lili88 Allah razı olsun senden içime su serptin, çok şükür rabbime, çok teşekkür ederimcevabın için
Gözün aydın canım ☺️ bebeklerimizin boyları aynı ☺️ Tatlı şeyler
hepimize maşallah
Hayırlı olsuuun, maşallah sübhanallah. Benimde dün kontrolüm vardı, 12+3 müşüz ve boyu da 5,9 cm
Benim cinsiyeti söyledi erkek dedi değişmez dedi ama acaba yanılacak mı merak ediyorumDarısı ikili testimizin başına
Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki
Gece gece buraya girdim ve aklıma bişi takıldı bnm nick aynı plaka gıbı yahu mrv5534 breeem breemm tam telsizle anons etmelik bak deneyın bi breek breek mrv 5534duyoyormusun:9
Kizlar selam....11+3 hamileyim. Bu zamana kadar cok nadir mide bulantim ve kusmam oldu. Ancak gel gelelim son bi haftdir resmen canimdan bezdim. Yemek yesem cikariyorum yemesem daha cok midem bulaniyo. Ne yapacagimi sasirdim.sabah aksam kuru ekmek yda peynir ekmwk yiyorum baska bisey almiyo midem.bebegim vitaminsiz kalacak diye cok korkuyorum .cozum onerileriniz varsa sevinirim
kızlar merhaba 2-3 gündür yazamıyorum iş yeri çok yoğunda
ama geçmişi okucam tek tek..
ama moralim biraz bozuk gibi..özelikle tecrubeli annelerden yorum bekliyorum..
ikili testimizde down sendromu testi 330da 1 çıktı...sınır 250-300 müş sanırım..
sınırın üstünde ama sınırda gibi..
doktor 300ün altında olsaydı 3 hafta sonra amniyosentez kesin yaptırırdım ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihtimal çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var dedi...
ama insan üzülüyor ister istemez...sizce napıyım?amniyosentez yaptırsam mı bilemedim...
sonuç ne olursa olsun bebeğim benimle olucak ama hazırlıklı olmak ya da rahatamak açısından..
arkadaşlar bir sorum olacak. içim içimi kemiriyor. dayanamadım size yazmak için girdim. benim kasıklarımda sancılarım oluyordu. karnıma kramp giriyordu doktoruma sorduğumda normal dedi ama şimdi alttan sancı giriyor bunu sormamıştım. çok korkuyorum. normal mi bu ?? benim gibi aynı şeyi yaşayan var mı ?? :18::18::18::18::18::18::18:
canım eğer hasta bebek doğurmam gebeliği sonlandırırım dersem amniyosentez yaptır.
ama benim doktorumun dediği şöyleydi. amniyosentez yaptırınca düşük riskin artıyor. ve çoğu gebelik sırf amniyosentez sonucu sonlanıyor . yani sonuç temiz çıkıyor ama gebelik sonlanmış oluyor . göze alabilirmisin bu riski .
sonuçta 300 kişiden 1 kişi riskin var yani o 300 kişiden 1i sen olabilirsinde olmayabilirsinde.
bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği varsa korkma canını da sıkma olurmu inşallah sapasağlam doğuracaksın
Aynen katılıyorum sana bebeği aldıracaksa bi faydası olur onun dışında ikili test üçlü test yada amniyosentez hem maddi hem manevi sıkıntı demek bence hem içerdeki bebeğe zararıda çok.
Allahtan geleni kabul ediyosak bunlara gerek yok diye düşünüyorum.
I love Bonus
ben ikili testi yaptırdım hani neyle karşılaşacağımı bilmek istedim.
sonuca göre yani gebeliği aldırmayacaksak amniyosenteze bence de gerek yok .
Allahım kimseyi sağlıkla evladıyla sınamasın çok zor bir durum
Bendede var aynı şikayet 2 gündür. Enfeksiyonmu oldu yada suyu az içtim de idrarim da baya yogun oldu ondan mi anlamadim. Bugün buraz sirke koydum temizlendigim suya dış bölgede varsa enfeksiyon en azından onu geçirir napayimGunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki
Bence bu testler boşa birde diyolarki sinuçlar bazen yanlış çıkabiliyor oldu canim.. Bu burdan çıkan sonuca göre hareket edemem doğrusu tsktiri ilahi allah öyle uygun görmüş bu testi bebek aldırmak içinmi yaptırıyorlar .. Bu doktorlarda kendilerine göre element uyduruyorlar 10 sene öncesine kadar böyle bişiy yoktu
Mesele yemek içmek değil ki zor günunde yanında olmak sevgi göstergesidir benim Annem gelebileceği halde gelmediği içün kızıyorum ben zaten onlar emekli ve herzaman kendi hayatlarını yaşıyorlar benim ihtiyacım olan onun sevgisini hissetmek kendime yetememek olsa sorunum giderdim ama...neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?