2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Gerci benim sansim diger 3 gelinleri de hep yanlarinda kalmis hepsinden bisey oglenmisler bana gelinceye kadar neye kirilirlar ne uzerler
ogrenmisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sac kestirince ne oluyor canim ben kestimdir saclarimi 1 hafta once :26::26::26:

Son düzenleme:
sac kestirince ne oluyor canim ben kestimdir saclarimi 1 hafta once :26::26::26:

sılacım teyzemin kızı 3 yıl önce hamileyken saçının önü kahküllerini kısaltırdı 3-4 gün sonra düşün yaptı diğerlerini yazmak istemiyorum ama büyükler boşuna söylemiyor dikkat et benim saçlar çok uzun valla havada fena kestirmek istiyorum tabiki kestiremiyorum ama yinede hurafe derseniz deyin ben gözümle gördüm

masallah canim rabbim muhabbetinizi bozmasin insallah sen sansliymissin
canım emzirirken göğüs ucu çatlıyor acıyorya ya ona da tahin yağını kullanıyorlar çok iyi geliyor göğüs ucunun çatlamasını önlüyor.
bunu ogrendigim cok iyi oldu benim dogumdaN sonra emzirirken hemen yara oluyor goguslerim 3 ay da gecmiyor yara aglaya aglaya emzirdim yavrularimi 3 aydan fazla off cok zor oluyor gogus yarasi kaniyor bide insallah bu sefer olmaz dicem ama goguslerimin ucu cok hassas olur sanirim yine :26:insallah denerim bunu unutursam o zaman yazarim yine hatirlat canim lutfen bunu
canim olsun gec ogren kesin sonucu ogren ben acele ettim sordum doktora adam istemeye istemeye tahmin yuruttu sanki ogrendimde noldu kesin degil dedi kocaman bi soru isaretiyle kaldim yine bence zamaninda kesin sonucu ogrenmek en guzeli
canim ikili test hakkinda bilgim yok ama sen zaten onu istemiyormussun doktora sorarsin ense kalinligi ve burun kemigi nasil diye kontrolunde onun icin bi zaman olucani sanmiyorum zaten 14 uncu haftamda gidicem diyosun sorun olmaz sanirim
Ayy canim ya nolur beni yanlis anlama ama sen cok evhamlisin ne yapsan acaba bi zarari olurmu diye soruyorsun azcik rahat ol yaptiklarindan degilde bu stresten etkilenecek bu bebek sen bu kadar stresli ve evhamli olursan:26:
relaxx ol birsey olmaz allahin izniyle artik o dusuk donemlerini atlattik sayilir bundan sonrasi rabbimin taktiri ve lutfen biseyleri yapmadan once arastir ve yapki sonrasinda boyle dusunme acaba mi diye
canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin
ben de çocuğun kaka ve kusmuğunu temizleme işini anneme devredeceğim o yüzden aynı siteden ev tuttum en azından alışana kadar
ooo iyiymis ne var boyle anne olmaya kizim anneligin zevki kaka kusmuk temizlemekte
canim senin icin daha erken hssetmek icin 12 inci haftaya doldurduktan sonra arada minicikte olsa hissedersin belki ama sertlik dedigin bebegin yeridir

canim ne bileyim ya benim inanasim gelmiyor hurafe geliyor hep bana ama teyze kizin icinde uzuldum kestirirkende ne kadar hurafe diye dusunsemde tedirgin olmadim degil hani :26:
insallah birseycik olmaz benim yavruma rabbime emanet yavrularimiz

canim ne bileyim ya benim inanasim gelmiyor hurafe geliyor hep bana ama teyze kizin icinde uzuldum kestirirkende ne kadar hurafe diye dusunsemde tedirgin olmadim degil hani :26:
insallah birseycik olmaz benim yavruma rabbime emanet yavrularimiz

allahım korusun hepsini

Kızlar bir sorum var özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere.. Duyduğuma göre bebeğinin gelişimi ultrasonda daha ileride olanların oğlu, geriden ya da tam gidenlerin kızı oluyormuş. Sizde durum nasıldı? Doğruluğu var mıdır?

canım benim 1 hafta önden gidiyor ama doktor kıza benziyor dedi..
sanırım bu tez de çürüdü
ama haftaya ctesi başka doktora gidicez bakalım o da kız derse kesinleşir

canım emzirirken göğüs ucu çatlıyor acıyorya ya ona da tahin yağını kullanıyorlar çok iyi geliyor göğüs ucunun çatlamasını önlüyor.

Yaaaa bende karın çatlakları için iyi geliyor sanmıştım. İyi ki sormuşum iyi ki cevap vermişsin canım yoksa çatır çatır çatlayacaktım😁😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaslar bende ocak annesiyim Allahin izniyle araniza katilmak isterim , hepimize hayirli dogumlar olsun insallah

Canim benim bebeğim tam gününde gidiyor kıza benziyor dedi doktorum eğer tam kesinlesirse kız olucagi brnde tutuyor demek :))
allahım korusun hepsini

Amin canim aminnnnn...

Selam arkadaslar bende ocak annesiyim Allahin izniyle araniza katilmak isterim , hepimize hayirli dogumlar olsun insallah

Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen ekleyeyim senide ocak anneleri listemize :))

Ben de çiğ etteki toksoplazma riskini arkadaşımdan öğrendim geçen gün. Ama iki kere kıyma fln yoğurmuştum yaaa bişey olur mu kızlar pofff içime dert oldu

Canım benimki de 1 hafta önde gidiyordu şu zamana kadar ama cinsiyet kız..:)) gerçi bu hafta eşitledi ilk defa.. Bu da çürüdü :))

Kızlar benim gibi sürekli acıkan var mı? Gece uykumdan uyanıyorum açlıktan kalkıp bişeyler yiyorum. Az ve sık yemek yakında çok ve sık yemeye dönüşcek ben de yandım ki yandım😄

Tokso düşük riskini artırıyo cnm bi sıkıntın yok kanimca,olmamis yani. Illa olcak diye biseyde yok. Sıkma canini
Ben hep aç ama caninin nr istedihini bilmez bi halde dolaniyorm ortalarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana bazen oluyor ama surekli biseyler yeme istegi var karnim tok ama yinede biseyler yiyorum. hem kilo almaktan korkuyorum hem kendime engel olamiyorum ☺️☺️

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben de haftaiçi çalıştığım için mecbur 3 öğün yiyorum fazla yeme şansım olmuyor..
ama bugün bütün gün evdeydim hatta yalnızdım 5e kadar..inan ağzım boş kalmadı mutfaktan çıkamadım
hiçbişey canım istemese ramazan pidesi yedim kuru kuru
iyiki çalışıyorum yoksa 100 kg doğuma giderdim kesin

Yarın doktor kontrolüm var. Çok şükür sonunda geldi. 1 ay beklemek zormuş gerçekten. İnşallah sağlıkla bebeğimi görür ve sizin yaşadığınız o güzel duyguları yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…