- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Kızlar 13+2 deyim geçen hafta kontrole gittim ama yine gidesim var.. Hiç belirtim
yok,ister istemez korkuyorum.. Bulantı kusma tiksinme bende hiç olmadı,sadece baş ağrım vardı.. Geçen haftaya kadar kasıkta batma gibi bişi oluyodu şimdi o da kesildi.. Gitsemmi doktora acaba ne diyonuz ?
Kızlar 13+2 deyim geçen hafta kontrole gittim ama yine gidesim var.. Hiç belirtim yok,ister istemez korkuyorum.. Bulantı kusma tiksinme bende hiç olmadı,sadece baş ağrım vardı.. Geçen haftaya kadar kasıkta batma gibi bişi oluyodu şimdi o da kesildi.. Gitsemmi doktora acaba ne diyonuz ?
bağırıyorsa sende bağır canım senin o evde kalmak en doğal hakkın eden bulur de o kardeşe
aynısı bende var tatlım hiç korkma ben hamile olduğumu elim karnıma gidince hissediyorum ban hamileyim falan diyorum daha ne istiyorsun rahat olucak hamileliğimiz
Seninle sat larımız aynı canım.. Bence şanslı olduğun için dua et ve hiç stres yapma, artık ikinci triemestere girdik hamileliği unutacağımız zamanlar ... Ama için rahat değilse de doktoruna gözük. Bir şey kaybetmersin sonuçta :)
kızlar benim gibi normale dönen varmı tecrübeli annişler 14.haftada sizde Turp gibi oldunuz mu.hamiş degilim sanki uykum var o kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ama geçmişi okucam tek tek..
ama moralim biraz bozuk gibi..özelikle tecrubeli annelerden yorum bekliyorum..
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
sınırın üstünde ama sınırda gibi..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihtimal çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var dedi...
ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..
8. haftadan sonra 4 haftada bir çağırıyorlar canım, normal yani. Bekliyorum ben de zamanın geçmesini, bu arada 3 hafta sonra gel demiş seninki şanslısın
12. Haftaya dek 2 haftada bir. 27. Haftaya dek 4 haftada bir sonra tekrar sıklaşıyormuş sanırım. Ama sen merak ediyorsan erken git ne olacak ki...
kızlar benim gibi normale dönen varmı tecrübeli annişler 14.haftada sizde Turp gibi oldunuz mu.hamiş degilim sanki uykum var o kadar
kızlar malum ramazan ayındayız sizleri uyarayım dedim,bizim üçüz anneleri gurubun daki bir arkadaşa doktor sakın hurma yeme demiş ,hurma doğumu kolaylaştırıp rahmin kasılmasını sağlıyomuş, bu durumda bizler için erken doğum ya da düşüğe neden olabilir bilginize...fakat doğuma yakın yemek de çok faydalıymış doğumu kolaylaştırıyormuş yani aralık ayı gibi yemeye başlayın
canım geçirmediysen daha önce dikkat etMerhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve 7 yaşında bir kızım var .Bugün vucudunda su çiçeği döküntüleri farkettim .Çok tedirgin oldum bebeğime
bir zararı olur diye çok korkuyorum.
yapıyor canım kabız olunca iç anlarsın:) kırmızı olanYeşil mi kırmızı sarı mı? Ikisi de ishal yapmaz kırmızı- sarı gaz yapar diye biliyorum ben.
canım ben yalnızım sanıyordum benim annemde soğuktur kötü niyetinden değil bazı insanların mizacı öyle maalesef, kv görümcem bebek gibi baktılar şu on günde bana annemler ablamlar el gibi geldiler iki ablam annemde şimdi tatile geldiler, geçen dr risk yok deyince annemler gittim pişman oldum ben evde sürekli yatarken orda gezindim durdum söylemden oğluma bakan yok çok hareketli benim oğlum evde bahçeli haliyle tek bırakamam, malum oruç değilim mutfakta bir şey atıştıracaktım annemle ablam yemek yapıyor, ablama şunu uzat dedim biraz elinde fazla tutmuş ben akşama kadar tutarım tabi ne olacak diye laf soktu, bende kv görümce 10 gün baktı sen iki dk tuttun diye yoruldun mu dedim, maalesef bazen el daha candan oluyorKayinvalidesinden şikayet edenler var ama onların anneleri gelip onlara yardım ediyor, benimse annem mahallede deli dediği kadın kadar olamıyor oda okuma bilmiyor ama tek başına ilçeden ile geliyor kızına yardım ediyor üstüne üstlük fakir...benim annemse ancak çocuk olsun artık demeyi biliyor evime gelipte sen gripsin aseriyorsun kokuya hassassin deyip işimi yapmiyor...pişman mi olmalıyım ailemden yarim saat uzakta yaşayan biriyle evlendigim için bilemiyorum hayattaki hatalarim mi beni bu hale getiren bilmiyorum kötü günümde yanımda olmayanı iyi günüm de ne yapayim anne olmak uzaktan aramakla olmuyor ben koku hassasiyetinden mutfagime girip yemek yiyemiyorum galiba ya annem beni sevmiyo gercekten yada beni çok güçlü sanıyor...bilmiyorum :-(
canım çok geçmiş olsunSlm kızlar bana kızın
Cok üşütmüşüm.. Dün kızımla dus aldık bn kızımı giydirene kadar bornozla kaldım o arada camda acık ... Sırtıma böle bi üşüme vurdu ama önmsemedim.. Dün gece kolum ve sag gögsümün agrsısnıdan 4 e kadar uyuyamadım.. Gögsüme sıcak panuk tülbent koydum ütüleyip ütüleyip arkadaslar saolsun gikir berdiler. Sag kılum nasıl agrıdı anlatanan... Niye dijkat etmıyorum... Ya kızımda hasta olsaydı... Zaten gögüslerimiz hassas niye kendime gelince vurdumduymazım... Dün cook cektim.. Mecbur minoset içtim... Öle sızılı sızılı uyumusum;(
ayyy al bir tane daha yok canım kimseden fayda yok sende ona bağır hadsiz sakın ezik durma, benim erkek kardeşimde öyle ağzının payını veririm ben ne haddineArkadaşlar çok moralim bozukk annemin evindeyim kardeşim bana sürekli bağırıyor en az iki günde bi onun yüzünden ağlıyorum çok üzülüyorum çookkk eşim de yanımda değill ona da derdimi anlatamıyorumm bugün de kendimi tuttum ağlamamak için ama dayanamadımmm 😥
canım moralinin bozulması çok normal ama inan bu testler çok ama çok yanılıyor doğruluk oranı çok az,mutlaka başka doktora git, oğlumda yaptırmadım şimdi dr zorla yaptırdı o kadar stresliyim ki anlıyorum seni, inşallah bebeğin iyi inanıyorum bunakızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ama geçmişi okucam tek tek..
ama moralim biraz bozuk gibi..özelikle tecrubeli annelerden yorum bekliyorum..
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
sınırın üstünde ama sınırda gibi..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihtimal çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var dedi...
ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..
normal canımKızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔
tabi sen bilirsin canım mutlu olmakta önemli:)Amniyonsentezin de riskleri var cnm iyi düşün..
Ben de dayanmaya çalışıyorum ama doğumdan sonra da emzirme dönemi var. Doğuma 1-2 hafta kala boyanırım belki
hoş geldin balayına ikinci trimester balayı zaten canım tadını çıkarkızlar benim gibi normale dönen varmı tecrübeli annişler 14.haftada sizde Turp gibi oldunuz mu.hamiş degilim sanki uykum var o kadar
yok canım o dediğinin olması için bir kilo oturup yemen lazım öyle günde bir iki taneyle bir şey olmuyor korkmayınkızlar malum ramazan ayındayız sizleri uyarayım dedim,bizim üçüz anneleri gurubun daki bir arkadaşa doktor sakın hurma yeme demiş ,hurma doğumu kolaylaştırıp rahmin kasılmasını sağlıyomuş, bu durumda bizler için erken doğum ya da düşüğe neden olabilir bilginize...fakat doğuma yakın yemek de çok faydalıymış doğumu kolaylaştırıyormuş yani aralık ayı gibi yemeye başlayın
Ben 9. Haftama girer girmez gece bulantılarım yemek yiyememe sorunum ortadan kalktı çok şükür yoğurt yiyemesemde yumurta yiyebiliyorum artık bundan başka belirtim olmamıştı. Bugün 9+6 olduk Allah'a şükür belirtilerim kalktı sadece göğüs ağrısı ve müthiş bir uyku hali var sürekli uyuyorum artık mesela sabah uyandım tekrar uyudum ve yeni uyandım 😄
Canım bariz erkek ben Nub teorisini doğru anlatıysam :))
maşallah erkek bu bence yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?