- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Ahh bu Hormonlarr ..esin uzakti demi onunda etkisi vardır nazimizi çeken biri lazım bu hamilelikte.. Allahtan benim kocam ikinci hamilelikte çözdü olayı bol bol pohpohluyo nazimi gazımi alıyor anladı yoksa sulugozde tavan yaptığımi:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bağırıyor işte o zaten annemin kıymetli çocuğu babam da işe gitti ben de sinirleniyorum yani bağırdığı sebebi de bi bilseniz neymiş hanım efendi sabah sabah sinirli oluyormuş yazık gerçekten eskiden de çok bağırırdı ama karşılığını alırdı şimdi o gücüm yok maalesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onun yanında ya kayınvalidesi ya annesi vardı ve benim annem genç...haklısın ama anneler evlatlarının artık kendi ayaklarının üstünde durmasını istiyorlar sanırım.. onlara zamanında yardım eden olmamış onun için çocuklarınında aynı şekilde bu yükü sırtlarına almalarını istiyorlar üzülme şurda nasipse 6 ay kaldı sık dişini benim annem yaşlı zağten gelsede ben ona kıyamıyorum cnm 70 yaşında kadın napabilir bana yeğenim yardım etti 15 gün kadar zağten çokta ağır değildim sağdece lekelenmem vardı kusma falan yoktu
Eki Görüntüle 1178253kızlar bidaha bakın bi cinsiyeti ne olabilir meleğimin sizce.yorumlarinizi bekliyorum.
annenin kıymetlisise sen taş kovundanmı çıkmışsın hemde hamilesin ya inanmıyorum.. birde eşin ağustosta gelecek biliyorum annene kızdım şimdi çocuklar arasında böyle ikilemmi olurmuş cnm hemde sen hamilesin üzülmemen gerek o bebek herşeyi hissediyor şuanda yazık çok üzüldüm
Arkadaşlar çok moralim bozukk annemin evindeyim kardeşim bana sürekli bağırıyor en az iki günde bi onun yüzünden ağlıyorum çok üzülüyorum çookkk eşim de yanımda değill ona da derdimi anlatamıyorumm bugün de kendimi tuttum ağlamamak için ama dayanamadımmm 😥
Slm kızlar bana kızın
Cok üşütmüşüm.. Dün kızımla dus aldık bn kızımı giydirene kadar bornozla kaldım o arada camda acık ... Sırtıma böle bi üşüme vurdu ama önmsemedim.. Dün gece kolum ve sag gögsümün agrsısnıdan 4 e kadar uyuyamadım.. Gögsüme sıcak panuk tülbent koydum ütüleyip ütüleyip arkadaslar saolsun gikir berdiler. Sag kılum nasıl agrıdı anlatanan... Niye dijkat etmıyorum... Ya kızımda hasta olsaydı... Zaten gögüslerimiz hassas niye kendime gelince vurdumduymazım... Dün cook cektim.. Mecbur minoset içtim... Öle sızılı sızılı uyumusum;(
Kayinvalidesinden şikayet edenler var ama onların anneleri gelip onlara yardım ediyor, benimse annem mahallede deli dediği kadın kadar olamıyor oda okuma bilmiyor ama tek başına ilçeden ile geliyor kızına yardım ediyor üstüne üstlük fakir...benim annemse ancak çocuk olsun artık demeyi biliyor evime gelipte sen gripsin aseriyorsun kokuya hassassin deyip işimi yapmiyor...pişman mi olmalıyım ailemden yarim saat uzakta yaşayan biriyle evlendigim için bilemiyorum hayattaki hatalarim mi beni bu hale getiren bilmiyorum kötü günümde yanımda olmayanı iyi günüm de ne yapayim anne olmak uzaktan aramakla olmuyor ben koku hassasiyetinden mutfagime girip yemek yiyemiyorum galiba ya annem beni sevmiyo gercekten yada beni çok güçlü sanıyor...bilmiyorum :-(
Ya çok etkileniyorum ben eskiden vicdanaızın uğursuzun tekiydim artık göz yaşımı zor tutuyorum çok zor eşimi de çok özledim tabi kafam eserse binip otobüse gideceğim antalyaya
haklısın ama anneler evlatlarının artık kendi ayaklarının üstünde durmasını istiyorlar sanırım.. onlara zamanında yardım eden olmamış onun için çocuklarınında aynı şekilde bu yükü sırtlarına almalarını istiyorlar üzülme şurda nasipse 6 ay kaldı sık dişini benim annem yaşlı zağten gelsede ben ona kıyamıyorum cnm 70 yaşında kadın napabilir bana yeğenim yardım etti 15 gün kadar zağten çokta ağır değildim sağdece lekelenmem vardı kusma falan yoktu
Öyle düşünme canım büyük ihtimalle sana güveni fazla üstesinden gelebilecegini dusunuyordur sıkma canını anneler candır bende annemi çok ozledim inşallah bayramda ben ona gidecegim arada kizsam da guvendigim sigindigim dertlendigim tek insan annem: )))
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1178253kızlar bidaha bakın bi cinsiyeti ne olabilir meleğimin sizce.yorumlarinizi bekliyorum.
Niye bağırıyor ki, onun olduğu kadar onunla aynı odada durma bence. Sen bilirsin de geç. Sinirlerini yıpratmaya uzaktaki eşini üzmeye değmez...
Çok geçmiş olsun mervecim. Cam açık banyodan çıkman büyük hata!!! Kendine dikkat et lütfen..
Ya çok etkileniyorum ben eskiden vicdanaızın uğursuzun tekiydim artık göz yaşımı zor tutuyorum çok zor eşimi de çok özledim tabi kafam eserse binip otobüse gideceğim antalyaya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTR]
gelip hepimiz dövelim kardeşini hepimizin kızdığı insanlar var hincimizi alalım
Daha neler sabah sinirli oluyormuş.. Olabilir de senden çıkarmaya hakkı yok ki.. Bence aynı odalarda durma canım, stres oluyorsan ona belli etmeden yanından kaç :))
Belki eşimin yanına dönerim ama orada açlık var aç kalıyoruz orada
kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ama geçmişi okucam tek tek..
ama moralim biraz bozuk gibi..özelikle tecrubeli annelerden yorum bekliyorum..
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
sınırın üstünde ama sınırda gibi..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihtimal çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var dedi...
ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?