2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ya çok etkileniyorum ben eskiden vicdanaızın uğursuzun tekiydim artık göz yaşımı zor tutuyorum çok zor eşimi de çok özledim tabi kafam eserse binip otobüse gideceğim antalyaya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annenin kıymetlisise sen taş kovundanmı çıkmışsın hemde hamilesin ya inanmıyorum.. birde eşin ağustosta gelecek biliyorum annene kızdım şimdi çocuklar arasında böyle ikilemmi olurmuş cnm hemde sen hamilesin üzülmemen gerek o bebek herşeyi hissediyor şuanda yazık çok üzüldüm

onun yanında ya kayınvalidesi ya annesi vardı ve benim annem genç...

Zaten ben asıl be eğim için üzülüyorum benim huzursuzluğumu hissetti o şu anda ya varya bu hayatta kimseye muhtaç olmayacaksın kardeşin de olsa başkası da olsa ama yakınından olan daha çok üzülüyor insan

Niye bağırıyor ki, onun olduğu kadar onunla aynı odada durma bence. Sen bilirsin de geç. Sinirlerini yıpratmaya uzaktaki eşini üzmeye değmez...

Çok geçmiş olsun mervecim. Cam açık banyodan çıkman büyük hata!!! Kendine dikkat et lütfen..

Valla elh. Rabb'ime sonsuz şükürler olsun annem ablalarım benim her şeyim, ablam yeni bebeği ishal olmuş ta uzaklardan bana bakmaya geldi eşi işe zor gitti arabayla gitti masraf oldu annem ameliyattan çıkınca ilk beni sormuş... Sadece doğurmak analım olmuyor işte... Bence hiç takılma ya da açık açık anne senden yardım bekliyorum diye beklentilerini dile getir,,, benim ailem fazla verici malesef.. Ben de onların yorulmasına üzülüyorum...

Iyi günde değil kötü günde asıl aileye desteğe ihtiyaç duyuyoruz.. Ne bileyim çok zor.. Allah yardımcın olsun...

kızlar ben çok fenayım inadım inat gerisini siz bilin böyle olumsuz bişi duyunca hemen o kişi ben olup karşıma bütün düşmanları sıralıyorum hıncımı alamıyorumki eşim dün diyorki kızım anana çekerse dedim kısacık olur dedim yapma ya dedi bozuldu ablama benzesin dedim hem çok güzel hemde çıtı pıtı dedim hayır dedi neden ablana benziyormuş sana benzesin dedi ama huyu değil dedi neden be dedim neyim var çok inatsın be aşkım dedi bir evde bir tane yeter dedi gülücem gülemiyorum benim adamda hamur gibi yap derim yapar ben küserim o barışır allahıma şükür beni kimse çekmezdi zağten onun için benim kızda inatlık konusunda bana çekerse eğer ayvayı yedim ben

Daha neler sabah sinirli oluyormuş.. Olabilir de senden çıkarmaya hakkı yok ki.. Bence aynı odalarda durma canım, stres oluyorsan ona belli etmeden yanından kaç :))

Ne üstesinden gelmesi canım yaaa bana telefonda dalga geçer gibi işini kim görüyor diyor cimri yol parasını hesaplıyor varsa yoksa oğlu kızı Allah biliyor şu ramazan günü gönlümün kırıklığını...eşim ev işi göre göre dolabi bile süslü şekilde yetiştirmis gülsem mi ağlasam mi sabahtır ağlaya ağlaya bi hal oldum yavrum için teskin olmalıyım

kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ama geçmişi okucam tek tek..

ama moralim biraz bozuk gibi..özelikle tecrubeli annelerden yorum bekliyorum..
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
sınırın üstünde ama sınırda gibi..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihtimal çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var dedi...

ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..

Aynı odada diiliz zaten aynı odada olsak öldğrür beni o

Daha neler sabah sinirli oluyormuş.. Olabilir de senden çıkarmaya hakkı yok ki.. Bence aynı odalarda durma canım, stres oluyorsan ona belli etmeden yanından kaç :))

Belki eşimin yanına dönerim ama orada açlık var aç kalıyoruz orada

Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔

Canım gönlünü ferah tut amniyosentez yAptıran çok hamile var gönlünü ferah tut yaptırman gerekiyorsa yaptır derim yoksa için içini yer duramazsın gerekirse farklı bir doktora git..

kızlar tek tek alıntı yapamıyorum.üzülmeyin lütfen.hayrunnisa bosver bazı anneler böyle takma kafana sen harıka bir anne olacaksın. kardeşini bosver canım sende bagır ne olacak.amniyosentez yaptıracak arkadasım bence gerek yok ama yaptırmak istiyorsan işinin ehline yaptır.uzman bir doktora git bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…