2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım benim gerçekten can sıkıcı bi durum bence de başka bi doktorla daha görüş sonra kararını ver, olmadı şu yurt dışı kan testini yaptırırsın kafan rahat eder. Rabbim sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana inşallah. Benim de çarşamba çıkıcak ikili testimin sonucu inan o kadar stresliyimki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm bnde aynıyun.. Korkma be güsel işte... Allah gönlmüze göre rahat bi hamileleik verdi ... Yoksa o mide bulantısı hele istifar ne kadar zır bi ilsen şükrederdin....

Kızlar böle tatlı bişiler yedikten yarın saat sonra yere sırt üstü yatıyorum dümdüz..kasıgıma yakın göbegimin altında tombişim yer degiştiriyo heralde ince ince hareketlerı hıssedıyrum..

Arkadaşlar güneş kremi alcam sizce hangi marka iyi benim diğer genelinde kalan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar güneş kremi alcam sizce hangi marka iyi benim diğer genelinde kalan

Canim onu doktoruna sor benm arkadaş da sordu doktor her güneş kremini kullanamazsin dedi bi marka yazdı onu aldı

Tatlim japonyadada yapilmiyor 2 li test . Sen gonlunu ferah tut . Allahin izniyle sapasaglim nur topu gibi bir bebisin olacak .

İlgin için tşkrler cnm ben özel msj atamıyorum ne kadar pahalı sakıncası yoksa bilgi verirmisin :18:

Cnm nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben özel çınarlı hadtanesine gidiyorum tahir bey çok memnunum çok ilgili cokta bilgili bir doktor araştır istersen

Gaziemirde oturuyorum cnm birtek o hastaneyi biliyorum zaten eşimin 2 kuzeni orada sezeryanla doğum yaptı ikisininde dikişleri patladı onlar bizim dikkatsizliğimiz dediler ama ben yinede cok tedirgin oldum ama her doktor farklı tabiki araştırıcam çok tşkr ederim

selam annişler
ikili test sonuçlarım çok şükür tertemiz çıktı. darısı sonuç bekleyenlere inşallah.
bebişim 5,9 cm olmuş kuzum benim kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu 12+3 günlüğüz
doktora cinsiyet için ısrar ettim bacaklarının arasında bir çıkıntı var büyük ihtimalle erkek dedi. iki haftaya netleşir dedi oğluşum olacak sanırım

gozun aydin canim allah tamamina erdirsin cok sevindim senin adina

hayirli olsun canim. demek senin de zip zip bi bebegin var

Ben rekora gidiyorum sanırım topikte, randevum çarşamba günü ve tam 4 hafta olacak Aslında bana kalsa beklemezdim de eşim bekletiyor, frenliyor beni

o zaman rekor bende canim esimde beni frenler bebegi ultrasona sik koymak istemiyo :) ben 4.5 hafta sonra gitmistim simdi gene ole yapcam iyi masallah danam buyuyo icerde ondan bizde gitmiyoruz ama cok ozluyorum

canim diyarbakir dogum potansiyeli cok yuksek bi sehir ama bi tane hamile magazasi yok bulursam ucuz pahali demicem alcam bi tane pantolon karnim cikmadi ama kalinlasma var bebegin oldugu yer oturmaya basladi cocuk isyan etcek acitmaya basladi esim sikistiriyo beni cocuguni sikmicakmisim :) netten falan kac para olursa olsun al bi tane diyo ama bedenler gercekten bu kadar buyukse isim var benim normalde 34 36 bedenim ama hamile pantolonu cok buyuk oldu 36 olmasina ragmen

200 tl canım ama gecenn 3 ü 4 ü demeden arayabiliyorum ve inanılmaz ilgili yani ben bi çok arkadaşımı götürdüm hepsi inanılmaz memnun kaldı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah olmamıştır bir şey için rahat olsun
gözün aydın maşallah canım erkek demiştim sana:)

anladım canım, ama birde şu var hep böyle kalmıycaksın karnın büyüycek

canim uzme kendini ayni evde olunca oluyo oyle sik disini hayirlisiyla kendi evini duzenini kurunca hersey daha guzel olur. kardesini de annenler falan uyarsin hamile ablan hassas falan diye kucukse idrak edemiyo olabilir. uzulme

Kızlar hamileliğin en başından beri temizligi eşim yapiyodu ama bugün kiyamadim bide oruçlu adam kendim yaptim çok da yoruldum sizler nasıl hallediyosunuz bu işi bi zarari yoktur umarım böyle yorulmanin

canim bebegin her turlu seninle kalcaksa yaptirip yaptirmama konusunda icin nasil rahat etcekse oyle davran. ben stres olurum mesela dedigin benimde bebegim benimle kalir ama strese bogarim ikimizi kendimi bildigimden ikili bile yaptirmadim. rahat ederim ogrenirsem diyosan yaptir yok stres olurum diyosan iyi olduguna inan o sekilde devam et ama bence iyi bebegin oyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…