Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki
Günaydınnn .... İyi pazarlarr ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ultrason fotolarına bakıyorum, bi şey almaya korkuyorum almıcam da sözüm var kendime, ta ki 9 ay olucak o zaman alıcam. o zamanda sadece hastane çıkışı ve ana kucağı alıcam, evimize geldikten sonra alıcam kısmetse
kızlar nasilsiniz? geçmişi çok fazla okuyamadim. dun memleketime geldim annemlere attim kendimi sonunda. ablalarim yegenlerim bana çok moral oldu. yemek hazir olunca da yiyebiliyorum biraz da olsa şükürler olsun ama annem çok üzülüyor hicbir sey yemiyorsun diye. benim kendi evindeki bir elmayla geçirdiğim günleri görse ne yapacakti bilmiyorum:) valla çok yiyorum diyorum inanmiyor kiziyor bana:) kızlar bu arada esimi biraktim geldim çok içimden tutuyororada ramazanda tek basina gece gündüz calisiyor. acaba bencillik mi ettim diyorum Allah bin kere razi olsun çok anlayisli bi Esim var sen iyi ol git beni düşünme diye diye gönderdi beni ama aklim hep onda ahh bu gurbet
ben de chicco nun almayı düşünüyorum kuzenim bebeğine ondan kullanıyor ben normalde niveanın 50+f olanını kullanıyordum yüzüm için fakat çok sivilcelendirdi beni sivilce yapmayan bir krem bulmam lazım
Kızlar ben sebamed kullanıyorum yıllardır güneş kremi olarak. Çok da memnunum, değiştirmem gerekir mi acaba?
evimi ayarladım çok şükür günüm kötü geçti derken güzelleşti birden
benimde ikili test sonuç'um geldi ama cumartesi olduğu için doktora götüremedim, mail ile göndermiş hastane bugün görünce çok sevindim, ama bakınca hiç bir şey anlamadığım için huzursuz oldum. nasıl anlıyorsunuz ikili test sonucunu ?
Günaydın annecikler :)))
Idrar yolu enfeksiyonunu en cok Çeken benimdir.herhalde.eger idrarinizda yanma koku az az yapma gibi problem varsa.derhal gidin bebege zarar verme olasılığı yüksek ben 2 haftada bir idrar kültürü ve tahlili veriyorum lökosit değeri 5 in altında olmasj gerekirken benim 83 çıkmıştı günde 4 kez 500.mg antibiyotik kullandım b grubu bebege cok.zarar vermeyen.. öyle azaldi günde az 2-3 litra su içmek lazım ki.onu atsin
dinlene dinlene yap canım acele etme bir güne yay
tabi canım sağlıklı olsun daha doğurursun:)
benimkide azalacağına artıyor
canım anlamıyorum maalesef
hadi gözün aydın canım
inşallah diğerleri iyi geçmiştir
ben ilaç yazdırdım doktoruma iki gündür içiyorum daha rahatım bunca zaman boşa çekmişim
ikinizinde minikleri sağlıkla kullansınlar cicilerini
canım yine de rahat ol ben gerçekten bu testlere güvenmiyorum
ohhh canım keyfini çıkar:) eşinide düşünme canım sen daha zor durumdaydın bu sürekli olan bir şey değil keyfi değil hamilesin evde yiyemiyorsun bebeğinin beslenmesi lazım
canım normal olur öyle ağrılar
breek breek
günaydın arkadaslar.herşey yolunda mı mrv5534 bereketi breek:)
ya kızlar Hollanda maçını izliyorum hayranım şu robbene.eşimde gülüyor halime::)bana bu kadar hayran degilsin diyor :):)doğum günüm yaklaştı formasını istedim adamın:)takım soranlara bayern Münih diyorum:)millet almancımısın diyor:):)
canm ,lütfen bozma moralini.benim arkadaşımın 48/1 çıkmıştı amniyosentez yaptırdı ve temiz çıktı.şimdi tosun gibi 6 aylık oğlu var.
canım eğer hasta bebek doğurmam gebeliği sonlandırırım dersem amniyosentez yaptır.
ama benim doktorumun dediği şöyleydi. amniyosentez yaptırınca düşük riskin artıyor. ve çoğu gebelik sırf amniyosentez sonucu sonlanıyor . yani sonuç temiz çıkıyor ama gebelik sonlanmış oluyor . göze alabilirmisin bu riski .
sonuçta 300 kişiden 1 kişi riskin var yani o 300 kişiden 1i sen olabilirsinde olmayabilirsinde.
bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği varsa korkma canını da sıkma olurmu inşallah sapasağlam doğuracaksın
Çok şükür geçirmiştim aşı falanda olmuştum.canım geçirmediysen daha önce dikkat et
yapıyor canım kabız olunca iç anlarsın:) kırmızı olan
canım ben yalnızım sanıyordum benim annemde soğuktur kötü niyetinden değil bazı insanların mizacı öyle maalesef, kv görümcem bebek gibi baktılar şu on günde bana annemler ablamlar el gibi geldiler iki ablam annemde şimdi tatile geldiler, geçen dr risk yok deyince annemler gittim pişman oldum ben evde sürekli yatarken orda gezindim durdum söylemden oğluma bakan yok çok hareketli benim oğlum evde bahçeli haliyle tek bırakamam, malum oruç değilim mutfakta bir şey atıştıracaktım annemle ablam yemek yapıyor, ablama şunu uzat dedim biraz elinde fazla tutmuş ben akşama kadar tutarım tabi ne olacak diye laf soktu, bende kv görümce 10 gün baktı sen iki dk tuttun diye yoruldun mu dedim, maalesef bazen el daha candan oluyorbende eşimin ailesi için elimden geldiğince döktürüyorum hakkediyorlar çünkü
canım çok geçmiş olsun
ayyy al bir tane daha yok canım kimseden fayda yok sende ona bağır hadsiz sakın ezik durma, benim erkek kardeşimde öyle ağzının payını veririm ben ne haddine
canım moralinin bozulması çok normal ama inan bu testler çok ama çok yanılıyor doğruluk oranı çok az,mutlaka başka doktora git, oğlumda yaptırmadım şimdi dr zorla yaptırdı o kadar stresliyim ki anlıyorum seni, inşallah bebeğin iyi inanıyorum buna
normal canım
tabi sen bilirsin canım mutlu olmakta önemli:)
hoş geldin balayına ikinci trimester balayı zaten canım tadını çıkar
yok canım o dediğinin olması için bir kilo oturup yemen lazım öyle günde bir iki taneyle bir şey olmuyor korkmayın
kızlar nasilsiniz? geçmişi çok fazla okuyamadim. dun memleketime geldim annemlere attim kendimi sonunda. ablalarim yegenlerim bana çok moral oldu. yemek hazir olunca da yiyebiliyorum biraz da olsa şükürler olsun ama annem çok üzülüyor hicbir sey yemiyorsun diye. benim kendi evindeki bir elmayla geçirdiğim günleri görse ne yapacakti bilmiyorum:) valla çok yiyorum diyorum inanmiyor kiziyor bana:) kızlar bu arada esimi biraktim geldim çok içimden tutuyororada ramazanda tek basina gece gündüz calisiyor. acaba bencillik mi ettim diyorum Allah bin kere razi olsun çok anlayisli bi Esim var sen iyi ol git beni düşünme diye diye gönderdi beni ama aklim hep onda ahh bu gurbet
günaydınar mutlu pazarlar herkeseeee
dün gece baş ağrısı ile uykumdan uyandım..patates falan bağladım ama kar etmedi..
sabaha kadar ağladım valla...
sonra uyuyakalmışım...
migreni olan arkadaşlar vardı Allah yardımcıları olsun...
1
çok güldüm canım
ama ne güzel eşin de anlayışlıymış da gülmüş..
benimki o formayı alır da kafama geçirirdi
valla böyle örnekleri okudukça sevinçten ağlayasım geliyor..
ense kalınlığı normaldı canım..bakalım haftaya c.tesi başka doktora gidicez..
ben doktorumla tel.de konuştum..3-4 hafta sonra bakarız dedi...
ben bekleyemem ki..
o yüzden başka doktora gidip iyice konuşucam...
Ne mutlu sana canim.. bende annemlerden uzaktaym.. cok gitmek istiyorum ama kayinvalidem izin vermiyorcok üzülüyorum.. beraber yasiyoruz onunla.. esimde annem izin vermezse gitmeyeceksin diyor.. cok kotuyum bu aralar.. kavga tartisma derken insaallah bebisim kotu etkilenmemistir.. cok agladm harap ettm kendimi.. dua edin bana..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3-4 hafta beklenir mi ya insan içi içini yer. bence başka iyi bir doktora git burun kemiğiyle ense kalınlığına baksın bi fikir verirler zaten sana
Ne mutlu sana canim.. bende annemlerden uzaktaym.. cok gitmek istiyorum ama kayinvalidem izin vermiyorcok üzülüyorum.. beraber yasiyoruz onunla.. esimde annem izin vermezse gitmeyeceksin diyor.. cok kotuyum bu aralar.. kavga tartisma derken insaallah bebisim kotu etkilenmemistir.. cok agladm harap ettm kendimi.. dua edin bana..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?