2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebişi enson 7+5 te gördük 3 hafta sonra gel dedi doktorum 14temmuza randevu aldık bukadar uzun süre normal mi ilk haftalarda? Zaman geçmek bilmiyor artık 😔

normal canim ben 6+0 da gordum bi daha 10+4 te gittim sorunsuz gebeliklerde ayda bir gidiliyo kalbi duyduktan sonra

Ramazan gelene kadar ben de eşime yaptırıyordum, sadece toz alıyordum ama 2 haftadır ona kıyamıyorum ben de, dinlene dinlene yapıyorum. Özellikle elektrikli süpürge yoruyor beni, biraz yüzeysel oluyor ama hiçbir şey bebekten önemli değil, çok yorma kendini.

Ya zaten elektrik süpürgesi yordugu için mini supurgeler varya onunla yapıyorum güç vermek gerekmediği için belki de uzun zamandır yatista olduğumdan hamlastim ondan böyle yoruldum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh maşallah canım yaa

evet canım biraz pahalıymış :) dürüst olmak gerekirse 200 tl veriyorsan gecenin 5'indede arayabilirsin bence bana fazla gelir çok tşkr ederim yardımcı oldugun için tatlım

Maşallah diyelim önce rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşlh, tebrik ederim gelecegin kayınvalidesi

Maşallah diyelim önce rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşlh, tebrik ederim gelecegin kayınvalidesi
sağol canım ben de bugün eşime öyle diyordum kaynana olacam diye kısmetse :)
ohhh maşallah canım yaa
sağol canım hepimize maşallah sağlıklı evlatlar olsunlar
gözün aydın maşallah canım erkek demiştim sana:)

:
evet canım herkes erkek diyordu ben ısrarla kız istemiştim ama tabiki hayırlısı buymuş ilk bebiş daha

Kızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii

Gözünaydın canım maşallah bebeğine bende Pazartesi gidicem 13+0 oluyoruz inşallah büyümüştür benim yavrumda..

benimde ikili test sonuç'um geldi ama cumartesi olduğu için doktora götüremedim, mail ile göndermiş hastane bugün görünce çok sevindim, ama bakınca hiç bir şey anlamadığım için huzursuz oldum. nasıl anlıyorsunuz ikili test sonucunu ?

Gözünaydın canım maşallah bebeğine bende Pazartesi gidicem 13+0 oluyoruz inşallah büyümüştür benim yavrumda..

büyümüştür annesi hemde hıphızlı büyüyorlar. doktora soruyorum bidaha ne zaman geleyim diye
ama içimden Allahım her hafta gel desin diye dua ediyorum :) 3 hafta sonra gidecem kısmet olursa

Kızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii

Canim ayni sekilde benim de kusmam yoktu ama iki gundur ben de cikariyorum yediklerimi. Ben de 12. Haftanin icindeyim.

canım zaten orada düşük risk falan yazıyordur büyük ihtimalle aksi taktirde riskli yazıyor zaten.
birde risk değeri oluyor atıyorum benim hastanenin yaptığı testte 1/250 değerini risk yapmışlar down sendromu için.
benim değer 1/ 22000 çıkmış yanında düşük risk yazıyor
aynısını diğer testler içinde yazıyorlar .

Anladım ama insan gene de korkuyor işte,

DOWN SENDROMU Düsük Risk:
Down sendrom tarama riski cutoff degerinin altındadır.
TRIZOMI 18/13 Düsük Risk:
Trisomi 18/13 tarama riski cutoff degerinin altındadır.

Test Sonuç MoM
PAPP-A 845.0 ng/mL 0.96
T- hCG 55.0 IU/mL 0.70
NT 1.5 mm 1.00
NB Mevcut
Risk Degerlendirmesi (dogumda)
Risk Oranı Sınır deger
Down Sendromu < 1:50000 1:250
Sadece Yas 1:1250
Trizomi 18/13 1:99000 1:101

Değerlerim böyle ama gene de anlamadım ben

Canim ayni sekilde benim de kusmam yoktu ama iki gundur ben de cikariyorum yediklerimi. Ben de 12. Haftanin icindeyim.

Oluo demkkı yanlız olmadıgıma sewındım nolur kusra bkma hasta olmana sevnmiş gibi oldum&#128563;&#128563; ama çok şükür yanlız değilim&#128591;&#128591;&#128591;

İnşallah canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu dönemde biraz duygusal ve alınganız,insanları olduğu gibi kabul etmek de gerekiyor,,, annenin sana yardım etmesi yada etmemesi bir sevgi göstergesi değildir ki,,,,
bende doğum yapıcağım annem sadece 2-3 günlüğüne yanıma gelebilecek,,, bu beni sevmediği anlamına gelmez,,,,,
sonuçda onlarda bizi yıllarca bakmış büyütmüş, onlarında kendi hayatlarını yaşamaya hakkı var,,,,,,,
birde o kadar sıkıldıysan git annenin evine orada ye iç,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…