2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kpss zede oldum resmen o tarih neydi oyleee....bu arada okulun kapisinda annelerini bekleyen bebiklerle doluydu biride benim kızımdi yavrular şimdiden sinav stresini bizle yasiyorlar: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel canım maşallah. yine de doktoruna göster tabi ki çok daha iyi anlatır
zaten bak yan taraflarında riskli değeri vermişler. yani senin riskin down send. için -- 50bin kişiden 1 kişi

Kızlar ben sebamed kullanıyorum yıllardır güneş kremi olarak. Çok da memnunum, değiştirmem gerekir mi acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerden buldun evi belki komşu olmuşuzdurhadi hayırlı olsun: ))

diiliz canım ben annemle komşu oldum petem sitesinde bu tevhid camii filan var ya orda kurtulamadım burdan bilgi anadoluda okudum petemde zaten 14 yıldır oturuyorum yine petemde ev tuttum

Kızlar ben sebamed kullanıyorum yıllardır güneş kremi olarak. Çok da memnunum, değiştirmem gerekir mi acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de chicco nun almayı düşünüyorum kuzenim bebeğine ondan kullanıyor ben normalde niveanın 50+f olanını kullanıyordum yüzüm için fakat çok sivilcelendirdi beni sivilce yapmayan bir krem bulmam lazım

çok güzel canım maşallah. yine de doktoruna göster tabi ki çok daha iyi anlatır
zaten bak yan taraflarında riskli değeri vermişler. yani senin riskin down send. için -- 50bin kişiden 1 kişi [/FONT][/B]

lili88 Allah razı olsun senden içime su serptin, çok şükür rabbime, çok teşekkür ederimcevabın için

Arkadaşlar güneş kremi alcam sizce hangi marka iyi benim diğer genelinde kalan

Canım doktorum bana solante pregna önerdi aldım memnunum şimdilik

Gözün aydın canım ☺️ bebeklerimizin boyları aynı ☺️ Tatlı şeyler

Başından beri kendim yapıyorum canım riskin yoksa yorulmaktan bişey olmaz ben dinlene dinlene yağtım hep bu ara çok şüküt enerjim yerine geldi ☺️

Başından beri kendim yapıyorum canım riskin yoksa yorulmaktan bişey olmaz ben dinlene dinlene yağtım hep bu ara çok şüküt enerjim yerine geldi ☺️

Maşallah canim bende daha yeni kendime geldim kusmalardan ise başladım çok dinlenmisim uzun zamandır yordu beninormalde sabahtan akşama kadar temizlik yapardım gikim çıkmazdı :))

Kizlar selam....11+3 hamileyim. Bu zamana kadar cok nadir mide bulantim ve kusmam oldu. Ancak gel gelelim son bi haftdir resmen canimdan bezdim. Yemek yesem cikariyorum yemesem daha cok midem bulaniyo. Ne yapacagimi sasirdim.sabah aksam kuru ekmek yda peynir ekmwk yiyorum baska bisey almiyo midem.bebegim vitaminsiz kalacak diye cok korkuyorum .cozum onerileriniz varsa sevinirim

Kızlar bugün dayanamadım çok güzel bebek çantası aldım ayyyy çok mutluyum ya gecen hafta beşiktaş ayakkabılar almıştım bu haftada bebek çantası aldım vala biliyorum daha çok erken ama 3. Aşılamada bebeğimize kavuşunca insan erkenden heves ediyo inş hepimiz bebeklerimize sağlıkla mutlulukla kavuşuruz ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bugün bebişime miniş miniş kıyafetler aldım teyzeleri... erken biliyorum ama .. Ne yapayım dayanamadım işte...ay ne zevkli iş o öyle.. Şimdi onlara bakıp duruyorum.. Allah bebişlerinizi de sizide korusun inşaallah....

Aynı anda mesaj atmışız görmedim canım... hiç tasalanma bende dayanamayıp bugün yaptım bunu .. Allahım ne mutluluktu.. Rabbim miniğinide senide korusun inşaallah..

Aynı anda mesaj atmışız görmedim canım... hiç tasalanma bende dayanamayıp bugün yaptım bunu .. Allahım ne mutluluktu.. Rabbim miniğinide senide korusun inşaallah..

:):) çok buyuk bir mutluluk ya Rabbim seninde korusun arkadaşım ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oluo demkkı yanlız olmadıgıma sewındım nolur kusra bkma hasta olmana sevnmiş gibi oldum😳😳 ama çok şükür yanlız değilim🙏🙏🙏

Est canim ne demek. Insan tedirgin oluyor ister istemez. Burda bi kac arkadas da yazmisti. Bulantilar kesilmeden once iyice tavan yapiyor diye.

evimi ayarladım çok şükür günüm kötü geçti derken güzelleşti birden

Gozun aydin canim. Gule gule oturun insaallah.

Canım benim hic üzülme moralini bozma benimde ilk kizimda 250 de bir çıktı sonuc dünyalar başımıza yikildi dr da patavatsizdi dogru duzgun anlatmadi yadim küçük tu tecrubesizdim capaya gittim amniyosentez yaptirdim sonuc temiz cikti kizimsimdi 10 ysdinda cokta akilli saglikli rabbime sukur ikincide o testi yaptirmadim gerilmemek icin oda sağlıklı simdi bundada yaptirmicam sende takma üzülme hic bisey yoktur saglikla sihhatle kucağına alırsın inşallah

misafirlerimiz gitttii ben de bittimmm....
çok çabuk yoruluyorum...bi de bu akşam çok mu yedim ne göbişim 6 aylık oldu

aaa bu akşam 5 tane yedimm
yemem artık aralığa kadar
sağol canım payaştığın için..

canım benim çok ama çok teşekkür ederim..
o kadar içten o kadar net açıklamışsın ki eşime bile okudum yazdıklarını..
doktorumla yalnızca tel.de görüştüm yüz yüze bi konuşayım bakalım..
Allah 2 yavruna da sağlık versin...

bazen keşke ben de yaptırmasaydım diyorum kafa bulandırmaktan başka bi işe yaramıyor..
haftaya başka bi doktora gidicez bakalım hem cinsiyeti de kesinleşir belki ...
inşaah senin sonuçların çok güzel çıkar canım..

doktorla yurt dışına gönderim işini de görüşücem..
inşallah sonuçların mükemmel çıkar canım...
Tatlim japonyadada yapilmiyor 2 li test . Sen gonlunu ferah tut . Allahin izniyle sapasaglim nur topu gibi bir bebisin olacak .

çok sağol canımm
Sıla dedi Almanyada da yapmıyorlarmış..
keşke burda da yapmasalardı :31

biz de eşimle ya da annemle yapıyoruz canım..
ama bu gün misafir geldi daha çok yoruldum şimdi her yerim ağrıyor
umarım bebiş iyidir..
canım iyiki yaptırmamışsın ikiliyi..
belki de boşa stres..
amniyosentez bebeğe de zararlı diyorlar o yüzden tereddütteyim...
en iyisi başka doktorların da fikrini almak..

canım benim sınava giren bütün arkadaşlarım kpsszede oldu..
dediğin gibi tarih çok zormuş...kitapları yutsam yine yapamazdım diyor benim arkadaşlar.
o yüzden hiçç üzülmee..
beklediğinden yüksek gelir zaten puanın...

bende ultrason fotolarına bakıyorum, bi şey almaya korkuyorum almıcam da sözüm var kendime, ta ki 9 ay olucak o zaman alıcam. o zamanda sadece hastane çıkışı ve ana kucağı alıcam, evimize geldikten sonra alıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…