- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
canım internet sitesinden bakıyorum ben daha önce alışveriş yaptım sıkıntı olmadı hem de outlet de daha uygun oluyordar paça mı acabe. ayyy hiç geniş paça sevmiyorum
hadi canım ama senin bedne kaç ben zaten 42-44 üm gerçi lc nin bedenleri bir beden büyük geliyor:)ben dün gittim ceylandaki lcw yada defatoyada bol paçalar bide 36 giydim çuval gibi oldu mevcut pantolonlarımında karın kısmı baskı yapmaya başladı napcam bakalım netten bakıyom ama kalıpları nasıldır bilmiyom
arabayı zaten alacaksın erteleme canımİÇİMDEN OKKALI Bİ KÜFÜR SAVURDUM DA YÜZÜNE DİYEMEDİM EŞİMLE KONUŞAYIM Bİ DEDİM
BEBEK ARABASI İŞİNİ AKLIMA SOKTUN BEN KIŞ GEREK YOK DİYORDUM AMA ALSAM MI DEMEYE BAŞLADIM VALLA
ohh maşallah benim ablamda mecbur yürüdü ikincide:) oğlunu okula götürüp getiriyordu, annen niye özür dilemiş iyilik yapmışlar yengene:)ücretsiz olsa giderdim bende
yürümek gerçekten çok iyi. abimin eşi son güne kadar işe geldi gitti ( kendi iş yerleri ) yazık son ana kadar çalıştı . yürüyordu aktif haldeydi.
öyle kolay doğum yaptı valla 3 saat sancılandı sonra fırt diye doğurdu. annem de kendi kendine yengemden özür diliyo kızım son gününe kadar çalıştın keşke gelmeseydin falan. hiç sancısı yoktu doğurcağını düşünmedik :))
canım tekbir çok pahalı:)benim bey tayta izin vermediği için mecbur pantolon bulmak zorundayım dağkapıda tekbir giyimde de varmış hamile pantolonu çıkabilirsem oraya da bi bakcam ama hava da çok sıcak çıkılmıyo ki bi de ramazan iftara kadar çıkamıyon iftardan sonra da heryer kapanıyo
hayırlı yolculuklar canım inşallah güzel geçer ameliyatıkızlar bu arada belirteyım muhtemelen salı -çarşamba ve perşembe günleri yokum. Ankaraya gidiyoruz. Kv ameliyat olacak.Merak etmeyin olur mu..İnşallah güzel haberlerle dönerim. Kv'dem sağlıklı ,güzel bir operasyon geçirir
ben hamilyken emzirme sütyeni kullanmaya başlamıştım çok rahatKızlar, benim sütyenlerimi yenileme vaktim geldi sanırım, hepsi çok rahatsız ediyor. Sporcu sütyeni kullanan var mı aranızda? Rahat olur gibi geliyor ama emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
ah ah güya üç ay dolsun yürüyüm diyordum bu düşük riski çıktı ya salı doktora sorucam inşallah yürü der, oğlum da da aşağı yerleştiği için yürüyememiştimKızlaaar yürüyüşler nasıl gidiyor? Bi plan program yapsak da beraber yürüsek her gün söylesek ne kadar yürüdüğümüzü hadi kendime arkadaş arıyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy maşallah canımkız bebekler fark attı arkadaşlar,benim üçüzlerde büyük ihtimalle kızmııııışşş :)))))
maşallah bebişeEki Görüntüle 1177767
Kızlar 12+2 yüz sizce cinsiyeti ne yan Durmuş ama
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah bebişeBu da benim kuzucum..hadi bayanlar benim için de bir tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1177778
gitme canım tabi ilgisiz doktor ifrit oluyorumVay arkadaş ne geçmiş oku oku bitmedi :)
Alıntı yapamıycak kadar çok mesaj vardı. Bebek arabası puset konusunda ilk bebeği olanlara tavsiyem iyi bir araba alsınlar.
Ben 10 sene önceki arabamı kullanıyorum hala 3. De biner inş oda yani o zamanki imkanla çok iyisi değildi tam yatmıyodu ama çok sağlamdı.
Herkesin imkanı farklı ama bence 500 den fazla verilmez. Birde üç tekerlekli olanlar var geçen kadının biri parka devirdi arabayı devrilmeye çok yaygın tercih etmeyin derim.
Dip boyası gelen biri vardı unuttum kimdi mümkünse yaptırma bence komşumuzun gelini beyazları çıktığı halde yaptırmadı.
Senin öyle bi durumun yoksa bekle istersen biraz daha yaptırıncada organik boya yaptırırsın :)
Bugün dr deli etti beni 8+3 üm hareketlerin başladığını bildiğimden belki görürüm dedim diğerlerinde görmüştüm. Dedimki belki görürüm dedim ama göremedim 1.5 cm lik şeyin ne hareketini görceksiniz allah aşkına dedi.😠
3 kontroldür ne tartıyo beni ne tansiyon ölçüyo ben allaha şükür kendimi biliyorum kontrol ediyorum. Yani her gebeye rutin yapılan bişeyi özel hastanede yapamıyosa bende gitmiycem bi daha. Paramla rezil oliyrum yeaa 😃
I love Bonus
maşallah diyorum:)Eki Görüntüle 1177821 eğer bebişimin resmini göndermeyi başardıysam sizden tahmin bekliyorum. kız mı erkek mi acaba ?? :26::26::26:
oldu daha neler adaçayı rahimde kasılma yapar düşüğe sebep olur sakın içmeBugün dr. A ada çayı ile gargara yapabilir miyim dedim ada çayı içebilirsin dedi...
canım bilgim yok inşallah iyidir saonuçselam arkadaşlar bugün giremedim geçmişe bakamadıminş sizlerden haberler iyidir
sonucumu aldım doktorumuz yokmuş bugün hastanede gösteremedim yarın sınav çıkışı yetişirsek gideceğiz
sonuçlarımz şöyle nasıl sizce
test.........sonuç..............mom
papp-a.....1169.1ng/mg....1.58
t-hcg.......167.3ıu/ml.........2.28
nt............1.00mm...........0.67
nb...........mevcut
............................risk...............sınır değer
down sendromu....1:18300..........1:250
sadece yaş............1:1350
trisomi..................1:99000..........1:101
üşütmüşsündür canımKızlar sag gögsüm agrıyo hemde cok napıcamı bilmiyorum... Agrısı basıma vuruyo sanki.....
Sancıyo arada böle sanki igne batırıyolaarr
Hüüüüüüüüü
maşallah diyorum benimki geçmiyorİyi geceler kızlar gezmeden geldim ben😊herkes yattı galiba. Sizlerle sevincimi paylaşim dedim, iki gün itibariyle bulantılara veda ettim sanırım:) geri gelmeseler bari yaw. Tam 12.haftadayım
Rabbim daha da artırsın gücünü kuvvetini inşallah çok kalmaz kv :))Herkes yattı bebde yatağa yeni girdim yatmadan size bakayım istedim.
Kaynim az önce geri gitti annesi kaldı ne kadar kalicak bilmiyorum istediği kadar kalsın yeterki sorun olmasin şimdilik hersey yolunda şükür rabbimde guc verdi sanki bugün hergun olduğumdan daha iyiydim :))
Rabbim inşallah hala bulantı ve halsizlik çeken arkadaşlarımada en kisa zamanda sifa versin kizlar sabredin 12 inci hafta doldumu geçiyor gercekten :))
ayyy maşallah canım bebeğine ne güzel pozlarHayırlı geceler hanımlaaaar
Bugün saat 6'da doktor kontrolümüz vardı, daha sonrasında da iftara dışarıdaydık bu sebeple daha önce yazamadım,
telefonumu da evde şarjda unutmuşum
Doktorumuz tam yarım saat ultrasonla baktı. Bir ara sıkılacaktık neredeyse
Kalbine, damarlarını, kan pompalayışını, idrar kesesini, midesini, burun kemiğini her şeyini tek tek gösterdi.
Burun kemiği gelişmiş dedi, bu çok önemliymiş. Ense kalınlığı da normal dedi.
Hem normal ultrasonla hem 3 boyutlu ultrasonla baktı. Dünya kadar resim ve video verdi
Hepsini cd ye kaydettiler.
Bebiş kıpır kıpırdı, elleri ayakları oynuyor, Kendini zıplatıyor. Arkasını dönüyor, önünü dönüyor, o kadar uzun izledikki
Bakılması gereken her yerine baktım ve her şeyi normal dedi. Elhamdülillah
Tabikiii cinsiyet sordum. Şu an görünmüyor dedi arkası dönük. Baktıı baktı, güldü gördüm ama söylemeyeceğim dedi
Hocam dedim kapınızda yatarım, gitmem bir yere, sabah akşam gelirim dedim
Erkek dedi
Değişir mi dedim, Yok değişmez dedi
Hayırlısı dedik, inşallah hakkımızda hayırlısı budur. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Espriler gülüşmeler, uzun uzun muhabbetler neticesinde,
Ton balığı derin deniz balığı olduğundan, içinde civa barındırdığından tavsiye etmiyorum. Normal balık ye dedi.
Kola çok istiyorsan 1 bardak içebilirsin, ama kahve içersen aynı günde içme dedi.
Ki ikisini de içmiyorum
Vitamin Decavit verdi. (Elevit dedi, anlattım o zaman decavit dedi, folik asiti bırak dedi, kan sulandırıcı iğneye devam)
Ve hemen aşağıdaki laboratuarda kan verdim ikili test için. Sonucu Salı günü çıkacak.
İnşallah hayırlı ve sağlıklı haberler alırız.
Yüzü koyun yatmanın hiç bir sakıncası yok, istediğin gibi yat dedi.
Başım ağrıyor bu aralar çok dedim. Parol içebilirsin dedi. Aç bırakma kendini sık sık az az ye dedi.
Aşağıda 3 boyutlu ultrasonla olan kare kare fotoğraflar aslında video, ekleyebilmek resime çevirdim.
Çok uzun yazdım aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Hakkınızı helal edin uzun yazdım, ama her şeyi anlatmak istedim
Darısı sonucumuzun, doktora gidenlerin, gideceklerin başına
Maşallah sübhanallah..
Eki Görüntüle 1178037
Eki Görüntüle 1178038
Eki Görüntüle 1178039
Eki Görüntüle 1178035 Eki Görüntüle 1178033
yalnız değilsin:)Gunaydınnn ben yine sabahın köründe hortladımmm 😊😊😊 😬
"larkin" göZün aydın canım maşallah bebişinede 😘 bende salı gunu alıcam kan sonucunu inş temiz çıkar.
doktoruna sor canımKızlar yirmilik dişim çürük ve çok sızliyor ve ben daha 13. Haftanın içindeyim çektirmem uygun olur mu acaba...
normal canım geçecekselam hanimlar ben hamileligimin 13+3 undeyim ve son zamanlarda kendimi oyle yorgun halsiz ve bitkin hissediyorumki anlatamam belim cok agriyor vucudum kirgin basim agriyor neden acaba ?hamileligin ilk zamanlarindan bile daha kötu...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ayyy maşallah gözün aydın canım hayırlı olsun kızınEki Görüntüle 1178159
Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)
canım erkek bebekde daha çok kararır benim öyle olmuştu,şimdi kararmadı daha:)kızlar gögüs uçlarında hareli kısımda kararma varmı
iyi yapmışsın canımAyrıca doktorumu değiştirdim kızlar diğeri buz gibi soğuk nevaleydi. Bunu çok sevdim espri yapıyo sohbet ediyo, açıklıyo herşeyi ultrasonda gösteriyo. Allaha şükür içime sindi doktor
hayırlısı canımKızlar herkese günaydın doktar kız demişti şimdide erkeğe benzetti
maşşallah canım çok sevindimKızlar günaydın...nasılsınız?dün geceyi daha rahat geçirdim şükür
ayy her hafta mıHehehe kızlar sizlere bir şey itiraf edeyim biz haftada bir doktora gidiyorduk bebiş için.. Ikili test sonrası doktorum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz siz ama ben sizi 4 hafta sonra bekliyorum dedi:)) biz de Ramazan sonu geliriz o zaman demiştik... Hani artık evham yapmayacağız diye... Doktordan da utanır olmuştuk:)) bisi görünce kahkaha atıyor kadıncağız...
Tabi bizz eşinle dayanamadığımız için evin yakınındaki diğer hastaneleri gezip gezip duruyor her hafta bi başka doktora gidiyoruzbir de elim hiç bilmiyor gibi cinsiyeti nedir diye soruyorlar doktorlara.. Kimisi zorlayarak kız diyor:)) eşim de evet bildiniz diye gıcıklık yapıyor:)) şu ana kadar 4 farklı doktor kız dedi.. Kendi doktorum 9+da kemik yapısı da kıza benziyor demişti. Tecrübeli doktor başka oluyor öyle işte:))
Göyaaa doktora gitmiyoruz, 4 hafta sabredecek dedik ama nerede:))
kızlar acilen bir sorum var
testlerde ilk tsh değerim 4,55 ile normalin üzerinde çıktı, doktorum 1 ay bekleyelim bir kez daha bakalım dedi ve dün tekrar baktırdım ve 3,78 çıkmış son değer sınırlar dahilinde ancak doktorum 2,5 olmasını bekliyoruz dedi ilaç kullanmadan biraz daha bekleyelim belki kendi düşer dedi ancak okuduğum kadarıyla bebekte zeka geriliğine sebep olabilecek bir durummuş ve endişe ediyorum. Aynı durumu yaşayan varsa lütfen cevap yazar mısınız
canım mutlaka ilaca başlaman lazım daha önce sana mı yazdım bilmiyorum endokrin doktoruna git ve bir an önce başla sonra pişman olma, kendi kendine düşmez ilaç şart