2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
lili88 Allah razı olsun senden içime su serptin, çok şükür rabbime, çok teşekkür ederimcevabın için

rica ederim canım benim. sağ salim kucağımıza alalım . ben habire rüyamda bebişimi görüyorum gece yatarken diyorum inşallah bugünde göreyim

hepimize maşallah bazen böyle değişiklikler olabiliyormuş o yüzden sanırım. bazı insanlar böyle değişiklik olunca üzülüyorlar falan o yüzden sanırım net konuşmuyor. inşallah sonuçların temiz çıkar. 3 hafta sonra bidaha gidecem acaba sırada hangi işlemler testler bekliyor?

Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki

çişini sık sık yap canım bekletme ve hemen bol su iç . mesanede idrar bekledikçe tortulaşıyor yanma yapıyor . geçmiş olsun

Seninle günlerimiz aynı canım, ben de acıkmaya başlayınca midem bulanıyor, en baştan beri böyle. Bunu anladığımdan beri hiç aç kalmamaya dikkat ediyorum. Sende de böyledir belki, az az ama sık sık yemeni tavsiye ederim.

canım eğer hasta bebek doğurmam gebeliği sonlandırırım dersem amniyosentez yaptır.
ama benim doktorumun dediği şöyleydi. amniyosentez yaptırınca düşük riskin artıyor. ve çoğu gebelik sırf amniyosentez sonucu sonlanıyor . yani sonuç temiz çıkıyor ama gebelik sonlanmış oluyor . göze alabilirmisin bu riski .
sonuçta 300 kişiden 1 kişi riskin var yani o 300 kişiden 1i sen olabilirsinde olmayabilirsinde.
bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği varsa korkma canını da sıkma olurmu inşallah sapasağlam doğuracaksın

Günaydın :) en zoruda midesi bulana bulana mutfağa gidip yemek yapmak kahvaltı hazırlamak

I love Bonus

Canım benim aynısı oldu.. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı .. İhmal etme idrar tahlili yaptır ama çubuk batırarak değil.. Mikroskobik yaptır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınnn .... İyi pazarlarr ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen katılıyorum sana bebeği aldıracaksa bi faydası olur onun dışında ikili test üçlü test yada amniyosentez hem maddi hem manevi sıkıntı demek bence hem içerdeki bebeğe zararıda çok.

Allahtan geleni kabul ediyosak bunlara gerek yok diye düşünüyorum.

I love Bonus

Yav bu sabah midem çok fena ilaç alıcam çocuklara kahvaltı hazırlayamadım daha

I love Bonus

Kızlar rahat bir sütyen buldum, almak isteyen olursa lcwaikiki de korse olarak geçiyor ama çok rahat hem de süngerli, tavsiye ederim

ben ikili testi yaptırdım hani neyle karşılaşacağımı bilmek istedim.
sonuca göre yani gebeliği aldırmayacaksak amniyosenteze bence de gerek yok .
Allahım kimseyi sağlıkla evladıyla sınamasın çok zor bir durum

Amin gerçekten çok zor. Ben 9. Haftadayım o zaman gelincede yaptırmayı düşünmüyorum bu sefer. Bazende dr lar çok ısrarcı oluyo peki deyiveriyoruz bakalım artık

I love Bonus

Bence bu testler boşa birde diyolarki sinuçlar bazen yanlış çıkabiliyor oldu canim.. Bu burdan çıkan sonuca göre hareket edemem doğrusu tsktiri ilahi allah öyle uygun görmüş bu testi bebek aldırmak içinmi yaptırıyorlar .. Bu doktorlarda kendilerine göre element uyduruyorlar 10 sene öncesine kadar böyle bişiy yoktu

Günaydın hatunlar
Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki
Bendede var aynı şikayet 2 gündür. Enfeksiyonmu oldu yada suyu az içtim de idrarim da baya yogun oldu ondan mi anlamadim. Bugün buraz sirke koydum temizlendigim suya dış bölgede varsa enfeksiyon en azından onu geçirir napayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 sene önce vardı ablalarımda yaptırmıştı.şimdi herkes senin gibi düşünmüyor bazı insanlar hasta bebek dünyaya getirmek istemiyor onlarda onun kararı günahı vebali herkesin kendi boynuna.
doktorda zaten söylüyor kararımıza göre yaptırıp yaptırmamak bizim kararımız.

Canim annenle bir konussana. Boyle hissettiginden bahset. Dusunemiyordur belki de. Ya da cekiniyordur belki esinden falan ne bileyim. En azindan onun agzindan dinlemis olursun nedenini. Sanmiyorum ki evladini sevmeyen bir anne olsun. Uzme kendini, anne soyle hissettiklerini direk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…