Canım hayırlı olsun. Sevindim senin adına. Ultrasona baktım ilk aaa kız dedim. Sonra yazıyı okuyunca gördüm kız olacağını. Fotolara baka baka uzman mı olduk ne😄😄 allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrucuklarımızı...

Çok şükür bi o yok bende. Kalça genişlemesi, sivilce, çatlak, her şey var :))

kız mı senin ki :) annenin güzelliğini mi alıyor yoksa :) bana da bi güzellik geldi.. zayıfladım sivilcelerim geçti :) ben de salı günü gidicem kısmetse :) 2 haftadan fazla oldu gitmedim doktora ..

Teşekkürler kızlaaar💕
Summelacım aynen ben de ultrasonda görünce anladım kız olduğunu çıkıntı resmen paralel nub teorisine göre, doktor söylemese kendim teşhis koycaktım zaten çok net ehheheheh:)

kız mı senin ki :) annenin güzelliğini mi alıyor yoksa :) bana da bi güzellik geldi.. zayıfladım sivilcelerim geçti :) ben de salı günü gidicem kısmetse :) 2 haftadan fazla oldu gitmedim doktora ..

Ah kuzum inş hayırlı haberlerle dönersin. Valla öyle çirkin bir şey oldum karardım şiştim :) bebiş kız..

Ben rekora gidiyorum sanırım topikte, randevum çarşamba günü ve tam 4 hafta olacak Aslında bana kalsa beklemezdim de eşim bekletiyor, frenliyor beni

Bende sana eşlik ediyorum cnm. Randevum 12sinde.3haftadr görmüyorum fasulyemi azmettim beklicem 4 hafta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…