canlarım cevap yazan sorunumla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim..
iyiki varsınız...
tek tek alıntılardım ama kvler ve görümcemler akşam iftara geliyorlar..
dinleneceğim şu 2 günde koşturuyorum neyse yarın yatarım..
eşimle de konuştuk bir doktora daha gidicem..onunla da iyice konuşup karar vericem..
yurt dışına kan göndermeyi ben de duymuştum...belki öyle yaparız..
ama amniyosentezden çok korkuyorum
bi de üçlü dörtlü testler ve ayrıntılı ulrason var ya orda da belli olur mu acaba..bunları doktorla bi konuşayım..
bu arada SILACIM demek Almanya da yok ikili test..
aslında keşke burda da olmasaymış dedim boşa stres yaşıyorum belki..
bu ihtimaller de neye göre belireniyor bilmiyorum...
Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin..
Kızlar 13+2 deyim geçen hafta kontrole gittim ama yine gidesim var.. Hiç belirtim yok,ister istemez korkuyorum.. Bulantı kusma tiksinme bende hiç olmadı,sadece baş ağrım vardı.. Geçen haftaya kadar kasıkta batma gibi bişi oluyodu şimdi o da kesildi.. Gitsemmi doktora acaba ne diyonuz ?
Arkadaşlar güneş kremi alcam sizce hangi marka iyi benim diğer genelinde kalan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar güneş kremi alcam sizce hangi marka iyi benim diğer genelinde kalan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlarım cevap yazan sorunumla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim..
iyiki varsınız...
tek tek alıntılardım ama kvler ve görümcemler akşam iftara geliyorlar..
dinleneceğim şu 2 günde koşturuyorum neyse yarın yatarım..
eşimle de konuştuk bir doktora daha gidicem..onunla da iyice konuşup karar vericem..
yurt dışına kan göndermeyi ben de duymuştum...belki öyle yaparız..
ama amniyosentezden çok korkuyorum
bi de üçlü dörtlü testler ve ayrıntılı ulrason var ya orda da belli olur mu acaba..bunları doktorla bi konuşayım..
bu arada SILACIM demek Almanya da yok ikili test..
aslında keşke burda da olmasaymış dedim boşa stres yaşıyorum belki..
bu ihtimaller de neye göre belireniyor bilmiyorum...
Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin..
benim hassas bir cildim var doktoruma sormuştum. biyoderma 50 F demişti.
Merhaba canım bende izmirdeyim doktorum aral özbal ama özel olduğu için birazcık pahalı kesinlikle mükemmel bi doktor ama istersen burdaki arkadaşlardan medicale giden var sanırım onlarda memnun doktorlarından sana yardımcı olurlar mutlaka :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben özel çınarlı hadtanesine gidiyorum tahir bey çok memnunum çok ilgili cokta bilgili bir doktor araştır istersen
Hayırlı geceler hanımlaaaar
Bugün saat 6'da doktor kontrolümüz vardı, daha sonrasında da iftara dışarıdaydık bu sebeple daha önce yazamadım,
telefonumu da evde şarjda unutmuşum
Doktorumuz tam yarım saat ultrasonla baktı. Bir ara sıkılacaktık neredeyse
Kalbine, damarlarını, kan pompalayışını, idrar kesesini, midesini, burun kemiğini her şeyini tek tek gösterdi.
Burun kemiği gelişmiş dedi, bu çok önemliymiş. Ense kalınlığı da normal dedi.
Hem normal ultrasonla hem 3 boyutlu ultrasonla baktı. Dünya kadar resim ve video verdi
Hepsini cd ye kaydettiler.
Bebiş kıpır kıpırdı, elleri ayakları oynuyor, Kendini zıplatıyor. Arkasını dönüyor, önünü dönüyor, o kadar uzun izledikki
Bakılması gereken her yerine baktım ve her şeyi normal dedi. Elhamdülillah
Tabikiii cinsiyet sordum. Şu an görünmüyor dedi arkası dönük. Baktıı baktı, güldü gördüm ama söylemeyeceğim dedi
Hocam dedim kapınızda yatarım, gitmem bir yere, sabah akşam gelirim dedim
Erkek dedi
Değişir mi dedim, Yok değişmez dedi
Hayırlısı dedik, inşallah hakkımızda hayırlısı budur. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Espriler gülüşmeler, uzun uzun muhabbetler neticesinde,
Ton balığı derin deniz balığı olduğundan, içinde civa barındırdığından tavsiye etmiyorum. Normal balık ye dedi.
Kola çok istiyorsan 1 bardak içebilirsin, ama kahve içersen aynı günde içme dedi.
Ki ikisini de içmiyorum
Vitamin Decavit verdi. (Elevit dedi, anlattım o zaman decavit dedi, folik asiti bırak dedi, kan sulandırıcı iğneye devam)
Ve hemen aşağıdaki laboratuarda kan verdim ikili test için. Sonucu Salı günü çıkacak.
İnşallah hayırlı ve sağlıklı haberler alırız.
Yüzü koyun yatmanın hiç bir sakıncası yok, istediğin gibi yat dedi.
Başım ağrıyor bu aralar çok dedim. Parol içebilirsin dedi. Aç bırakma kendini sık sık az az ye dedi.
Aşağıda 3 boyutlu ultrasonla olan kare kare fotoğraflar aslında video, ekleyebilmek resime çevirdim.
Çok uzun yazdım aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Hakkınızı helal edin uzun yazdım, ama her şeyi anlatmak istedim
Darısı sonucumuzun, doktora gidenlerin, gideceklerin başına
Maşallah sübhanallah..
Eki Görüntüle 1178037
Eki Görüntüle 1178038
Eki Görüntüle 1178039
Eki Görüntüle 1178035 Eki Görüntüle 1178033
Eki Görüntüle 1178159
Kızlaaaaar uyanın uyanııııın ben doktordan geldim şimdi kuzumu gördüm yaaa çok mutluyuuuum:)
Zıp zıp zıplıyodu yine anası gibi bıcır bıcır olcak belli:) doktor zıplıyo diye kalp atışlarını bile zor ölçtü düşünün artık:)
Veeee sürprizzzzz cinsiyetimiz belli olduuu:) topiğimize bir kız daha geliyor heheheh:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar gögüs uçlarında hareli kısımda kararma varmı
Ben rekora gidiyorum sanırım topikte, randevum çarşamba günü ve tam 4 hafta olacakAslında bana kalsa beklemezdim de eşim bekletiyor, frenliyor beni
canım internet sitesinden bakıyorum ben daha önce alışveriş yaptım sıkıntı olmadı hem de outlet de daha uygun oluyor
hadi canım ama senin bedne kaç ben zaten 42-44 üm gerçi lc nin bedenleri bir beden büyük geliyor:)
arabayı zaten alacaksın erteleme canım
ohh maşallah benim ablamda mecbur yürüdü ikincide:) oğlunu okula götürüp getiriyordu, annen niye özür dilemiş iyilik yapmışlar yengene:)
canım tekbir çok pahalı:)
hayırlı yolculuklar canım inşallah güzel geçer ameliyatı
ben hamilyken emzirme sütyeni kullanmaya başlamıştım çok rahat
ah ah güya üç ay dolsun yürüyüm diyordum bu düşük riski çıktı ya salı doktora sorucam inşallah yürü der, oğlum da da aşağı yerleştiği için yürüyememiştim
ayy maşallah canımiki erkek sonrası üç kız süper olmuş
maşallah bebişe
maşallah bebişe
gitme canım tabi ilgisiz doktor ifrit oluyorum
maşallah diyorum:)
oldu daha neler adaçayı rahimde kasılma yapar düşüğe sebep olur sakın içme
canım bilgim yok inşallah iyidir saonuç
üşütmüşsündür canım
maşallah diyorum benimki geçmiyordün ilk kez ilaç içtim artık
Rabbim daha da artırsın gücünü kuvvetini inşallah çok kalmaz kv :))
ayyy maşallah canım bebeğine ne güzel pozlarşanslısın dr konusunda
yalnız değilsin:)
doktoruna sor canım
normal canım geçecek
ayyy maşallah gözün aydın canım hayırlı olsun kızın
canım erkek bebekde daha çok kararır benim öyle olmuştu,şimdi kararmadı daha:)
iyi yapmışsın canım
hayırlısı canım
maşşallah canım çok sevindim
ayy her hafta mıne güzelmiş
canım mutlaka ilaca başlaman lazım daha önce sana mı yazdım bilmiyorum endokrin doktoruna git ve bir an önce başla sonra pişman olma, kendi kendine düşmez ilaç şart
Kızlar, mercimek çorbası ishal yapar mı?
İlgin için tşkrler cnmben özel msj atamıyorum ne kadar pahalı sakıncası yoksa bilgi verirmisin :18:
Gaziemirde oturuyorum cnm birtek o hastaneyi biliyorum zateneşimin 2 kuzeni orada sezeryanla doğum yaptı ikisininde dikişleri patladı onlar bizim dikkatsizliğimiz dediler ama ben yinede cok tedirgin oldum ama her doktor farklı tabiki araştırıcam çok tşkr ederim
inşallah olmamıştır bir şey için rahat olsunMerhaba kızlar,
Kaç gündür foruma giremiyorum. Bir haftadır yurtdışındayım. Geçen seneden bir gezi programımız vardı, geçen sene anneciim kanser olduğu için son anda iptal etmek zorunda kalmıştık. Şimdi iyileşti çok şükür. Hamile kalmadan önce satın almıştık turu ben de gelmemezlik edemedim. İzin vermez diye doktoruma bile söyleyemedim. Kızarsınız diye buraya bile yazamadım☺️
Şimdi turumuz bitti bu akşam dönüyoruz.
Kendimi yormam, yorulduğumda dinlenirim diyordum. Çoğu zaman da öyle yaptım ama yine de tempolu bir turdu.
Bol bol yürümüş oldum,beslenme konusunda da çok problem yaşamadım. Bulantılar azalıp artıyor günden güne, başka da bir hamilelik belirtisi yok zaten. Karnım da büyümedi bu hafta. Biraz tedirginim...
Muayene günümüze 9 gün var, iyi olduğunu görüp rahatlamak istiyorum.
Kötü bişey olsa hissederdim di mi? 11+3'üm bugün.
gözün aydın maşallah canım erkek demiştim sana:)selam annişler
ikili test sonuçlarım çok şükür tertemiz çıktı. darısı sonuç bekleyenlere inşallah.
bebişim 5,9 cm olmuş kuzum benim kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu12+3 günlüğüz
doktora cinsiyet için ısrar ettim bacaklarının arasında bir çıkıntı var büyük ihtimalle erkek dedi. iki haftaya netleşir dedioğluşum olacak sanırım
canim diyarbakir dogum potansiyeli cok yuksek bi sehir ama bi tane hamile magazasi yokbulursam ucuz pahali demicem alcam bi tane pantolon karnim cikmadi ama kalinlasma var bebegin oldugu yer oturmaya basladi cocuk isyan etcek acitmaya basladi esim sikistiriyo beni cocuguni sikmicakmisim :) netten falan kac para olursa olsun al bi tane diyo ama bedenler gercekten bu kadar buyukse isim var benim normalde 34 36 bedenim ama hamile pantolonu cok buyuk oldu 36 olmasina ragmen
Arkadaşlar çok moralim bozukk annemin evindeyim kardeşim bana sürekli bağırıyor en az iki günde bi onun yüzünden ağlıyorum çok üzülüyorum çookkk eşim de yanımda değill ona da derdimi anlatamıyorumm bugün de kendimi tuttum ağlamamak için ama dayanamadımmm 😥
kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ama geçmişi okucam tek tek..
ama moralim biraz bozuk gibi..özelikle tecrubeli annelerden yorum bekliyorum..
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
sınırın üstünde ama sınırda gibi..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihtimal çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var dedi...
ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?