2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bu yorgunluk halsizlik bitmedi gitti,çok fenayım hiçbişey yapamıyorum hemen yoruluyorum... yaş geçti ondan mı yoksa üçüz olduğu için mi bu kadar zor anlamadım,diğer gebeliklerde böyle olmamıştım hiç,ben bu hareketsizlikle yüz kilo olurum doğuma kadar,çok canım sıkılıyor bu duruma...

canım eşinin sınavı için hiiç üzülmeyin..
dünkü sınava girip de iyi geçen bir kişi duymadım...
ben de bi ara puzzle a başlamıştım kenarlarını yaptım kaldı..
anladım ki ben de sabır yok

Evet hersey eş de bitiyo bencede
Benim esim bayramda 2 gün çalışacakmis bunu öğrendik annemler de bayramda anneannemin yanına gidecekti esim kendi dedi git sende tek başına sikilacaksin evde... anneme söyledim böyle böyle diye acaba k. Validen birsey der mi.oglumu bıraktı gitti diye dedi.. o karisamaz dedim bende eşim ve ben karar veririz.. annem.esimin bu davranisini çok takdir etti annemler burda sen gitme diyebilirdi sonra k..validrme söyledim hamileykrn uçağa nasil bineceksin dedi 8 aya kadar serbest merak etmeyin dedim konu kapandı

Esin destegi cok onemli..ama bende destek sıfır..

Amin canim. Cok yiprandim daha 10 aylik evliyim 19 yasindaym yasamadgm sey kalmadi

Allahım yaa bu yaşta eş diye alıp eziyet mi ediyorlar Allahım ıslah etsin bu mübarek günlerin hürmetine..neden baZı erkeklerin karakterleri kişilikleri bu denli zayıf ki anlamıyorum.

Son düzenleme:

herkes tarihten yakınmış ben de dahil taş çatlasın 20 soru filan yapabildim havaalanı sorusu vardı sanki ona da ayrı ayar oldum yani

ben biraz daha cinsim bu konuda sanırım..tatillerde biletimi alıyorum ve gidiyorum,eşimden izin falan almıyorum yani..senede 2 kere tatilim var ve ailemi görmekten beni mahrum edemez hiç kimse..eşin bile olsa hiç kimsenin böyle bir hakkı yok..

Annemde bisey diyemiyo akrabayiz gondermeme sebebide mart ayinda bi daha gitmistim . Bu kadar sık gidemezsin diyo ölsen de gidemezsin dedi

ne demek ölsen de gidemezsin sana ne oluyor desene eşinin annesi diye onu dinlemek zorunda dillsin ki özgür bir insansın eşin müsade ederse ve dolduruşa gelmezse istediğin yere gidersin canımm

Amin canim. Cok yiprandim daha 10 aylik evliyim 19 yasindaym yasamadgm sey kalmadi

Cnm zaten çok genç olduğun için öyle yapabiliyo kayinvaliden! Sıkıyosa gelsin bana söylesin gidemezsin desin o dünyayı başına yıkar mıyım yikmazmiyim!! Beni doğurup büyütene gidemiycekmisim lafa bak.. off cok sinir oldum cnm valla umarım bian önce kendi evinize gecersiniz de hukumranligi azalir cadinin eşin üstünde:banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar rahat bir sütyen buldum, almak isteyen olursa lcwaikiki de korse olarak geçiyor ama çok rahat hem de süngerli, tavsiye ederim

Destekli mi canım bu dönemde sarkma yada şekil bozuklukları için destekli olanları tercih etmeliyiz.gidebilirsem bakıcam bugün

Esin destegi cok onemli..ama bende destek sıfır..

Severek mi evlendin canım sen mi seçtin eşini? Yoksa tanıştırma falan mi?
Insan taniyinca fark ediyor aile yapısını da esim annesine düşkundur ama ben araya mesafeyu koyarım. Bi de sen daha cok küçüksun 19 yaş Körpe buldular eziyorlar sinir oldum şimdi ben yaaa

Dün annem gelmiyor diye ağlıyordum bugün de gelecek gibiler lavabo tuvaleti elime eldiven geçirip mr. Bee var bimim onunla ovdum köpüğü atletimin üstüne sıçramış korktum inşaallah içeri geçmez kolumun dirsegide bi ara köpugune değdi galiba hemen yıkadım artık herşeyden nem kapıyorum zararı olursa diye :-( odaları süpürdum çok yorgunum :-(

Son düzenleme:

bende ilk tek izine gideceğim zaman açmış bana diyoki napacan kocanı yalnız bırakıyon falan kim bakacak ne yiyecek ne içecek .ben de dedim ben yokken de tek kalıyordu kocaman adam bişey olmaz dedim alltı üstü 1 haaftalığına gitmiştim eşimede bişeyle söylemiş sanırım hemen anlamıştım anasının ağzıyla konuşuyor kestirip attım gidecem diye.. böyle de devam edecek. herkes ağzını kapadı.

Tabiki de ben ailemle ayni şehirde yasadigim.icin cok şükür.. ayri olsak istediğim an giderim yani onlarin keyfini mi bekleyeceğim.

Ölsen de gidemezsin demisler kıza iyi bi ders vermek lazim bunlara yaaaa böyle aile mi olur Allah aşkına...

26 yaşında ne kadar yaşlıyım 19 yaşında evdeydim, daha

Esin kabul ediyorsa onane yaaa
Benim annem hic karışmaz istediğim yere giderim kaynana mi.karisacak.. annesine gitsin annesi değil mj baksin 1 hafta olmezler ya

baştan ezdirmemek lazım mesafeyi koyacaksın kendine laf söyletmmiceksin bak bakalım karışabiliyor mu bizimkli de valide sultan gibi gezerdi ben gelince karışamadı bana kahroldu kadın

zaten kızcağız 19 yaşında diye eziyorlar kıyamam ki bu kızcağızda büyüktür diye laf da söylemiyrdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…