Breekkk breeeekk Anlasıldı missdelyy tamam bn benim adama sölimde bi hast gidelimm tamam:))valla canım sanmıyorum eser miktarda vardır yeşilçay.zararlı olmaz ama en güZel doktora sormak. mrv5534 breek breek:).banada çaresi yok dediler ama yendim.bilmiyorum cinsiyet fark eder mi yada eklem yeri ile yüz arasında fark var mi.doktor o zaman sormuştu yüzün dışında bir yerde varmı diye ?eklem yerlerinde var mı yada genital organında varmı dlye?yok bende başka yerde belki o yüZdrn kozmetik vitiligosu teşhisi koydu ve 1yılda bitti hastalık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Severek canim.. ezdirmemeye calisiyorum kendimi savunuyorum ama insan tek basina olunca karsilarinda duramiyo. Esim yanimda degil cunkubu cok cok zor bisey. Bide bu kisi benim öz halam bana bunları yapiyo. En basindan nisanliyken tavrimi koyup evim ayri olcak deseydim keske. Ama keskelerlede olmuyo.. bebegim olduktan sonra Allah bilir bana nelrr yapar neleri bahane eder..
Iste esim de annesinin sözünün üstüne soz soyleyemiyo..annemlere aralik ayinda gittim. Sonra esim mart ayinda yurtdisina cikicakti gel seni 1 haftaligina gondrreym evde sıkılma dedi mart aynda gidip 1 hafta kaldim dondum. Hiic kv ye danismadik direk bilet ayarlayip gtmistim. Bu ona cok dokunmus olacakki boyle izin vermiyo. Esim mayis ayinda yurtdisina gidiyodu yine gitmek istermisin dedi kv yine izin vermedi bisey demedim. Haziranda tatile gittik. Simdide bunu bahane ediyo sen tatile gittin hakkini kaybettin ölsen de gidemezsin diyo..
Severek canim.. ezdirmemeye calisiyorum kendimi savunuyorum ama insan tek basina olunca karsilarinda duramiyo. Esim yanimda degil cunkubu cok cok zor bisey. Bide bu kisi benim öz halam bana bunları yapiyo. En basindan nisanliyken tavrimi koyup evim ayri olcak deseydim keske. Ama keskelerlede olmuyo.. bebegim olduktan sonra Allah bilir bana nelrr yapar neleri bahane eder..
şükür canım geçmiş seninki gerçi yaşamaya alıştım bununla ama geçti deyince bir umut oldu bende:)valla canım sanmıyorum eser miktarda vardır yeşilçay.zararlı olmaz ama en güZel doktora sormak. mrv5534 breek breek:).banada çaresi yok dediler ama yendim.bilmiyorum cinsiyet fark eder mi yada eklem yeri ile yüz arasında fark var mi.doktor o zaman sormuştu yüzün dışında bir yerde varmı diye ?eklem yerlerinde var mı yada genital organında varmı dlye?yok bende başka yerde belki o yüZdrn kozmetik vitiligosu teşhisi koydu ve 1yılda bitti hastalık
canım derler ya kumanın gemisi yürür eltinin ki yürümez diyeAynen öle eflalim..ben ewlendigimde 21 yasındaydım.. Kvdem kp derim bni cok seviyolardı ozaman küçük kızım diyodu kpder kv dem bni görünce aglıyodu kınalı kuzum diye annenin yanından yaban ellere geldim diye beni hiç incitmiyodu.. Hala öyleler buda eltielrimde asırı kıskanclık yaptı.. Eşimde beni cok sewer her dedigimi yapar... Bu bile sorun oluyodu biliyomusun... Bnden bi büyügü bi gün bahcede oturuyoruz kpder masada cay içiyo bana diyo ki sen bu eşine ne veriyonda senin herdedigini yapıyo bu kadar dengesizler düşün.. Bumlarda aynen susacam zannettıler.. Sustum ama doru yerde ve zamanda konusmak için aldılar agızlarının payını.. Hepsi şok geçirdi ...herkes kendine diline sahip cıksın.. Bnide doguran bi anne var bakıp büyüten bi baba var dimi...
Eki Görüntüle 1179362 bu canım sen yinede doğumdan sonra başla kullanmaya benım cok az kaldı diye arada kullanıyorum maksat bitirmek ama hamilelik için nasıl ürün bilmiyorum sormadım doktora bende solante pregna yada pigmenta alabilirim.
şükür canım geçmiş seninki gerçi yaşamaya alıştım bununla ama geçti deyince bir umut oldu bende:)
canım derler ya kumanın gemisi yürür eltinin ki yürümez diyesen en doğrusunu yapmışın herkes yapamaz içine atar atar şişer sonra daha kötü olur, bende duysam laf söz hemen söylerim hiiiç çekinmem:) sizde mi aile apartmanındasınız yoksa:)
Canım ben ilk gelinim kv kp eşimin kardeşleri çok iyiler ilk tanışınca yok canım dedik bu kadar iyi olana kv kp olmaz:) ağzımın içine bakarlar kv görümcem baktı bana şu iki haftada seferber oldular, ben temizlik yaparken oldu düşük riskim kv kızım bizimki bitsin seninkinide yaparız dedi ben de yok anne ben işimi kendim yaparım zaten diğer eltininkini yapıyorsunuz yoruluyorsunuz dedim, sonuna yine onlar yapmış oldu
aslında yardıma ihtiyacım vardı daha önce düşüğüm olduğu için korkuyordum ama inan diğer eltim öyle kullandı ki kv gili kadının haline üzülüyordum, apartmanda 3 aileyiz kv ben elti, evlendi bunlar iki sene de bir kere apartman silip yıkamadı o kadar sinir oldum ki gidip konuşayım dedim eşim de kv de sen söyleme sen kötü olursun dediler, kv söylemiş oğluna ama gelin hanım ben yapamam üşüyorum yoruluyorum demişe biz ne oluyoruz hizmetçimi, bu tavrından sonra soğudum kimseye kendimi kullandırtmam ben bıraktım yıkamayı kv de zaten o yapmazken ben sana nasıl yaptırayım kızım dedi yaptırmadı daha bana, hiç bir işe elini sürmez kocası aman aman dikkate din diye tembihler!! Benim eşimde ezdirmez ki zaten ezen insan yok o kadar iyiler ki,hamileyim şüphesiyle hep kendini sakındı, bundan önceki düşüğümde hamileliğimi söyleyince yüzü düştü o kadar bozuldum ki sanki ben onun çocuğunun olmasını istemedim ki kv hep diyordum anne benle konuşsa kürler falan var söylerim ama konuşmuyordu böyle düşman gibi, neyse tabi öğrendikten sonra bir kere sormadı abla ihtiyacın var mı evde birde çocuk var canın bir şey istiyor mu diye, düşük oldu bir kere geldi kapıma, sonra kendi hamile kaldı amaaaan tek hamile o sanki lekelenmesi oldu dr ilaç iğne verdi risk bitti beş ay oldu hala evini süpürmez kv gil yapar eşi yapar elini işe sürmez, insanı öyle kullanıyor ki bende sinir oluyorum, ha yapsın kv banane ama olmuyor işte artık riski yok ben riskli dönemimde onun işini yapıp yoruluyorlar diye yardım istemekten çekindim sonuç iki hafta muhtaç oldum, birde iftarı bahçede yaptılar ben iki gündür inebiliyorum wc dışından kalkmam yasaktı, kp ben inince ooo kızım gelmiş yavrum burayı yaptırdın oturamadın dedi eltiyle kaynım birbirlerine bakıyorlar manalı manalı kıskanır gibi, dedim yanlış anlamışımdır, dünde aynısı oldu kp kızım al sen ye dedi birde görümceme yengene şundan koy dedi bir yemek vardı ondan verme demiştim o zaman diğerinden yengene çok oy kızım dedi bu elti kayın yine bakıştılar resmen zorlarına gitti, halbu ki eltim az yediği için kp hep ona der sofrada kızım ye diye benim hiç zoruma gitmez çünkü ben yerim:) benim bu aralar iştahım yok adamcağız ondan dedi muhtemelen ama hemen kıskanıyorlar, benim eşim onun eşi kadar benim yanımda olmaz bile kv gil daha destekdir bana ben kıskanıyormuyum eltiyi kocan senle ilgileniyor diye
ayyy pek uzun olduokumaya bilrisiniz
Tabiki de ben ailemle ayni şehirde yasadigim.icin cok şükür.. ayri olsak istediğim an giderim yani onlarin keyfini mi bekleyeceğim.
Ölsen de gidemezsin demisler kıza iyi bi ders vermek lazim bunlara yaaaa böyle aile mi olur Allah aşkına...
şükür canım geçmiş seninki gerçi yaşamaya alıştım bununla ama geçti deyince bir umut oldu bende:)
canım derler ya kumanın gemisi yürür eltinin ki yürümez diyesen en doğrusunu yapmışın herkes yapamaz içine atar atar şişer sonra daha kötü olur, bende duysam laf söz hemen söylerim hiiiç çekinmem:) sizde mi aile apartmanındasınız yoksa:)
Canım ben ilk gelinim kv kp eşimin kardeşleri çok iyiler ilk tanışınca yok canım dedik bu kadar iyi olana kv kp olmaz:) ağzımın içine bakarlar kv görümcem baktı bana şu iki haftada seferber oldular, ben temizlik yaparken oldu düşük riskim kv kızım bizimki bitsin seninkinide yaparız dedi ben de yok anne ben işimi kendim yaparım zaten diğer eltininkini yapıyorsunuz yoruluyorsunuz dedim, sonuna yine onlar yapmış oldu
aslında yardıma ihtiyacım vardı daha önce düşüğüm olduğu için korkuyordum ama inan diğer eltim öyle kullandı ki kv gili kadının haline üzülüyordum, apartmanda 3 aileyiz kv ben elti, evlendi bunlar iki sene de bir kere apartman silip yıkamadı o kadar sinir oldum ki gidip konuşayım dedim eşim de kv de sen söyleme sen kötü olursun dediler, kv söylemiş oğluna ama gelin hanım ben yapamam üşüyorum yoruluyorum demişe biz ne oluyoruz hizmetçimi, bu tavrından sonra soğudum kimseye kendimi kullandırtmam ben bıraktım yıkamayı kv de zaten o yapmazken ben sana nasıl yaptırayım kızım dedi yaptırmadı daha bana, hiç bir işe elini sürmez kocası aman aman dikkate din diye tembihler!! Benim eşimde ezdirmez ki zaten ezen insan yok o kadar iyiler ki,hamileyim şüphesiyle hep kendini sakındı, bundan önceki düşüğümde hamileliğimi söyleyince yüzü düştü o kadar bozuldum ki sanki ben onun çocuğunun olmasını istemedim ki kv hep diyordum anne benle konuşsa kürler falan var söylerim ama konuşmuyordu böyle düşman gibi, neyse tabi öğrendikten sonra bir kere sormadı abla ihtiyacın var mı evde birde çocuk var canın bir şey istiyor mu diye, düşük oldu bir kere geldi kapıma, sonra kendi hamile kaldı amaaaan tek hamile o sanki lekelenmesi oldu dr ilaç iğne verdi risk bitti beş ay oldu hala evini süpürmez kv gil yapar eşi yapar elini işe sürmez, insanı öyle kullanıyor ki bende sinir oluyorum, ha yapsın kv banane ama olmuyor işte artık riski yok ben riskli dönemimde onun işini yapıp yoruluyorlar diye yardım istemekten çekindim sonuç iki hafta muhtaç oldum, birde iftarı bahçede yaptılar ben iki gündür inebiliyorum wc dışından kalkmam yasaktı, kp ben inince ooo kızım gelmiş yavrum burayı yaptırdın oturamadın dedi eltiyle kaynım birbirlerine bakıyorlar manalı manalı kıskanır gibi, dedim yanlış anlamışımdır, dünde aynısı oldu kp kızım al sen ye dedi birde görümceme yengene şundan koy dedi bir yemek vardı ondan verme demiştim o zaman diğerinden yengene çok oy kızım dedi bu elti kayın yine bakıştılar resmen zorlarına gitti, halbu ki eltim az yediği için kp hep ona der sofrada kızım ye diye benim hiç zoruma gitmez çünkü ben yerim:) benim bu aralar iştahım yok adamcağız ondan dedi muhtemelen ama hemen kıskanıyorlar, benim eşim onun eşi kadar benim yanımda olmaz bile kv gil daha destekdir bana ben kıskanıyormuyum eltiyi kocan senle ilgileniyor diye
ayyy pek uzun olduokumaya bilrisiniz
Aynı anda mesaj atmışız görmedim canım... hiç tasalanma bende dayanamayıp bugün yaptım bunu .. Allahım ne mutluluktu.. Rabbim miniğinide senide korusun inşaallah..
Ben daha öyle heveslenemedim. 3 ayı bir devirelim de hayırlısıyla...
Ama bugün şöyle bişey gördüm facete. Bu nasıl kokoşluktur yahuuu:)Eki Görüntüle 1179543
Kızlar benim yine kahverengi lekem geldi bugün,1 hafta önce yine vardı iğne ilaç derken evden bile çıkmadım sürekli dinlenledim ama yine oldu.. Bide üstüne kasıklarım fena ağrıyo.. Moralim çok bozuldu,artık bebeğimin sağlığından şüphe eder oldum..şuan yurtdışındayım acil bile yok burda,nereyi aradıysak yarın gelin dediler..nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canım Allah yardımcın olsun.. Sana yasının daha cok erkwn oldugunu söylesem ne olcak ki...?
Rabbim seni yazmıs esine... Kısmetin o ewmiş... İyi eş Allahın hediyesi , kötü eş ise en agır imtihandır.. Sen sabret.. Kendini ezdirme.. Eşinle yalnız kaşdıgın zaman sakin bi şekilde konus.. İnsan bu durumda cok sinirleniyor.. Seni cok iyi anlıyorum ve bende bu durumdan dolayı bazı sıkıntılar cektim... Kv de ko derden bişi duymadım pek ama eltimdir sudur budur şaf söz derken bi gün canıma tak etti..eşimde olanlardan etkılenip bni kırdı.. En sonunda bayramda herkes bi aradayken eltilerim kayınlarım kv kp der konu acıldı ve hanımlıgımı hiç bozmadan kp de dedim ki baba sana bişi dicem böle böle şeyler duydum... Dorumu veya yalan mı sormuyorum.. Anne baba bnm haftada bir anneme babama gitmem günahmı yok dedıler.. Ayıp mı yook dedıler.. Anneme gidince afedersiniz namusuma laf gelıcek bişimi yapıyom kp dha neler kozım dedi.. Dedım baba ilk önce Allah sonra burdaki herkes sahit olsun ben ceviz kabugundan cıkmadım.birdaha herhangi birinden benm aileme gitmemle alakalı bişey duyarsam bnide cocugumuda zor görürsünüz.. Hele bu duyduklarımı babam duyarsa o zaman benm ismimi bile zor hatırlarsnız hiç kötülük cıkmasın... İlk önce su gazla calısan ogluna sonra gelinlerine sölicekleri sen söle bbacım dedim.. Kaynımlar falan abimler bni cok sewer.. Kim sölemiş falan diyo ama eltilerimimn yüzü kozardı onları ispiyonlicam diye.. Dedim abi ben o kadar karaktersiz degilim anlayan anladı... O gun bugun kımseden cıt cıkmıyo.. Mesafelıyımde.. Eşimde esseklıgını anlayıp anırtans kadae barısmadım..
Tugbam kendini sakın bi dille savun bitanem.. Ara babanı olanı söyle.. Anneni akrabası u kölesi degilya niye bişi demiyo .. Eşin birdefa seni kaybetmenin korkusunu yasasa bak anası degıl padısahı olsa dınlenez
Babam vefat etti canimbabam sag olsaydi bunlari yapamazdi zaten.. annemin sessizligine guveniyor.. cokca sabretmeye ihtiyacim var dedigin gibi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bende anlamiyorum bu turkiyedeki ikili test olayini iyi guzlde test sonucu kotu cikinci ne yapilabilinir ?asil soru bu en guzeli hic yaptirmamak ben doktoruma hastanede ayrintili ultrason yapiliyormus yaptirayimmi diye sordum ben senin icin gerekli ne varsa burda yapiyorum zaten sen merak etme dedi bana oyle rahat ettiki icim oyle deyince.ben doktoruma para vermiyorum burda sogortamiz karsiliyor doktor masraflarimi.diyebilirde ben yapayim sana o testi bilmem kac para diye ama demiyor burdaki sistem paraya dayali bi sistem degil sagliga dayali bi sistem ama malesefki ulkemizde hersey paraya dayali.ikili test riskli gozukuyor sunuda yapalim o kac para su para oyle oyle gidiyor iste para kazanalim derken insanlari ne kadar uzup yiprattiklarinin farkinda degiller ama malesefBence bu testler boşa birde diyolarki sinuçlar bazen yanlış çıkabiliyor oldu canim.. Bu burdan çıkan sonuca göre hareket edemem doğrusu tsktiri ilahi allah öyle uygun görmüş bu testi bebek aldırmak içinmi yaptırıyorlar .. Bu doktorlarda kendilerine göre element uyduruyorlar 10 sene öncesine kadar böyle bişiy yoktu
Canim belkide boylesi daha hayirli senin ve bebegin icin sikma kendini bundada bi hayir vardirGünaydın herkese .. Sabah randevü için doktoru aradım şehirdışındaymış o gelene kadar da 14. Haftam doluyo çok sinir oldum gideceğini söyleseydi bu hafta giderdim kontrole.. Burdada ultrasonu kaliteli olan 2 doktor var biri benimkiydi diğerine de ulaşamıyorum çok sinir oldum şu an.. Yaptırmasam da için rahat etmicek
rabbim yardimcin olsun canim arkadaslar baya yorumda bulunmus ama biz ne desek bos tabiki onemli olan senin o evdeki yasadiklarin ve tutumun.daha yolun basindasin bu zamanlar nasi baslarsa oyle gider simdiden onlemini al ki ilerde pisman olma bebek olunca hersey daha farkli olucak cunki.insallah hersey gonlune gore olur bundan sonra rabbim kolayliklar versinNe mutlu sana canim.. bende annemlerden uzaktaym.. cok gitmek istiyorum ama kayinvalidem izin vermiyorcok üzülüyorum.. beraber yasiyoruz onunla.. esimde annem izin vermezse gitmeyeceksin diyor.. cok kotuyum bu aralar.. kavga tartisma derken insaallah bebisim kotu etkilenmemistir.. cok agladm harap ettm kendimi.. dua edin bana..
evlilik yil donumunuz kutlu olsun canim dana nice mutlu senelere insallahGünaydınnn herkese eşimle tam 1sene önce bugün oturduk nikah masasına evet dedik oynadık eğlendik ama nasipte bu birinci seneyi ayrı kutlamak varmış sağlık olsun onun beni ne kadar sevdiğini biliyorum ben de onu yoksa 7sene nasıl katlanalım birbirimizeee
i
canim bende tek bebek varken hala bitmedi halsizlik yorgunluk sen bide 3 can tasiyorsun tabiki senin hamileligin bizlere gore daha agri gecicek.yas gecti demissin kac yasindasin ki ? ucuz oldugu icin 3 kat daha fazla yasiyorsun malesef hamilelik sikintilarini bizlere gore rabbim yardimcin olsunnnkızlar bu yorgunluk halsizlik bitmedi gitti,çok fenayım hiçbişey yapamıyorum hemen yoruluyorum... yaş geçti ondan mı yoksa üçüz olduğu için mi bu kadar zor anlamadım,diğer gebeliklerde böyle olmamıştım hiç,ben bu hareketsizlikle yüz kilo olurum doğuma kadar,çok canım sıkılıyor bu duruma...
Girmemeye hic gelmiyor bu topic. Oku Allah oku bitmedi yahu. Biraktim en son. Herkeste her sey yolundadir umarim. Ben pek de iyi sayilmam. Esimin sinavi bekledigimiz gibi gecmedi ve bebegimi cok ozledim. Ama gun sayip beklicem mecbur. Bugun hobi gunu yaptim kendime. Yagli boya calisip puzzle yapicigim. Not: Ignelerimin bitmesine sooon 4 guuun :)))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canim kahverengi lekeden korkma onceden yasadiklarinin sonu geliyordur artik yavasca biter kahverengi leke demek icin temizleniyor artik demek uzan dinlen insallah biseycigi yok bebegininKızlar benim yine kahverengi lekem geldi bugün,1 hafta önce yine vardı iğne ilaç derken evden bile çıkmadım sürekli dinlenledim ama yine oldu.. Bide üstüne kasıklarım fena ağrıyo.. Moralim çok bozuldu,artık bebeğimin sağlığından şüphe eder oldum..şuan yurtdışındayım acil bile yok burda,nereyi aradıysak yarın gelin dediler..nasıl dayanıcam bilmiyorum
selam canim sukur iyi gidiyor sen nasilsinSelam guzel anneler nasil gidiyor hamislik
allah rahmet eylesin canim sen kendi kendini savunmayi ogren suan hamilesin esine illaki nazin gecer eger hamileykende seni dinlemiyorsa esin hakkaten yazik ona 19 yasinda bi evlat vericeksinBabam vefat etti canimbabam sag olsaydi bunlari yapamazdi zaten.. annemin sessizligine guveniyor.. cokca sabretmeye ihtiyacim var dedigin gibi..
.
kızlar etimed hastanesinden oskar bey ayrılmış beni emel diye bi doktora vermişler ama emel diye birini bulamıyorum etimedin kendi sitesinde
Beni de aradilar oskar beyden almistim yarın için iptal edip emel hanıma aldım tekrar online randevuda vardı ben ordan almistim...hastanede bi istikrar saglayamadi emel hanima soracagim sen de gidecek sen başka hastaneye geçecem diee ne bu yaa randevu verip mağdur ediyorlar://
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?