2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam anneler dün doktora gittik bizde ama öğrenemedik cinsiyeti bebiş büyümüş maşallah ama ölçmedi doktor sadece cinsiyet baktı onu da göremedi keyfinize bakın dedi

bayramdan önceki cuma yada perşembe gideceğim nasıl geçer zaman bilmem

kabız olmuştum 2 gündür karnım 6 aylık hamile gibiydi ama tolete çıkınca düzeldi sadece bir çıkıklık var

ay yok elti falan.olsada kv'dem yerdin sen onu diyor:).ikimizde Aslan burcuyuz kv demle ve harıka anlaşırız.özledim tosbiğimi yaaa:):)yarın görücem annemi :):):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Önceki sayfalara göz attım da biraz.. Kv, Kpdr, görümce, elti, eş.. Hepsi birer stres unsuru olabiliyor ne yazık ki ve tabi olan evliliklere ve eşlere oluyor. Böyle durumlarda eşler dışarıdan, bir uzmandan yardım almayı kabul ederse ki bu ülkemizde çokta kolay değil ne yazık ki, problemler büyük ölçüde çözülüyor. Bunu danışanlarım da görüyorum, kocanız genellikle stres unsurlarından uzak, sizi dinleyebildiği, tarafsız bir ortamda sizin ne kadar acı çektiğinizi anlayabiliyor. Buda tabi pozitif geri dönüşlere yol açıyor. Böyle problemler yaşayan arkadaşlar eşlerinizle bir konuşmayı deneseniz yardım almak için, olur da kabul ederlerse bu süreç sizi çok rahatlatabilir.

Merhaba kızlar, sizinle çatlaklar için bir şey paylaşacağım. Bir arkadaşıma doktor arkadaşı çatlaklar için tahin yağı önermiş. Bildiğiniz tahin ve pekmez var ya işte tastamam o😊 tahin kabında bekleyince üstüne yağı çıkıyor o yağı çatlaklara doğal önlemmiş. Bunu duyan var mı aranızda???Zararı olacağını sanmıyorum ama çatlakları engeller mi acaba gerçekten???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım emzirirken göğüs ucu çatlıyor acıyorya ya ona da tahin yağını kullanıyorlar çok iyi geliyor göğüs ucunun çatlamasını önlüyor.

bence kv görümce vb. konularda her şey eşte bitiyor..
eş annesinin ailesinin ağzına bakıyorsa evlilik her türlü zehir olur..
benim kv ve görümcemler kendi halinde ne çok severim ne de bi kavgamız olmuştur orta yoldan gidiyoruz işte
ama eşimin her şartta yanımda olucağıın bildiğim için ben de kırıldığım bir şey olsa bile üzerinde durmuyorum evimiz ayrı barkımız ayrı..

canım maaşallah atlatmışın misafirerini..
bana sadece dün iftara geldi kv ve görümcemler onda bile çok yoruldum her yanım tutuldu dün gece..
sen 2 gün iyi idare etmişin çocuklarla beraber

ben de bu gün elim tam göbeğimin üzerindeyken bi seyirme hissettim...
ama emin olamadım ki..
yine de güzel bi histi onun hareketleri olduğunu düşünmek

bana doktorum zencefil çayı içebilirsin demişti..
acaba tozu mu zararlı ki :18:
yine de 1 çay kaşığından zarar gelmez canım...için rahat olsun

en geç 13+6 da bakılıyor, ben 13+5 de gidicekdim, dr çok geç olur dedi,,,,

Kizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi

ben de bu gün elim tam göbeğimin üzerindeyken bi seyirme hissettim...
ama emin olamadım ki..
yine de güzel bi histi onun hareketleri olduğunu düşünmek

Ya bende bugün uzanirken böyle balık hani sudan çıkınca çırpınir ya, dalgalanir yada öyle bisey hissettim mutlu oldum ama iki cocugu olan bi arkadasim var bu haftalarda hissetmen imkansiz gazdır o gaz dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi

Cnm bende geçen dalginlikla eldivensiz dogramaya basladim eti. Ama öyle bisi aklima gelmedi. Çiğ etteki tehlike toksoplazmadir yani öyle leke falan bana hurafe gelir. Olmaz inşallah bişi

bi de ilerki haftalarda gerçekten tekmelerini hissetsek sevinçten çıldırcaz heralde

artık doğuralım ya çok canım sıkılıyor benim eşim gececi gelince yatıyor adam kalkıp bi yemek yiyor sonra yine işe gidiyor kadınların günlük 70000 kelime konuşması lazımmış birikiyor sonra kiminle konuşucam okadar sonra gaz etkisi yapıyor bende çok canım sıkılıyor akşama kadar kek pasta tatlı yapıyorum kim yicek yukarda görümcem var inan ölsem 1 hafta sonra fark eder :) rahatsız etmek istemiyormuş iyide arad bi et be kadın napıyo yazık bu gelin de bari hamileyim ama yok

Kizlar ne cok sikintiniz varmis valla rabbime sukrettim 6 yildir ayni evin icindeyim ne bir kotu solerini duydum ne bir kotu davranislarini gordum hatta gecen cumartesi davet vardi yemekler kokar sana seni annene arkadaslarina falan git yemekler pissin ev havalansin oyle gel diye kovaladi beni canim annem benim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi eltilerimde 3 tane ama cok gorusmuyoruz bayram iftar falan hayatimizda yok gibiler herles kendi aleminde

valla gelmesin cnm ben şahidim kolumda kocaman ciğer lekesi var annem diyorki babam ciğer istemiş illa yap yap yaptım neyse yerken kolunu kaşımış kocaman ciğere benzer leke var ve asla saç kestirmeyin asla ve asla bununda bende 3 örneği var aman kızlar

Tamamdir inşallah iyidir

Çok saolasin canim içimi rahatlattin tesekkur ederim birden panik oldum

güzelim 5 parmağın beşi aynı değil gelinleri ezmeyi seven kadın çok oğullarını paylaşamıyorlar benimkisi farklıdır geldiği zaman koltuğa bir oturur allah seni inandırsın hiç kalkmaz ben ilk başta hem hamileyim hem lekelenmem var hemde işe gidiyorum karı koca akşama kadar otururlar kaynımları davet ederler ben akşam kış günü 9 da işten gelirim 1 kaşık yemek yapmaz ama kızına gitse yağdırır ama bende hiç lafımı saklamam söyler geçerim gerçi bana hiçbirşey deme hakkı yok düğünümü kendimiz yaptık misafirdi benim düğünde kendisi geldi benim yaptığım bilezikleri taktı sonra döndü afyona :):)
yani ne faydası var ne zararı varmı var ama eşim çok sağlamdır öyle bana kimse laf söyleyemez kim olursa olsun kendi kardeşim dahi olsa asla

hiç bir şey olmaz canım korkma benim bildiğim birinin evinde gizli bir şey yiyip suyunu vücudunun bir yerine mesele ayağına sürersen bebeğin ayağında doğum lekesi oluyor ben bilerek denedim gerçekten kv evinde ondan gizli meyve yedim ve bacağıma suyunu sürdüm kızımın aynı yerde doğum lekesi var.

Kırmızı ette evet doğrudur bizim akrabalardada var örnekleri kırmızı et doğrasanız bile elinizi hemen yıkayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…