Merhaba kızlar, sizinle çatlaklar için bir şey paylaşacağım. Bir arkadaşıma doktor arkadaşı çatlaklar için tahin yağı önermiş. Bildiğiniz tahin ve pekmez var ya işte tastamam o😊 tahin kabında bekleyince üstüne yağı çıkıyor o yağı çatlaklara doğal önlemmiş. Bunu duyan var mı aranızda???Zararı olacağını sanmıyorum ama çatlakları engeller mi acaba gerçekten???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kizlar gecmise bi goz attim sonra yazim dedim sizlere ama icim karardi resmen gecmisi okuyunca.nedir biz bu kadinlarin esinin ailelerinden cektigi ya kayinvalidesi iyi olanin eltisi kotu oluyor eltisi kotu olanin kayinpederi kotu oluyor en kotusude anlayissiz es boyle uzuyorda uzuyor sonunda illaki de esin ailesi tarafindan can sikan birisi cikiyor
Kayinvalidemle kaynim gittiler sorunsuz 2 gun gecirdik cocuklara iyi geldi onlarla zaman gecirmek hatta ufak oglum gidiyorlar diye baya uzuldu yavrum ne yapsin kimseyi gormuyor burda sadece kayinvalidemle kaynimlar var akrabamiz olarak
Benim tarafimdan bi sikinti yok sukur bugun cok halsizim yanliz 2 gundur geceleri gec yattim sabah erken kalktim aksama kadarda hep ayaktaydim pisir topla temizleyle gecti cumadan beri simdi ise ev darmadagin ben birmis halde oturdum pc basina amannn yorulmusum bee yawww
Canim bende anlamiyorum bu turkiyedeki ikili test olayini iyi guzlde test sonucu kotu cikinci ne yapilabilinir ?asil soru bu en guzeli hic yaptirmamak ben doktoruma hastanede ayrintili ultrason yapiliyormus yaptirayimmi diye sordum ben senin icin gerekli ne varsa burda yapiyorum zaten sen merak etme dedi bana oyle rahat ettiki icim oyle deyince.ben doktoruma para vermiyorum burda sogortamiz karsiliyor doktor masraflarimi.diyebilirde ben yapayim sana o testi bilmem kac para diye ama demiyor burdaki sistem paraya dayali bi sistem degil sagliga dayali bi sistem ama malesefki ulkemizde hersey paraya dayali.ikili test riskli gozukuyor sunuda yapalim o kac para su para oyle oyle gidiyor iste para kazanalim derken insanlari ne kadar uzup yiprattiklarinin farkinda degiller ama malesef
Canim belkide boylesi daha hayirli senin ve bebegin icin sikma kendini bundada bi hayir vardir
rabbim yardimcin olsun canim arkadaslar baya yorumda bulunmus ama biz ne desek bos tabiki onemli olan senin o evdeki yasadiklarin ve tutumun.daha yolun basindasin bu zamanlar nasi baslarsa oyle gider simdiden onlemini al ki ilerde pisman olma bebek olunca hersey daha farkli olucak cunki.insallah hersey gonlune gore olur bundan sonra rabbim kolayliklar versin
evlilik yil donumunuz kutlu olsun canim dana nice mutlu senelere insallahbundan sonra bebisle kutlarsiniz artik
canim bende tek bebek varken hala bitmedi halsizlik yorgunluk sen bide 3 can tasiyorsun tabiki senin hamileligin bizlere gore daha agri gecicek.yas gecti demissin kac yasindasin ki ? ucuz oldugu icin 3 kat daha fazla yasiyorsun malesef hamilelik sikintilarini bizlere gore rabbim yardimcin olsunnn
aynen oyle valla bende arada bakiyorum ama yinede yetisemiyorum bu cadilarin hizina
sevindim ignelerin bitmesine hadi bakalim son 4 gun oda botecek rahatlicaksin insallah.esin sinavi icinde uzulme insallah baska bi yerden hayirli bi kapi acilir bebegin sansina canim
Slm kizlar telefondan girdigim icin eskileri okuyamiyirum herkes iyidir insallah.. :) bebislerini hissetmeye basladiniz mi :)) sanirim ben basladim ama emin de olamiyorum uzandigimda karnimda tuhaf seylr oluyor biseyler kipirdiyor sonra boyle belirli bi yerde bi sertlik hissediyorum
Önceden öksürük filan olduğunda toz zencefil ve bali karıştırıp yerdim bugünde öyle yaptım dedemde toz zencefil ve bal bulunca ama intenette düşük yapar diyo zencefil korkttum aslında 3 ayı da geçtik sizin bi fikriniz var mı? şifa market diye bi adreste de bi gram zencefil balla özlenip yenebilir diyo ama bende bir çay kaşığı kadar zencefil koydum bi gr yi geçmiş midir acaba
Sılam eflalim sağolun cevaplarınız için devlet hastanesinin cihazı 3 hafta geriden gösteriyo gitsem 10 hafta deyip gönderecek ve o sırayı beklediğimle kalıcam.. Kendi doktorum 4d ultrasonla bakıyo net görüyor onu beklemeye karar verdim zaten ikili test yaptırmıcam ense kalınlığı ve burun kemiğine 14. Haftada bakılır değil mi sonuç doğru çıkar mı yoksa 11-14 arasında mı ölçülmesi gerekiyo acaba?
ben de bu gün elim tam göbeğimin üzerindeyken bi seyirme hissettim...
ama emin olamadım ki..
yine de güzel bi histi onun hareketleri olduğunu düşünmek
Kizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi
Ya bende bugün uzanirken böyle balık hani sudan çıkınca çırpınir ya, dalgalanir yada öyle bisey hissettim mutlu oldum ama iki cocugu olan bi arkadasim var bu haftalarda hissetmen imkansiz gazdır o gaz dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bende geçen dalginlikla eldivensiz dogramaya basladim eti. Ama öyle bisi aklima gelmedi. Çiğ etteki tehlike toksoplazmadir yani öyle leke falan bana hurafe gelir. Olmaz inşallah bişi
yalnız bu emel hanım çok iyi bir doktormuş ve etimedin tüpbebek tedavi merkezi kurucularındanmış sanırım bana yarın emel hanım hakkındaki görüşlerini yazar mısın nasıl biri esprili mi rahat mı detay veriyor mu hoş sohbet mi
bi de ilerki haftalarda gerçekten tekmelerini hissetsek sevinçten çıldırcaz heralde
Cnm bende geçen dalginlikla eldivensiz dogramaya basladim eti. Ama öyle bisi aklima gelmedi. Çiğ etteki tehlike toksoplazmadir yani öyle leke falan bana hurafe gelir. Olmaz inşallah bişi
Kizlar ne cok sikintiniz varmis valla rabbime sukrettim 6 yildir ayni evin icindeyim ne bir kotu solerini duydum ne bir kotu davranislarini gordum hatta gecen cumartesi davet vardi yemekler kokar sana seni annene arkadaslarina falan git yemekler pissin ev havalansin oyle gel diye kovaladi beni canim annem benim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi eltilerimde 3 tane ama cok gorusmuyoruz bayram iftar falan hayatimizda yok gibiler herles kendi aleminde
Kizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi
valla gelmesin cnm ben şahidim kolumda kocaman ciğer lekesi var annem diyorki babam ciğer istemiş illa yap yap yaptım neyse yerken kolunu kaşımış kocaman ciğere benzer leke var ve asla saç kestirmeyin asla ve asla bununda bende 3 örneği var aman kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?