2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

inşallah canımm...çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için..
içim rahatlıyor böyle örnekleri okuyunca..Allah çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin...

kızlar nasilsiniz? geçmişi çok fazla okuyamadim. dun memleketime geldim annemlere attim kendimi sonunda. ablalarim yegenlerim bana çok moral oldu. yemek hazir olunca da yiyebiliyorum biraz da olsa şükürler olsun ama annem çok üzülüyor hicbir sey yemiyorsun diye. benim kendi evindeki bir elmayla geçirdiğim günleri görse ne yapacakti bilmiyorum:) valla çok yiyorum diyorum inanmiyor kiziyor bana:) kızlar bu arada esimi biraktim geldim çok içimden tutuyor orada ramazanda tek basina gece gündüz calisiyor. acaba bencillik mi ettim diyorum Allah bin kere razi olsun çok anlayisli bi Esim var sen iyi ol git beni düşünme diye diye gönderdi beni ama aklim hep onda ahh bu gurbet

aynen ya eşimin tarihçi arkadaşı bile 23sıru işaretledim diyor düşünün ankara din tarih coğrafya mezunu bu adam ve tam 10yıllık hoca 4yıldır da öğretim görevlisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim çok ama çok teşekkür ederim..
o kadar içten o kadar net açıklamışsın ki eşime bile okudum yazdıklarını..
doktorumla yalnızca tel.de görüştüm yüz yüze bi konuşayım bakalım..
Allah 2 yavruna da sağlık versin...

Rica ederim canım inanki sizi çok iyi anlıyorum ama gönlünüzü ferah tutun. Inşallah sağlıklı bir yavrun olur,unutur gidersin bu günleri. Doktorunla görüştükten sonra ne yapacağınız şekillenir zaten dua et,dua edelim canım

arkadaşlar bir sorum olacak. içim içimi kemiriyor. dayanamadım size yazmak için girdim. benim kasıklarımda sancılarım oluyordu. karnıma kramp giriyordu doktoruma sorduğumda normal dedi ama şimdi alttan sancı giriyor bunu sormamıştım. çok korkuyorum. normal mi bu ?? benim gibi aynı şeyi yaşayan var mı ?? :18::18::18::18::18::18::18:

ben canım korkma dedi doktor ağrım car falan dememiştim vajinan ağır baskı olabilir bebek poposu aşağıda demişti

ben canım korkma dedi doktor ağrım car falan dememiştim vajinan ağır baskı olabilir bebek poposu aşağıda demişti

teşekkür ederim miss içime su serptin hergün erkenden uyuyordum bugün korkudan gözüme uyku girmedi bu saatte ayaktayım..

Mesele yemek içmek değil ki zor günunde yanında olmak sevgi göstergesidir benim Annem gelebileceği halde gelmediği içün kızıyorum ben zaten onlar emekli ve herzaman kendi hayatlarını yaşıyorlar benim ihtiyacım olan onun sevgisini hissetmek kendime yetememek olsa sorunum giderdim ama...neyse...

ya kızlar Hollanda maçını izliyorum hayranım şu robbene.eşimde gülüyor halime::)bana bu kadar hayran degilsin diyor :):)doğum günüm yaklaştı formasını istedim adamın:)takım soranlara bayern Münih diyorum:)millet almancımısın diyor:):)

kız salla bosver benım annemle aram 10 dakıka gelemiyor.anneannem hasta ona bakıyor ben gidiyorum bazen yemeğimi alıp:)Allah hayırlı evlat versin kuzum bizlere.bakalım şartlarımız nasıl olacak biz nasıl anne olacağız hiç bilemeyiz

Ramazandan bir hafta önce annem ve babam umreden geldiler. Tabi bir dolu hurma ve hurmaya aşık bir insanım.
İlk geldiği günler 30 taneyi bulmuştur günde. Sonraları ve hala her gün yiyorum. Günde 5 e 5 ya düşürdüm ama inşallah kötü bir şey olmaz

Hayırlı olsuuun, maşallah sübhanallah. Benimde dün kontrolüm vardı, 12+3 müşüz ve boyu da 5,9 cm
Benim cinsiyeti söyledi erkek dedi değişmez dedi ama acaba yanılacak mı merak ediyorum Darısı ikili testimizin başına

gozun aydin canim allah tamamina erdirsin cok sevindim senin adina

Kızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii

Bende 12 haftalık hamileyim ve bende hiç kusmadım bugüne kadar.
Ama sabah 6 da mide bulantısı beni uyandırdı ve kustum. Sanırım üşütmüşüm, yani inşallah öyledir

diiliz canım ben annemle komşu oldum petem sitesinde bu tevhid camii filan var ya orda kurtulamadım burdan bilgi anadoluda okudum petemde zaten 14 yıldır oturuyorum yine petemde ev tuttum

Hayırlı uğurlu olsun canım eviniz. Allah iyi,mutlu,huzurlu,sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin.

Bende bir sürü şey aldım. Teyzesi daha bugün 2 tane çıtçıtlı atlet almış "Teyzem beni seviyor" yazılı
Gerçekten çok ayrı bir zevki var bu işin

İlahi

canm ,lütfen bozma moralini.benim arkadaşımın 48/1 çıkmıştı amniyosentez yaptırdı ve temiz çıktı.şimdi tosun gibi 6 aylık oğlu var.

Kızlar yardım edınn!! 12 haftalık hamileyım bgne kadar kusma bulantı olmadı ama ıkı gundur hem hazımsızlık hmde ne yeseem affedersınız cıkarıorum sizce bu haftada sonradan olabılırmii

Malesef oluyor cnm benim 11 haftalıkken başladı hala devam ediyor. Allah bütün hamişlere yardım etsin inşlh biraz dişimizi sıkıcaz artık bebişlerimiz için

Gece gece buraya girdim ve aklıma bişi takıldı bnm nick aynı plaka gıbı yahu mrv5534 breeem breemm tam telsizle anons etmelik bak deneyın bi breek breek mrv 5534duyoyormusun:9

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım cigerlerim heppinizi öpüyorumm alnınızdan şakkkk diye.. Bn sahıra kalkıyorum eşime bişiler hazırlmaya... Oruc tutamıyorum bari sahır bereketinden mahrum olmayayım dimiiii ama

Gece gece buraya girdim ve aklıma bişi takıldı bnm nick aynı plaka gıbı yahu mrv5534 breeem breemm tam telsizle anons etmelik bak deneyın bi breek breek mrv 5534duyoyormusun:9

Allah iyiliğini versin canım ya çok güldüm gece gece başka derdin yokmu breek breek mrv 5534 duyuyorum tamam

dinlene dinlene yap canım acele etme bir güne yay
tabi canım sağlıklı olsun daha doğurursun:)
benimkide azalacağına artıyor
canım anlamıyorum maalesef
evimi ayarladım çok şükür günüm kötü geçti derken güzelleşti birden
hadi gözün aydın canım
inşallah diğerleri iyi geçmiştir
ben ilaç yazdırdım doktoruma iki gündür içiyorum daha rahatım bunca zaman boşa çekmişim

ikinizinde minikleri sağlıkla kullansınlar cicilerini
canım yine de rahat ol ben gerçekten bu testlere güvenmiyorum
ohhh canım keyfini çıkar:) eşinide düşünme canım sen daha zor durumdaydın bu sürekli olan bir şey değil keyfi değil hamilesin evde yiyemiyorsun bebeğinin beslenmesi lazım
canım normal olur öyle ağrılar
breek breek

günaydın arkadaslar.herşey yolunda mı mrv5534 bereketi breek:)

Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…