2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

harika bi anne olmayı RABBİM cümlemize nasip etsin.Amin. imtihan dünyası işte sabır şükür gerek

Amniyosentezle kesin sonuç alıncak bildiğim kadarıyla hiç bir şeye çözüm olmayacak boşuna bebeğin ortamını bozmak suyun dengesini bozmak olur birde onun sıkıntısı olur.

Benim ablamın çok yakın komşusuyla aynı anda hamileydik ben düşük yaptım o doğum yapana kadar çok sıkıntı çekti bebek sorunlu dediler amniyosentez yaptılar öyle duymuştum hep kadın çok üzgündü sonuçta sapasağlam bi oğlan doğdu. Bazen bazı testler sırf tanı için yapılıyo hiçbirşeye çözüm olmuyo bu arada bebek yada çocuk yıpranıyo.

Öyle bi gariplik varki tıp dünyasında prof olanlar bile farklı götüşte.

Allahım korktuklarından emin kılsın senide eşinide inş. Herşeyin hayırlısını nasip etsin. Allaha sığın gönlünü ferah tut.

I love Bonus

Amniyonsentezin de riskleri var cnm iyi düşün..
canım kötü görünüyor maalesef bebeğin için dayan bence

maşallah canım güle güle giysin

Ben de dayanmaya çalışıyorum ama doğumdan sonra da emzirme dönemi var. Doğuma 1-2 hafta kala boyanırım belki

Merhaba canlar İzmirde oturuyorum benim doktorum cok iyi ama çok fazla yogun randevulu gittiğim halde 45 dk beklediğim oluyor. Şimdiye kadar hiç telefonla ulaşma geregi duymadım bugün çok rahatsızım aradım ama bir türlü ulaşamadım cok sinir oldum doktorundan memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunurmusunuz lütfen burada kimsem yok malesef o yüzden kimseden referans alamıyorum

Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔

8. haftadan sonra 4 haftada bir çağırıyorlar canım, normal yani. Bekliyorum ben de zamanın geçmesini, bu arada 3 hafta sonra gel demiş seninki şanslısın

kızlar benim gibi normale dönen varmı tecrübeli annişler 14.haftada sizde Turp gibi oldunuz mu.hamiş degilim sanki uykum var o kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔

12. Haftaya dek 2 haftada bir. 27. Haftaya dek 4 haftada bir sonra tekrar sıklaşıyormuş sanırım. Ama sen çok merak ediyorsan erken git ne olacak ki...

saol canım benim doktora gittik az önce iyi dedi genel doktorum

maşşallah canım yaaa nur topu gibi bir kız daha geliyor topiğe bizde yeni geldik doktordan göstermedi fındık cinsiyeti doktor da yüzde elli yüzde elli konuştu1 ay sonra gel o zaman öğreniriz dedinaparız 1 ay

ne zaman öğreneceğiz cinsiyetleri utangaç çıktı bizimkilerrrr dayanamıyorum

dün gece kimse uyuyamamış sanırım bende öğürmekten kusmaktan uyuyamadım ama bu sefer benimki de üşütmekten oldu sanırım geçmiş olsun canım valladikkat edelim çok dikkat edelim

canım doktorum iyice aydınlattı değerin düşük çıkması risk taşımaması anlamına gelmediği gibi değerin yüksek çıkması risk taşıdığı anlamına gelmiyormuş hepsi bir ihtimal aslında bu ikili testin

inş rabbim bebeklerimizi sağ sağlim kucaklarımza almayı nasip eder gönlünü ferah tut dua et bol bol

Canım ben doktor değilim seni yönlendireyim yaptır yaptır a diye.. Ama hep böyle çıkıyor sonra da sağlıklı doğan bebek haberleri alıyoruz. Korktuğumuz ve stre olduğumuz yanımıza kalıyor.. Allah güç kuvvet versin zaten ileride bir tarama olacak bence yaptır a çünkü beneğin dengesi bozulacak rahatsız olacak... Hamileliğin en büyük düşmanı stres.. Eğer o bebekte rahatsızlık olsa tutunmadı zaten inş mevlam sana sapasağlam akıllı güçlü hayırlı bi evlat verecek içini ferah tut .. Bence Rabb'ime güven tam sınırda da 300 falan çıkmamış gibi.. İçin rahat olsun sınırı aşmış işte.. İnş haberler vereceksin bise.., benim fikrim yaptırmaman ama dediğim gibi doktor değilim bir şey değilim,,,

Larkin maşallah subhanallah yavruna kuzum nasıl yumuk duruyo. Allahın muciZesi 2-3 cm lik haliyle herşeyi var. İyi bir dr ve hastaneye gidiyosun sanırım ne güzel. Allahım korusun esirgesin.

I love Bonus

Gozunu aydin. Sakincasi yoksa ankaradysan dr. Unu ogrenebili miyim

Canım kaç haftalık sın yani kaç haftalıkken detaylı ultrasonla bakılıyor ? Bebişine maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Allah de ötesini bırak...

Lakin çok sevindim senin adına.. Dr.a ısrar etmekle iyi yapmışsınız:)) biz de öyle öğrenmiştik:)) hadi gözün Aydın canım

ayyy maşallah canım bebeğine ne güzel pozlar şanslısın dr konusunda

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.
Doktorda evet şanslıyım çok şükür. İzmit'te oturuyorum ve Kocaeli'nin en iyi doktoru diyebilirim. Profesör ve Yüksek riskli gebelik uzamanı.

9 senelik doktorum kendisi. Çikolata kisti hastası olduğum için İzmit'te dünya kadar doktor dolaştım zamanında, hepsi ameliyat dedi, yumurtalığını da alabiliriz dedi 9 sene önce.
En son geldik doktoruma sen çocuksun daha ne ameliyatı dedi ve senelerce uyguladığı tedaviyle kistim küçüldü.
O yüzden ona güvenim her zaman tamdır.
Ve tabi ki çok pahalı bir doktor. Acıbadem'de çalışıyor, muayenehanesi de var.
Acıbadem deki randevusu çoook daha pahalı olduğu için muayenehanesine gidiyoruz.

Birde benim tüp bebek olduğu için başka doktorada güvenemiyorum. Yinede araştırdım ama son karar Semih Hoca oldu.

Ve şimdi tüp bebek dolayısıyla gittiğim İstanbuldaki Profesörde ameliyat olmamakla en iyisini yaptığımı, çünkü yumurtalığa bıçak değdiği an yumurta rezervinin çok azaldığını söyledi. Doktoruma bir kez daha teşekkür ettim.

Maşallah sübhanallah, hayırlı uğurlu olsun. Bugün itibariyle erkekler 1 fark attı kızlara

Biz ayda ancak 1 kere Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz

Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

Çok geçmiş olsun Mervecim. Allah acil şifalar versin. İhmal edebiliyoruz kendimizi, aslında çok dikkatli olmamız gerekiyor :26:
Üzme kendini şimdiden sonra daha dikkatli olursun inşallah

Canım benim tsh sınırın altında çıktı ama hamile kalmadan önceki testim daha düşük olduğu için doktorum hapa başlattı bende anlamadım ama sınırı geçmemesine rağmen öncekinden biraz yüksek çıkınca hapa başlattı benm doktor seninki neden bekletiyoki :S

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben özel çınarlı hadtanesine gidiyorum tahir bey çok memnunum çok ilgili cokta bilgili bir doktor araştır istersen

Allah işlerinizi rast getirsin inşallah.
Çok duyuyoruz sapasağlam doğduklarını, sonra anne hamileliğinde çektiği acı yaşadığı stresle kalıyor diye.
Ama karar sizin ve doktorunuza ait.
Eğer çok kararsızsanız, bir doktorun daha fikrini alsanız bu konuda, belki yardımcı olur

Slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir.doktor kontrolu olanlar masallah guzel haberler almis tek tek alinti yapip bakamiyorum kusura bakmayin.Lutfen cinsiyeti belli olanlar bana ozelden yazsinlar burdan takip edemem kayinvalidem bende arada bi goz atip cikiyorum firsatim oldukca eklicem listeye cinsiyetleri ozelden yazmazsaniz goremem.Doktor kesin degil dese bile o tahminleri de soyleyin ekleyelim listeye bakalim doktorlarda ne kadar yanilma payi oluyor.tabiki kesin olmayanlar ankete oy vermesin kesinlesince yapariz oylamayi bende sabizlikla bekliyorum kiz icin gozune basa basa oy vermeyi

Leblecim ayiptir sormasi gogus ucu belli etmeyen bi model marka var mi bildigin ben de alicam da bulamiyorum dedigim sekilde?

ben eskiden koşuyordum onun için spor mağazasından nıke dry fit inkini almıştım yalnız iki model var, kimisi sadece kumaş, kimisi ise ince bir süngerle kaplı göğüs yerleri çıkıntılı, işte onlarda göğüsler hiç sallanmıyor ve hiçbir şey belli olmuyor,,, tavsiye derim,,,,

tatlım yurtdışı testleri yapılıyor biraz masraflı 2700 tl ama %99..

Canim sana cevap yazmadan cikmak istmedim oncelikle cok uzgunum cok az bi ihtimalde olsa boyle birsey olduguna.ben ikili test hicbir hamileligimde yaptirmadim zaten burda oyle bi terst yok nedir bu ikili test yayginligi turkiyede anlamis degilim ya bizimkilere biseyi eksik yapiyor yada turkiyedeki doktiorlar fazla :26:
simdi tum hamileligin boyunca kafamda kocaman bi soru isareti sinir stres uzuntu ile yasiyacagini ben testi yaptir derim.hic degilse kendini herseye hazirlamis olursun ki bence bebegin sapasaglambence yaptir o testi yoksa bu stresle gecmez gunler bebeginde karninda senin stresinden etkilenir oda cok zararli bebege :18:
rabbim yardimcin olsunn dualarimiz seninle bizi habersiz birakma

Merhaba canım bende izmirdeyim doktorum aral özbal ama özel olduğu için birazcık pahalı kesinlikle mükemmel bi doktor ama istersen burdaki arkadaşlardan medicale giden var sanırım onlarda memnun doktorlarından sana yardımcı olurlar mutlaka :)

Kızlar 13+2 deyim geçen hafta kontrole gittim ama yine gidesim var.. Hiç belirtim yok,ister istemez korkuyorum.. Bulantı kusma tiksinme bende hiç olmadı,sadece baş ağrım vardı.. Geçen haftaya kadar kasıkta batma gibi bişi oluyodu şimdi o da kesildi.. Gitsemmi doktora acaba ne diyonuz ?

Canım dün doktor randevum vardı ve doktorumla sohbet ettik biraz artık bi test varmış ve amniyosenteze gerek kalmadan kan testiyle kesin sonuç alıyorlarmış ama fiyatı biraz pahalı çünkü kan yurtdışına gönderiliyormuş. 2.500 civarı tutuyormuş istersen araştır illa yaptırmak istiyosan bunu yaptır derim çok pahalı ama en azından bebğini riske atmamış olacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…