2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
şimdi bile az yüz versen ezecekler haklisin...

Bencede ben mesafe.koyuyorum canım cicim olunca sonradan bi olay olunca onların hiçbiri kalmıyor
Saygida.kusur etmem evime gelince hizmetimi ederim cana yakin bi insanim zaten ama k..Validemi annemin yerine koyamam yani

Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki

idrarını çok tutma tatlım,,,, aman,,,, bak burada biriniin kanaması olmuştu o yüzden,,,, hamilenin ayıbı olmaz,,,,,

Nisacim bu kadar pipiriklenme hicbisey olmaz. Asıl bu kadar minik şeyleri kafaya takarsan daha çok sıkıntı olur.. bizler hasta değiliz hamileyiz sadece :)
Bencede ben mesafe.koyuyorum canım cicim olunca sonradan bi olay olunca onların hiçbiri kalmıyor
Saygida.kusur etmem evime gelince hizmetimi ederim cana yakin bi insanim zaten ama k..Validemi annemin yerine koyamam yani

Aynen cnm. Saygı amenna ama karismaya yeltenemez bile baştan hiç öyle samimi olmadık biz zaten olamadık. Iyide oldu. Abartmamak lazim yani eşimin annesi,benim dogurup onca cile çekip büyütenle bir olmasını bekleyemez kimse. Yarin öbür gün bende beklemem yani ogunleri gorursek gelinimden damadimdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki

İdrar yolu iltihabı :-(( hamilelerde oluyormuş CNm bol bol su iç çaresi yok sık sık tuvalete çık ki iltihap varsa atılsın

Son düzenleme:
Esin kabul ediyorsa onane yaaa
Benim annem hic karışmaz istediğim yere giderim kaynana mi.karisacak.. annesine gitsin annesi değil mj baksin 1 hafta olmezler ya

ailelerimiz aynı memlekette biz uzaktayız. ben giderken dondurucuya her çeşit yemeğini köftesini böreğini yaptım koydum zaten 1 hafta yetcek kadar.
eşimin aç kalmasına zaten gönlüm razı gelmez. sanki onlar düşünüyorlar bitek oğullarını , sanki biz hiç düşünmüyoz..
amannnnn başta tavrını koyacaksın sonra zaten susmak zorunda kalıyorlar. hiç takmadım valla çıktım gittim ailemin yanına. ağaç kavuğundan çıkmadıkya

canım tuttuğun için olmuş
Kızlar rahat bir sütyen buldum, almak isteyen olursa lcwaikiki de korse olarak geçiyor ama çok rahat hem de süngerli, tavsiye ederim
hemen bakıyorum:)
canım devlet hastanesine git orda da gayet güzel bakıyorlar
benim evde vardı kozmetik vitiligosu hastalığı geçirdim o yüzden almıştım hala onu kullanıyorum heliocare diye bir marka

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anaaaa bende vitiligoluyum senin i geçti mi nasıl geçti hemen formül istiyorum bu dediğin güneş kremimi nedir?
geçmiş olsun canım, 3-4 hafta çokmuş başka dr a gitmek en iyisi
daha nice senelere canım bundan sonra hep beraber olun
Çok şükür geçirmiştim aşı falanda olmuştum.
korkma o zaman, ben geçirmemişim hiç birini
Haklisin bende anladim ama is isten gecmis oldu.. esimden bile sogudum.. kayinvalidemide allaha havale ediyorum..

Esim istiyoda iste kv o kadar otoriterki sesini cikaramiyo oda

Annemde bisey diyemiyo akrabayiz gondermeme sebebide mart ayinda bi daha gitmistim . Bu kadar sık gidemezsin diyo ölsen de gidemezsin dedi

Elimde degilki dusundukce kendimi yiyip bitiriyorum. Esimde benim yanimda degil hep annesini destekliyo. Ne yapicam bilmiyorum. Bana agza alinmayacak seyler soyledi kv
Canım yaşın çok küçükmüş akraba demişsin birde ama bu böyle sürmez sonra çok pişman olursun aileni devreye sokma zamanın gelmiş sakın kendini ezdirme sakın baştan ne olursa öyle devam eder

huhuuuuuuuu nasılsınız kızlar :) ben ve kızım iyiyiz herkese selammmmmmmmmmmm
maşallah daha iyi olun
keyifli pazarlar sana
canım üçüz olduğu içindir
korkma canı ya ben bazen eldivensiz bile dokundum çamaşır suyun bu kadar kasma

eftalim sen çoklu alıntı yaptığından ben seni alıntılarsam mesaj yazamıyorum o yüzden buraya yazdım:).şimdi ben cok doktor dolaştım hepsi vitiligo dedi geçmez dedi lazer dedi falan filan.sonra bir doktora gittim öyle isim yapmış biri falan da degil.kozmetik ürünlerinden olmus dedi.alnım,çenem ve göz çukurlarım beyazdı.korztizonlu bir krem verdi ve a vitamini kullandım.ama a vitamini vermeden önce defalarca sordu hamileliğin varmı diye.bebek için cok zararlı a vitamini sakın kullanayım deme şimdi tamammı?birde heliocare güneş kremi o renk tonunu güneş ışınları ile düzgünleştirrn bir krem onu kullandım ve geçti şimdi.senin nerende var?

bu canım sen yinede doğumdan sonra başla kullanmaya benım cok az kaldı diye arada kullanıyorum maksat bitirmek ama hamilelik için nasıl ürün bilmiyorum sormadım doktora bende solante pregna yada pigmenta alabilirim.

kuzum benim 10 yaşından beri var dizlerimde ayaklarımda başladı, 15 yıldır falanda yüzümde var ellerimde var maalesef toplamda 20 yıl olmuştur, ben puva tedaviside gördüm bitkisel kürlerde yaptım kremlerde sürdüm ne duyduysak yaptık yurt dışından ilaçda getirttik, önceden çok takıyordum daha şu 3-4 senedir sallamıyorum, makyajsız asla dışarı çıkamıyorum mutlaka kapatıcı kullanıyorum, saçma sapan bakışlara sinir olduğum için kortizonlu kremde kullanmışımdır, a vitamini biliyorum canım gebelikte çok zararlı bebek için,helioacare tam adı ne canım sitesine girdim şimdi, hamileyken kullanılıyor mu inşaallah faydası olur keşke geçse sen vitiligo deyince şaşırdım neden diyeceksin:) vitiligo stresten olur genelde negatif insanlarda eee sen çok pozitifsin:)

değilmişim zaten iş bilmedik doktorların eline düşmüştüm meger.kaz yerine yolacaklar maksat o.senin ki benim ile aynı degil canım o zaman benim son 2yılda çıktı ama cok belliydimicheal Jackson gibiydim resmenama cok şükür geçti.kremi sormadım canım ya benim cok az kaldığından birde Güneş'te dışarı çıkmadığından ender kullanıyorum biter bitmez değiştireceğim ama sen doktora sor Zararı yok derse heliocare kullan yarı bitkisel heliocare onu biliyorum

Annemde bisey diyemiyo akrabayiz gondermeme sebebide mart ayinda bi daha gitmistim . Bu kadar sık gidemezsin diyo ölsen de gidemezsin dedi

Elimde degilki dusundukce kendimi yiyip bitiriyorum. Esimde benim yanimda degil hep annesini destekliyo. Ne yapicam bilmiyorum. Bana agza alinmayacak seyler soyledi kv

Amin canim. Cok yiprandim daha 10 aylik evliyim 19 yasindaym yasamadgm sey kalmadi
Canım Allah yardımcın olsun.. Sana yasının daha cok erkwn oldugunu söylesem ne olcak ki...?
Rabbim seni yazmıs esine... Kısmetin o ewmiş... İyi eş Allahın hediyesi , kötü eş ise en agır imtihandır.. Sen sabret.. Kendini ezdirme.. Eşinle yalnız kaşdıgın zaman sakin bi şekilde konus.. İnsan bu durumda cok sinirleniyor.. Seni cok iyi anlıyorum ve bende bu durumdan dolayı bazı sıkıntılar cektim... Kv de ko derden bişi duymadım pek ama eltimdir sudur budur şaf söz derken bi gün canıma tak etti..eşimde olanlardan etkılenip bni kırdı.. En sonunda bayramda herkes bi aradayken eltilerim kayınlarım kv kp der konu acıldı ve hanımlıgımı hiç bozmadan kp de dedim ki baba sana bişi dicem böle böle şeyler duydum... Dorumu veya yalan mı sormuyorum.. Anne baba bnm haftada bir anneme babama gitmem günahmı yok dedıler.. Ayıp mı yook dedıler.. Anneme gidince afedersiniz namusuma laf gelıcek bişimi yapıyom kp dha neler kozım dedi.. Dedım baba ilk önce Allah sonra burdaki herkes sahit olsun ben ceviz kabugundan cıkmadım.birdaha herhangi birinden benm aileme gitmemle alakalı bişey duyarsam bnide cocugumuda zor görürsünüz.. Hele bu duyduklarımı babam duyarsa o zaman benm ismimi bile zor hatırlarsnız hiç kötülük cıkmasın... İlk önce su gazla calısan ogluna sonra gelinlerine sölicekleri sen söle bbacım dedim.. Kaynımlar falan abimler bni cok sewer.. Kim sölemiş falan diyo ama eltilerimimn yüzü kozardı onları ispiyonlicam diye.. Dedim abi ben o kadar karaktersiz degilim anlayan anladı... O gun bugun kımseden cıt cıkmıyo.. Mesafelıyımde.. Eşimde esseklıgını anlayıp anırtans kadae barısmadım..
Tugbam kendini sakın bi dille savun bitanem.. Ara babanı olanı söyle.. Anneni akrabası u kölesi degilya niye bişi demiyo .. Eşin birdefa seni kaybetmenin korkusunu yasasa bak anası degıl padısahı olsa dınlenez
Bence cok evhamlısın:).. Deterjan degilde ewhamın zararlı olabılır

Canım benim eşimdede var parmaklarında diz kapaklarında falan eşime sorsan caresi yok diyo gercekten varmı caresi.. Cok dua ederim sana

:) canım bende micheal Jackson gibiyim:)) onun ki vitiligoydu zaten, bende şaşırdım vitiligo olacakta hemen öyle bir vitamin kremle geçecek:)) ama marka için sağol hiç duymamıştım bu hastalıkla ilgili araştırma yapmayı bırakalı çok olmuştu:) meğer bunun için çıkartılmış bir markaymış, doktora sorarım içindeki yeşil çay biraz şüpheye düşürdü

Kendimi ezdirmemeye calisiyorum. Sinirlenince elimde olmadan bagiriyorum ve onlarca saygisiz oluyorum. Esimde bu konu yüzünden bana cok kiziyo ne yapiim elimde degilki. Cevabimida veriyorum ama artik bu kadin gerçekten cekilmiyo. Bi an once kendi evime cikmak istiyorum ama ne zamann

Severek canim.. ezdirmemeye calisiyorum kendimi savunuyorum ama insan tek basina olunca karsilarinda duramiyo. Esim yanimda degil cunku bu cok cok zor bisey. Bide bu kisi benim öz halam bana bunları yapiyo. En basindan nisanliyken tavrimi koyup evim ayri olcak deseydim keske. Ama keskelerlede olmuyo.. bebegim olduktan sonra Allah bilir bana nelrr yapar neleri bahane eder..

Canım ne güzel bir konuşma yapmışsın en doğrusunu yapmışsın çok takdir ettim seni, tabi sen yüz göz olmazsın sanmışlardır böyle duyunca epey bir şok olmuşlardır, ohhh iyi olmuş:)

valla canım sanmıyorum eser miktarda vardır yeşilçay.zararlı olmaz ama en güZel doktora sormak. mrv5534 breek breek:).banada çaresi yok dediler ama yendim.bilmiyorum cinsiyet fark eder mi yada eklem yeri ile yüz arasında fark var mi.doktor o zaman sormuştu yüzün dışında bir yerde varmı diye ?eklem yerlerinde var mı yada genital organında varmı dlye?yok bende başka yerde belki o yüZdrn kozmetik vitiligosu teşhisi koydu ve 1yılda bitti hastalık

halanda annenin görümcesi.hala bıkmamış demek görümcelik yapmaktan

ne demek ölsen de gidemezsin sana ne oluyor desene eşinin annesi diye onu dinlemek zorunda dillsin ki özgür bir insansın eşin müsade ederse ve dolduruşa gelmezse istediğin yere gidersin canımm

Iste esim de annesinin sözünün üstüne soz soyleyemiyo..annemlere aralik ayinda gittim. Sonra esim mart ayinda yurtdisina cikicakti gel seni 1 haftaligina gondrreym evde sıkılma dedi mart aynda gidip 1 hafta kaldim dondum. Hiic kv ye danismadik direk bilet ayarlayip gtmistim. Bu ona cok dokunmus olacakki boyle izin vermiyo. Esim mayis ayinda yurtdisina gidiyodu yine gitmek istermisin dedi kv yine izin vermedi bisey demedim. Haziranda tatile gittik. Simdide bunu bahane ediyo sen tatile gittin hakkini kaybettin ölsen de gidemezsin diyo..

Canım ne güzel bir konuşma yapmışsın en doğrusunu yapmışsın çok takdir ettim seni, tabi sen yüz göz olmazsın sanmışlardır böyle duyunca epey bir şok olmuşlardır, ohhh iyi olmuş:)

Aynen öle eflalim..ben ewlendigimde 21 yasındaydım.. Kvdem kp derim bni cok seviyolardı ozaman küçük kızım diyodu kpder kv dem bni görünce aglıyodu kınalı kuzum diye annenin yanından yaban ellere geldim diye beni hiç incitmiyodu.. Hala öyleler buda eltielrimde asırı kıskanclık yaptı.. Eşimde beni cok sewer her dedigimi yapar... Bu bile sorun oluyodu biliyomusun... Bnden bi büyügü bi gün bahcede oturuyoruz kpder masada cay içiyo bana diyo ki sen bu eşine ne veriyonda senin herdedigini yapıyo bu kadar dengesizler düşün.. Bumlarda aynen susacam zannettıler.. Sustum ama doru yerde ve zamanda konusmak için aldılar agızlarının payını.. Hepsi şok geçirdi ...herkes kendine diline sahip cıksın.. Bnide doguran bi anne var bakıp büyüten bi baba var dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…