2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ayrı ayrı alıntı yapıyorum böyle de ama yeni gördüm cnm linki. evet benim dediğim üsttekiydi 70 i görünce atlayasım geldi alayım diye ama tavsiye etmiyolar yazmışsın:26: ben cumartesi gittiğimde doktoruma bi sorayım erken doğum, rahim kasılmasını artırıcı etki falan olursa artık doğumdan sonra o diğer linkteki uçlara bakarız napalım. saol canım

e-bebek candır. Ben cogu şeyi buradan alıcam sanırım. Benım doktor elleme dedi. Şu anda kaşınıyor ama elleyemiyorum pfff

Günaydın hamişler...Cumartesi deyatlı ultrasona girdim bebişimizi her yerine detaylı şekilde bakıldı allaha şükür herşey olması gerektigi gibiymiş 19. haftada yeniden giricem detaylı....Bu arada listeye bir erkek bebek daha ekleye bilirsiniz...oğluşuma erkek kardeş geliyor

Kızlar cok saolun....biz iyiyiz.. Cinsiyeti kesınleştırenedık sırtını dönmüş yatıyodu..20. Haftada ayrıntılı ysg yapılıyomuş bilgi verdi işte ...
Bizden böle durumlar..
İdrar tahlili yaptırdım sonuc ögleden sonra cıkacak...

Kızlar dün kocamla dolaştık bebek mağazalaını ve baston bebek arabası almak daha mantıklı diye düşündük ilerde bidaha almamak için

siz ne düşünüyosunuz?

Benim ilk hamilelegimde en cok cektigim şey mide yanması... Dr gaviscon verdi ama midem bulandı içerken dewam edemedim... Daha sonra dr um bana bir bardak soguk süt ama bakın soguk sütü yudum yudum iç dedi.. Bnde küçük sütler varya ondan alıp dolaba atıyodum yudum yudum içiyodum...cok iyi geliyodu... Ve 9 ay boyunca sürdü yanmam düşünün... Sütü sewiyorsanız içip deneyin.. Missdelyyim denw yaqrum

e-bebek candır. Ben cogu şeyi buradan alıcam sanırım. Benım doktor elleme dedi. Şu anda kaşınıyor ama elleyemiyorum pfff
evet cnm bende bu siteyi beğendim baya fiyatlarda uygun. ya kaşıntı çatlamadan falan olmasın dikkat et, yağla balla
gözün aydın cnm. hayırla gelsin oğluşun. valla erkekler atağa kalktı. inşallah cumartesi banada söyler doktorcukum cinsiyeti

Kızlar dün kocamla dolaştık bebek mağazalaını ve baston bebek arabası almak daha mantıklı diye düşündük ilerde bidaha almamak için

siz ne düşünüyosunuz?

Biz bunu geçmişte baya tartıstık.. %80 travel sistem alcak galiba.. Bitek sen baston dedın.. :))

Afff ya meraktan catlıcam aff bnn niye cinsiyet hala belli olmadı ki yaaaa

Cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizeeee
hala beklmedeyiz off dün o kadar güzel kıyafetler beğendim ki hem kız erkek

bi tane kız çocuğu için şıkır şıkır bi elbise

erkek için bir yelek beğendim

cinsiyeti belli olur olmaz ilk işim gidip alcam onları

İnşallah canım ... çok heycanlanıyor insan ..sanırım listede kızlar önde erkekler yetişecek kızlara

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…