- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum.üzülmeyin lütfen.hayrunnisa bosver bazı anneler böyle takma kafana sen harıka bir anne olacaksın. kardeşini bosver canım sende bagır ne olacak.amniyosentez yaptıracak arkadasım bence gerek yok ama yaptırmak istiyorsan işinin ehline yaptır.uzman bir doktora git bunun için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ama geçmişi okucam tek tek..
ama moralim biraz bozuk gibi..özelikle tecrubeli annelerden yorum bekliyorum..
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
sınırın üstünde ama sınırda gibi..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihtimal çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var dedi...
ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..
Amniyonsentezin de riskleri var cnm iyi düşün..kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..
canım kötü görünüyor maalesef bebeğin için dayan bence
maşallah canım güle güle giysin
Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔
Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔
herşey yolunda canım toplam rşsk degerlernin altındasın
süt kanalları canım bende de oluyor bu aylarda olurmuş.Gögüs agrısı gitti bu ağrı geldı
pehlivannnnn pehlivannnnn
gelmez canım arada kendını ufak ufak hatırlatır ama korkma benım geçti tek sigara kokusuna karşı hassasiyet kaldı ondanda sikayet etmıyorum zaten
aynen geçiyor canım.benım 13.haftada kesildi ama tam kesildi.sabır.Umarım gidene kadar sorunsuz konaklar canım
maşallah canım benım. Aynen sende iyi bir doktor bulmuşsun bende buldum sonunda.Adam guven verıyor o en önemlisi.Renkli ultrasonu 20. haftada yapacagım dedi.1saat yatırcam seni buraya dedi iyi süper olur dedim .Rabbim kazasız kucagına almak nasıp etsın canım benım.
amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Eşimde giriyor
Bende eşimi uğurladım sınava,foruma bir bakayım dedim.Birazdan dulara oturacagım.Rabbım herkesin yüzünü güldürsün
Eki Görüntüle 1178159
Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)
oi benim erkrk gibi dedi ama kızda olabilir diye eklemişti:).3hafta sonra belli olacak insallah:)kesin ahh bir netleşse hemşo kız için de erkek içinde beğendiğim bir zıbın var onu alıcam:)donlansın cocuğum:):)
Slm kızlar bana kızın
Cok üşütmüşüm.. Dün kızımla dus aldık bn kızımı giydirene kadar bornozla kaldım o arada camda acık ... Sırtıma böle bi üşüme vurdu ama önmsemedim.. Dün gece kolum ve sag gögsümün agrsısnıdan 4 e kadar uyuyamadım.. Gögsüme sıcak panuk tülbent koydum ütüleyip ütüleyip arkadaslar saolsun gikir berdiler. Sag kılum nasıl agrıdı anlatanan... Niye dijkat etmıyorum... Ya kızımda hasta olsaydı... Zaten gögüslerimiz hassas niye kendime gelince vurdumduymazım... Dün cook cektim.. Mecbur minoset içtim... Öle sızılı sızılı uyumusum;(
Larkin maşallah subhanallah yavruna kuzum nasıl yumuk duruyo. Allahın muciZesi 2-3 cm lik haliyle herşeyi var. İyi bir dr ve hastaneye gidiyosun sanırım ne güzel. Allahım korusun esirgesin.
I love Bonus
Gozunu aydin. Sakincasi yoksa ankaradysan dr. Unu ogrenebili miyim
Harika gorunuyor masallaah :) iste tam da istedigim gibi bir hastane uygulamasi. Ne yazik ki buralarda bu imkani bulamadim. Var onun da muayenesi 250 tl. Videolarimizi kendimiz cekiyoruz artik napalim :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canım kaç haftalık sın yani kaç haftalıkken detaylı ultrasonla bakılıyor ? Bebişine maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Allah de ötesini bırak...
Gunaydınnn ben yine sabahın köründe hortladımmm 😊😊😊 😬
"larkin" göZün aydın canım maşallah bebişinede 😘 bende salı gunu alıcam kan sonucunu inş temiz çıkar.
maşallah canım benım. Aynen sende iyi bir doktor bulmuşsun bende buldum sonunda.Adam guven verıyor o en önemlisi.Renkli ultrasonu 20. haftada yapacagım dedi.1saat yatırcam seni buraya dedi iyi süper olur dedim .Rabbim kazasız kucagına almak nasıp etsın canım benım.
Lakin çok sevindim senin adına.. Dr.a ısrar etmekle iyi yapmışsınız:)) biz de öyle öğrenmiştik:)) hadi gözün Aydın canım
ayyy maşallah canım bebeğine ne güzel pozlarşanslısın dr konusunda
Eki Görüntüle 1178159
Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)
Hehehe kızlar sizlere bir şey itiraf edeyim biz haftada bir doktora gidiyorduk bebiş için.. Ikili test sonrası doktorum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz siz ama ben sizi 4 hafta sonra bekliyorum dedi:)) biz de Ramazan sonu geliriz o zaman demiştik... Hani artık evham yapmayacağız diye... Doktordan da utanır olmuştuk:)) bisi görünce kahkaha atıyor kadıncağız...
Tabi bizz eşinle dayanamadığımız için evin yakınındaki diğer hastaneleri gezip gezip duruyor her hafta bi başka doktora gidiyoruzbir de elim hiç bilmiyor gibi cinsiyeti nedir diye soruyorlar doktorlara.. Kimisi zorlayarak kız diyor:)) eşim de evet bildiniz diye gıcıklık yapıyor:)) şu ana kadar 4 farklı doktor kız dedi.. Kendi doktorum 9+da kemik yapısı da kıza benziyor demişti. Tecrübeli doktor başka oluyor öyle işte:))
Göyaaa doktora gitmiyoruz, 4 hafta sabredecek dedik ama nerede:))
Kızlar bebişimin cicilerinin bir kısmı artık kızmı olur erkek mi ona göre kullanırız. almaya daki eltim herseyi ben alcam burdan dedi bizde eşimle anlaştık doğduktan sonra alcaz istediğimiz cicileri.bunlar annemin Çeyiz ime koydukları. Eki Görüntüle 1178199 Eki Görüntüle 1178203 Eki Görüntüle 1178204 Eki Görüntüle 1178205 Eki Görüntüle 1178206 Eki Görüntüle 1178210 Eki Görüntüle 1178212 Eki Görüntüle 1178203
Slm kızlar bana kızın
Cok üşütmüşüm.. Dün kızımla dus aldık bn kızımı giydirene kadar bornozla kaldım o arada camda acık ... Sırtıma böle bi üşüme vurdu ama önmsemedim.. Dün gece kolum ve sag gögsümün agrsısnıdan 4 e kadar uyuyamadım.. Gögsüme sıcak panuk tülbent koydum ütüleyip ütüleyip arkadaslar saolsun gikir berdiler. Sag kılum nasıl agrıdı anlatanan... Niye dijkat etmıyorum... Ya kızımda hasta olsaydı... Zaten gögüslerimiz hassas niye kendime gelince vurdumduymazım... Dün cook cektim.. Mecbur minoset içtim... Öle sızılı sızılı uyumusum;(
kızlar acilen bir sorum var
testlerde ilk tsh değerim 4,55 ile normalin üzerinde çıktı, doktorum 1 ay bekleyelim bir kez daha bakalım dedi ve dün tekrar baktırdım ve 3,78 çıkmış son değer sınırlar dahilinde ancak doktorum 2,5 olmasını bekliyoruz dedi ilaç kullanmadan biraz daha bekleyelim belki kendi düşer dedi ancak okuduğum kadarıyla bebekte zeka geriliğine sebep olabilecek bir durummuş ve endişe ediyorum. Aynı durumu yaşayan varsa lütfen cevap yazar mısınız
Merhaba canlarİzmirde oturuyorum benim doktorum cok iyi ama çok fazla yogun randevulu gittiğim halde 45 dk beklediğim oluyor. Şimdiye kadar hiç telefonla ulaşma geregi duymadım bugün çok rahatsızım aradım ama bir türlü ulaşamadım cok sinir oldum doktorundan memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunurmusunuz lütfen burada kimsem yok malesef o yüzden kimseden referans alamıyorum
Leblecim ayiptir sormasi gogus ucu belli etmeyen bi model marka var mi bildigin ben de alicam da bulamiyorum dedigim sekilde?
Canim sana cevap yazmadan cikmak istmedim oncelikle cok uzgunum cok az bi ihtimalde olsa boyle birsey olduguna.ben ikili test hicbir hamileligimde yaptirmadim zaten burda oyle bi terst yok nedir bu ikili test yayginligi turkiyede anlamis degilim ya bizimkilere biseyi eksik yapiyor yada turkiyedeki doktiorlar fazla :26:kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
Merhaba canlarİzmirde oturuyorum benim doktorum cok iyi ama çok fazla yogun randevulu gittiğim halde 45 dk beklediğim oluyor. Şimdiye kadar hiç telefonla ulaşma geregi duymadım bugün çok rahatsızım aradım ama bir türlü ulaşamadım cok sinir oldum doktorundan memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunurmusunuz lütfen burada kimsem yok malesef o yüzden kimseden referans alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?