Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔
Kızlar hamileliğin en başından beri temizligi eşim yapiyodu ama bugün kiyamadim bide oruçlu adam kendim yaptim çok da yoruldum sizler nasıl hallediyosunuz bu işi bi zarari yoktur umarım böyle yorulmanin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ramazan gelene kadar ben de eşime yaptırıyordum, sadece toz alıyordum ama 2 haftadır ona kıyamıyorum ben de, dinlene dinlene yapıyorum. Özellikle elektrikli süpürge yoruyor beni, biraz yüzeysel oluyor ama hiçbir şey bebekten önemli değil, çok yorma kendini.
selam annişler
ikili test sonuçlarım çok şükür tertemiz çıktı. darısı sonuç bekleyenlere inşallah.
bebişim 5,9 cm olmuş kuzum benim kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu12+3 günlüğüz
doktora cinsiyet için ısrar ettim bacaklarının arasında bir çıkıntı var büyük ihtimalle erkek dedi. iki haftaya netleşir dedioğluşum olacak sanırım
200 tl canım ama gecenn 3 ü 4 ü demeden arayabiliyorum ve inanılmaz ilgili yani ben bi çok arkadaşımı götürdüm hepsi inanılmaz memnun kaldı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah diyelim önce rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşlh, tebrik ederim gelecegin kayınvalidesiselam annişler
ikili test sonuçlarım çok şükür tertemiz çıktı. darısı sonuç bekleyenlere inşallah.
bebişim 5,9 cm olmuş kuzum benim kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu12+3 günlüğüz
doktora cinsiyet için ısrar ettim bacaklarının arasında bir çıkıntı var büyük ihtimalle erkek dedi. iki haftaya netleşir dedioğluşum olacak sanırım
sağol canımMaşallah diyelim önce rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşlh, tebrik ederim gelecegin kayınvalidesi
sağol canım hepimize maşallahohhh maşallah canım yaa
evet canım herkes erkek diyordu ben ısrarla kız istemiştim ama tabiki hayırlısı buymuşgözün aydın maşallah canım erkek demiştim sana:)
:
normal canim ben 6+0 da gordum bi daha 10+4 te gittim sorunsuz gebeliklerde ayda bir gidiliyo kalbi duyduktan sonra
selam annişler
Gözünaydın canım maşallah bebeğine bende Pazartesi gidicem 13+0 oluyoruz inşallah büyümüştür benim yavrumda..
Kızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii
benimde ikili test sonuç'um geldi ama cumartesi olduğu için doktora götüremedim, mail ile göndermiş hastane bugün görünce çok sevindim, ama bakınca hiç bir şey anlamadığım için huzursuz oldum. nasıl anlıyorsunuz ikili test sonucunu ?
canım zaten orada düşük risk falan yazıyordur büyük ihtimalle aksi taktirde riskli yazıyor zaten.
birde risk değeri oluyor atıyorum benim hastanenin yaptığı testte 1/250 değerini risk yapmışlar down sendromu için.
benim değer 1/ 22000 çıkmış yanında düşük risk yazıyor
aynısını diğer testler içinde yazıyorlar .
Canim ayni sekilde benim de kusmam yoktu ama iki gundur ben de cikariyorum yediklerimi. Ben de 12. Haftanin icindeyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım çok güzel gerçekten :)
aynen canım her birinizin çocuğuna bende kendi çocuğum gibi seviniyorum iyi haber gelince. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza
bende sevidm dün hemen aldım eve :) doktor çok yeme gereksiz kalori olur dedi ama iki tane ye bebek karnında da doğduğunda da mutlu bi bebek olur dedi içim eridi zaten
aynen canım ama nedense ben hala erkek hissediyorum bakalım bi ay sonra netleşsin kızım yada oğlum diye sevmeye başlıcam kızsa da zeynep elam geliyo :)
canım doktorun çağırdıysa git bizde 11+6 da gittik aslında 11+4te çağırdı ama eşimin işlerinden iki gün geç gittik
canım katlanmaz bu görüntü çok güzel ama kullanışsız gibi duruyo
oyy maşallah ne tatlı merve bu böyle
iki isim koy canım bizimde kız da olsa erkek de olsa iki isimli olcak erkek ömer selim kız zeynep ela
biz diyarbakırdayız ama kütük afyon olcak :)
hayırlı haberlerle gel canım
öle bişi olsa heralde kan kokar bizim bebeişler dahaama bile candır
canım bi daha geçme çok da iyi değil sonuçta
maşallah kuzuya :)
bizde sonunda karar verdik arabamıza ve rengine wollex newyork manhattan travel set yada wollex newyork manhattan premıum alcaz biraz pahalı ama ikinci çocuğu da düşünerekten sağlam iyi bişey alalım diyoruz
Kayinvalidesinden şikayet edenler var ama onların anneleri gelip onlara yardım ediyor, benimse annem mahallede deli dediği kadın kadar olamıyor oda okuma bilmiyor ama tek başına ilçeden ile geliyor kızına yardım ediyor üstüne üstlük fakir...benim annemse ancak çocuk olsun artık demeyi biliyor evime gelipte sen gripsin aseriyorsun kokuya hassassin deyip işimi yapmiyor...pişman mi olmalıyım ailemden yarim saat uzakta yaşayan biriyle evlendigim için bilemiyorum hayattaki hatalarim mi beni bu hale getiren bilmiyorum kötü günümde yanımda olmayanı iyi günüm de ne yapayim anne olmak uzaktan aramakla olmuyor ben koku hassasiyetinden mutfagime girip yemek yiyemiyorum galiba ya annem beni sevmiyo gercekten yada beni çok güçlü sanıyor...bilmiyorum :-(
evimi ayarladım çok şükür günüm kötü geçti derken güzelleşti birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?