2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Seninle sat larımız aynı canım.. Bence şanslı olduğun için dua et ve hiç stres yapma, artık ikinci triemestere girdik hamileliği unutacağımız zamanlar ... Ama için rahat değilse de doktoruna gözük. Bir şey kaybetmersin sonuçta :)

aynısı bende var tatlım hiç korkma ben hamile olduğumu elim karnıma gidince hissediyorum ban hamileyim falan diyorum daha ne istiyorsun rahat olucak hamileliğimiz

bağırıyorsa sende bağır canım senin o evde kalmak en doğal hakkın eden bulur de o kardeşe

Muhatap olmuyorum zaten onunla pc onun odasında pcye bile gitmiyorum bu yaptığı geldiğimden beri iki oldu konuşmucam artık bi de dışarda birinin arabasına sürttüm adamıı bekledim bekledim gelmedi numaramı yazdım bıraktım offff çok zor bi gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynısı bende var tatlım hiç korkma ben hamile olduğumu elim karnıma gidince hissediyorum ban hamileyim falan diyorum daha ne istiyorsun rahat olucak hamileliğimiz

Ya ne biliim evhamlımıyım neyim.. 😂bi kıpırdasa ben burdayım desede içimiz rahatlasa..

Eşimde kızıyo doktor diyince,bıktı adam 😋 bi rahat bırak çocuğu diyo..ne biliim ya hiç belirti olmayınca insan korkuyo yinede

kızlar benim gibi normale dönen varmı tecrübeli annişler 14.haftada sizde Turp gibi oldunuz mu.hamiş degilim sanki uykum var o kadar

5. Ayımda camları silmek isteyecek kadar iyi hissetmiştim var sen yap hesabını :))

I love Bonus

canlarım cevap yazan sorunumla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim..
iyiki varsınız...
tek tek alıntılardım ama kvler ve görümcemler akşam iftara geliyorlar..
dinleneceğim şu 2 günde koşturuyorum neyse yarın yatarım..

eşimle de konuştuk bir doktora daha gidicem..onunla da iyice konuşup karar vericem..
yurt dışına kan göndermeyi ben de duymuştum...belki öyle yaparız..
ama amniyosentezden çok korkuyorum
bi de üçlü dörtlü testler ve ayrıntılı ulrason var ya orda da belli olur mu acaba..bunları doktorla bi konuşayım..

bu arada SILACIM demek Almanya da yok ikili test..
aslında keşke burda da olmasaymış dedim boşa stres yaşıyorum belki..
bu ihtimaller de neye göre belireniyor bilmiyorum...
Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin..

daha küçükler ama insan bi kıpırdadıığını hissetsem bana burdayım dese diyor...

Son düzenleme:
kızlar malum ramazan ayındayız sizleri uyarayım dedim,bizim üçüz anneleri gurubun daki bir arkadaşa doktor sakın hurma yeme demiş ,hurma doğumu kolaylaştırıp rahmin kasılmasını sağlıyomuş, bu durumda bizler için erken doğum ya da düşüğe neden olabilir bilginize...fakat doğuma yakın yemek de çok faydalıymış doğumu kolaylaştırıyormuş yani aralık ayı gibi yemeye başlayın

Kızımda ikilide risk 1/200 çıktı. Doktorum istersen amniosentez yaptıralım dedi ancak burun kökü ve ense kalınlığı normal o yüzden sağlıklı olacağını düşünüyorum dedi. Yaptırmadım daha doğrusu eşim asla dedi herşeyiyle kabulümüz dedi. Üçlüyü yaptırdık oda sınırda çıktı tabi ben doğuma kadar tedirgindim. Şimdi 8 yaşında sapasağlam yavrum. Bu hamileliğimde yaptırmıcam dedim ama takip eden Prof yapıcaz dedi. Risk 1/11.000 yani gayet normal ama Buda engelli doğmayacağı anlsmına gelmiyor. Rabbim hepimize sağlıklı versin ama çok üzülüp bebeğini strese sokma. Doktoruna güveniyorsa onun önerilerinede güven. Bu bir olasılık testi. Yani senin haftanda,senin kilonda,free hcg ve appsi ve usg ölçümleri seninle aynı çıkmış 330 kadından bir tanesi down sendromlu bebek dünyaya getirmiş demek.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8. haftadan sonra 4 haftada bir çağırıyorlar canım, normal yani. Bekliyorum ben de zamanın geçmesini, bu arada 3 hafta sonra gel demiş seninki şanslısın

İlk haftalarda bebeğin gelişimi çok hızlı oluyormuş en son gördüğümüzde fasulye tanesi kadarken şimdi tam bir insan görünümünde olmalı ama biz bunu göremicez beklemek çok zor 😔 doktorumun randevularıda doldu eşim he dese başka bi doktora gidıicem valla 😔

12. Haftaya dek 2 haftada bir. 27. Haftaya dek 4 haftada bir sonra tekrar sıklaşıyormuş sanırım. Ama sen merak ediyorsan erken git ne olacak ki...

Doktorumun randevuları doldu bile bekliyorum mecbur ama eşim he dese başka bi doktora koşa koşa gidicem 😔😔

kızlar benim gibi normale dönen varmı tecrübeli annişler 14.haftada sizde Turp gibi oldunuz mu.hamiş degilim sanki uykum var o kadar

Ben 9. Haftama girer girmez gece bulantılarım yemek yiyememe sorunum ortadan kalktı çok şükür yoğurt yiyemesemde yumurta yiyebiliyorum artık bundan başka belirtim olmamıştı. Bugün 9+6 olduk Allah'a şükür belirtilerim kalktı sadece göğüs ağrısı ve müthiş bir uyku hali var sürekli uyuyorum artık mesela sabah uyandım tekrar uyudum ve yeni uyandım 😄

H​

Yaa ben çok severim hurmayı ramazandan beri 3 tane falan yedim inşallah bişey olmaz

Merhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve 7 yaşında bir kızım var .Bugün vucudunda su çiçeği döküntüleri farkettim .Çok tedirgin oldum bebeğime
bir zararı olur diye çok korkuyorum.
canım geçirmediysen daha önce dikkat et
Yeşil mi kırmızı sarı mı? Ikisi de ishal yapmaz kırmızı- sarı gaz yapar diye biliyorum ben.
yapıyor canım kabız olunca iç anlarsın:) kırmızı olan
canım ben yalnızım sanıyordum benim annemde soğuktur kötü niyetinden değil bazı insanların mizacı öyle maalesef, kv görümcem bebek gibi baktılar şu on günde bana annemler ablamlar el gibi geldiler iki ablam annemde şimdi tatile geldiler, geçen dr risk yok deyince annemler gittim pişman oldum ben evde sürekli yatarken orda gezindim durdum söylemden oğluma bakan yok çok hareketli benim oğlum evde bahçeli haliyle tek bırakamam, malum oruç değilim mutfakta bir şey atıştıracaktım annemle ablam yemek yapıyor, ablama şunu uzat dedim biraz elinde fazla tutmuş ben akşama kadar tutarım tabi ne olacak diye laf soktu, bende kv görümce 10 gün baktı sen iki dk tuttun diye yoruldun mu dedim, maalesef bazen el daha candan oluyor bende eşimin ailesi için elimden geldiğince döktürüyorum hakkediyorlar çünkü
canım çok geçmiş olsun
ayyy al bir tane daha yok canım kimseden fayda yok sende ona bağır hadsiz sakın ezik durma, benim erkek kardeşimde öyle ağzının payını veririm ben ne haddine
canım moralinin bozulması çok normal ama inan bu testler çok ama çok yanılıyor doğruluk oranı çok az,mutlaka başka doktora git, oğlumda yaptırmadım şimdi dr zorla yaptırdı o kadar stresliyim ki anlıyorum seni, inşallah bebeğin iyi inanıyorum buna
Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔
normal canım
Amniyonsentezin de riskleri var cnm iyi düşün..

Ben de dayanmaya çalışıyorum ama doğumdan sonra da emzirme dönemi var. Doğuma 1-2 hafta kala boyanırım belki
tabi sen bilirsin canım mutlu olmakta önemli:)

hoş geldin balayına ikinci trimester balayı zaten canım tadını çıkar
yok canım o dediğinin olması için bir kilo oturup yemen lazım öyle günde bir iki taneyle bir şey olmuyor korkmayın

ben de 9 ve 10. haftalarımda kendimi daha yorgun hissetmiştim şu anda yorgunum ama eskisi gibi değil

Kızlar 2 gündür giremiyorum B'nde maşaallah oku oku bitiremedim 😃 umarım herkescikler iyilerdir bugün kpss yi atlattık cok şükür inş giren arkadaslarımın iyi geçmiştir Rabbim gönlümüze göre versin bana gelince mide bulantıları günde 1 kereye indi die sevnrken cok fena gribe yakalandım esim rahatszdı bulaştı sanrm bi hapsryrm kasığıma kramp grio napcamı bilemiyorum kızlar lütfen yardım 😞 😞buarada sılaya bildirememiştim sat 3 Nisan tahmini doğum 7 Ocak Allah'ın izniyle yas 25

Merhaba kızlar,
Kaç gündür foruma giremiyorum. Bir haftadır yurtdışındayım. Geçen seneden bir gezi programımız vardı, geçen sene anneciim kanser olduğu için son anda iptal etmek zorunda kalmıştık. Şimdi iyileşti çok şükür. Hamile kalmadan önce satın almıştık turu ben de gelmemezlik edemedim. İzin vermez diye doktoruma bile söyleyemedim. Kızarsınız diye buraya bile yazamadım☺️
Şimdi turumuz bitti bu akşam dönüyoruz.
Kendimi yormam, yorulduğumda dinlenirim diyordum. Çoğu zaman da öyle yaptım ama yine de tempolu bir turdu.
Bol bol yürümüş oldum,beslenme konusunda da çok problem yaşamadım. Bulantılar azalıp artıyor günden güne, başka da bir hamilelik belirtisi yok zaten. Karnım da büyümedi bu hafta. Biraz tedirginim...
Muayene günümüze 9 gün var, iyi olduğunu görüp rahatlamak istiyorum.
Kötü bişey olsa hissederdim di mi? 11+3'üm bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…