güzelim 5 parmağın beşi aynı değil gelinleri ezmeyi seven kadın çok oğullarını paylaşamıyorlar benimkisi farklıdır geldiği zaman koltuğa bir oturur allah seni inandırsın hiç kalkmaz ben ilk başta hem hamileyim hem lekelenmem var hemde işe gidiyorum karı koca akşama kadar otururlar kaynımları davet ederler ben akşam kış günü 9 da işten gelirim 1 kaşık yemek yapmaz ama kızına gitse yağdırır ama bende hiç lafımı saklamam söyler geçerim gerçi bana hiçbirşey deme hakkı yok düğünümü kendimiz yaptık misafirdi benim düğünde kendisi geldi benim yaptığım bilezikleri taktı sonra döndü afyona :):)
yani ne faydası var ne zararı varmı var ama eşim çok sağlamdır öyle bana kimse laf söyleyemez kim olursa olsun kendi kardeşim dahi olsa asla
valla gelmesin cnm ben şahidim kolumda kocaman ciğer lekesi var annem diyorki babam ciğer istemiş illa yap yap yaptım neyse yerken kolunu kaşımış kocaman ciğere benzer leke var ve asla saç kestirmeyin asla ve asla bununda bende 3 örneği var aman kızlar
sac kestirince ne oluyor canim ben kestimdir saclarimi 1 hafta once :26::26::26:
masallah canim rabbim muhabbetinizi bozmasin insallah sen sansliymissinKizlar ne cok sikintiniz varmis valla rabbime sukrettim 6 yildir ayni evin icindeyim ne bir kotu solerini duydum ne bir kotu davranislarini gordum hatta gecen cumartesi davet vardi yemekler kokar sana seni annene arkadaslarina falan git yemekler pissin ev havalansin oyle gel diye kovaladi beni canim annem benim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi eltilerimde 3 tane ama cok gorusmuyoruz bayram iftar falan hayatimizda yok gibiler herles kendi aleminde
bunu ogrendigim cok iyi oldu benim dogumdaN sonra emzirirken hemen yara oluyor goguslerim 3 ay da gecmiyor yara aglaya aglaya emzirdim yavrularimi 3 aydan fazla off cok zor oluyor gogus yarasi kaniyor bide insallah bu sefer olmaz dicem ama goguslerimin ucu cok hassas olur sanirim yine :26:insallah denerim bunu unutursam o zaman yazarim yine hatirlat canim lutfen bunucanım emzirirken göğüs ucu çatlıyor acıyorya ya ona da tahin yağını kullanıyorlar çok iyi geliyor göğüs ucunun çatlamasını önlüyor.
canim olsun gec ogren kesin sonucu ogren ben acele ettim sordum doktora adam istemeye istemeye tahmin yuruttu sanki ogrendimde noldu kesin degil dedi kocaman bi soru isaretiyle kaldim yine bence zamaninda kesin sonucu ogrenmek en guzeliselam anneler dün doktora gittik bizde ama öğrenemedik cinsiyeti bebiş büyümüş maşallah ama ölçmedi doktor sadece cinsiyet baktı onu da göremedi keyfinize bakın dedi
bayramdan önceki cuma yada perşembe gideceğim nasıl geçer zaman bilmem
kabız olmuştum 2 gündür karnım 6 aylık hamile gibiydi ama tolete çıkınca düzeldi sadece bir çıkıklık var
canim ikili test hakkinda bilgim yok ama sen zaten onu istemiyormussun doktora sorarsin ense kalinligi ve burun kemigi nasil diye kontrolunde onun icin bi zaman olucani sanmiyorum zaten 14 uncu haftamda gidicem diyosun sorun olmaz sanirimSılam eflalim sağolun cevaplarınız için devlet hastanesinin cihazı 3 hafta geriden gösteriyo gitsem 10 hafta deyip gönderecek ve o sırayı beklediğimle kalıcam.. Kendi doktorum 4d ultrasonla bakıyo net görüyor onu beklemeye karar verdim zaten ikili test yaptırmıcam ense kalınlığı ve burun kemiğine 14. Haftada bakılır değil mi sonuç doğru çıkar mı yoksa 11-14 arasında mı ölçülmesi gerekiyo acaba?
Ayy canim ya nolur beni yanlis anlama ama sen cok evhamlisin ne yapsan acaba bi zarari olurmu diye soruyorsun azcik rahat ol yaptiklarindan degilde bu stresten etkilenecek bu bebek sen bu kadar stresli ve evhamli olursan:26:Önceden öksürük filan olduğunda toz zencefil ve bali karıştırıp yerdim bugünde öyle yaptım dedemde toz zencefil ve bal bulunca ama intenette düşük yapar diyo zencefil korkttum aslında 3 ayı da geçtik sizin bi fikriniz var mı? şifa market diye bi adreste de bi gram zencefil balla özlenip yenebilir diyo ama bende bir çay kaşığı kadar zencefil koydum bi gr yi geçmiş midir acaba
canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebeginMerhabalar hanımlar, Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım. Henüz cinsiyetimiz net değil ama büyük ihtimalle kız olacak inşaallah. Allah bana da sizlere de sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..
ooo iyiymis ne var boyle anne olmaya kizim anneligin zevki kaka kusmuk temizlemekteben de çocuğun kaka ve kusmuğunu temizleme işini anneme devredeceğimo yüzden aynı siteden ev tuttum en azından alışana kadar
canim senin icin daha erken hssetmek icin 12 inci haftaya doldurduktan sonra arada minicikte olsa hissedersin belki ama sertlik dedigin bebegin yeridirSlm kizlar telefondan girdigim icin eskileri okuyamiyirum herkes iyidir insallah.. :) bebislerini hissetmeye basladiniz mi :)) sanirim ben basladim ama emin de olamiyorum uzandigimda karnimda tuhaf seylr oluyor biseyler kipirdiyor sonra boyle belirli bi yerde bi sertlik hissediyorum
sılacım teyzemin kızı 3 yıl önce hamileyken saçının önü kahküllerini kısaltırdı 3-4 gün sonra düşün yaptı diğerlerini yazmak istemiyorum ama büyükler boşuna söylemiyor dikkat et benim saçlar çok uzun valla havada fena kestirmek istiyorum tabiki kestiremiyorum ama yinede hurafe derseniz deyin ben gözümle gördüm
canim ne bileyim ya benim inanasim gelmiyor hurafe geliyor hep bana ama teyze kizin icinde uzuldum kestirirkende ne kadar hurafe diye dusunsemde tedirgin olmadim degil hani :26:
insallah birseycik olmaz benim yavruma rabbime emanet yavrularimiz
Kızlar bir sorum var özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere.. Duyduğuma göre bebeğinin gelişimi ultrasonda daha ileride olanların oğlu, geriden ya da tam gidenlerin kızı oluyormuş. Sizde durum nasıldı? Doğruluğu var mıdır?
canım emzirirken göğüs ucu çatlıyor acıyorya ya ona da tahin yağını kullanıyorlar çok iyi geliyor göğüs ucunun çatlamasını önlüyor.
Canim benim bebeğim tam gününde gidiyor kıza benziyor dedi doktorum eğer tam kesinlesirse kız olucagi brnde tutuyor demek :))Kızlar bir sorum var özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere.. Duyduğuma göre bebeğinin gelişimi ultrasonda daha ileride olanların oğlu, geriden ya da tam gidenlerin kızı oluyormuş. Sizde durum nasıldı? Doğruluğu var mıdır?
allahım korusun hepsini
Selam arkadaslarbende ocak annesiyim Allahin izniyle araniza katilmak isterim , hepimize hayirli dogumlar olsun insallah
Cnm bende geçen dalginlikla eldivensiz dogramaya basladim eti. Ama öyle bisi aklima gelmedi. Çiğ etteki tehlike toksoplazmadir yani öyle leke falan bana hurafe gelir. Olmaz inşallah bişi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bir sorum var özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere.. Duyduğuma göre bebeğinin gelişimi ultrasonda daha ileride olanların oğlu, geriden ya da tam gidenlerin kızı oluyormuş. Sizde durum nasıldı? Doğruluğu var mıdır?
Tokso düşük riskini artırıyo cnm bi sıkıntın yok kanimca,olmamis yani. Illa olcak diye biseyde yok. Sıkma caniniBen de çiğ etteki toksoplazma riskini arkadaşımdan öğrendim geçen gün. Ama iki kere kıyma fln yoğurmuştum yaaa bişey olur mu kızlar pofff içime dert oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hep aç ama caninin nr istedihini bilmez bi halde dolaniyorm ortalardaKızlar benim gibi sürekli acıkan var mı? Gece uykumdan uyanıyorum açlıktan kalkıp bişeyler yiyorum. Az ve sık yemek yakında çok ve sık yemeye dönüşcek ben de yandım ki yandım😄
Kızlar benim gibi sürekli acıkan var mı? Gece uykumdan uyanıyorum açlıktan kalkıp bişeyler yiyorum. Az ve sık yemek yakında çok ve sık yemeye dönüşcek ben de yandım ki yandım😄
Kızlar benim gibi sürekli acıkan var mı? Gece uykumdan uyanıyorum açlıktan kalkıp bişeyler yiyorum. Az ve sık yemek yakında çok ve sık yemeye dönüşcek ben de yandım ki yandım😄
canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?