2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynenn öylee yav bu emel hanımın soyadı ne acaba ben bulamadım da netten araştıracağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emel özalp öktem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mervecim senide kp-kvnide alkisliyorum cnm. Ne güzel insanlarmis onlar en mutlu sana. Seninde sağlam duruşun kaliteni bozmaman takdire şayan arkadaşım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ya kızlar kalktim hadi banyoyu ovayım dedim yarida biraktim kasiklarima bir ağri girdi şimdi dinlenme modundayım

Okudum hepsini maşallah yani :)))
Bende elti yok 2 görümcem var ikisinden de memnunum küçükler benden abla diyolar hiç yenge muamelesi yapmıyorlar elti daha zor herhalde

ben okudum valla yazdığını ve dedim ki ooohhhhhhhhh iyi ki eltim yok eşim tek erkek. iki görümcem var onlarda kendi halinde.
:)) kızlar yüzeysel yazdım hani derdim banane eltinin evi ayrı barkı ayrı öyle olmuyormuş böyle insan kullananlara hiç bir yerde tahammülüm yok, birde ben temizlik hastasıyım hanfendinin evini pislikten böcekler bastı beleşe oturduğu eve kusur buluyor bizim evde niye yoksa böcek! Temizliğide beni bağlamaz ondan da banane ama benim çocuğuma görümcemin çocuğuna yaklaşmıyor tiksindiği her halinden belli başka çocuklar üstünden laf sokuyor ki Rabbim bilir herkesde bilir sen bu çocuğu neyle yıkıyorsun mis gibi kokuyor derler, kendi doğacak çocuğunun kusmuğundan kakasından tiksineceğini söyleyen bir anne adayı bu! Deli oluyorum çok temizmiş gibi ahkam kesmesine! Görümcelerimle kv le asla sorunum yok olmaz hamdolsun dünya iyisi onlar haklarını nasıl inkar ederim, sevmesem aynı apartmana gelmeyi istemezdim eşime ben teklif ettim pişman değilim ama elti faktörü başkaymış üstelik daha bekar 3 kaynım var binanın üstüne kat çıkmak istiyoruz sırf elti muhabbeti yüzünden kararsızım yoksa eşimin anne babasından yana sıkıntım yok

Eltiniz yok derdiniz yok şanslısınız kızlar:) beni kınamayın eltisi hakkında konuşuyor diye her gün yazsam hallerini ifrit olursunuz yine de eşim hep der sanane boş ver haksızlık yapıyorsa Allah görüyor der haklı banane

canım korkma bazı gebeler dokuz ay yaşar lekelenme
atlatmışsın sılam şükür rahat geçmiş korktuğun gibi olmadı, çocuklar ne yapsın bizim sevmediğimiz insanları onlar seviyor:)
Ya kızlar kalktim hadi banyoyu ovayım dedim yarida biraktim kasiklarima bir ağri girdi şimdi dinlenme modundayım
dinlen canım dinlen

yalnız bu emel hanım çok iyi bir doktormuş ve etimedin tüpbebek tedavi merkezi kurucularındanmış sanırım bana yarın emel hanım hakkındaki görüşlerini yazar mısın nasıl biri esprili mi rahat mı detay veriyor mu hoş sohbet mi

ben de çocuğun kaka ve kusmuğunu temizleme işini anneme devredeceğim o yüzden aynı siteden ev tuttum en azından alışana kadar

valla canım kv kp yönünden çookkkk şanslısın maşallah diyim bzimkiler çin işkencecisi olduğu için biz de önce aile apartmanında oturuyorduk dediler apartman yıkayacaksın ben yıkamam benim görevim değil kadın tutalım o yıkasın haftada 1 dedim yani sen de o yıkamıo diye kafana takma ayda 20tl toplasanız bi kadın gelir her hafta yıkar ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun ankaraya memleketime taşındım sonunda köy hayatına alışamadım döndüm geldim hemen

oooffffffffffff ne yaptın yaw 3 bekar erkek miiiiiiii
ben aynı binada oturma işini sevmiyorum işte böyle herşey göze batıyor. kendi ailemle kardeşlerime bile aynı apartmanda oturmak istemem ..
biraz uzak olsun öte mahallede otursun.
insan kendi bebesinden tiksinir mi yaw hiç. o aileye size uyum sağlayamamış . merhabalaş sadece daha ileri muhabbetlere girme.
az konuş öz konuş . çocuğu olunca kendi derdine düşer zaten boşver

Merhabalar hanımlar, Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım. Henüz cinsiyetimiz net değil ama büyük ihtimalle kız olacak inşaallah. Allah bana da sizlere de sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..

Önceden öksürük filan olduğunda toz zencefil ve bali karıştırıp yerdim bugünde öyle yaptım dedemde toz zencefil ve bal bulunca ama intenette düşük yapar diyo zencefil korkttum aslında 3 ayı da geçtik sizin bi fikriniz var mı? şifa market diye bi adreste de bi gram zencefil balla özlenip yenebilir diyo ama bende bir çay kaşığı kadar zencefil koydum bi gr yi geçmiş midir acaba

Kızlar sarhoş gibi yatıyorum bugün. Bi yemek yaptım gitti bütün halim. Güya evi süpürcektim nerdeeee. Yatarken de sıkılıyorum siz napıyosunuz

yok be fıstığım ya.o kadarcıktan birsey olmaz.

bugun midem kötü ya üşüttüm ya geri geldi bulantılarhavalara belli olmuyor ki üşüdüm diyorum terliyorum offf

Eflalim kuma gemisi yürür etli gemisi yürümez demişler:))) bu elitlere ne oluyorsa asıl onlarla anlaşılmıyor. Bende de bir tane var konuşmuyorum çünkü çok cadı başa çıkamıyorum:)))

Aramıza hoşgeldin canım erken Ocak annelerinden olacaksın sen de inş

Sılam eflalim sağolun cevaplarınız için devlet hastanesinin cihazı 3 hafta geriden gösteriyo gitsem 10 hafta deyip gönderecek ve o sırayı beklediğimle kalıcam.. Kendi doktorum 4d ultrasonla bakıyo net görüyor onu beklemeye karar verdim zaten ikili test yaptırmıcam ense kalınlığı ve burun kemiğine 14. Haftada bakılır değil mi sonuç doğru çıkar mı yoksa 11-14 arasında mı ölçülmesi gerekiyo acaba?

bugun midem kötü ya üşüttüm ya geri geldi bulantılarhavalara belli olmuyor ki üşüdüm diyorum terliyorum offf

Benim de arada bir yokluyo tiksintiler. Ama baya azaldı yakında kurtuluruz inş tamamen

Allah razi olsun canim.. haklisin ama esim bu sekilde düşünmeye devam ettikce ayri ev hayal gibi görünüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…