2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kayinvalidesinden şikayet edenler var ama onların anneleri gelip onlara yardım ediyor, benimse annem mahallede deli dediği kadın kadar olamıyor oda okuma bilmiyor ama tek başına ilçeden ile geliyor kızına yardım ediyor üstüne üstlük fakir...benim annemse ancak çocuk olsun artık demeyi biliyor evime gelipte sen gripsin aseriyorsun kokuya hassassin deyip işimi yapmiyor...pişman mi olmalıyım ailemden yarim saat uzakta yaşayan biriyle evlendigim için bilemiyorum hayattaki hatalarim mi beni bu hale getiren bilmiyorum kötü günümde yanımda olmayanı iyi günüm de ne yapayim anne olmak uzaktan aramakla olmuyor ben koku hassasiyetinden mutfagime girip yemek yiyemiyorum galiba ya annem beni sevmiyo gercekten yada beni çok güçlü sanıyor...bilmiyorum :-(

Hadi gözün aydın ; )))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haha alemsiniz ya kuzucuk dr dr geziyor desene

Bende sana eşlik ediyorum cnm. Randevum 12sinde.3haftadr görmüyorum fasulyemi azmettim beklicem 4 hafta

Rekor bende sanırım 19 unda gitcem 5. Hafta oluyo çok merak ediyorum ama sabrediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar bana kızın
Cok üşütmüşüm.. Dün kızımla dus aldık bn kızımı giydirene kadar bornozla kaldım o arada camda acık ... Sırtıma böle bi üşüme vurdu ama önmsemedim.. Dün gece kolum ve sag gögsümün agrsısnıdan 4 e kadar uyuyamadım.. Gögsüme sıcak panuk tülbent koydum ütüleyip ütüleyip arkadaslar saolsun gikir berdiler. Sag kılum nasıl agrıdı anlatanan... Niye dijkat etmıyorum... Ya kızımda hasta olsaydı... Zaten gögüslerimiz hassas niye kendime gelince vurdumduymazım... Dün cook cektim.. Mecbur minoset içtim... Öle sızılı sızılı uyumusum;(

Arkadaşlar çok moralim bozukk annemin evindeyim kardeşim bana sürekli bağırıyor en az iki günde bi onun yüzünden ağlıyorum çok üzülüyorum çookkk eşim de yanımda değill ona da derdimi anlatamıyorumm bugün de kendimi tuttum ağlamamak için ama dayanamadımmm 😥

haklısın ama anneler evlatlarının artık kendi ayaklarının üstünde durmasını istiyorlar sanırım.. onlara zamanında yardım eden olmamış onun için çocuklarınında aynı şekilde bu yükü sırtlarına almalarını istiyorlar üzülme şurda nasipse 6 ay kaldı sık dişini benim annem yaşlı zağten gelsede ben ona kıyamıyorum cnm 70 yaşında kadın napabilir bana yeğenim yardım etti 15 gün kadar zağten çokta ağır değildim sağdece lekelenmem vardı kusma falan yoktu

Kızlar coğunlukta kız senesi mi ne ben 2013 haziran annesiydim erkek senesiydi topik oğluşlarla dolmuştu :) dogunhanede bile hemşireler yine mi erkek dedi 9 erkek 1 kız doğmuş o gün :)

kardeşine ne oluyor yahu ay deliricem onun annesise seninde annen sen bağıramıyormusun sende yağmurdan kaçıp doluyamı tutuldun hem sana bağırmasına nasıl annen baban izin veriyor hayret yani gebertirim valla bana bağıracakmış

Öyle düşünme canım büyük ihtimalle sana güveni fazla üstesinden gelebilecegini dusunuyordur sıkma canını anneler candır bende annemi çok ozledim inşallah bayramda ben ona gidecegim arada kizsam da guvendigim sigindigim dertlendigim tek insan annem: )))

Çok güzel bir duygu cnm allah tamamına erdirsin maşallah

Tebrik ederim.canim.darisi.biz öğrenmeyenlerin başına :))))

Bağırıyor işte o zaten annemin kıymetli çocuğu babam da işe gitti ben de sinirleniyorum yani bağırdığı sebebi de bi bilseniz neymiş hanım efendi sabah sabah sinirli oluyormuş yazık gerçekten eskiden de çok bağırırdı ama karşılığını alırdı şimdi o gücüm yok maalesef

Neye sinir.oluyormus acaba

Ahh bu Hormonlarr ..esin uzakti demi onunda etkisi vardır nazimizi çeken biri lazım bu hamilelikte.. Allahtan benim kocam ikinci hamilelikte çözdü olayı bol bol pohpohluyo nazimi gazımi alıyor anladı yoksa sulugozde tavan yaptığımi:))

Bana da öyle geldi bende çift yillar kız mi acaba ???

kızlar bidaha bakın bi cinsiyeti ne olabilir meleğimin sizce.yorumlarinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…