2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

İnsan görünce dayanamıyor dimi Benim oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var hepside yeni ...ama gene dayanamam alırım ufak tefek şeyler

Günaydınnnn :) iyi haftalarrrrr

İyi haftalar canım

Cinsiyet kesin olarak 16-20 arasında belli olurmuş aslında acele etmeyelim kızlar gidecem ama bu hafta söyleyeceklerini sanmam

İnsan görünce dayanamıyor dimi Benim oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var hepside yeni ...ama gene dayanamam alırım ufak tefek şeyler

benim ilk canım

evde bebekle ilgili hiçbir eşya yok şuanda

sadece bikaç oyuncak var eşim peluşları çok sever

çok heves ediyorum ben şimdiden

bi an önce öğrenelimmm

canım maden suyu dene
:)) dönğnce dene canım mutlaka
Günaydın anneciklerimmmm

nasılsınız bugün
günaydın canım
Son durum

11 Erkek
14 Kız ( üçüzleri tek saydım)
:)) erkekler arayı kapatacak mı bakalım:)

Afff ya meraktan catlıcam aff bnn niye cinsiyet hala belli olmadı ki yaaaa

iyi sabrediyosun valla sen. ben senin yerinde olsam hergün başka bi dr.'a giderdim (not: bunun yanlış olduğunu biliyorum malesefki..) cnm seninki bellidir artık büyümüş bebişin maşallahta işte saklıyo olmasından göremiyodur dr. şu çikolata olayı doğru galiba istersen bi daha kontrole gitmeden önce yiyip git belki oynak halde yakalarsınız. ben cumartesi sabahı nutellaya boğucam kendimi (sırf evladım için kendim için istiyosam nooluyım)

Bende çikolata yiyecem ama ne kadar zaman önce yemek lazım acaba

başka doktorlara gidip sürekli ultrasona girip radyasyon alıp durmayın bakayım azıcık sabredin

eflalim

ben de iki yönlü baston istiyorumm

bebişin yüzünü görmeden olmaz

çok ağır travellar , ilerde zaten baston alıncak kullanışlı bence de

Canım kuzenımde hamıle ileride görünmüştü kobtrollerınde kız dediler cinsiyeti yani ilgisi olmayabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım merak etme bir sorun olmaz. Evimde dünya güzeli bir kedim olduğu için 1 yıldır toksoplazmayı fazlasıyla araştırdım. Veteriner, doktor hepsinden de bilgi aldım. Toksoplazma için en büyük risk yıkanmamış(sirkesiz yıkanmış) sebze ve meyveler. Bizim yediğimiz hayvancıklar otlatılmıyor bile artık.

sen yakında öğrenirsin bana daha var

canım salı gidicemde ya da çarşamba dr o kadar yoğun ki malum devlet söylerse iyi:) aslında bir tıp merkezine gitmiştim orda cihaz iyi ama kadına gıcık oldum telefonda kızdım bir güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…