2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Breekkk breeeekk Anlasıldı missdelyy tamam bn benim adama sölimde bi hast gidelimm tamam:))

İşte olsayla bulsayı ekmişler hiç cıkmıs... İnsanoglu dünkü aklını begenmez.. Halan bence gaddarmıs baya.. İnsan 2 kat gözü gibi bakar.. Kardenin kızı ya.. Bnm babannemde annemin halası kadın 85 yasında hala anneme gücü yetse satasacak... Kardeslerim ve ben annemin korumalarıyız.. Anneme kımse bişi diyemezzz
Annem 14 yasında ewlenmiş 89 yılında
15 şinde ben dogmusum... Su an annem 39 yasında ve 2 yasına degicek torunu var...
Annem herzama derki cok cektım ama rabbim ewlatlarımdan yüzümü güldürdü... Şimdi cok rahat senede 2 aylıgına gelir annemde akıllandı hiç muhattap olmaz zaten kendine işteri actı... İlkokul mezunu annem.. İsmegın romeyöz kursları vardı ona gitti sertifikasını aldı... Sonra iki makina 3. 4. Derken işin büyüttü 5 sene içinde konfeksîyon dükkanı var.. Pasalar gibi calsıyo parasını kazanıyo güçlendi bi nevi... Maneviyatıda güsel insandır .. Bazen konusuruzda hep derki kızım her karanlık gecenın ardından güneş doguyomus.. Allaha yalvarırdım rabbim bu günlerde geçicekmi gün yüzü görücem mi rabbim her yerimi aydınlattı der... Bunların hepsine sabrederek sahip oldum şkür rabbime der... Mesajı aldın mı tubam

çok ayıp gerçekten bu resmen kıskançlık sen evde oturup ona hizmet edeceksin bunu mu istiyor yazık yaaa canım sen de lütfen çok ezdirme kendini en azından kırıcı olmadan hakkını savun lafını söyle böyle giderse çok tepene çıkarlar çünkü

kızlar etimed hastanesinden oskar bey ayrılmış beni emel diye bi doktora vermişler ama emel diye birini bulamıyorum etimedin kendi sitesinde

Öz halan mi?? Halan hep mi böyleydi yoksa evlenince seni gelin alinca mi böyle oldu?

şükür canım geçmiş seninki gerçi yaşamaya alıştım bununla ama geçti deyince bir umut oldu bende:)
canım derler ya kumanın gemisi yürür eltinin ki yürümez diye sen en doğrusunu yapmışın herkes yapamaz içine atar atar şişer sonra daha kötü olur, bende duysam laf söz hemen söylerim hiiiç çekinmem:) sizde mi aile apartmanındasınız yoksa:)

Canım ben ilk gelinim kv kp eşimin kardeşleri çok iyiler ilk tanışınca yok canım dedik bu kadar iyi olana kv kp olmaz:) ağzımın içine bakarlar kv görümcem baktı bana şu iki haftada seferber oldular, ben temizlik yaparken oldu düşük riskim kv kızım bizimki bitsin seninkinide yaparız dedi ben de yok anne ben işimi kendim yaparım zaten diğer eltininkini yapıyorsunuz yoruluyorsunuz dedim, sonuna yine onlar yapmış oldu

aslında yardıma ihtiyacım vardı daha önce düşüğüm olduğu için korkuyordum ama inan diğer eltim öyle kullandı ki kv gili kadının haline üzülüyordum, apartmanda 3 aileyiz kv ben elti, evlendi bunlar iki sene de bir kere apartman silip yıkamadı o kadar sinir oldum ki gidip konuşayım dedim eşim de kv de sen söyleme sen kötü olursun dediler, kv söylemiş oğluna ama gelin hanım ben yapamam üşüyorum yoruluyorum demiş e biz ne oluyoruz hizmetçimi, bu tavrından sonra soğudum kimseye kendimi kullandırtmam ben bıraktım yıkamayı kv de zaten o yapmazken ben sana nasıl yaptırayım kızım dedi yaptırmadı daha bana, hiç bir işe elini sürmez kocası aman aman dikkate din diye tembihler!! Benim eşimde ezdirmez ki zaten ezen insan yok o kadar iyiler ki,hamileyim şüphesiyle hep kendini sakındı, bundan önceki düşüğümde hamileliğimi söyleyince yüzü düştü o kadar bozuldum ki sanki ben onun çocuğunun olmasını istemedim ki kv hep diyordum anne benle konuşsa kürler falan var söylerim ama konuşmuyordu böyle düşman gibi, neyse tabi öğrendikten sonra bir kere sormadı abla ihtiyacın var mı evde birde çocuk var canın bir şey istiyor mu diye, düşük oldu bir kere geldi kapıma, sonra kendi hamile kaldı amaaaan tek hamile o sanki lekelenmesi oldu dr ilaç iğne verdi risk bitti beş ay oldu hala evini süpürmez kv gil yapar eşi yapar elini işe sürmez, insanı öyle kullanıyor ki bende sinir oluyorum, ha yapsın kv banane ama olmuyor işte artık riski yok ben riskli dönemimde onun işini yapıp yoruluyorlar diye yardım istemekten çekindim sonuç iki hafta muhtaç oldum, birde iftarı bahçede yaptılar ben iki gündür inebiliyorum wc dışından kalkmam yasaktı, kp ben inince ooo kızım gelmiş yavrum burayı yaptırdın oturamadın dedi eltiyle kaynım birbirlerine bakıyorlar manalı manalı kıskanır gibi, dedim yanlış anlamışımdır, dünde aynısı oldu kp kızım al sen ye dedi birde görümceme yengene şundan koy dedi bir yemek vardı ondan verme demiştim o zaman diğerinden yengene çok oy kızım dedi bu elti kayın yine bakıştılar resmen zorlarına gitti, halbu ki eltim az yediği için kp hep ona der sofrada kızım ye diye benim hiç zoruma gitmez çünkü ben yerim:) benim bu aralar iştahım yok adamcağız ondan dedi muhtemelen ama hemen kıskanıyorlar, benim eşim onun eşi kadar benim yanımda olmaz bile kv gil daha destekdir bana ben kıskanıyormuyum eltiyi kocan senle ilgileniyor diye

ayyy pek uzun oldu okumaya bilrisiniz

Son düzenleme:

sağol canım resim için yeni gördüm

Okudum hepsini maşallah yani :)))
Bende elti yok 2 görümcem var ikisinden de memnunum küçükler benden abla diyolar hiç yenge muamelesi yapmıyorlar elti daha zor herhalde

işte herkes yapamıyor bizim yaptığımızı..herkesin durumu farklı yaşantısı farklı huyu suyu farklı..benim eltim de izinsiz hiçbir yere gidemez,hoş izinli de gidemez,4 duvar arasında sürekli ama sorsan der eşim gitme dese gitmem benim ekmeğimi o veriyor..arkasında duran bir aile de olmayınca mecburen boyun eğmek zorunda kalıyorlar..ekonomik özgürlük ve insanın arkasında duran kapı gibi bir aile önemli..kimseye gebe değilim çok şükür..kimseye de eyvallahım yok ne eşim ne ailesi ne de başkası..

ben okudum valla yazdığını ve dedim ki ooohhhhhhhhh iyi ki eltim yok eşim tek erkek. iki görümcem var onlarda kendi halinde.

Aynı anda mesaj atmışız görmedim canım... hiç tasalanma bende dayanamayıp bugün yaptım bunu .. Allahım ne mutluluktu.. Rabbim miniğinide senide korusun inşaallah..

Ben daha öyle heveslenemedim. 3 ayı bir devirelim de hayırlısıyla...
Ama bugün şöyle bişey gördüm facete. Bu nasıl kokoşluktur yahuuu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de gördüm aynısını facede. ayyy yumuk yumuk yerim ya.
ama benim oğluşum olacak. bi isim düşüneyim dedim ya hu erkek çocuğuna isim koymak bile zor . seçenek çok az :)

Kızlar benim yine kahverengi lekem geldi bugün,1 hafta önce yine vardı iğne ilaç derken evden bile çıkmadım sürekli dinlenledim ama yine oldu.. Bide üstüne kasıklarım fena ağrıyo.. Moralim çok bozuldu,artık bebeğimin sağlığından şüphe eder oldum..şuan yurtdışındayım acil bile yok burda,nereyi aradıysak yarın gelin dediler..nasıl dayanıcam bilmiyorum

Benim doktorum kahverengi lekeden korkma demişti, pembe kırmızı olması sıkıntılıymış. Rahat ol, içini ferah tutmaya çalış, yarın gidersin kontrole.

slm kizlar gecmise bi goz attim sonra yazim dedim sizlere ama icim karardi resmen gecmisi okuyunca.nedir biz bu kadinlarin esinin ailelerinden cektigi ya kayinvalidesi iyi olanin eltisi kotu oluyor eltisi kotu olanin kayinpederi kotu oluyor en kotusude anlayissiz es boyle uzuyorda uzuyor sonunda illaki de esin ailesi tarafindan can sikan birisi cikiyor
Kayinvalidemle kaynim gittiler sorunsuz 2 gun gecirdik cocuklara iyi geldi onlarla zaman gecirmek hatta ufak oglum gidiyorlar diye baya uzuldu yavrum ne yapsin kimseyi gormuyor burda sadece kayinvalidemle kaynimlar var akrabamiz olarak
Benim tarafimdan bi sikinti yok sukur bugun cok halsizim yanliz 2 gundur geceleri gec yattim sabah erken kalktim aksama kadarda hep ayaktaydim pisir topla temizleyle gecti cumadan beri simdi ise ev darmadagin ben birmis halde oturdum pc basina amannn yorulmusum bee yawww

Canim bende anlamiyorum bu turkiyedeki ikili test olayini iyi guzlde test sonucu kotu cikinci ne yapilabilinir ?asil soru bu en guzeli hic yaptirmamak ben doktoruma hastanede ayrintili ultrason yapiliyormus yaptirayimmi diye sordum ben senin icin gerekli ne varsa burda yapiyorum zaten sen merak etme dedi bana oyle rahat ettiki icim oyle deyince.ben doktoruma para vermiyorum burda sogortamiz karsiliyor doktor masraflarimi.diyebilirde ben yapayim sana o testi bilmem kac para diye ama demiyor burdaki sistem paraya dayali bi sistem degil sagliga dayali bi sistem ama malesefki ulkemizde hersey paraya dayali.ikili test riskli gozukuyor sunuda yapalim o kac para su para oyle oyle gidiyor iste para kazanalim derken insanlari ne kadar uzup yiprattiklarinin farkinda degiller ama malesef
Canim belkide boylesi daha hayirli senin ve bebegin icin sikma kendini bundada bi hayir vardir
rabbim yardimcin olsun canim arkadaslar baya yorumda bulunmus ama biz ne desek bos tabiki onemli olan senin o evdeki yasadiklarin ve tutumun.daha yolun basindasin bu zamanlar nasi baslarsa oyle gider simdiden onlemini al ki ilerde pisman olma bebek olunca hersey daha farkli olucak cunki.insallah hersey gonlune gore olur bundan sonra rabbim kolayliklar versin
evlilik yil donumunuz kutlu olsun canim dana nice mutlu senelere insallah bundan sonra bebisle kutlarsiniz artik
canim bende tek bebek varken hala bitmedi halsizlik yorgunluk sen bide 3 can tasiyorsun tabiki senin hamileligin bizlere gore daha agri gecicek.yas gecti demissin kac yasindasin ki ? ucuz oldugu icin 3 kat daha fazla yasiyorsun malesef hamilelik sikintilarini bizlere gore rabbim yardimcin olsunnn

aynen oyle valla bende arada bakiyorum ama yinede yetisemiyorum bu cadilarin hizina
sevindim ignelerin bitmesine hadi bakalim son 4 gun oda botecek rahatlicaksin insallah.esin sinavi icinde uzulme insallah baska bi yerden hayirli bi kapi acilir bebegin sansina canim

canim kahverengi lekeden korkma onceden yasadiklarinin sonu geliyordur artik yavasca biter kahverengi leke demek icin temizleniyor artik demek uzan dinlen insallah biseycigi yok bebeginin
Selam guzel anneler nasil gidiyor hamislik
selam canim sukur iyi gidiyor sen nasilsin
Babam vefat etti canim babam sag olsaydi bunlari yapamazdi zaten.. annemin sessizligine guveniyor.. cokca sabretmeye ihtiyacim var dedigin gibi..
.
allah rahmet eylesin canim sen kendi kendini savunmayi ogren suan hamilesin esine illaki nazin gecer eger hamileykende seni dinlemiyorsa esin hakkaten yazik ona 19 yasinda bi evlat vericeksin
bence senin yapman gereken ilk is evini ayirmak bebek olunca sogmayiz rahat edemeyiz falan deyip esini tasinmaya ikna etmen gerek yok onlarla beraber yasadigin surece huzurun olmaz

kızlar etimed hastanesinden oskar bey ayrılmış beni emel diye bi doktora vermişler ama emel diye birini bulamıyorum etimedin kendi sitesinde

Beni de aradilar oskar beyden almistim yarın için iptal edip emel hanıma aldım tekrar online randevuda vardı ben ordan almistim...hastanede bi istikrar saglayamadi emel hanima soracagim sen de gidecek sen başka hastaneye geçecem diee ne bu yaa randevu verip mağdur ediyorlar://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynenn öylee yav bu emel hanımın soyadı ne acaba ben bulamadım da netten araştıracağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar telefondan girdigim icin eskileri okuyamiyirum herkes iyidir insallah.. :) bebislerini hissetmeye basladiniz mi :)) sanirim ben basladim ama emin de olamiyorum uzandigimda karnimda tuhaf seylr oluyor biseyler kipirdiyor sonra boyle belirli bi yerde bi sertlik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…