Günaydınnn herkese eşimle tam 1sene önce bugün oturduk nikah masasına evet dedik oynadık eğlendik ama nasipte bu birinci seneyi ayrı kutlamak varmış sağlık olsun onun beni ne kadar sevdiğini biliyorum ben de onu yoksa 7sene nasıl katlanalım birbirimizeee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cinsiyetini öğrenen varmı.doktorun söylediği ?
oooffff o kv'ne ne oluyor acabaaa izin vermiyormuş onunla mı evlendin . ki evlendiğin eşin bile bi yere kadar karışabilir gitmene.
hanımlar hep diyorum baştan birlikte oturmaya razı olmayacaksınız . birlikte olunca karışanı bitmez herkes laf sahibi olur.
Allah yardımcın olsun canım. tez elden evini ayırmaya çalış
Canim uzme kendini bana sanki az esin gitmeni istemiyorda annesini bahane ediyor gibi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok üzüldüm de eşini ikna etsen keşke..
ya da bi hafta sonu eşinle gitseniz olmaz mı?
Haklisin bende anladim ama is isten gecmis oldu.. esimden bile sogudum.. kayinvalidemide allaha havale ediyorum..
ohhh canım keyfini çıkar:) eşinide düşünme canım sen daha zor durumdaydın bu sürekli olan bir şey değil keyfi değil hamilesin evde yiyemiyorsun bebeğinin beslenmesi lazım
Canm miye bencillik olsun? Üsden kendin için değil bebeğin için annenin yanına gittin. Azıcık dinlenip moral bulmak azıcık da yemek yitebilmek için ... Hiç sıkma üzme o tatlı canını... Ben de eşime sahur iftar hazırlayamıyorum diye vicdan yapıyorum :)) ama keyfi değil diye kendimi teselli ediyorum.. Sen de öyle yap üzülme... Allah kavuştursun tez vakitte inş..
ah canim benim çok üzüldümNe mutlu sana canim.. bende annemlerden uzaktaym.. cok gitmek istiyorum ama kayinvalidem izin vermiyorcok üzülüyorum.. beraber yasiyoruz onunla.. esimde annem izin vermezse gitmeyeceksin diyor.. cok kotuyum bu aralar.. kavga tartisma derken insaallah bebisim kotu etkilenmemistir.. cok agladm harap ettm kendimi.. dua edin bana..
Kızlar ben sebamed kullanıyorum yıllardır güneş kremi olarak. Çok da memnunum, değiştirmem gerekir mi acaba?
Kızlar rahat bir sütyen buldum, almak isteyen olursa lcwaikiki de korse olarak geçiyor ama çok rahat hem de süngerli, tavsiye ederim
Canim benim dr bana sebamed onerdi. Catlak ve hamile kremi var sebamedin onlardan aldim ben.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.
Doktorda evet şanslıyım çok şükür. İzmit'te oturuyorum ve Kocaeli'nin en iyi doktoru diyebilirim. Profesör ve Yüksek riskli gebelik uzamanı.
9 senelik doktorum kendisi. Çikolata kisti hastası olduğum için İzmit'te dünya kadar doktor dolaştım zamanında, hepsi ameliyat dedi, yumurtalığını da alabiliriz dedi 9 sene önce.
En son geldik doktoruma sen çocuksun daha ne ameliyatı dedi ve senelerce uyguladığı tedaviyle kistim küçüldü.
O yüzden ona güvenim her zaman tamdır.
Ve tabi ki çok pahalı bir doktor. Acıbadem'de çalışıyor, muayenehanesi de var.
Acıbadem deki randevusu çoook daha pahalı olduğu için muayenehanesine gidiyoruz.
Birde benim tüp bebek olduğu için başka doktorada güvenemiyorum. Yinede araştırdım ama son karar Semih Hoca oldu.
Ve şimdi tüp bebek dolayısıyla gittiğim İstanbuldaki Profesörde ameliyat olmamakla en iyisini yaptığımı, çünkü yumurtalığa bıçak değdiği an yumurta rezervinin çok azaldığını söyledi. Doktoruma bir kez daha teşekkür ettim.
İyi o zaman çok sevindim canım değiştirmeme gerek yok güneş kremimi:) çatlaklar için göbişim 4-5 aylık olana kadar dalinin bebe yağını kullanıcam ben de. Dün aldım:)
Banada lazım bakayım hemen
Haklisin bende anladim ama is isten gecmis oldu.. esimden bile sogudum.. kayinvalidemide allaha havale ediyorum..
anasıyla oturaymış ozaman niye evlenmiş. ailen sana destek çıkmaz mı arayıp kızımı gönderin yanımıza 1 haftalığına desin.
benim ablamda birlik oturuyordu onuda öyle göndermediler falan babam bi tlfn açtı çabuk kızımı getirin yoksa jandarmayla kapınıza dayanırım dedi.
1 saate getirdiler kuzu kuzu. birazcık aile arkanda olacak. çok ezdirme kendini seni kaybetmekten korkmalı eşin. zaten korkmuyorsa kaybetmekten o insanla bi ömür zor geçer. çokta yaranı deşmek istemiyorum . çok strese sokma kendini bebişin stresli olur Allah korusun
sağ olun kızlar içimi rahatlattiniz biraz. inşaallah bir an önce iyi oluruz da evimizle esimizle ilgilenebiliriz eskisi gibi..:)
ah canim benim çok üzüldümAllah kayimvalidene de eşine de merhamet etsin. ne kadar günah yaa.. çok zor biliyorum ama uzulmemeye calis ne olur bebeğini düşün onun sagligi ve iyiliği her şeyden önemli.. bir an önce inşaallah sen Dr kavusursun annecigine ailene
Cnm çok üzüldüm senin adına. Allah yardımcın olsun,eşine de annesine daha mantikli dirayetli yaklasabilmesini nasip etsin. Bebegin dogmadan bebeginin kismetine inşallah evlerinizi ayirirsiniz, sen çok uzmemeye çalış kendini cnm. Bebeğin için metanetli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?