sılacım teyzemin kızı 3 yıl önce hamileyken saçının önü kahküllerini kısaltırdı 3-4 gün sonra düşün yaptı diğerlerini yazmak istemiyorum ama büyükler boşuna söylemiyor dikkat et benim saçlar çok uzun valla havada fena kestirmek istiyorum tabiki kestiremiyorum ama yinede hurafe derseniz deyin ben gözümle gördüm
bunu ogrendigim cok iyi oldu benim dogumdaN sonra emzirirken hemen yara oluyor goguslerim 3 ay da gecmiyor yara aglaya aglaya emzirdim yavrularimi 3 aydan fazla off cok zor oluyor gogus yarasi kaniyor bide insallah bu sefer olmaz dicem ama goguslerimin ucu cok hassas olur sanirim yine :26:insallah denerim bunu unutursam o zaman yazarim yine hatirlat canim lutfen bunu
canım benim facede bebekolay diye bi site var orada herkes tecrubesini paylaşıyor orada okudum bunları.
5-6 tane ayva çekirdeğini suda bekletip jöle kıvamına geliyormuş o da göğüs ucuna çok iyi geliyomuş bide kendi sütünü sürecekmişsin emzirdikten sonra
inşallah doğum yaptığımızda bende önceden tedbirimi alacam . ablamdan biliyorum ağlaya ağlaya emziriyordu
Gunaydın canlar... Hast gıdıyorum..iyi dilekler ve dualarınızı beklıyotum
heee canım ya bende inanmıyorum gerçi hamile kalmadan once kestirdiğimden gerek yok ama ihtiyacım olsa kestirirdim ,neymiş bebeğin ömrü kısa olurmuş.Benım saçımla bebek alakasını hala kuramam.O zaman tırnak falanda kesmemek lazım,frankestein gibi dolaşalımGünaydın herkese.. Epeyce geçmiş olduğundan dün ara ara okudum yazamadım.
Evinde sıkıntısı olan arkadaşlara allah kolaylık ferahlık versin diyorum çok zor bi durum. Tek bildiğim şey bir kere sizi ezme fırsatı verirseniz hep böyle gider bu ve bir kere başkaldırırsanız bunun devamı gelir..
Belki adınız asi olur dili uzun olur ama bu durumdada zaten çok güzel hitaplar yok. Zorla sevgi saygı olmaz ki olsa olsa tahammül olur. Bunun sonu o insanlardan nefret etmek.
Birde saç kestirme olayı vardı. Sakın kestirme diyen arkadaşım yaşadığı şeyin sıkıntısından böyle düşünmüş ama bunun hiç bir gerçeği yok. İki sene önce hamileyken çok darlandım uzadı saçım annemin ablamın baskısından kurtulamadm kestirmedim. Yav bana bi kanıt mantıklı bişey getirin inanim dedim sabretsen nolur sonradan keşke yapmasaydım demekten iyidir dediler onlarla başedemedim ve bekledim ama saçmalık bence. Saç bebeği nasıl koruyabilirde kesince düşük olsun?
Sırf bu hurafeler yüzünden ben ilk
doğumumda 10 sene önce eltimle kırklarımız karıştı diye 10 gün görüşmedik. Çocuklar birbirini basarmış bu nasıl bi mantık o zaman bizi nasıl korkuttularsa neyse dedik eltimle 10 gün sabredelim pişman olmaktansa. Şimdi olsa yapmam... 40 lı bebeği evde bekletir dışarı çıkarmazlar buda ayrı bi olay.
Biraz uzun oldu ama yazmak istedim sakınılan göze çöp batarmış lafı sonuna kadar doğru.
İlk hamileliği olanların hassasiyetini anlıyorum ama gerçekten rahat olsunlar. Bebek büyütürkende bunun sıkıntısını çekerler.
I love Bonus
tamam canım guzel haberlerle gel insallah. benım dahaaa cook var.26 temmuz offfGunaydın canlar... Hast gıdıyorum..iyi dilekler ve dualarınızı beklıyotum
kızlar mide yanmaları için erken degıl mı ya. Benım başladı 3 gundur .Gaviscon bağımlsıı oldum
Sürekli değildir belki ya geçicidir yediklerimizie ilgili falandır heralde son zamanda daha çok oluyo mide yanması..
I love Bonus
nasıl yani canım alışma diye bir şey yok doğunca anlarsın yıllarca çocuk bakmış gibi olacaksın:) ben sezaryanli halime kimseye elletmedim hep kendim ya da eşim değişti, kimselere vermezsin emin olben de çocuğun kaka ve kusmuğunu temizleme işini anneme devredeceğimo yüzden aynı siteden ev tuttum en azından alışana kadar
sağol canım herkesin eksiği var maddi olarak hiç faydaları olmadı ilk zamanlar üzüldüm ama adam vardı da mı yapmadı sanki diyorum şimdi zaman her şeyin ilacı, eşimden çok onlar ilgileniyorlar eşim çocuktan sonra değişti ilgisi hep oğlumuza kaydı ne aşk vardı aramızda ah ah:)) apartman yıkama konusuna gelince zatn üç daireyiz haftada bir siliniyor genelde yıkama ayda bir oluyor yani üç haftada bir sıra geliyor,hadi elti yapmıyor o zaman kocası yapsın birde bırak anne silme ne olacak diyor şaka gibi pis duracakmış, ha dediğin doğru o zaman para verilisn onu da teklif etmiyorlar bu durumda kv ve ben enayi mi oluyoruz, kv silerken ben utanıyorum bizde öyle büyük iş yaparken küçük oturmaz ben nasıl anneme kıyamıyorsam kv de kıyamam çünkü el üstünde tutuyor nasıl nankörlük edeyim ben o kadıncağıza Allah'tan korkarım, tabi aramız kötü olsaydı bende sallamazdım ama gözümün içine bakan insan bunlar evlerine inince kızım sen otur zaten çocuk seni yoruyor diye bir tabak bile kaldırtmaz bana evime gelince hemen iş varsa yapmak ister, sende eşinden yana şanslısındır bende eşimle artık hiç anlaşamıyorumvalla canım kv kp yönünden çookkkk şanslısın maşallah diyimbzimkiler çin işkencecisi olduğu için biz de önce aile apartmanında oturuyorduk dediler apartman yıkayacaksın ben yıkamam benim görevim değil kadın tutalım o yıkasın haftada 1 dedim yani sen de o yıkamıo diye kafana takma ayda 20tl toplasanız bi kadın gelir her hafta yıkar ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun ankaraya memleketime taşındım sonunda köy hayatına alışamadım döndüm geldim hemen
napıyım canım aşık oldum:))) hiç evlenmiycem dediğim anda ahh ahhhh:) canım inan kendi ailemin ki batıyor onların ki batmıyor diyeceksin ki hiç mi kötü bir şey yok olmaz mı ama ben direk hoşlanmadığımı söylerim asla içimde tutmam laf çakmam, anne şundan rahatsız oluyorum derim mesela, buraya taşınmadan sınırı çizdim öyle zırt pırt görüşürsek iyiyken kötü oluruz özellikle kp den için anne düzenimize karışmasın dedim (kp çok muhafazakar gezmeye tozmaya karışırda )şükür hiç karışmadı:) peki sonra ne oldu ben onlardan çıkmaz oldum:)) 4 sene gurbette yalnız olunca insana hasret kalıyorsun malum sen gurbettesin, birde küçük görümcem tam kafa dengi sürekli güldürür onun yanında yaşlanmazsın, oğlum desen çok seviyor onları her gün gitmek istiyor, asla çocuğumun terbiyesine karışmazlar hayır bu verilmiycek dediğim an iş biter sözümün üstüne söz olmaz çocuğum konusunda, kv açıkça dedi bana ben senin açık sözlülüğünü seviyorum içten pazarlıklı değilsin düşündüğünü söylüyorsun sinsice arkamdan konuşsan zoruma gider ama direk bana söylemen hoşuma gidiyor dedi, eltim kaç kere kocasına ağlamış şikayet etmiş basit şeyleri kaynım annesine gelip çatmış ki en sevdiği oğlu oydu, kadının nasıl zoruna gitti en son demiş oğluna sen utanmıyormusun bana böyle davranmaya diye, canım görsen keşke kv böyle olsun dersin o kadını şikayet ediyormuşoooffffffffffff ne yaptın yaw 3 bekar erkek miiiiiiii
ben aynı binada oturma işini sevmiyorum işte böyle herşey göze batıyor. kendi ailemle kardeşlerime bile aynı apartmanda oturmak istemem ..
biraz uzak olsun öte mahallede otursun.
insan kendi bebesinden tiksinir mi yaw hiç. o aileye size uyum sağlayamamış . merhabalaş sadece daha ileri muhabbetlere girme.
az konuş öz konuş . çocuğu olunca kendi derdine düşer zaten boşver
hoş geldin aramızaMerhabalar hanımlar, Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım. Henüz cinsiyetimiz net değil ama büyük ihtimalle kız olacak inşaallah. Allah bana da sizlere de sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..
canım o kadarcıktan bir şey olmaz, yanlış anlama ne olur bu kadar panik olma güzelim daha önümüzde altı ay var zor geçer sonra:) netten her şeyi okuma doktorların yazılarına güven sadeceÖnceden öksürük filan olduğunda toz zencefil ve bali karıştırıp yerdim bugünde öyle yaptım dedemde toz zencefil ve bal bulunca ama intenette düşük yapar diyo zencefil korkttum aslında 3 ayı da geçtik sizin bi fikriniz var mı? şifa market diye bi adreste de bi gram zencefil balla özlenip yenebilir diyo ama bende bir çay kaşığı kadar zencefil koydum bi gr yi geçmiş midir acaba
canım aynen bir gün yemek yapıp öbür gün yatıyorum:)Kızlar sarhoş gibi yatıyorum bugün. Bi yemek yaptım gitti bütün halim. Güya evi süpürcektim nerdeeee. Yatarken de sıkılıyorum siz napıyosunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım yürümüyor, en iyisi samimi olmamak:)Eflalim kuma gemisi yürür etli gemisi yürümez demişler:))) bu elitlere ne oluyorsa asıl onlarla anlaşılmıyor. Bende de bir tane var konuşmuyorum çünkü çok cadı başa çıkamıyorum:)))
tama canım öyle yap o zaman senSılam eflalim sağolun cevaplarınız için devlet hastanesinin cihazı 3 hafta geriden gösteriyo gitsem 10 hafta deyip gönderecek ve o sırayı beklediğimle kalıcam.. Kendi doktorum 4d ultrasonla bakıyo net görüyor onu beklemeye karar verdim zaten ikili test yaptırmıcam ense kalınlığı ve burun kemiğine 14. Haftada bakılır değil mi sonuç doğru çıkar mı yoksa 11-14 arasında mı ölçülmesi gerekiyo acaba?
takmıyorum artık canım önceden gıcık oluyordum:) aaa seninkide çok ayıp etmişcanım eflalim hiç takma boşver görüşmezsin olur biter benim elti de istanbulda ben ağrıdyım
Ne ararım ne o arar kafamız bir değil hazetmiyoruz birbirimizden bi kere gittim evine oda beni bırakıp başkasına kalmaya gitti verdiği değer ortada dahada adım atmam evine.. Hiç kendini germe yeri gelince de lafını sok rahatla hiç içinde tutma
maşallah canım bebişineselam anneler dün doktora gittik bizde ama öğrenemedik cinsiyeti bebiş büyümüş maşallah ama ölçmedi doktor sadece cinsiyet baktı onu da göremedi keyfinize bakın dedi
bayramdan önceki cuma yada perşembe gideceğim nasıl geçer zaman bilmem
kabız olmuştum 2 gündür karnım 6 aylık hamile gibiydi ama tolete çıkınca düzeldi sadece bir çıkıklık var
:)) bense seviyorum kadını şeker gibi:) bende yerimde eşim izin vermiyor:) yoksa tutmam çenemi:)ay yok elti falan.olsada kv'dem yerdin sen onu diyor:).ikimizde Aslan burcuyuz kv demle ve harıka anlaşırız.özledim tosbiğimi yaaa:):)yarın görücem annemi :):):)
canım benim eşimel kendimizle ilgili sorunlarımız var çok dedim ama yok zaten burda aile danışmanı terapistide yokÖnceki sayfalara göz attım da biraz.. Kv, Kpdr, görümce, elti, eş.. Hepsi birer stres unsuru olabiliyor ne yazık ki ve tabi olan evliliklere ve eşlere oluyor. Böyle durumlarda eşler dışarıdan, bir uzmandan yardım almayı kabul ederse ki bu ülkemizde çokta kolay değil ne yazık ki, problemler büyük ölçüde çözülüyor. Bunu danışanlarım da görüyorum, kocanız genellikle stres unsurlarından uzak, sizi dinleyebildiği, tarafsız bir ortamda sizin ne kadar acı çektiğinizi anlayabiliyor. Buda tabi pozitif geri dönüşlere yol açıyor. Böyle problemler yaşayan arkadaşlar eşlerinizle bir konuşmayı deneseniz yardım almak için, olur da kabul ederlerse bu süreç sizi çok rahatlatabilir.
duymuştum canım çok sağol hatırlattınMerhaba kızlar, sizinle çatlaklar için bir şey paylaşacağım. Bir arkadaşıma doktor arkadaşı çatlaklar için tahin yağı önermiş. Bildiğiniz tahin ve pekmez var ya işte tastamam o😊 tahin kabında bekleyince üstüne yağı çıkıyor o yağı çatlaklara doğal önlemmiş. Bunu duyan var mı aranızda???Zararı olacağını sanmıyorum ama çatlakları engeller mi acaba gerçekten???
kesinlikle canım eşde bitiyor olaybence kv görümce vb. konularda her şey eşte bitiyor..
eş annesinin ailesinin ağzına bakıyorsa evlilik her türlü zehir olur..
benim kv ve görümcemler kendi halinde ne çok severim ne de bi kavgamız olmuştur orta yoldan gidiyoruz işte
ama eşimin her şartta yanımda olucağıın bildiğim için ben de kırıldığım bir şey olsa bile üzerinde durmuyorum evimiz ayrı barkımız ayrı..
canım maaşallah atlatmışın misafirerini..
bana sadece dün iftara geldi kv ve görümcemler onda bile çok yoruldum her yanım tutuldu dün gece..
sen 2 gün iyi idare etmişin çocuklarla beraber
ben de bu gün elim tam göbeğimin üzerindeyken bi seyirme hissettim...
ama emin olamadım ki..
yine de güzel bi histi onun hareketleri olduğunu düşünmek
bana doktorum zencefil çayı içebilirsin demişti..
acaba tozu mu zararlı ki :18:
yine de 1 çay kaşığından zarar gelmez canım...için rahat olsun
canım bunlar hurafe lütfen inanma , annelerimiz et doğramıyormuydu eldiven yoktu o zamanlar, bu durumda hepimizin lekeli olması lazım:) ben oğlumda hep eldiven kullandım toxo dan dolayı nara elimi sürmedim yok leke olurmuş diye ee ne oldu biliyormusun oğlumun gözünde dizinde ensesinde doğum lekesi var:) zamanla geçiyormuşKizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi
ya neden hissedemezsin hissedersin karnın yağlı değilse, ben hissediyorum hissedemezsin gaz demesin kimse gazı bilmiyormuyum ben:)Ya bende bugün uzanirken böyle balık hani sudan çıkınca çırpınir ya, dalgalanir yada öyle bisey hissettim mutlu oldum ama iki cocugu olan bi arkadasim var bu haftalarda hissetmen imkansiz gazdır o gaz dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) bebiş doğunca ahhh boş zaman arıyorum diyeceksin:))artık doğuralım ya çok canım sıkılıyor benim eşim gececi gelince yatıyor adam kalkıp bi yemek yiyor sonra yine işe gidiyor kadınların günlük 70000 kelime konuşması lazımmış birikiyor sonra kiminle konuşucam okadar sonra gaz etkisi yapıyor bendeçok canım sıkılıyor akşama kadar kek pasta tatlı yapıyorum kim yicek yukarda görümcem var inan ölsem 1 hafta sonra fark eder :) rahatsız etmek istemiyormuş iyide arad bi et be kadın napıyo yazık bu gelin de bari hamileyim ama yok
maşallah canım Rabbim bozmasın, benimkide sürdürme elimi işe Allah razı olsunKizlar ne cok sikintiniz varmis valla rabbime sukrettim 6 yildir ayni evin icindeyim ne bir kotu solerini duydum ne bir kotu davranislarini gordum hatta gecen cumartesi davet vardi yemekler kokar sana seni annene arkadaslarina falan git yemekler pissin ev havalansin oyle gel diye kovaladi beni canim annem benim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi eltilerimde 3 tane ama cok gorusmuyoruz bayram iftar falan hayatimizda yok gibiler herles kendi aleminde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum lütfen bunlar hurafe dinimizde asla yeri yok oğlum da saçımı kestirdim şimdi de kestirdimvalla gelmesin cnm ben şahidim kolumda kocaman ciğer lekesi var annem diyorki babam ciğer istemiş illa yap yap yaptım neyse yerken kolunu kaşımış kocaman ciğere benzer leke var ve asla saç kestirmeyin asla ve asla bununda bende 3 örneği var aman kızlar
en güzeli eşin yanında gerisini salla gitsin tatlımgüzelim 5 parmağın beşi aynı değil gelinleri ezmeyi seven kadın çok oğullarını paylaşamıyorlar benimkisi farklıdır geldiği zaman koltuğa bir oturur allah seni inandırsın hiç kalkmaz ben ilk başta hem hamileyim hem lekelenmem var hemde işe gidiyorum karı koca akşama kadar otururlar kaynımları davet ederler ben akşam kış günü 9 da işten gelirim 1 kaşık yemek yapmaz ama kızına gitse yağdırır ama bende hiç lafımı saklamam söyler geçerim gerçi bana hiçbirşey deme hakkı yok düğünümü kendimiz yaptık misafirdi benim düğünde kendisi geldi benim yaptığım bilezikleri taktı sonra döndü afyona :):)
yani ne faydası var ne zararı varmı var ama eşim çok sağlamdır öyle bana kimse laf söyleyemez kim olursa olsun kendi kardeşim dahi olsa asla
canım oğlumda hep ilerdeydi bunda da iki gün ilerde bakalım ne çıkacak:) oğlum çok ilerdeydi ama bir hafta iki haftaKızlar bir sorum var özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere.. Duyduğuma göre bebeğinin gelişimi ultrasonda daha ileride olanların oğlu, geriden ya da tam gidenlerin kızı oluyormuş. Sizde durum nasıldı? Doğruluğu var mıdır?
hoş geldin aramızaSelam arkadaslarbende ocak annesiyim Allahin izniyle araniza katilmak isterim , hepimize hayirli dogumlar olsun insallah
canım ette o toxo varsa olur her ette zaetn yok sadece tedbir amaçlı korkma, yediğimiz yeşilliktede var mesela o yüzden sirkeli suda bekletiyoruzBen de çiğ etteki toksoplazma riskini arkadaşımdan öğrendim geçen gün. Ama iki kere kıyma fln yoğurmuştum yaaa bişey olur mu kızlar pofff içime dert oldu
canım gece midem kazınıyor ama kalkmıyorum on dk sonra geçiyor:) bir alışırsam gece yemesine daha önünü alamam, akşam yatmadan protein ağılıklı bir şey ye acıkmazsınKızlar benim gibi sürekli acıkan var mı? Gece uykumdan uyanıyorum açlıktan kalkıp bişeyler yiyorum. Az ve sık yemek yakında çok ve sık yemeye dönüşcek ben de yandım ki yandım😄
:))) kesin olurmuşsun canım haftada bir olsun kaçamağın:)ben de haftaiçi çalıştığım için mecbur 3 öğün yiyorum fazla yeme şansım olmuyor..
ama bugün bütün gün evdeydim hatta yalnızdım 5e kadar..inan ağzım boş kalmadı mutfaktan çıkamadım
hiçbişey canım istemese ramazan pidesi yedim kuru kuru
iyiki çalışıyorum yoksa 100 kg doğuma giderdim kesin
hayırlı haberlerle gel canımYarın doktor kontrolüm var. Çok şükür sonunda geldi. 1 ay beklemek zormuş gerçekten. İnşallah sağlıkla bebeğimi görür ve sizin yaşadığınız o güzel duyguları yaşarım.
canım hurafeler konusunda katılıyorum kesinlikle inanmıyorum adı üstünde hurafe batıl inançGünaydın herkese.. Epeyce geçmiş olduğundan dün ara ara okudum yazamadım.
Evinde sıkıntısı olan arkadaşlara allah kolaylık ferahlık versin diyorum çok zor bi durum. Tek bildiğim şey bir kere sizi ezme fırsatı verirseniz hep böyle gider bu ve bir kere başkaldırırsanız bunun devamı gelir..
Belki adınız asi olur dili uzun olur ama bu durumdada zaten çok güzel hitaplar yok. Zorla sevgi saygı olmaz ki olsa olsa tahammül olur. Bunun sonu o insanlardan nefret etmek.
Birde saç kestirme olayı vardı. Sakın kestirme diyen arkadaşım yaşadığı şeyin sıkıntısından böyle düşünmüş ama bunun hiç bir gerçeği yok. İki sene önce hamileyken çok darlandım uzadı saçım annemin ablamın baskısından kurtulamadm kestirmedim. Yav bana bi kanıt mantıklı bişey getirin inanim dedim sabretsen nolur sonradan keşke yapmasaydım demekten iyidir dediler onlarla başedemedim ve bekledim ama saçmalık bence. Saç bebeği nasıl koruyabilirde kesince düşük olsun?
Sırf bu hurafeler yüzünden ben ilk
doğumumda 10 sene önce eltimle kırklarımız karıştı diye 10 gün görüşmedik. Çocuklar birbirini basarmış bu nasıl bi mantık o zaman bizi nasıl korkuttularsa neyse dedik eltimle 10 gün sabredelim pişman olmaktansa. Şimdi olsa yapmam... 40 lı bebeği evde bekletir dışarı çıkarmazlar buda ayrı bi olay.
Biraz uzun oldu ama yazmak istedim sakınılan göze çöp batarmış lafı sonuna kadar doğru.
İlk hamileliği olanların hassasiyetini anlıyorum ama gerçekten rahat olsunlar. Bebek büyütürkende bunun sıkıntısını çekerler.
I love Bonus
hayırlı haberlerle gel canımGunaydın canlar... Hast gıdıyorum..iyi dilekler ve dualarınızı beklıyotum
canım benim facede bebekolay diye bi site var orada herkes tecrubesini paylaşıyor orada okudum bunları.
5-6 tane ayva çekirdeğini suda bekletip jöle kıvamına geliyormuş o da göğüs ucuna çok iyi geliyomuş bide kendi sütünü sürecekmişsin emzirdikten sonra
inşallah doğum yaptığımızda bende önceden tedbirimi alacam . ablamdan biliyorum ağlaya ağlaya emziriyordu
hayırlı yolculuklar canım özlüycem seniGunaydın fıstıklar..Ben öğleden sona yola cıkıyorum.Bensiz fazla kaynatmayın heaaa.Binerim tepenize gelince
heee canım ya bende inanmıyorum gerçi hamile kalmadan once kestirdiğimden gerek yok ama ihtiyacım olsa kestirirdim ,neymiş bebeğin ömrü kısa olurmuş.Benım saçımla bebek alakasını hala kuramam.O zaman tırnak falanda kesmemek lazım,frankestein gibi dolaşalım
tamam canım guzel haberlerle gel insallah. benım dahaaa cook var.26 temmuz offf
günaydın canımGünaydın herkeseBugün doktora gidecek olanlar hayırlı haberler alır inşallah, bir de çarşamba hemen gelir de ben de bebeğimi görürüm inşallah
kuzum tahin işe yaramadı mı?kızlar mide yanmaları için erken degıl mı ya. Benım başladı 3 gundur .Gaviscon bağımlsıı oldum
Kızlar ben çatlak kremi aldım mustela nın 3 lü seti var.. Nemlendirici vücut losyonu,göğüs ucu çatlak önleyici ve karın çatlak önleyici var.. 3 ünü 120 tl ye Aldım eczaneden.. Yanındada kocaman bi bebek ihtiyaç çantası hediyesi var.. Aklınızda bulunsun
hayırlı yolculuklar canım özlüycem seni
günaydın canım
kuzum tahin işe yaramadı mı?
ay canım sağol netten mi aldın?
Selam arkadaslarbende ocak annesiyim Allahin izniyle araniza katilmak isterim , hepimize hayirli dogumlar olsun insallah
Günaydın anneciklerimmmm
nasılsınız bugün
midemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Tosunum annesinin midesinin üstüne oturuyor sanırım .Eşşek sıpası dıyorum kızıyor babası.Eşşek sıpası işte eşşek
Günaydın anneciklerimmmm
nasılsınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?