- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Eki Görüntüle 1178159
Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kötü görünüyor maalesef bebeğin için dayan bence
maşallah canım güle güle giysin
Hehehe kızlar sizlere bir şey itiraf edeyim biz haftada bir doktora gidiyorduk bebiş için.. Ikili test sonrası doktorum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz siz ama ben sizi 4 hafta sonra bekliyorum dedi:)) biz de Ramazan sonu geliriz o zaman demiştik... Hani artık evham yapmayacağız diye... Doktordan da utanır olmuştuk:)) bisi görünce kahkaha atıyor kadıncağız...
Tabi bizz eşinle dayanamadığımız için evin yakınındaki diğer hastaneleri gezip gezip duruyor her hafta bi başka doktora gidiyoruzbir de elim hiç bilmiyor gibi cinsiyeti nedir diye soruyorlar doktorlara.. Kimisi zorlayarak kız diyor:)) eşim de evet bildiniz diye gıcıklık yapıyor:)) şu ana kadar 4 farklı doktor kız dedi.. Kendi doktorum 9+da kemik yapısı da kıza benziyor demişti. Tecrübeli doktor başka oluyor öyle işte:))
Göyaaa doktora gitmiyoruz, 4 hafta sabredecek dedik ama nerede:))
Bende sana eşlik ediyorum cnm. Randevum 12sinde.3haftadr görmüyorum fasulyemi azmettim beklicem 4 hafta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar, mercimek çorbası ishal yapar mı?
Kayinvalidesinden şikayet edenler var ama onların anneleri gelip onlara yardım ediyor, benimse annem mahallede deli dediği kadın kadar olamıyor oda okuma bilmiyor ama tek başına ilçeden ile geliyor kızına yardım ediyor üstüne üstlük fakir...benim annemse ancak çocuk olsun artık demeyi biliyor evime gelipte sen gripsin aseriyorsun kokuya hassassin deyip işimi yapmiyor...pişman mi olmalıyım ailemden yarim saat uzakta yaşayan biriyle evlendigim için bilemiyorum hayattaki hatalarim mi beni bu hale getiren bilmiyorum kötü günümde yanımda olmayanı iyi günüm de ne yapayim anne olmak uzaktan aramakla olmuyor ben koku hassasiyetinden mutfagime girip yemek yiyemiyorum galiba ya annem beni sevmiyo gercekten yada beni çok güçlü sanıyor...bilmiyorum :-(
Arkadaşlar çok moralim bozukk annemin evindeyim kardeşim bana sürekli bağırıyor en az iki günde bi onun yüzünden ağlıyorum çok üzülüyorum çookkk eşim de yanımda değill ona da derdimi anlatamıyorumm bugün de kendimi tuttum ağlamamak için ama dayanamadımmm 😥
Kayinvalidesinden şikayet edenler var ama onların anneleri gelip onlara yardım ediyor, benimse annem mahallede deli dediği kadın kadar olamıyor oda okuma bilmiyor ama tek başına ilçeden ile geliyor kızına yardım ediyor üstüne üstlük fakir...benim annemse ancak çocuk olsun artık demeyi biliyor evime gelipte sen gripsin aseriyorsun kokuya hassassin deyip işimi yapmiyor...pişman mi olmalıyım ailemden yarim saat uzakta yaşayan biriyle evlendigim için bilemiyorum hayattaki hatalarim mi beni bu hale getiren bilmiyorum kötü günümde yanımda olmayanı iyi günüm de ne yapayim anne olmak uzaktan aramakla olmuyor ben koku hassasiyetinden mutfagime girip yemek yiyemiyorum galiba ya annem beni sevmiyo gercekten yada beni çok güçlü sanıyor...bilmiyorum :-(
Teşekkürler kızlaaar💕
Summelacım aynen ben de ultrasonda görünce anladım kız olduğunu çıkıntı resmen paralel nub teorisine göre, doktor söylemese kendim teşhis koycaktım zaten çok net ehheheheh:)
benim doktor niye demedi ya sordum güldü ve bidahakine dedi off ya
Teşekkürler kızlaaar💕
Summelacım aynen ben de ultrasonda görünce anladım kız olduğunu çıkıntı resmen paralel nub teorisine göre, doktor söylemese kendim teşhis koycaktım zaten çok net ehheheheh:)
kardeşine ne oluyor yahu ay deliricem onun annesise seninde annen sen bağıramıyormusun sende yağmurdan kaçıp doluyamı tutuldun hem sana bağırmasına nasıl annen baban izin veriyor hayret yani gebertirim valla bana bağıracakmış
Bağırıyor işte o zaten annemin kıymetli çocuğu babam da işe gitti ben de sinirleniyorum yani bağırdığı sebebi de bi bilseniz neymiş hanım efendi sabah sabah sinirli oluyormuş yazık gerçekten eskiden de çok bağırırdı ama karşılığını alırdı şimdi o gücüm yok maalesef
Arkadaşlar çok moralim bozukk annemin evindeyim kardeşim bana sürekli bağırıyor en az iki günde bi onun yüzünden ağlıyorum çok üzülüyorum çookkk eşim de yanımda değill ona da derdimi anlatamıyorumm bugün de kendimi tuttum ağlamamak için ama dayanamadımmm 😥
Kızlar coğunlukta kız senesi mi ne ben 2013 haziran annesiydim erkek senesiydi topik oğluşlarla dolmuştu :) dogunhanede bile hemşireler yine mi erkek dedi 9 erkek 1 kız doğmuş o gün :)
Neye sinir.oluyormus acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?