- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
şimdi bile az yüz versen ezecekler haklisin...Bende 27 eylül de 28 olacam iyi ki de gec evlenmisim.yani zaten Üniveristeydi eşimin askere gitmesiydi ancak erken evlenip. De ne yapacaz ezip duracak lar
şimdi bile az yüz versen ezecekler haklisin...
Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki
Nisacim bu kadar pipiriklenme hicbisey olmaz. Asıl bu kadar minik şeyleri kafaya takarsan daha çok sıkıntı olur.. bizler hasta değiliz hamileyiz sadece :)Dün annem gelmiyor diye ağlıyordum bugün de gelecek gibiler lavabo tuvaleti elime eldiven geçirip mr. Bee var bimim onunla ovdum köpüğü atletimin üstüne sıçramış korktum inşaallah içeri geçmez kolumun dirsegide bi ara köpugune değdi galiba hemen yıkadım artık herşeyden nem kapıyorum zararı olursa diye :-( odaları süpürdum çok yorgunum :-(
Bencede ben mesafe.koyuyorum canım cicim olunca sonradan bi olay olunca onların hiçbiri kalmıyor
Saygida.kusur etmem evime gelince hizmetimi ederim cana yakin bi insanim zaten ama k..Validemi annemin yerine koyamam yani
Gunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki
Esin kabul ediyorsa onane yaaa
Benim annem hic karışmaz istediğim yere giderim kaynana mi.karisacak.. annesine gitsin annesi değil mj baksin 1 hafta olmezler ya
canım tuttuğun için olmuşGunaydin kizlar sabah kalktim idrara cok sıkışığım eltimdeyiz zağten koştum tuvalete yaptim ama idrar kesem yanıyo sanki neden olduki
hemen bakıyorum:)Kızlar rahat bir sütyen buldum, almak isteyen olursa lcwaikiki de korse olarak geçiyor ama çok rahat hem de süngerli, tavsiye ederim
canım devlet hastanesine git orda da gayet güzel bakıyorlarGünaydın herkese .. Sabah randevü için doktoru aradım şehirdışındaymış o gelene kadar da 14. Haftam doluyo çok sinir oldum gideceğini söyleseydi bu hafta giderdim kontrole.. Burdada ultrasonu kaliteli olan 2 doktor var biri benimkiydi diğerine de ulaşamıyorum çok sinir oldum şu an.. Yaptırmasam da için rahat etmicek
anaaaa bende vitiligoluyum senin i geçti mi nasıl geçti hemen formül istiyorumbenim evde vardı kozmetik vitiligosu hastalığı geçirdim o yüzden almıştım hala onu kullanıyorum heliocare diye bir marka
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım, 3-4 hafta çokmuş başka dr a gitmek en iyisigünaydınar mutlu pazarlar herkeseeee
dün gece baş ağrısı ile uykumdan uyandım..patates falan bağladım ama kar etmedi..
sabaha kadar ağladım valla...
sonra uyuyakalmışım...
migreni olan arkadaşlar vardı Allah yardımcıları olsun...
1
çok güldüm canım
ama ne güzel eşin de anlayışlıymış da gülmüş..
benimki o formayı alır da kafama geçirirdi
valla böyle örnekleri okudukça sevinçten ağlayasım geliyor..
ense kalınlığı normaldı canım..bakalım haftaya c.tesi başka doktora gidicez..
ben doktorumla tel.de konuştum..3-4 hafta sonra bakarız dedi...
ben bekleyemem ki..
o yüzden başka doktora gidip iyice konuşucam...
daha nice senelere canım bundan sonra hep beraber olunGünaydınnn herkese eşimle tam 1sene önce bugün oturduk nikah masasına evet dedik oynadık eğlendik ama nasipte bu birinci seneyi ayrı kutlamak varmış sağlık olsun onun beni ne kadar sevdiğini biliyorum ben de onu yoksa 7sene nasıl katlanalım birbirimizeee
korkma o zaman, ben geçirmemişim hiç biriniÇok şükür geçirmiştim aşı falanda olmuştum.
Haklisin bende anladim ama is isten gecmis oldu.. esimden bile sogudum.. kayinvalidemide allaha havale ediyorum..
Esim istiyoda iste kv o kadar otoriterki sesini cikaramiyo oda
Annemde bisey diyemiyo akrabayizgondermeme sebebide mart ayinda bi daha gitmistim . Bu kadar sık gidemezsin diyo ölsen de gidemezsin dedi
Canım yaşın çok küçükmüş akraba demişsin birde ama bu böyle sürmez sonra çok pişman olursun aileni devreye sokma zamanın gelmiş sakın kendini ezdirme sakın baştan ne olursa öyle devam ederElimde degilki dusundukce kendimi yiyip bitiriyorum. Esimde benim yanimda degil hep annesini destekliyo. Ne yapicam bilmiyorum. Bana agza alinmayacak seyler soyledi kv
maşallah daha iyi olunhuhuuuuuuuu nasılsınız kızlar :) ben ve kızım iyiyiz herkese selammmmmmmmmmmm
keyifli pazarlar sanaGirmemeye hic gelmiyor bu topic. Oku Allah oku bitmedi yahu. Biraktim en son. Herkeste her sey yolundadir umarim. Ben pek de iyi sayilmam. Esimin sinavi bekledigimiz gibi gecmedi ve bebegimi cok ozledim. Ama gun sayip beklicem mecbur. Bugun hobi gunu yaptim kendime. Yagli boya calisip puzzle yapicigim. Not: Ignelerimin bitmesine sooon 4 guuun :)))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım üçüz olduğu içindirkızlar bu yorgunluk halsizlik bitmedi gitti,çok fenayım hiçbişey yapamıyorum hemen yoruluyorum... yaş geçti ondan mı yoksa üçüz olduğu için mi bu kadar zor anlamadım,diğer gebeliklerde böyle olmamıştım hiç,ben bu hareketsizlikle yüz kilo olurum doğuma kadar,çok canım sıkılıyor bu duruma...
korkma canı ya ben bazen eldivensiz bile dokundum çamaşır suyun bu kadar kasmaDün annem gelmiyor diye ağlıyordum bugün de gelecek gibiler lavabo tuvaleti elime eldiven geçirip mr. Bee var bimim onunla ovdum köpüğü atletimin üstüne sıçramış korktum inşaallah içeri geçmez kolumun dirsegide bi ara köpugune değdi galiba hemen yıkadım artık herşeyden nem kapıyorum zararı olursa diye :-( odaları süpürdum çok yorgunum :-(
eftalim sen çoklu alıntı yaptığından ben seni alıntılarsam mesaj yazamıyorum o yüzden buraya yazdım:).şimdi ben cok doktor dolaştım hepsi vitiligo dedi geçmez dedi lazer dedi falan filan.sonra bir doktora gittim öyle isim yapmış biri falan da degil.kozmetik ürünlerinden olmus dedi.alnım,çenem ve göz çukurlarım beyazdı.korztizonlu bir krem verdi ve a vitamini kullandım.ama a vitamini vermeden önce defalarca sordu hamileliğin varmı diye.bebek için cok zararlı a vitamini sakın kullanayım deme şimdi tamammı?birde heliocare güneş kremi o renk tonunu güneş ışınları ile düzgünleştirrn bir krem onu kullandım ve geçti şimdi.senin nerende var?
kuzum benim 10 yaşından beri var dizlerimde ayaklarımda başladı, 15 yıldır falanda yüzümde var ellerimde var maaleseftoplamda 20 yıl olmuştur, ben puva tedaviside gördüm bitkisel kürlerde yaptım kremlerde sürdüm ne duyduysak yaptık yurt dışından ilaçda getirttik, önceden çok takıyordum daha şu 3-4 senedir sallamıyorum, makyajsız asla dışarı çıkamıyorum mutlaka kapatıcı kullanıyorum, saçma sapan bakışlara sinir olduğum için kortizonlu kremde kullanmışımdır, a vitamini biliyorum canım gebelikte çok zararlı bebek için,helioacare tam adı ne canım sitesine girdim şimdi, hamileyken kullanılıyor mu inşaallah faydası olur keşke geçse sen vitiligo deyince şaşırdım neden diyeceksin:) vitiligo stresten olur genelde negatif insanlarda eee sen çok pozitifsin:)
Annemde bisey diyemiyo akrabayizgondermeme sebebide mart ayinda bi daha gitmistim . Bu kadar sık gidemezsin diyo ölsen de gidemezsin dedi
Elimde degilki dusundukce kendimi yiyip bitiriyorum. Esimde benim yanimda degil hep annesini destekliyo. Ne yapicam bilmiyorum. Bana agza alinmayacak seyler soyledi kv
Canım Allah yardımcın olsun.. Sana yasının daha cok erkwn oldugunu söylesem ne olcak ki...?Amin canim. Cok yiprandim daha 10 aylik evliyim 19 yasindaym yasamadgm sey kalmadi
Bence cok evhamlısın:).. Deterjan degilde ewhamın zararlı olabılırDün annem gelmiyor diye ağlıyordum bugün de gelecek gibiler lavabo tuvaleti elime eldiven geçirip mr. Bee var bimim onunla ovdum köpüğü atletimin üstüne sıçramış korktum inşaallah içeri geçmez kolumun dirsegide bi ara köpugune değdi galiba hemen yıkadım artık herşeyden nem kapıyorum zararı olursa diye :-( odaları süpürdum çok yorgunum :-(
eftalim sen çoklu alıntı yaptığından ben seni alıntılarsam mesaj yazamıyorum o yüzden buraya yazdım:).şimdi ben cok doktor dolaştım hepsi vitiligo dedi geçmez dedi lazer dedi falan filan.sonra bir doktora gittim öyle isim yapmış biri falan da degil.kozmetik ürünlerinden olmus dedi.alnım,çenem ve göz çukurlarım beyazdı.korztizonlu bir krem verdi ve a vitamini kullandım.ama a vitamini vermeden önce defalarca sordu hamileliğin varmı diye.bebek için cok zararlı a vitamini sakın kullanayım deme şimdi tamammı?birde heliocare güneş kremi o renk tonunu güneş ışınları ile düzgünleştirrn bir krem onu kullandım ve geçti şimdi.senin nerende var?
değilmişim zaten iş bilmedik doktorların eline düşmüştüm meger.kaz yerine yolacaklar maksat o.senin ki benim ile aynı degil canım o zaman benim son 2yılda çıktı ama cok belliydimicheal Jackson gibiydim resmen ama cok şükür geçti.kremi sormadım canım ya benim cok az kaldığından birde Güneş'te dışarı çıkmadığından ender kullanıyorum biter bitmez değiştireceğim ama sen doktora sor Zararı yok derse heliocare kullan yarı bitkisel heliocare onu biliyorum
Cnm zaten çok genç olduğun için öyle yapabiliyo kayinvaliden! Sıkıyosa gelsin bana söylesin gidemezsin desin o dünyayı başına yıkar mıyım yikmazmiyim!! Beni doğurup büyütene gidemiycekmisim lafa bak.. off cok sinir oldum cnm valla umarım bian önce kendi evinize gecersiniz de hukumranligi azalir cadinin eşin üstünde:banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Severek mi evlendin canım sen mi seçtin eşini? Yoksa tanıştırma falan mi?
Insan taniyinca fark ediyor aile yapısını da esim annesine düşkundur ama ben araya mesafeyu koyarım. Bi de sen daha cok küçüksun 19 yaş Körpe buldular eziyorlar sinir oldum şimdi ben yaaa
Canım Allah yardımcın olsun.. Sana yasının daha cok erkwn oldugunu söylesem ne olcak ki...?
Rabbim seni yazmıs esine... Kısmetin o ewmiş... İyi eş Allahın hediyesi , kötü eş ise en agır imtihandır.. Sen sabret.. Kendini ezdirme.. Eşinle yalnız kaşdıgın zaman sakin bi şekilde konus.. İnsan bu durumda cok sinirleniyor.. Seni cok iyi anlıyorum ve bende bu durumdan dolayı bazı sıkıntılar cektim... Kv de ko derden bişi duymadım pek ama eltimdir sudur budur şaf söz derken bi gün canıma tak etti..eşimde olanlardan etkılenip bni kırdı.. En sonunda bayramda herkes bi aradayken eltilerim kayınlarım kv kp der konu acıldı ve hanımlıgımı hiç bozmadan kp de dedim ki baba sana bişi dicem böle böle şeyler duydum... Dorumu veya yalan mı sormuyorum.. Anne baba bnm haftada bir anneme babama gitmem günahmı yok dedıler.. Ayıp mı yook dedıler.. Anneme gidince afedersiniz namusuma laf gelıcek bişimi yapıyom kp dha neler kozım dedi.. Dedım baba ilk önce Allah sonra burdaki herkes sahit olsun ben ceviz kabugundan cıkmadım.birdaha herhangi birinden benm aileme gitmemle alakalı bişey duyarsam bnide cocugumuda zor görürsünüz.. Hele bu duyduklarımı babam duyarsa o zaman benm ismimi bile zor hatırlarsnız hiç kötülük cıkmasın... İlk önce su gazla calısan ogluna sonra gelinlerine sölicekleri sen söle bbacım dedim.. Kaynımlar falan abimler bni cok sewer.. Kim sölemiş falan diyo ama eltilerimimn yüzü kozardı onları ispiyonlicam diye.. Dedim abi ben o kadar karaktersiz degilim anlayan anladı... O gun bugun kımseden cıt cıkmıyo.. Mesafelıyımde.. Eşimde esseklıgını anlayıp anırtans kadae barısmadım..
Tugbam kendini sakın bi dille savun bitanem.. Ara babanı olanı söyle.. Anneni akrabası u kölesi degilya niye bişi demiyo .. Eşin birdefa seni kaybetmenin korkusunu yasasa bak anası degıl padısahı olsa dınlenez
Bence cok evhamlısın:).. Deterjan degilde ewhamın zararlı olabılır
Canım benim eşimdede var parmaklarında diz kapaklarında falan eşime sorsan caresi yok diyo gercekten varmı caresi.. Cok dua ederim sana
Severek canim.. ezdirmemeye calisiyorum kendimi savunuyorum ama insan tek basina olunca karsilarinda duramiyo. Esim yanimda degil cunkubu cok cok zor bisey. Bide bu kisi benim öz halam bana bunları yapiyo. En basindan nisanliyken tavrimi koyup evim ayri olcak deseydim keske. Ama keskelerlede olmuyo.. bebegim olduktan sonra Allah bilir bana nelrr yapar neleri bahane eder..
ne demek ölsen de gidemezsin sana ne oluyor desene eşinin annesi diye onu dinlemek zorunda dillsin ki özgür bir insansın eşin müsade ederse ve dolduruşa gelmezse istediğin yere gidersin canımm
Canım ne güzel bir konuşma yapmışsın en doğrusunu yapmışsın çok takdir ettim seni, tabi sen yüz göz olmazsın sanmışlardır böyle duyunca epey bir şok olmuşlardır, ohhh iyi olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?