On günde bir kültür veriyorum ben de..( gerçi bu hafta gitmedim üşenitorum. Bol su içerek bebeği korumamız lazımızı ve ayaklara çorap giyerek de kendimizi...
Girmemeye hic gelmiyor bu topic. Oku Allah oku bitmedi yahu. Biraktim en son. Herkeste her sey yolundadir umarim. Ben pek de iyi sayilmam. Esimin sinavi bekledigimiz gibi gecmedi ve bebegimi cok ozledim. Ama gun sayip beklicem mecbur. Bugun hobi gunu yaptim kendime. Yagli boya calisip puzzle yapicigim. Not: Ignelerimin bitmesine sooon 4 guuun :)))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
oooffff o kv'ne ne oluyor acabaaa izin vermiyormuş onunla mı evlendin . ki evlendiğin eşin bile bi yere kadar karışabilir gitmene.
hanımlar hep diyorum baştan birlikte oturmaya razı olmayacaksınız . birlikte olunca karışanı bitmez herkes laf sahibi olur.
Allah yardımcın olsun canım. tez elden evini ayırmaya çalış
Seneye Allah bebişinizle kutlamayı nasip etsin inş. Uzak da olsanız gönlünüz bir o daha önemli..
Evet hersey eş de bitiyo bencede
Benim esim bayramda 2 gün çalışacakmis bunu öğrendik annemler de bayramda anneannemin yanına gidecekti esim kendi dedi git sende tek başına sikilacaksin evde... anneme söyledim böyle böyle diye acaba k. Validen birsey der mi.oglumu bıraktı gitti diye dedi.. o karisamaz dedim bende eşim ve ben karar veririz.. annem.esimin bu davranisini çok takdir etti annemler burda sen gitme diyebilirdi sonra k..validrme söyledim hamileykrn uçağa nasil bineceksin dedi 8 aya kadar serbest merak etmeyin dedim konu kapandı
Amin canim. Cok yiprandim daha 10 aylik evliyim 19 yasindaym yasamadgm sey kalmadi
Yikarken dikkat edin. Makineye hic gelmiyor. Ben de kullaniyorum ama dar body lerle pek hos olmuyor. Disarisi icin ustune salas seylerle guzel. Bu arada sinava girmissin gecmis olsun canim. Brans neydi? Benim esim mahvoldu cikti resmen.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Benim esim bayramda 2 gün çalışacakmis bunu öğrendik annemler de bayramda anneannemin yanına gidecekti esim kendi dedi git sende tek başına sikilacaksin evde... anneme söyledim böyle böyle diye acaba k. Validen birsey der mi.oglumu bıraktı gitti diye dedi.. o karisamaz dedim bende eşim ve ben karar veririz.. annem.esimin bu davranisini çok takdir etti annemler burda sen gitme diyebilirdi sonra k..validrme söyledim hamileykrn uçağa nasil bineceksin dedi 8 aya kadar serbest merak etmeyin dedim konu kapandı
Annemde bisey diyemiyo akrabayizgondermeme sebebide mart ayinda bi daha gitmistim . Bu kadar sık gidemezsin diyo ölsen de gidemezsin dedi
Amin canim. Cok yiprandim daha 10 aylik evliyim 19 yasindaym yasamadgm sey kalmadi
Kızlar rahat bir sütyen buldum, almak isteyen olursa lcwaikiki de korse olarak geçiyor ama çok rahat hem de süngerli, tavsiye ederim
Esin destegi cok onemli..ama bende destek sıfır..
ben biraz daha cinsim bu konuda sanırım..tatillerde biletimi alıyorum ve gidiyorum,eşimden izin falan almıyorum yani..senede 2 kere tatilim var ve ailemi görmekten beni mahrum edemez hiç kimse..eşin bile olsa hiç kimsenin böyle bir hakkı yok..
Severek mi evlendin canım sen mi seçtin eşini? Yoksa tanıştırma falan mi?
Insan taniyinca fark ediyor aile yapısını da esim annesine düşkundur ama ben araya mesafeyu koyarım. Bi de sen daha cok küçüksun 19 yaş Körpe buldular eziyorlar sinir oldum şimdi ben yaaa
bende ilk tek izine gideceğim zaman açmış bana diyoki napacan kocanı yalnız bırakıyon falan kim bakacak ne yiyecek ne içecek .ben de dedim ben yokken de tek kalıyordu kocaman adam bişey olmaz dedim alltı üstü 1 haaftalığına gitmiştim eşimede bişeyle söylemiş sanırım hemen anlamıştım anasının ağzıyla konuşuyor kestirip attım gidecem diye.. böyle de devam edecek. herkes ağzını kapadı.
Cnm zaten çok genç olduğun için öyle yapabiliyo kayinvaliden! Sıkıyosa gelsin bana söylesin gidemezsin desin o dünyayı başına yıkar mıyım yikmazmiyim!! Beni doğurup büyütene gidemiycekmisim lafa bak.. off cok sinir oldum cnm valla umarım bian önce kendi evinize gecersiniz de hukumranligi azalir cadinin eşin üstünde:banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Severek mi evlendin canım sen mi seçtin eşini? Yoksa tanıştırma falan mi?
Insan taniyinca fark ediyor aile yapısını da esim annesine düşkundur ama ben araya mesafeyu koyarım. Bi de sen daha cok küçüksun 19 yaş Körpe buldular eziyorlar sinir oldum şimdi ben yaaa
26 yaşında ne kadar yaşlıyım 19 yaşında evdeydim, daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?