2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim bu saç kestirme olayini Nihat Hatipoğlu na sordular oda boyle bisey yok bunlar uydurma dedi bende kestirmekten korkuyodum ondan duyduktan sonra kestirdim bebislerimiz Allah a emanet

Günaydın herkese.. Epeyce geçmiş olduğundan dün ara ara okudum yazamadım.

Evinde sıkıntısı olan arkadaşlara allah kolaylık ferahlık versin diyorum çok zor bi durum. Tek bildiğim şey bir kere sizi ezme fırsatı verirseniz hep böyle gider bu ve bir kere başkaldırırsanız bunun devamı gelir..

Belki adınız asi olur dili uzun olur ama bu durumdada zaten çok güzel hitaplar yok. Zorla sevgi saygı olmaz ki olsa olsa tahammül olur. Bunun sonu o insanlardan nefret etmek.

Birde saç kestirme olayı vardı. Sakın kestirme diyen arkadaşım yaşadığı şeyin sıkıntısından böyle düşünmüş ama bunun hiç bir gerçeği yok. İki sene önce hamileyken çok darlandım uzadı saçım annemin ablamın baskısından kurtulamadm kestirmedim. Yav bana bi kanıt mantıklı bişey getirin inanim dedim sabretsen nolur sonradan keşke yapmasaydım demekten iyidir dediler onlarla başedemedim ve bekledim ama saçmalık bence. Saç bebeği nasıl koruyabilirde kesince düşük olsun?

Sırf bu hurafeler yüzünden ben ilk
doğumumda 10 sene önce eltimle kırklarımız karıştı diye 10 gün görüşmedik. Çocuklar birbirini basarmış bu nasıl bi mantık o zaman bizi nasıl korkuttularsa neyse dedik eltimle 10 gün sabredelim pişman olmaktansa. Şimdi olsa yapmam... 40 lı bebeği evde bekletir dışarı çıkarmazlar buda ayrı bi olay.

Biraz uzun oldu ama yazmak istedim sakınılan göze çöp batarmış lafı sonuna kadar doğru.

İlk hamileliği olanların hassasiyetini anlıyorum ama gerçekten rahat olsunlar. Bebek büyütürkende bunun sıkıntısını çekerler.

I love Bonus

Son düzenleme:
Gunaydın canlar... Hast gıdıyorum..iyi dilekler ve dualarınızı beklıyotum

Son düzenleme:
Gunaydın fıstıklar..Ben öğleden sona yola cıkıyorum.Bensiz fazla kaynatmayın heaaa.Binerim tepenize gelince heee canım ya bende inanmıyorum gerçi hamile kalmadan once kestirdiğimden gerek yok ama ihtiyacım olsa kestirirdim ,neymiş bebeğin ömrü kısa olurmuş.Benım saçımla bebek alakasını hala kuramam.O zaman tırnak falanda kesmemek lazım,frankestein gibi dolaşalım
tamam canım guzel haberlerle gel insallah. benım dahaaa cook var.26 temmuz offf

Günaydın herkese Bugün doktora gidecek olanlar hayırlı haberler alır inşallah, bir de çarşamba hemen gelir de ben de bebeğimi görürüm inşallah

kızlar mide yanmaları için erken degıl mı ya. Benım başladı 3 gundur .Gaviscon bağımlsıı oldum

Kızlar ben çatlak kremi aldım mustela nın 3 lü seti var.. Nemlendirici vücut losyonu,göğüs ucu çatlak önleyici ve karın çatlak önleyici var.. 3 ünü 120 tl ye Aldım eczaneden.. Yanındada kocaman bi bebek ihtiyaç çantası hediyesi var.. Aklınızda bulunsun

kızlar mide yanmaları için erken degıl mı ya. Benım başladı 3 gundur .Gaviscon bağımlsıı oldum

Sürekli değildir belki ya geçicidir yediklerimizie ilgili falandır heralde son zamanda daha çok oluyo mide yanması..

I love Bonus

Sürekli değildir belki ya geçicidir yediklerimizie ilgili falandır heralde son zamanda daha çok oluyo mide yanması..

I love Bonus

valla canım olabilir dicemde 3 gundur her türlü şeyi yedim sebze et kızartma hepsinde yanıyor .Kötü yağda kullanmıyorum.Offf valla insallah dediğin gibidir canım ya.. 25 hafta abowwww

ben de çocuğun kaka ve kusmuğunu temizleme işini anneme devredeceğim o yüzden aynı siteden ev tuttum en azından alışana kadar
nasıl yani canım alışma diye bir şey yok doğunca anlarsın yıllarca çocuk bakmış gibi olacaksın:) ben sezaryanli halime kimseye elletmedim hep kendim ya da eşim değişti, kimselere vermezsin emin ol
sağol canım herkesin eksiği var maddi olarak hiç faydaları olmadı ilk zamanlar üzüldüm ama adam vardı da mı yapmadı sanki diyorum şimdi zaman her şeyin ilacı, eşimden çok onlar ilgileniyorlar eşim çocuktan sonra değişti ilgisi hep oğlumuza kaydı ne aşk vardı aramızda ah ah:)) apartman yıkama konusuna gelince zatn üç daireyiz haftada bir siliniyor genelde yıkama ayda bir oluyor yani üç haftada bir sıra geliyor,hadi elti yapmıyor o zaman kocası yapsın birde bırak anne silme ne olacak diyor şaka gibi pis duracakmış, ha dediğin doğru o zaman para verilisn onu da teklif etmiyorlar bu durumda kv ve ben enayi mi oluyoruz, kv silerken ben utanıyorum bizde öyle büyük iş yaparken küçük oturmaz ben nasıl anneme kıyamıyorsam kv de kıyamam çünkü el üstünde tutuyor nasıl nankörlük edeyim ben o kadıncağıza Allah'tan korkarım, tabi aramız kötü olsaydı bende sallamazdım ama gözümün içine bakan insan bunlar evlerine inince kızım sen otur zaten çocuk seni yoruyor diye bir tabak bile kaldırtmaz bana evime gelince hemen iş varsa yapmak ister, sende eşinden yana şanslısındır bende eşimle artık hiç anlaşamıyorum((
napıyım canım aşık oldum:))) hiç evlenmiycem dediğim anda ahh ahhhh:) canım inan kendi ailemin ki batıyor onların ki batmıyor diyeceksin ki hiç mi kötü bir şey yok olmaz mı ama ben direk hoşlanmadığımı söylerim asla içimde tutmam laf çakmam, anne şundan rahatsız oluyorum derim mesela, buraya taşınmadan sınırı çizdim öyle zırt pırt görüşürsek iyiyken kötü oluruz özellikle kp den için anne düzenimize karışmasın dedim (kp çok muhafazakar gezmeye tozmaya karışırda )şükür hiç karışmadı:) peki sonra ne oldu ben onlardan çıkmaz oldum:)) 4 sene gurbette yalnız olunca insana hasret kalıyorsun malum sen gurbettesin, birde küçük görümcem tam kafa dengi sürekli güldürür onun yanında yaşlanmazsın, oğlum desen çok seviyor onları her gün gitmek istiyor, asla çocuğumun terbiyesine karışmazlar hayır bu verilmiycek dediğim an iş biter sözümün üstüne söz olmaz çocuğum konusunda, kv açıkça dedi bana ben senin açık sözlülüğünü seviyorum içten pazarlıklı değilsin düşündüğünü söylüyorsun sinsice arkamdan konuşsan zoruma gider ama direk bana söylemen hoşuma gidiyor dedi, eltim kaç kere kocasına ağlamış şikayet etmiş basit şeyleri kaynım annesine gelip çatmış ki en sevdiği oğlu oydu, kadının nasıl zoruna gitti en son demiş oğluna sen utanmıyormusun bana böyle davranmaya diye, canım görsen keşke kv böyle olsun dersin o kadını şikayet ediyormuş bazen bende eşime derim sonra sakın annene bir şey deyip kırma derim çünkü benim annem çok çekti abimden gelinimizden hala çekiyor gelinimiz yüzünden abimle konuşmuyoruz biz( eşimi hep ben uyarırım saygısızlık etme annene kötü söz söyleme diye

eltimlede mesafaliyim canım dediğin gibi gitmiyorum hiç evine ortak k gilde görüştüğümüz:)
hoş geldin aramıza
canım o kadarcıktan bir şey olmaz, yanlış anlama ne olur bu kadar panik olma güzelim daha önümüzde altı ay var zor geçer sonra:) netten her şeyi okuma doktorların yazılarına güven sadece
canım aynen bir gün yemek yapıp öbür gün yatıyorum:)
Eflalim kuma gemisi yürür etli gemisi yürümez demişler:))) bu elitlere ne oluyorsa asıl onlarla anlaşılmıyor. Bende de bir tane var konuşmuyorum çünkü çok cadı başa çıkamıyorum:)))
aynen canım yürümüyor, en iyisi samimi olmamak:)
tama canım öyle yap o zaman sen
takmıyorum artık canım önceden gıcık oluyordum:) aaa seninkide çok ayıp etmiş
maşallah canım bebişine
:)) bense seviyorum kadını şeker gibi:) bende yerimde eşim izin vermiyor:) yoksa tutmam çenemi:)
canım benim eşimel kendimizle ilgili sorunlarımız var çok dedim ama yok zaten burda aile danışmanı terapistide yok
duymuştum canım çok sağol hatırlattın
kesinlikle canım eşde bitiyor olay
Kizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi
canım bunlar hurafe lütfen inanma , annelerimiz et doğramıyormuydu eldiven yoktu o zamanlar, bu durumda hepimizin lekeli olması lazım:) ben oğlumda hep eldiven kullandım toxo dan dolayı nara elimi sürmedim yok leke olurmuş diye ee ne oldu biliyormusun oğlumun gözünde dizinde ensesinde doğum lekesi var:) zamanla geçiyormuş
ya neden hissedemezsin hissedersin karnın yağlı değilse, ben hissediyorum hissedemezsin gaz demesin kimse gazı bilmiyormuyum ben:)
:)) bebiş doğunca ahhh boş zaman arıyorum diyeceksin:))
maşallah canım Rabbim bozmasın, benimkide sürdürme elimi işe Allah razı olsun
kuzum lütfen bunlar hurafe dinimizde asla yeri yok oğlum da saçımı kestirdim şimdi de kestirdim
en güzeli eşin yanında gerisini salla gitsin tatlım
canım oğlumda hep ilerdeydi bunda da iki gün ilerde bakalım ne çıkacak:) oğlum çok ilerdeydi ama bir hafta iki hafta
Selam arkadaslar bende ocak annesiyim Allahin izniyle araniza katilmak isterim , hepimize hayirli dogumlar olsun insallah
hoş geldin aramıza
canım ette o toxo varsa olur her ette zaetn yok sadece tedbir amaçlı korkma, yediğimiz yeşilliktede var mesela o yüzden sirkeli suda bekletiyoruz
canım gece midem kazınıyor ama kalkmıyorum on dk sonra geçiyor:) bir alışırsam gece yemesine daha önünü alamam, akşam yatmadan protein ağılıklı bir şey ye acıkmazsın
:))) kesin olurmuşsun canım haftada bir olsun kaçamağın:)
hayırlı haberlerle gel canım
canım hurafeler konusunda katılıyorum kesinlikle inanmıyorum adı üstünde hurafe batıl inanç
hayırlı haberlerle gel canım

canım kuru soğanda sürülüyor ilk emzirmeden sürüyorsun çatlamaması için

hayırlı yolculuklar canım özlüycem seni
Günaydın herkese Bugün doktora gidecek olanlar hayırlı haberler alır inşallah, bir de çarşamba hemen gelir de ben de bebeğimi görürüm inşallah
günaydın canım
kuzum tahin işe yaramadı mı?

ay canım sağol netten mi aldın?

kızlar kendime nazar değdirdim sanırım herşeyi yiyebiliyordum ama 2 gündür ne yesem mideme oturuyor eritemiyorum bile inanın sadece çorba içebiliyorum taş gibiyim wc çıkıyorum hani çıkamıyorumda ondan yiyemiyorum desem oda değil napcam bilmiyorum

hayırlı yolculuklar canım özlüycem seni

günaydın canım

kuzum tahin işe yaramadı mı?

ay canım sağol netten mi aldın?

kız ben varlık içinde yokluk yaşıyorum. Burada bir sürü tahin fabrikası var. Satış mağazaları var alamadım,birşeyler karıştı hep.Gavisconla idare ediyorum.Şimdi yola gidicem ya cırcır yapar benı mazallahDönünce yerim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…