Aynenn öylee yav bu emel hanımın soyadı ne acaba ben bulamadım da netten araştıracağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mervecim senide kp-kvnide alkisliyorum cnm. Ne güzel insanlarmis onlar en mutlu sana. Seninde sağlam duruşun kaliteni bozmaman takdire şayan arkadaşımAynen öle eflalim..ben ewlendigimde 21 yasındaydım.. Kvdem kp derim bni cok seviyolardı ozaman küçük kızım diyodu kpder kv dem bni görünce aglıyodu kınalı kuzum diye annenin yanından yaban ellere geldim diye beni hiç incitmiyodu.. Hala öyleler buda eltielrimde asırı kıskanclık yaptı.. Eşimde beni cok sewer her dedigimi yapar... Bu bile sorun oluyodu biliyomusun... Bnden bi büyügü bi gün bahcede oturuyoruz kpder masada cay içiyo bana diyo ki sen bu eşine ne veriyonda senin herdedigini yapıyo bu kadar dengesizler düşün.. Bumlarda aynen susacam zannettıler.. Sustum ama doru yerde ve zamanda konusmak için aldılar agızlarının payını.. Hepsi şok geçirdi ...herkes kendine diline sahip cıksın.. Bnide doguran bi anne var bakıp büyüten bi baba var dimi...
Okudum hepsini maşallah yani :)))
Bende elti yok 2 görümcem var ikisinden de memnunum küçükler benden abla diyolar hiç yenge muamelesi yapmıyorlar elti daha zor herhalde
:)) kızlar yüzeysel yazdım hani derdim banane eltinin evi ayrı barkı ayrı öyle olmuyormuş böyle insan kullananlara hiç bir yerde tahammülüm yok, birde ben temizlik hastasıyım hanfendinin evini pislikten böcekler bastı beleşe oturduğu eve kusur buluyor bizim evde niye yoksa böcek! Temizliğide beni bağlamaz ondan da banane ama benim çocuğuma görümcemin çocuğuna yaklaşmıyor tiksindiği her halinden belli başka çocuklar üstünden laf sokuyor ki Rabbim bilir herkesde bilir sen bu çocuğu neyle yıkıyorsun mis gibi kokuyor derler, kendi doğacak çocuğunun kusmuğundan kakasından tiksineceğini söyleyen bir anne adayı bu! Deli oluyorum çok temizmiş gibi ahkam kesmesine! Görümcelerimle kv le asla sorunum yok olmaz hamdolsun dünya iyisi onlar haklarını nasıl inkar ederim, sevmesem aynı apartmana gelmeyi istemezdim eşime ben teklif ettim pişman değilim ama elti faktörü başkaymış üstelik daha bekar 3 kaynım varben okudum valla yazdığını ve dedim ki ooohhhhhhhhh iyi ki eltim yok eşim tek erkek. iki görümcem var onlarda kendi halinde.
canım korkma bazı gebeler dokuz ay yaşar lekelenmeKızlar benim yine kahverengi lekem geldi bugün,1 hafta önce yine vardı iğne ilaç derken evden bile çıkmadım sürekli dinlenledim ama yine oldu.. Bide üstüne kasıklarım fena ağrıyo.. Moralim çok bozuldu,artık bebeğimin sağlığından şüphe eder oldum..şuan yurtdışındayım acil bile yok burda,nereyi aradıysak yarın gelin dediler..nasıl dayanıcam bilmiyorum
atlatmışsın sılam şükür rahat geçmiş korktuğun gibi olmadı, çocuklar ne yapsın bizim sevmediğimiz insanları onlar seviyor:)slm kizlar gecmise bi goz attim sonra yazim dedim sizlere ama icim karardi resmen gecmisi okuyunca.nedir biz bu kadinlarin esinin ailelerinden cektigi ya kayinvalidesi iyi olanin eltisi kotu oluyor eltisi kotu olanin kayinpederi kotu oluyor en kotusude anlayissiz es boyle uzuyorda uzuyor sonunda illaki de esin ailesi tarafindan can sikan birisi cikiyor
Kayinvalidemle kaynim gittiler sorunsuz 2 gun gecirdik cocuklara iyi geldi onlarla zaman gecirmek hatta ufak oglum gidiyorlar diye baya uzuldu yavrum ne yapsin kimseyi gormuyor burda sadece kayinvalidemle kaynimlar var akrabamiz olarak
Benim tarafimdan bi sikinti yok sukur bugun cok halsizim yanliz 2 gundur geceleri gec yattim sabah erken kalktim aksama kadarda hep ayaktaydim pisir topla temizleyle gecti cumadan beri simdi ise ev darmadagin ben birmis halde oturdum pc basina amannn yorulmusum bee yawww
Canim bende anlamiyorum bu turkiyedeki ikili test olayini iyi guzlde test sonucu kotu cikinci ne yapilabilinir ?asil soru bu en guzeli hic yaptirmamak ben doktoruma hastanede ayrintili ultrason yapiliyormus yaptirayimmi diye sordum ben senin icin gerekli ne varsa burda yapiyorum zaten sen merak etme dedi bana oyle rahat ettiki icim oyle deyince.ben doktoruma para vermiyorum burda sogortamiz karsiliyor doktor masraflarimi.diyebilirde ben yapayim sana o testi bilmem kac para diye ama demiyor burdaki sistem paraya dayali bi sistem degil sagliga dayali bi sistem ama malesefki ulkemizde hersey paraya dayali.ikili test riskli gozukuyor sunuda yapalim o kac para su para oyle oyle gidiyor iste para kazanalim derken insanlari ne kadar uzup yiprattiklarinin farkinda degiller ama malesef
Canim belkide boylesi daha hayirli senin ve bebegin icin sikma kendini bundada bi hayir vardir
rabbim yardimcin olsun canim arkadaslar baya yorumda bulunmus ama biz ne desek bos tabiki onemli olan senin o evdeki yasadiklarin ve tutumun.daha yolun basindasin bu zamanlar nasi baslarsa oyle gider simdiden onlemini al ki ilerde pisman olma bebek olunca hersey daha farkli olucak cunki.insallah hersey gonlune gore olur bundan sonra rabbim kolayliklar versin
evlilik yil donumunuz kutlu olsun canim dana nice mutlu senelere insallahbundan sonra bebisle kutlarsiniz artik
canim bende tek bebek varken hala bitmedi halsizlik yorgunluk sen bide 3 can tasiyorsun tabiki senin hamileligin bizlere gore daha agri gecicek.yas gecti demissin kac yasindasin ki ? ucuz oldugu icin 3 kat daha fazla yasiyorsun malesef hamilelik sikintilarini bizlere gore rabbim yardimcin olsunnn
aynen oyle valla bende arada bakiyorum ama yinede yetisemiyorum bu cadilarin hizina
sevindim ignelerin bitmesine hadi bakalim son 4 gun oda botecek rahatlicaksin insallah.esin sinavi icinde uzulme insallah baska bi yerden hayirli bi kapi acilir bebegin sansina canim
dinlen canım dinlenYa kızlar kalktim hadi banyoyu ovayım dedim yarida biraktim kasiklarima bir ağri girdi şimdi dinlenme modundayım
Beni de aradilar oskar beyden almistim yarın için iptal edip emel hanıma aldım tekrar online randevuda vardı ben ordan almistim...hastanede bi istikrar saglayamadi emel hanima soracagim sen de gidecek sen başka hastaneye geçecem diee ne bu yaa randevu verip mağdur ediyorlar://
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) kızlar yüzeysel yazdım hani derdim banane eltinin evi ayrı barkı ayrı öyle olmuyormuş böyle insan kullananlara hiç bir yerde tahammülüm yok, birde ben temizlik hastasıyım hanfendinin evini pislikten böcekler bastı beleşe oturduğu eve kusur buluyor bizim evde niye yoksa böcek! Temizliğide beni bağlamaz ondan da banane ama benim çocuğuma görümcemin çocuğuna yaklaşmıyor tiksindiği her halinden belli başka çocuklar üstünden laf sokuyor ki Rabbim bilir herkesde bilir sen bu çocuğu neyle yıkıyorsun mis gibi kokuyor derler, kendi doğacak çocuğunun kusmuğundan kakasından tiksineceğini söyleyen bir anne adayı bu! Deli oluyorum çok temizmiş gibi ahkam kesmesine! Görümcelerimle kv le asla sorunum yok olmaz hamdolsun dünya iyisi onlar haklarını nasıl inkar ederim, sevmesem aynı apartmana gelmeyi istemezdim eşime ben teklif ettim pişman değilim ama elti faktörü başkaymış üstelik daha bekar 3 kaynım varbinanın üstüne kat çıkmak istiyoruz sırf elti muhabbeti yüzünden kararsızım yoksa eşimin anne babasından yana sıkıntım yok
Eltiniz yok derdiniz yok şanslısınız kızlar:) beni kınamayın eltisi hakkında konuşuyor diye her gün yazsam hallerini ifrit olursunuzyine de eşim hep der sanane boş ver haksızlık yapıyorsa Allah görüyor der haklı banane
canım korkma bazı gebeler dokuz ay yaşar lekelenme
atlatmışsın sılam şükür rahat geçmiş korktuğun gibi olmadı, çocuklar ne yapsın bizim sevmediğimiz insanları onlar seviyor:)
dinlen canım dinlen
şükür canım geçmiş seninki gerçi yaşamaya alıştım bununla ama geçti deyince bir umut oldu bende:)
canım derler ya kumanın gemisi yürür eltinin ki yürümez diyesen en doğrusunu yapmışın herkes yapamaz içine atar atar şişer sonra daha kötü olur, bende duysam laf söz hemen söylerim hiiiç çekinmem:) sizde mi aile apartmanındasınız yoksa:)
Canım ben ilk gelinim kv kp eşimin kardeşleri çok iyiler ilk tanışınca yok canım dedik bu kadar iyi olana kv kp olmaz:) ağzımın içine bakarlar kv görümcem baktı bana şu iki haftada seferber oldular, ben temizlik yaparken oldu düşük riskim kv kızım bizimki bitsin seninkinide yaparız dedi ben de yok anne ben işimi kendim yaparım zaten diğer eltininkini yapıyorsunuz yoruluyorsunuz dedim, sonuna yine onlar yapmış oldu
aslında yardıma ihtiyacım vardı daha önce düşüğüm olduğu için korkuyordum ama inan diğer eltim öyle kullandı ki kv gili kadının haline üzülüyordum, apartmanda 3 aileyiz kv ben elti, evlendi bunlar iki sene de bir kere apartman silip yıkamadı o kadar sinir oldum ki gidip konuşayım dedim eşim de kv de sen söyleme sen kötü olursun dediler, kv söylemiş oğluna ama gelin hanım ben yapamam üşüyorum yoruluyorum demişe biz ne oluyoruz hizmetçimi, bu tavrından sonra soğudum kimseye kendimi kullandırtmam ben bıraktım yıkamayı kv de zaten o yapmazken ben sana nasıl yaptırayım kızım dedi yaptırmadı daha bana, hiç bir işe elini sürmez kocası aman aman dikkate din diye tembihler!! Benim eşimde ezdirmez ki zaten ezen insan yok o kadar iyiler ki,hamileyim şüphesiyle hep kendini sakındı, bundan önceki düşüğümde hamileliğimi söyleyince yüzü düştü o kadar bozuldum ki sanki ben onun çocuğunun olmasını istemedim ki kv hep diyordum anne benle konuşsa kürler falan var söylerim ama konuşmuyordu böyle düşman gibi, neyse tabi öğrendikten sonra bir kere sormadı abla ihtiyacın var mı evde birde çocuk var canın bir şey istiyor mu diye, düşük oldu bir kere geldi kapıma, sonra kendi hamile kaldı amaaaan tek hamile o sanki lekelenmesi oldu dr ilaç iğne verdi risk bitti beş ay oldu hala evini süpürmez kv gil yapar eşi yapar elini işe sürmez, insanı öyle kullanıyor ki bende sinir oluyorum, ha yapsın kv banane ama olmuyor işte artık riski yok ben riskli dönemimde onun işini yapıp yoruluyorlar diye yardım istemekten çekindim sonuç iki hafta muhtaç oldum, birde iftarı bahçede yaptılar ben iki gündür inebiliyorum wc dışından kalkmam yasaktı, kp ben inince ooo kızım gelmiş yavrum burayı yaptırdın oturamadın dedi eltiyle kaynım birbirlerine bakıyorlar manalı manalı kıskanır gibi, dedim yanlış anlamışımdır, dünde aynısı oldu kp kızım al sen ye dedi birde görümceme yengene şundan koy dedi bir yemek vardı ondan verme demiştim o zaman diğerinden yengene çok oy kızım dedi bu elti kayın yine bakıştılar resmen zorlarına gitti, halbu ki eltim az yediği için kp hep ona der sofrada kızım ye diye benim hiç zoruma gitmez çünkü ben yerim:) benim bu aralar iştahım yok adamcağız ondan dedi muhtemelen ama hemen kıskanıyorlar, benim eşim onun eşi kadar benim yanımda olmaz bile kv gil daha destekdir bana ben kıskanıyormuyum eltiyi kocan senle ilgileniyor diye
ayyy pek uzun olduokumaya bilrisiniz
:)) kızlar yüzeysel yazdım hani derdim banane eltinin evi ayrı barkı ayrı öyle olmuyormuş böyle insan kullananlara hiç bir yerde tahammülüm yok, birde ben temizlik hastasıyım hanfendinin evini pislikten böcekler bastı beleşe oturduğu eve kusur buluyor bizim evde niye yoksa böcek! Temizliğide beni bağlamaz ondan da banane ama benim çocuğuma görümcemin çocuğuna yaklaşmıyor tiksindiği her halinden belli başka çocuklar üstünden laf sokuyor ki Rabbim bilir herkesde bilir sen bu çocuğu neyle yıkıyorsun mis gibi kokuyor derler, kendi doğacak çocuğunun kusmuğundan kakasından tiksineceğini söyleyen bir anne adayı bu! Deli oluyorum çok temizmiş gibi ahkam kesmesine! Görümcelerimle kv le asla sorunum yok olmaz hamdolsun dünya iyisi onlar haklarını nasıl inkar ederim, sevmesem aynı apartmana gelmeyi istemezdim eşime ben teklif ettim pişman değilim ama elti faktörü başkaymış üstelik daha bekar 3 kaynım varbinanın üstüne kat çıkmak istiyoruz sırf elti muhabbeti yüzünden kararsızım yoksa eşimin anne babasından yana sıkıntım yok
Eltiniz yok derdiniz yok şanslısınız kızlar:) beni kınamayın eltisi hakkında konuşuyor diye her gün yazsam hallerini ifrit olursunuzyine de eşim hep der sanane boş ver haksızlık yapıyorsa Allah görüyor der haklı banane
canım korkma bazı gebeler dokuz ay yaşar lekelenme
atlatmışsın sılam şükür rahat geçmiş korktuğun gibi olmadı, çocuklar ne yapsın bizim sevmediğimiz insanları onlar seviyor:)
dinlen canım dinlen
Önceden öksürük filan olduğunda toz zencefil ve bali karıştırıp yerdim bugünde öyle yaptım dedemde toz zencefil ve bal bulunca ama intenette düşük yapar diyo zencefil korkttum aslında 3 ayı da geçtik sizin bi fikriniz var mı? şifa market diye bi adreste de bi gram zencefil balla özlenip yenebilir diyo ama bende bir çay kaşığı kadar zencefil koydum bi gr yi geçmiş midir acaba
Kızlar sarhoş gibi yatıyorum bugün. Bi yemek yaptım gitti bütün halim. Güya evi süpürcektim nerdeeee. Yatarken de sıkılıyorum siz napıyosunuz
Eltiniz yok derdiniz yok şanslısınız kızlar:) beni kınamayın eltisi hakkında konuşuyor diye her gün yazsam hallerini ifrit olursunuzyine de eşim hep der sanane boş ver haksızlık yapıyorsa Allah görüyor der haklı banane en
Merhabalar hanımlar, Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım. Henüz cinsiyetimiz net değil ama büyük ihtimalle kız olacak inşaallah. Allah bana da sizlere de sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..
bugun midem kötü ya üşüttüm ya geri geldi bulantılarhavalara belli olmuyor ki üşüdüm diyorum terliyorum offf
Aramıza hoşgeldin canım erken Ocak annelerinden olacaksın sen de inş
canım eflalim hiç takma boşver görüşmezsin olur biter benim elti de istanbulda ben ağrıdyım
Ne ararım ne o arar kafamız bir değil hazetmiyoruz birbirimizden bi kere gittim evine oda beni bırakıp başkasına kalmaya gitti verdiği değer ortada dahada adım atmam evine.. Hiç kendini germe yeri gelince de lafını sok rahatla hiç içinde tutma
canim kahverengi lekeden korkma onceden yasadiklarinin sonu geliyordur artik yavasca biter kahverengi leke demek icin temizleniyor artik demek uzan dinlen insallah biseycigi yok bebeginin
selam canim sukur iyi gidiyor sen nasilsin
allah rahmet eylesin canim sen kendi kendini savunmayi ogren suan hamilesin esine illaki nazin gecer eger hamileykende seni dinlemiyorsa esin hakkaten yazik ona 19 yasinda bi evlat vericeksin
bence senin yapman gereken ilk is evini ayirmak bebek olunca sogmayiz rahat edemeyiz falan deyip esini tasinmaya ikna etmen gerek yok onlarla beraber yasadigin surece huzurun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?