2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Seneye Allah bebişinizle kutlamayı nasip etsin inş. Uzak da olsanız gönlünüz bir o daha önemli..

Haklisin bende anladim ama is isten gecmis oldu.. esimden bile sogudum.. kayinvalidemide allaha havale ediyorum..

Haklisin bende anladim ama is isten gecmis oldu.. esimden bile sogudum.. kayinvalidemide allaha havale ediyorum..

anasıyla oturaymış ozaman niye evlenmiş. ailen sana destek çıkmaz mı arayıp kızımı gönderin yanımıza 1 haftalığına desin.
benim ablamda birlik oturuyordu onuda öyle göndermediler falan babam bi tlfn açtı çabuk kızımı getirin yoksa jandarmayla kapınıza dayanırım dedi.
1 saate getirdiler kuzu kuzu. birazcık aile arkanda olacak. çok ezdirme kendini seni kaybetmekten korkmalı eşin. zaten korkmuyorsa kaybetmekten o insanla bi ömür zor geçer. çokta yaranı deşmek istemiyorum . çok strese sokma kendini bebişin stresli olur Allah korusun

ohhh canım keyfini çıkar:) eşinide düşünme canım sen daha zor durumdaydın bu sürekli olan bir şey değil keyfi değil hamilesin evde yiyemiyorsun bebeğinin beslenmesi lazım

sağ olun kızlar içimi rahatlattiniz biraz. inşaallah bir an önce iyi oluruz da evimizle esimizle ilgilenebiliriz eskisi gibi..:)

ah canim benim çok üzüldüm Allah kayimvalidene de eşine de merhamet etsin. ne kadar günah yaa.. çok zor biliyorum ama uzulmemeye calis ne olur bebeğini düşün onun sagligi ve iyiliği her şeyden önemli.. bir an önce inşaallah sen Dr kavusursun annecigine ailene

Kızlar ben sebamed kullanıyorum yıllardır güneş kremi olarak. Çok da memnunum, değiştirmem gerekir mi acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim dr bana sebamed onerdi. Catlak ve hamile kremi var sebamedin onlardan aldim ben.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar rahat bir sütyen buldum, almak isteyen olursa lcwaikiki de korse olarak geçiyor ama çok rahat hem de süngerli, tavsiye ederim

Banada lazım bakayım hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim dr bana sebamed onerdi. Catlak ve hamile kremi var sebamedin onlardan aldim ben.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

İyi o zaman çok sevindim canım değiştirmeme gerek yok güneş kremimi:) çatlaklar için göbişim 4-5 aylık olana kadar dalinin bebe yağını kullanıcam ben de. Dün aldım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Izmit bulundum daha once esim de orali. Muayenehanesi nerede canim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Dr um da aynisini dedi. Vereyim isim ama daha erken bosuna kullanma dedi. 4. Aydan sonra kullanirsin dedi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Banada lazım bakayım hemen

Yikarken dikkat edin. Makineye hic gelmiyor. Ben de kullaniyorum ama dar body lerle pek hos olmuyor. Disarisi icin ustune salas seylerle guzel. Bu arada sinava girmissin gecmis olsun canim. Brans neydi? Benim esim mahvoldu cikti resmen.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Girmemeye hic gelmiyor bu topic. Oku Allah oku bitmedi yahu. Biraktim en son. Herkeste her sey yolundadir umarim. Ben pek de iyi sayilmam. Esimin sinavi bekledigimiz gibi gecmedi ve bebegimi cok ozledim. Ama gun sayip beklicem mecbur. Bugun hobi gunu yaptim kendime. Yagli boya calisip puzzle yapicigim. Not: Ignelerimin bitmesine sooon 4 guuun :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Cnm çok üzüldüm senin adına. Allah yardımcın olsun,eşine de annesine daha mantikli dirayetli yaklasabilmesini nasip etsin. Bebegin dogmadan bebeginin kismetine inşallah evlerinizi ayirirsiniz, sen çok uzmemeye çalış kendini cnm. Bebeğin için metanetli ol

Annemde bisey diyemiyo akrabayiz gondermeme sebebide mart ayinda bi daha gitmistim . Bu kadar sık gidemezsin diyo ölsen de gidemezsin dedi

Elimde degilki dusundukce kendimi yiyip bitiriyorum. Esimde benim yanimda degil hep annesini destekliyo. Ne yapicam bilmiyorum. Bana agza alinmayacak seyler soyledi kv

Amin canim. Cok yiprandim daha 10 aylik evliyim 19 yasindaym yasamadgm sey kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…