2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:

Elhamdülillah eşimden yana çookkk şanalıyım çok seviyorum onu zaten ya ri ya ri oluyor eşimle iyi olmak bmm için daha önemli beni arayıp sormazlar kızım bi ihtiyacın var mı demezler daha dün annemi arayıp oğlumu elimden aldınız demiş kendi etti kendi buldu işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınnn, ilk kez günün bu saatinde burdayım işten fırsat buldum...
her sabah kalktıgımda 21 temmuz p.tesi olan kontrolümün hayalini kuruyorum, bebişin cinsiyetinide öğrenicez musmutluyummm

hadi bakalım bende ya cuma yada pazartesi giderim 2li taramaya şu an 11+6 yım

aynı durumdayım sidal sürekli açlık hissi yaşıyorum,zaten bünyem kilo almaya müsait, böyle giderse doğuma yüz kilo falan gidicem :))

midemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Tosunum annesinin midesinin üstüne oturuyor sanırım.Eşşek sıpası dıyorum kızıyor babası.Eşşek sıpası işte eşşek

Miss dr a sorda renni şurupda dene mavi paket hamile için uygun karbonatlı su falnda dene

I love Bonus

Offf canım çok sıkkın 10+6 yız ve ben. Hala bi doktor bulamadım aslında bi doktorum ama var ama çok pahalı olduğu için vazgeçmek zorundayım. Yeni bi doktor önerdiler ama randevuları o kadarrr dolu ki 2 hafta sonraya zor randevu aldım bebeğimi 3 haftadır görmüyorum. Sağlık bu kadar zor olmamalı (

17tl olan uç canım uç çıkarıcı böyle vakum yapan enjektörlü bişi 120 tl inşallah dediğin gibi olur bebiş becerikli olsunda çıkarsın o ucu hemen emziremezsem çok üzülürüm. oyüzden varsa şimdiden alıcak bi önlemim araştırıyım istiyorum

Son düzenleme:

işte o uçlar emerkende cıkartıyormus.Diğerini bosver doktor emmi elleme memişleri dedi.Becerir bizim veletler. Şimdiki cocuklar cin cin

inşallah dediğin gibi olur cnm, emzirmenin çok güzel bi his olduğuna eminim anneyle çocuk arasındaki en kutsal, en mükemmel bağ. Allah hiçbirimizi bu histen ve bebişlerimizi de o şifadan mahrum etmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…