2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki

Günaydın canım idrar enfeksiyonu olabilir bendede vardı. Hamilelikten falan sanmıştım fakat baya ilerlemiş ve ilaç kullanmak zorunda kaldım Yarın mutlaka bi idrar tahlili yaptır bence. Bol bol su içmeye çalış

Günaydınnn .... İyi pazarlarr ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınnn :)

Canım senin tercihin tabiki ama bence doğuma yakın bişeyler al. Doğumdan sonra hemen çıkamayabiliriz evden. Kuzenimden biliyorum baya bi iç badi ve tulumları vardı ama ilk iki gün giydirecek bişeyi kalmamıştı. Makina açmıştık hemen. Ben altını değiştirirken iki kere üst üste çiş yaptığını biliyorum😊 erkekti bebişimiz her bi yeri işemişti kuzum. Benim üstüm de dahil tabiki😊😊😊

Günaydın herkese .. Sabah randevü için doktoru aradım şehirdışındaymış o gelene kadar da 14. Haftam doluyo çok sinir oldum gideceğini söyleseydi bu hafta giderdim kontrole.. Burdada ultrasonu kaliteli olan 2 doktor var biri benimkiydi diğerine de ulaşamıyorum çok sinir oldum şu an.. Yaptırmasam da için rahat etmicek

Günaydın annecikler :)))

Idrar yolu enfeksiyonunu en cok Çeken benimdir.herhalde.eger idrarinizda yanma koku az az yapma gibi problem varsa.derhal gidin bebege zarar verme olasılığı yüksek ben 2 haftada bir idrar kültürü ve tahlili veriyorum lökosit değeri 5 in altında olmasj gerekirken benim 83 çıkmıştı günde 4 kez 500.mg antibiyotik kullandım b grubu bebege cok.zarar vermeyen.. öyle azaldi günde az 2-3 litra su içmek lazım ki.onu atsin

Canm miye bencillik olsun? Üsden kendin için değil bebeğin için annenin yanına gittin. Azıcık dinlenip moral bulmak azıcık da yemek yitebilmek için ... Hiç sıkma üzme o tatlı canını... Ben de eşime sahur iftar hazırlayamıyorum diye vicdan yapıyorum :)) ama keyfi değil diye kendimi teselli ediyorum.. Sen de öyle yap üzülme... Allah kavuştursun tez vakitte inş..

ben de chicco nun almayı düşünüyorum kuzenim bebeğine ondan kullanıyor ben normalde niveanın 50+f olanını kullanıyordum yüzüm için fakat çok sivilcelendirdi beni sivilce yapmayan bir krem bulmam lazım

Kızlar ben sebamed kullanıyorum yıllardır güneş kremi olarak. Çok da memnunum, değiştirmem gerekir mi acaba?

Hamile güneş kremi solente pregna diye morlu beyazlı bir güneş kremi var. Ben de onu kullanıyorum memnunum...

evimi ayarladım çok şükür günüm kötü geçti derken güzelleşti birden

Hadi gözün Aydın sağlıkla kolaylıkla huzurla taşınıp oturursun inş..

Bizim hastane test sonucunu sadece doktora teslim ediyor. Doktor kontrol edip aramadan bilgi sahibi olamıyorsan. Ilk kızmıştım ama çok güzel bir uygulama,. Böylece merakta kalmıyorsun.. Kendini yiyip bitirmiyorum,,, inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
Ben bera bilmem ne değerini öğrenmek istedim de sadece Dr.nuzdan öğrenebilirsiniz dediler,,

benim evde vardı kozmetik vitiligosu hastalığı geçirdim o yüzden almıştım hala onu kullanıyorum heliocare diye bir marka

On günde bir kültür veriyorum ben de..( gerçi bu hafta gitmedim üşenitorum. Bol su içerek bebeği korumamız lazımızı ve ayaklara çorap giyerek de kendimizi...

günaydın arkadaslar.herşey yolunda mı mrv5534 bereketi breek:)

60:

günaydınar mutlu pazarlar herkeseeee

dün gece baş ağrısı ile uykumdan uyandım..patates falan bağladım ama kar etmedi..
sabaha kadar ağladım valla...
sonra uyuyakalmışım...
migreni olan arkadaşlar vardı Allah yardımcıları olsun...

1 çok güldüm canım
ama ne güzel eşin de anlayışlıymış da gülmüş..
benimki o formayı alır da kafama geçirirdi

canm ,lütfen bozma moralini.benim arkadaşımın 48/1 çıkmıştı amniyosentez yaptırdı ve temiz çıktı.şimdi tosun gibi 6 aylık oğlu var.

valla böyle örnekleri okudukça sevinçten ağlayasım geliyor..

ense kalınlığı normaldı canım..bakalım haftaya c.tesi başka doktora gidicez..
ben doktorumla tel.de konuştum..3-4 hafta sonra bakarız dedi...
ben bekleyemem ki..
o yüzden başka doktora gidip iyice konuşucam...

Günaydınnn herkese eşimle tam 1sene önce bugün oturduk nikah masasına evet dedik oynadık eğlendik ama nasipte bu birinci seneyi ayrı kutlamak varmış sağlık olsun onun beni ne kadar sevdiğini biliyorum ben de onu yoksa 7sene nasıl katlanalım birbirimizeee

Çok şükür geçirmiştim aşı falanda olmuştum.

Ne mutlu sana canim.. bende annemlerden uzaktaym.. cok gitmek istiyorum ama kayinvalidem izin vermiyor cok üzülüyorum.. beraber yasiyoruz onunla.. esimde annem izin vermezse gitmeyeceksin diyor.. cok kotuyum bu aralar.. kavga tartisma derken insaallah bebisim kotu etkilenmemistir.. cok agladm harap ettm kendimi.. dua edin bana..

Ne mutlu sana canim.. bende annemlerden uzaktaym.. cok gitmek istiyorum ama kayinvalidem izin vermiyor cok üzülüyorum.. beraber yasiyoruz onunla.. esimde annem izin vermezse gitmeyeceksin diyor.. cok kotuyum bu aralar.. kavga tartisma derken insaallah bebisim kotu etkilenmemistir.. cok agladm harap ettm kendimi.. dua edin bana..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3-4 hafta beklenir mi ya insan içi içini yer. bence başka iyi bir doktora git burun kemiğiyle ense kalınlığına baksın bi fikir verirler zaten sana

Canim uzme kendini bana sanki az esin gitmeni istemiyorda annesini bahane ediyor gibi geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3-4 hafta beklenir mi ya insan içi içini yer. bence başka iyi bir doktora git burun kemiğiyle ense kalınlığına baksın bi fikir verirler zaten sana

aynen canım yaaa doktorumu çok seviyorum ama bozuldum biraz..
keşke gel bi de yüz yüze görüşelim deseydi..
neyse dediğin gibi daha iyi bir doktora gidelim de detaylı konuşalım..
6 gün bekleyemiyorum bi de 3-4 hafta diyor doktor

oooffff o kv'ne ne oluyor acabaaa izin vermiyormuş onunla mı evlendin . ki evlendiğin eşin bile bi yere kadar karışabilir gitmene.
hanımlar hep diyorum baştan birlikte oturmaya razı olmayacaksınız . birlikte olunca karışanı bitmez herkes laf sahibi olur.
Allah yardımcın olsun canım. tez elden evini ayırmaya çalış

canım çok üzüldüm de eşini ikna etsen keşke..
ya da bi hafta sonu eşinle gitseniz olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…