- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
Canım benim hic üzülme moralini bozma benimde ilk kizimda 250 de bir çıktı sonuc dünyalar başımıza yikildi dr da patavatsizdi dogru duzgun anlatmadi yadim küçük tu tecrubesizdim capaya gittim amniyosentez yaptirdim sonuc temiz cikti kizimsimdi 10 ysdinda cokta akilli saglikli rabbime sukur ikincide o testi yaptirmadim gerilmemek icin oda sağlıklı simdi bundada yaptirmicam sende takma üzülme hic bisey yoktur saglikla sihhatle kucağına alırsın inşallah
misafirlerimiz gitttii ben de bittimmm....
çok çabuk yoruluyorum...bi de bu akşam çok mu yedim ne göbişim 6 aylık oldu
aaa bu akşam 5 tane yedimm
yemem artık aralığa kadar
sağol canım payaştığın için..
canım benim çok ama çok teşekkür ederim..
o kadar içten o kadar net açıklamışsın ki eşime bile okudum yazdıklarını..
doktorumla yalnızca tel.de görüştüm yüz yüze bi konuşayım bakalım..
Allah 2 yavruna da sağlık versin...
bazen keşke ben de yaptırmasaydım diyorum kafa bulandırmaktan başka bi işe yaramıyor..
haftaya başka bi doktora gidicez bakalım hem cinsiyeti de kesinleşir belki ...
inşaah senin sonuçların çok güzel çıkar canım..
doktorla yurt dışına gönderim işini de görüşücem..
inşallah sonuçların mükemmel çıkar canım...
çok sağol canımm
Sıla dedi Almanyada da yapmıyorlarmış..
keşke burda da yapmasalardı :31
biz de eşimle ya da annemle yapıyoruz canım..
ama bu gün misafir geldi daha çok yoruldum şimdi her yerim ağrıyor
umarım bebiş iyidir..
canım iyiki yaptırmamışsın ikiliyi..
belki de boşa stres..
amniyosentez bebeğe de zararlı diyorlar o yüzden tereddütteyim...
en iyisi başka doktorların da fikrini almak..
canım benim sınava giren bütün arkadaşlarım kpsszede oldu..
dediğin gibi tarih çok zormuş...kitapları yutsam yine yapamazdım diyor benim arkadaşlar.
o yüzden hiçç üzülmee..
beklediğinden yüksek gelir zaten puanın...
arkadaşlar bir sorum olacak. içim içimi kemiriyor. dayanamadım size yazmak için girdim. benim kasıklarımda sancılarım oluyordu. karnıma kramp giriyordu doktoruma sorduğumda normal dedi ama şimdi alttan sancı giriyor bunu sormamıştım. çok korkuyorum. normal mi bu ?? benim gibi aynı şeyi yaşayan var mı ?? :18::18::18::18::18::18::18:
ben canım korkma dedi doktor ağrım car falan dememiştim vajinan ağır baskı olabilir bebek poposu aşağıda demişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu dönemde biraz duygusal ve alınganız,insanları olduğu gibi kabul etmek de gerekiyor,,, annenin sana yardım etmesi yada etmemesi bir sevgi göstergesi değildir ki,,,,
bende doğum yapıcağım annem sadece 2-3 günlüğüne yanıma gelebilecek,,, bu beni sevmediği anlamına gelmez,,,,,
sonuçda onlarda bizi yıllarca bakmış büyütmüş, onlarında kendi hayatlarını yaşamaya hakkı var,,,,,,,
birde o kadar sıkıldıysan git annenin evine orada ye iç,,,
Mesele yemek içmek değil ki zor günunde yanında olmak sevgi göstergesidir benim Annem gelebileceği halde gelmediği içün kızıyorum ben zaten onlar emekli ve herzaman kendi hayatlarını yaşıyorlar benim ihtiyacım olan onun sevgisini hissetmek kendime yetememek olsa sorunum giderdim ama...neyse...
kızlar malum ramazan ayındayız sizleri uyarayım dedim,bizim üçüz anneleri gurubun daki bir arkadaşa doktor sakın hurma yeme demiş ,hurma doğumu kolaylaştırıp rahmin kasılmasını sağlıyomuş, bu durumda bizler için erken doğum ya da düşüğe neden olabilir bilginize...fakat doğuma yakın yemek de çok faydalıymış doğumu kolaylaştırıyormuş yani aralık ayı gibi yemeye başlayın
selam annişler
ikili test sonuçlarım çok şükür tertemiz çıktı. darısı sonuç bekleyenlere inşallah.
bebişim 5,9 cm olmuş kuzum benim kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu12+3 günlüğüz
doktora cinsiyet için ısrar ettim bacaklarının arasında bir çıkıntı var büyük ihtimalle erkek dedi. iki haftaya netleşir dedioğluşum olacak sanırım
gozun aydin canim allah tamamina erdirsin cok sevindim senin adina
Kızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii
diiliz canım ben annemle komşu oldum petem sitesinde bu tevhid camii filan var ya orda kurtulamadım burdanbilgi anadoluda okudum petemde zaten 14 yıldır oturuyorum yine petemde ev tuttum
Kızlar bugün dayanamadım çok güzel bebek çantası aldım ayyyy çok mutluyum ya gecen hafta beşiktaş ayakkabılar almıştım bu haftada bebek çantası aldım vala biliyorum daha çok erken ama 3. Aşılamada bebeğimize kavuşunca insan erkenden heves ediyo inş hepimiz bebeklerimize sağlıkla mutlulukla kavuşuruz ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bugün bebişime miniş miniş kıyafetler aldım teyzeleri... erken biliyorum ama .. Ne yapayım dayanamadım işte...ay ne zevkli iş o öyle.. Şimdi onlara bakıp duruyorum.. Allah bebişlerinizi de sizide korusun inşaallah....
ya kızlar Hollanda maçını izliyorum hayranım şu robbene.eşimde gülüyor halime::)bana bu kadar hayran degilsin diyor :):)doğum günüm yaklaştı formasını istedim adamın:)takım soranlara bayern Münih diyorum:)millet almancımısın diyor:):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canlarım cevap yazan sorunumla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim..
iyiki varsınız...
tek tek alıntılardım ama kvler ve görümcemler akşam iftara geliyorlar..
dinleneceğim şu 2 günde koşturuyorum neyse yarın yatarım..
eşimle de konuştuk bir doktora daha gidicem..onunla da iyice konuşup karar vericem..
yurt dışına kan göndermeyi ben de duymuştum...belki öyle yaparız..
ama amniyosentezden çok korkuyorum
bi de üçlü dörtlü testler ve ayrıntılı ulrason var ya orda da belli olur mu acaba..bunları doktorla bi konuşayım..
bu arada SILACIM demek Almanya da yok ikili test..
aslında keşke burda da olmasaymış dedim boşa stres yaşıyorum belki..
bu ihtimaller de neye göre belireniyor bilmiyorum...
Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin..
Kızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii
Gece gece buraya girdim ve aklıma bişi takıldı bnm nick aynı plaka gıbı yahu mrv5534 breeem breemm tam telsizle anons etmelik bak deneyın bi breek breek mrv 5534duyoyormusun:9
Allah iyiliğini versin canım ya çok güldüm gece gece başka derdin yokmubreek breek mrv 5534 duyuyorum tamam
dinlene dinlene yap canım acele etme bir güne yayKızlar hamileliğin en başından beri temizligi eşim yapiyodu ama bugün kiyamadim bide oruçlu adam kendim yaptim çok da yoruldum sizler nasıl hallediyosunuz bu işi bi zarari yoktur umarım böyle yorulmanin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi canım sağlıklı olsun daha doğurursun:)sağol canımben de bugün eşime öyle diyordum kaynana olacam diye kısmetse :)
sağol canım hepimize maşallahsağlıklı evlatlar olsunlar
evet canım herkes erkek diyordu ben ısrarla kız istemiştim ama tabiki hayırlısı buymuşilk bebiş daha
benimkide azalacağına artıyorKızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii
canım anlamıyorum maalesefbenimde ikili test sonuç'um geldi ama cumartesi olduğu için doktora götüremedim, mail ile göndermiş hastane bugün görünce çok sevindim, ama bakınca hiç bir şey anlamadığım için huzursuz oldum. nasıl anlıyorsunuz ikili test sonucunu ?
hadi gözün aydın canımevimi ayarladım çok şükür günüm kötü geçti derken güzelleşti birden
inşallah diğerleri iyi geçmiştirKpss zede oldum resmen o tarih neydi oyleee....bu arada okulun kapisinda annelerini bekleyen bebiklerle doluydu biride benim kızımdi yavrular şimdiden sinav stresini bizle yasiyorlar: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ilaç yazdırdım doktoruma iki gündür içiyorum daha rahatım bunca zaman boşa çekmişimKizlar selam....11+3 hamileyim. Bu zamana kadar cok nadir mide bulantim ve kusmam oldu. Ancak gel gelelim son bi haftdir resmen canimdan bezdim. Yemek yesem cikariyorum yemesem daha cok midem bulaniyo. Ne yapacagimi sasirdim.sabah aksam kuru ekmek yda peynir ekmwk yiyorum baska bisey almiyo midem.bebegim vitaminsiz kalacak diye cok korkuyorum .cozum onerileriniz varsa sevinirim
Kızlar bugün dayanamadım çok güzel bebek çantası aldım ayyyy çok mutluyum ya gecen hafta beşiktaş ayakkabılar almıştım bu haftada bebek çantası aldım vala biliyorum daha çok erken ama 3. Aşılamada bebeğimize kavuşunca insan erkenden heves ediyo inş hepimiz bebeklerimize sağlıkla mutlulukla kavuşuruz ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikinizinde minikleri sağlıkla kullansınlar cicileriniBen bugün bebişime miniş miniş kıyafetler aldım teyzeleri... erken biliyorum ama .. Ne yapayım dayanamadım işte...ay ne zevkli iş o öyle.. Şimdi onlara bakıp duruyorum.. Allah bebişlerinizi de sizide korusun inşaallah....
canım yine de rahat ol ben gerçekten bu testlere güvenmiyorummisafirlerimiz gitttii ben de bittimmm....
çok çabuk yoruluyorum...bi de bu akşam çok mu yedim ne göbişim 6 aylık oldu
aaa bu akşam 5 tane yedimm
yemem artık aralığa kadar
sağol canım payaştığın için..
canım benim çok ama çok teşekkür ederim..
o kadar içten o kadar net açıklamışsın ki eşime bile okudum yazdıklarını..
doktorumla yalnızca tel.de görüştüm yüz yüze bi konuşayım bakalım..
Allah 2 yavruna da sağlık versin...
bazen keşke ben de yaptırmasaydım diyorum kafa bulandırmaktan başka bi işe yaramıyor..
haftaya başka bi doktora gidicez bakalım hem cinsiyeti de kesinleşir belki ...
inşaah senin sonuçların çok güzel çıkar canım..
doktorla yurt dışına gönderim işini de görüşücem..
inşallah sonuçların mükemmel çıkar canım...
çok sağol canımm
Sıla dedi Almanyada da yapmıyorlarmış..
keşke burda da yapmasalardı :31
biz de eşimle ya da annemle yapıyoruz canım..
ama bu gün misafir geldi daha çok yoruldum şimdi her yerim ağrıyor
umarım bebiş iyidir..
canım iyiki yaptırmamışsın ikiliyi..
belki de boşa stres..
amniyosentez bebeğe de zararlı diyorlar o yüzden tereddütteyim...
en iyisi başka doktorların da fikrini almak..
canım benim sınava giren bütün arkadaşlarım kpsszede oldu..
dediğin gibi tarih çok zormuş...kitapları yutsam yine yapamazdım diyor benim arkadaşlar.
o yüzden hiçç üzülmee..
beklediğinden yüksek gelir zaten puanın...
ohhh canım keyfini çıkar:) eşinide düşünme canım sen daha zor durumdaydın bu sürekli olan bir şey değil keyfi değil hamilesin evde yiyemiyorsun bebeğinin beslenmesi lazımkızlar nasilsiniz? geçmişi çok fazla okuyamadim. dun memleketime geldim annemlere attim kendimi sonunda. ablalarim yegenlerim bana çok moral oldu. yemek hazir olunca da yiyebiliyorum biraz da olsa şükürler olsun ama annem çok üzülüyor hicbir sey yemiyorsun diye. benim kendi evindeki bir elmayla geçirdiğim günleri görse ne yapacakti bilmiyorum:) valla çok yiyorum diyorum inanmiyor kiziyor bana:) kızlar bu arada esimi biraktim geldim çok içimden tutuyororada ramazanda tek basina gece gündüz calisiyor. acaba bencillik mi ettim diyorum Allah bin kere razi olsun çok anlayisli bi Esim var sen iyi ol git beni düşünme diye diye gönderdi beni ama aklim hep onda ahh bu gurbet
canım normal olur öyle ağrılararkadaşlar bir sorum olacak. içim içimi kemiriyor. dayanamadım size yazmak için girdim. benim kasıklarımda sancılarım oluyordu. karnıma kramp giriyordu doktoruma sorduğumda normal dedi ama şimdi alttan sancı giriyor bunu sormamıştım. çok korkuyorum. normal mi bu ?? benim gibi aynı şeyi yaşayan var mı ?? :18::18::18::18::18::18::18:
Gece gece buraya girdim ve aklıma bişi takıldı bnm nick aynı plaka gıbı yahu mrv5534 breeem breemm tam telsizle anons etmelik bak deneyın bi breek breek mrv 5534duyoyormusun:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?