- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Günaydın anneciklerimmmm
nasılsınız bugün
erkek mierkekler çok sıkıştırırmış karnı insan nefes alamazmış
ya ben bişi sorcam benim göğüslerimin hiç ucu yok hamileleikte belki çıkar diyodum ama hala yokbunu ogrendigim cok iyi oldu benim dogumdaN sonra emzirirken hemen yara oluyor goguslerim 3 ay da gecmiyor yara aglaya aglaya emzirdim yavrularimi 3 aydan fazla off cok zor oluyor gogus yarasi kaniyor bide insallah bu sefer olmaz dicem ama goguslerimin ucu cok hassas olur sanirim yine :26:insallah denerim bunu unutursam o zaman yazarim yine hatirlat canim lutfen bunu
canım benim facede bebekolay diye bi site var orada herkes tecrubesini paylaşıyor orada okudum bunları.
5-6 tane ayva çekirdeğini suda bekletip jöle kıvamına geliyormuş o da göğüs ucuna çok iyi geliyomuş bide kendi sütünü sürecekmişsin emzirdikten sonra
inşallah doğum yaptığımızda bende önceden tedbirimi alacam . ablamdan biliyorum ağlaya ağlaya emziriyorduvarmı benim gibi olan?? emzirmek çok zor böyle giderse, aventin göğüs ucu çıkarıcısı var küçücük bişi hiç bi esprisi yok ama 120tl. hamileliğin 6ayına kadar kullanılmalı yazıyo ondan mı alsam.. tecrübeli annişler özellikle sizden bi fikir bekliyorum napamm ben
Güzel haberlerle gel inşallah canımGunaydın canlar... Hast gıdıyorum..iyi dilekler ve dualarınızı beklıyotum
nasıl yani canım alışma diye bir şey yok doğunca anlarsın yıllarca çocuk bakmış gibi olacaksın:) ben sezaryanli halime kimseye elletmedim hep kendim ya da eşim değişti, kimselere vermezsin emin ol
sağol canım herkesin eksiği var maddi olarak hiç faydaları olmadı ilk zamanlar üzüldüm ama adam vardı da mı yapmadı sanki diyorum şimdi zaman her şeyin ilacı, eşimden çok onlar ilgileniyorlar eşim çocuktan sonra değişti ilgisi hep oğlumuza kaydı ne aşk vardı aramızda ah ah:)) apartman yıkama konusuna gelince zatn üç daireyiz haftada bir siliniyor genelde yıkama ayda bir oluyor yani üç haftada bir sıra geliyor,hadi elti yapmıyor o zaman kocası yapsın birde bırak anne silme ne olacak diyor şaka gibi pis duracakmış, ha dediğin doğru o zaman para verilisn onu da teklif etmiyorlar bu durumda kv ve ben enayi mi oluyoruz, kv silerken ben utanıyorum bizde öyle büyük iş yaparken küçük oturmaz ben nasıl anneme kıyamıyorsam kv de kıyamam çünkü el üstünde tutuyor nasıl nankörlük edeyim ben o kadıncağıza Allah'tan korkarım, tabi aramız kötü olsaydı bende sallamazdım ama gözümün içine bakan insan bunlar evlerine inince kızım sen otur zaten çocuk seni yoruyor diye bir tabak bile kaldırtmaz bana evime gelince hemen iş varsa yapmak ister, sende eşinden yana şanslısındır bende eşimle artık hiç anlaşamıyorum((
napıyım canım aşık oldum:))) hiç evlenmiycem dediğim anda ahh ahhhh:) canım inan kendi ailemin ki batıyor onların ki batmıyor diyeceksin ki hiç mi kötü bir şey yok olmaz mı ama ben direk hoşlanmadığımı söylerim asla içimde tutmam laf çakmam, anne şundan rahatsız oluyorum derim mesela, buraya taşınmadan sınırı çizdim öyle zırt pırt görüşürsek iyiyken kötü oluruz özellikle kp den için anne düzenimize karışmasın dedim (kp çok muhafazakar gezmeye tozmaya karışırda )şükür hiç karışmadı:) peki sonra ne oldu ben onlardan çıkmaz oldum:)) 4 sene gurbette yalnız olunca insana hasret kalıyorsun malum sen gurbettesin, birde küçük görümcem tam kafa dengi sürekli güldürür onun yanında yaşlanmazsın, oğlum desen çok seviyor onları her gün gitmek istiyor, asla çocuğumun terbiyesine karışmazlar hayır bu verilmiycek dediğim an iş biter sözümün üstüne söz olmaz çocuğum konusunda, kv açıkça dedi bana ben senin açık sözlülüğünü seviyorum içten pazarlıklı değilsin düşündüğünü söylüyorsun sinsice arkamdan konuşsan zoruma gider ama direk bana söylemen hoşuma gidiyor dedi, eltim kaç kere kocasına ağlamış şikayet etmiş basit şeyleri kaynım annesine gelip çatmış ki en sevdiği oğlu oydu, kadının nasıl zoruna gitti en son demiş oğluna sen utanmıyormusun bana böyle davranmaya diye, canım görsen keşke kv böyle olsun dersin o kadını şikayet ediyormuşbazen bende eşime derim sonra sakın annene bir şey deyip kırma derim çünkü benim annem çok çekti abimden gelinimizden hala çekiyor gelinimiz yüzünden abimle konuşmuyoruz biz ( eşimi hep ben uyarırım saygısızlık etme annene kötü söz söyleme diye
eltimlede mesafaliyim canım dediğin gibi gitmiyorum hiç evine ortak k gilde görüştüğümüz:)
hoş geldin aramıza
canım o kadarcıktan bir şey olmaz, yanlış anlama ne olur bu kadar panik olma güzelim daha önümüzde altı ay var zor geçer sonra:) netten her şeyi okuma doktorların yazılarına güven sadece
canım aynen bir gün yemek yapıp öbür gün yatıyorum:)
aynen canım yürümüyor, en iyisi samimi olmamak:)
tama canım öyle yap o zaman sen
takmıyorum artık canım önceden gıcık oluyordum:) aaa seninkide çok ayıp etmiş
maşallah canım bebişine
:)) bense seviyorum kadını şeker gibi:) bende yerimde eşim izin vermiyor:) yoksa tutmam çenemi:)
canım benim eşimel kendimizle ilgili sorunlarımız var çok dedim ama yok zaten burda aile danışmanı terapistide yok
duymuştum canım çok sağol hatırlattın
kesinlikle canım eşde bitiyor olay
canım bunlar hurafe lütfen inanma , annelerimiz et doğramıyormuydu eldiven yoktu o zamanlar, bu durumda hepimizin lekeli olması lazım:) ben oğlumda hep eldiven kullandım toxo dan dolayı nara elimi sürmedim yok leke olurmuş diye ee ne oldu biliyormusun oğlumun gözünde dizinde ensesinde doğum lekesi var:) zamanla geçiyormuş
ya neden hissedemezsin hissedersin karnın yağlı değilse, ben hissediyorum hissedemezsin gaz demesin kimse gazı bilmiyormuyum ben:)
:)) bebiş doğunca ahhh boş zaman arıyorum diyeceksin:))
maşallah canım Rabbim bozmasın, benimkide sürdürme elimi işe Allah razı olsun
kuzum lütfen bunlar hurafe dinimizde asla yeri yok oğlum da saçımı kestirdim şimdi de kestirdim
en güzeli eşin yanında gerisini salla gitsin tatlım
canım oğlumda hep ilerdeydi bunda da iki gün ilerde bakalım ne çıkacak:) oğlum çok ilerdeydi ama bir hafta iki hafta
hoş geldin aramıza
canım ette o toxo varsa olur her ette zaetn yok sadece tedbir amaçlı korkma, yediğimiz yeşilliktede var mesela o yüzden sirkeli suda bekletiyoruz
canım gece midem kazınıyor ama kalkmıyorum on dk sonra geçiyor:) bir alışırsam gece yemesine daha önünü alamam, akşam yatmadan protein ağılıklı bir şey ye acıkmazsın
:))) kesin olurmuşsun canım haftada bir olsun kaçamağın:)
hayırlı haberlerle gel canım
canım hurafeler konusunda katılıyorum kesinlikle inanmıyorum adı üstünde hurafe batıl inanç
hayırlı haberlerle gel canım
canım kuru soğanda sürülüyor ilk emzirmeden sürüyorsun çatlamaması için
günaydınnn, ilk kez günün bu saatinde burdayımişten fırsat buldum...
her sabah kalktıgımda 21 temmuz p.tesi olan kontrolümün hayalini kuruyorum, bebişin cinsiyetinide öğrenicez musmutluyummm
erkek canım son anda annesine numara çakmazsa erkek.Erkek anası olcem.Heyttt kendimi aşiret gelini gibi hissediyorum .
ne alakaysa..
ya ben bişi sorcam benim göğüslerimin hiç ucu yok hamileleikte belki çıkar diyodum ama hala yokvarmı benim gibi olan?? emzirmek çok zor böyle giderse, aventin göğüs ucu çıkarıcısı var küçücük bişi hiç bi esprisi yok ama 120tl. hamileliğin 6ayına kadar kullanılmalı yazıyo ondan mı alsam.. tecrübeli annişler özellikle sizden bi fikir bekliyorum napamm ben
Güzel haberlerle gel inşallah canım
fıstıgım bende aynıyım.Doktoruma sordum sıkıntı olmaz elleme ama şımdı dedi.Erken doğum tetiklermiş.Ozellıkle 20-35.hafta arasında bile kremm sürerken yavas yavas sür dedi.Uç 120 tl degil 17 tl birsey canım:26:.Ben sana birazdan link atarım.Ama bebek çıkartıyormuş minnacık olsa bile yetıyor. Benım kuzeninde cok cok ufaktı. Doktoru iyi demiş. Bebek hareli kısmı da alırsa ağzına hava yapmaz,böylelikle bebekte kolik olmaz demiş. Mantıklı aynı şeyi doktorumda dedi.Ufak olması daha iyi dedi.
Kızlar benim gibi sürekli acıkan var mı? Gece uykumdan uyanıyorum açlıktan kalkıp bişeyler yiyorum. Az ve sık yemek yakında çok ve sık yemeye dönüşcek ben de yandım ki yandım😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk bebeğin mi sanki öyle geldi banabenimde ilk
midemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Tosunum annesinin midesinin üstüne oturuyor sanırım .Eşşek sıpası dıyorum kızıyor babası.Eşşek sıpası işte eşşek
Miss dr a sorda renni şurupda dene mavi paket hamile için uygun karbonatlı su falnda dene
I love Bonus
ya ben bişi sorcam benim göğüslerimin hiç ucu yok hamileleikte belki çıkar diyodum ama hala yokvarmı benim gibi olan?? emzirmek çok zor böyle giderse, aventin göğüs ucu çıkarıcısı var küçücük bişi hiç bi esprisi yok ama 120tl. hamileliğin 6ayına kadar kullanılmalı yazıyo ondan mı alsam.. tecrübeli annişler özellikle sizden bi fikir bekliyorum napamm ben
Güzel haberlerle gel inşallah canım
Doğumda mutlaka farkeder canım şu an süt kanalları hazırlanıyo o zaman süt üretimi olucak o bile farkettiricek şimdiden bişey alma bence o zamanda ufak olsa bile eğer bebek iştahlı olup emerse hiç sorun olmaz.
Diyelimki oldu şey deneyebilirsin silikon göğüs ucu satılıyo benim eltimde çok yara oluyo diye onunla emzirmişti çocukları yara düzelince bile çocuklar bırakmadı onu alıştılar
I love Bonus
canım sımdılık gavıscon derdime çare oluyor ama ilerde olmayacak biliyorum
fıstıgım bende aynıyım.Doktoruma sordum sıkıntı olmaz elleme ama şımdı dedi.Erken doğum tetiklermiş.Ozellıkle 20-35.hafta arasında bile kremm sürerken yavas yavas sür dedi.Uç 120 tl degil 17 tl birsey canım:26:.Ben sana birazdan link atarım.Ama bebek çıkartıyormuş minnacık olsa bile yetıyor. Benım kuzeninde cok cok ufaktı. Doktoru iyi demiş. Bebek hareli kısmı da alırsa ağzına hava yapmaz,böylelikle bebekte kolik olmaz demiş. Mantıklı aynı şeyi doktorumda dedi.Ufak olması daha iyi dedi.
Tamam la annadım da kafana diklemiyon inş
I love Bonus
17tl olan uç canım uç çıkarıcı böyle vakum yapan enjektörlü bişi 120 tlinşallah dediğin gibi olur bebiş becerikli olsunda çıkarsın o ucu hemen emziremezsem çok üzülürüm. oyüzden varsa şimdiden alıcak bi önlemim araştırıyım istiyorum
Doğumda mutlaka farkeder canım şu an süt kanalları hazırlanıyo o zaman süt üretimi olucak o bile farkettiricek şimdiden bişey alma bence o zamanda ufak olsa bile eğer bebek iştahlı olup emerse hiç sorun olmaz.
Diyelimki oldu şey deneyebilirsin silikon göğüs ucu satılıyo benim eltimde çok yara oluyo diye onunla emzirmişti çocukları yara düzelince bile çocuklar bırakmadı onu alıştılar
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?