hayırlı yolculuklar canım özlüycem seni
günaydın canım
kuzum tahin işe yaramadı mı?
ay canım sağol netten mi aldın?
Cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizeeee
hala beklmedeyiz off dün o kadar güzel kıyafetler beğendim ki hem kız erkek
bi tane kız çocuğu için şıkır şıkır bi elbise
erkek için bir yelek beğendim
cinsiyeti belli olur olmaz ilk işim gidip alcam onları
Günaydınnnn :) iyi haftalarrrrr
İnsan görünce dayanamıyor dimiBenim oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var hepside yeni ...ama gene dayanamam alırım ufak tefek şeyler
Cinsiyet kesin olarak 16-20 arasında belli olurmuş aslında acele etmeyelim kızlar gidecem ama bu hafta söyleyeceklerini sanmam
canım maden suyu denekızlar kendime nazar değdirdim sanırım herşeyi yiyebiliyordum ama 2 gündür ne yesem mideme oturuyor eritemiyorum bile inanın sadece çorba içebiliyorum taş gibiyim wc çıkıyorum hani çıkamıyorumda ondan yiyemiyorum desem oda değil napcam bilmiyorum
:)) dönğnce dene canım mutlakakız ben varlık içinde yokluk yaşıyorum. Burada bir sürü tahin fabrikası var. Satış mağazaları var alamadım,birşeyler karıştı hep.Gavisconla idare ediyorum.Şimdi yola gidicem ya cırcır yapar benı mazallah Dönünce yerim bol bol
günaydın canımGünaydın anneciklerimmmm
nasılsınız bugün
:)) erkekler arayı kapatacak mı bakalım:)Son durum
11 Erkek
14 Kız ( üçüzleri tek saydım)
tecrübeli bu sorunu yaşayan bir anne olarak cevap veriyorum:) uç çıkarıcı almana gerek yok slikon uçlar var miss eklemiş zaten ondan kullanırsın canım benim ucu çok kısa 20 gün uçla emzirdim sonra oğlum alışınca bende elimle sürekli destekleyerek normal emzirmeye geçtim, ucu olanlara göre daha çok elle desteklemen lazım yoksa yara olur kahverengi yeride vereceksin ağzına tatlım hiç korkma emdikçe biraz daha çıkıyorya ben bişi sorcam benim göğüslerimin hiç ucu yok hamileleikte belki çıkar diyodum ama hala yokvarmı benim gibi olan?? emzirmek çok zor böyle giderse, aventin göğüs ucu çıkarıcısı var küçücük bişi hiç bi esprisi yok ama 120tl. hamileliğin 6ayına kadar kullanılmalı yazıyo ondan mı alsam.. tecrübeli annişler özellikle sizden bi fikir bekliyorum napamm ben
Güzel haberlerle gel inşallah canım
maşallah canım, oohhh iyi yapmışsınız gıcık kv lere da dayanamamElhamdülillah eşimden yana çookkk şanalıyım çok seviyorum onu zaten ya ri ya ri oluyor eşimle iyi olmak bmm için daha önemli beni arayıp sormazlar kızım bi ihtiyacın var mı demezler daha dün annemi arayıp oğlumu elimden aldınız demiş kendi etti kendi buldu işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikinci canım dediğin gibi en güzelihttp://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-ucu-cikarici_PAV-3930
biri bu canım..
ama bunu tavsiye etmıyorlar sadece cıkartıcı.
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kelebek-2li_PAV-756
bu daha iyi hemde emzirebiliyorsun hemde emdikce gogus cıkıyor
canım benimde düzenli yok şimdiye kadar 4 doktorum oldu:)) seçip beğenip gidiyorum:)Offf canım çok sıkkın10+6 yız ve ben. Hala bi doktor bulamadım aslında bi doktorum ama var ama çok pahalı olduğu için vazgeçmek zorundayım. Yeni bi doktor önerdiler ama randevuları o kadarrr dolu ki 2 hafta sonraya zor randevu aldım bebeğimi 3 haftadır görmüyorum. Sağlık bu kadar zor olmamalı (
canım üstte yazdım bir şey sormana gerek yok 36. haftadan sonra kreme başlıycaksın o da göğüs ucunu uyarmadan çok erken şimdiayrı ayrı alıntı yapıyorum böyle de ama yeni gördüm cnm linki. evet benim dediğim üsttekiydi 70 i görünce atlayasım geldi alayım diye ama tavsiye etmiyolar yazmışsın:26: ben cumartesi gittiğimde doktoruma bi sorayım erken doğum, rahim kasılmasını artırıcı etki falan olursa artık doğumdan sonra o diğer linkteki uçlara bakarız napalım. saol canım
günaydın nasıl oldun canım?Günaydınnnn :) iyi haftalarrrrr
maşallah bebişine demek bir oğluş daha geliyor maşaallahGünaydın hamişler...Cumartesi deyatlı ultrasona girdim bebişimizi her yerine detaylı şekilde bakıldı allaha şükür herşey olması gerektigi gibiymiş 19. haftada yeniden giricem detaylı....Bu arada listeye bir erkek bebek daha ekleye bilirsiniz...oğluşuma erkek kardeş geliyor
seninki kesin kız arkasını dönmesinden belli gönlüne göre oldu canım yine kız istiyordun sanırım, maşaallahKızlar cok saolun....biz iyiyiz.. Cinsiyeti kesınleştırenedık sırtını dönmüş yatıyodu..20. Haftada ayrıntılı ysg yapılıyomuş bilgi verdi işte ...
Bizden böle durumlar..
İdrar tahlili yaptırdım sonuc ögleden sonra cıkacak...
günaydınGünaydın herkeslereee ve bebişlerinize kızlarr
canım bastonun çift yönlü olanları alırsan en güzeli bence baston diğerleri hantal oluyor taşıması dert benceKızlar dün kocamla dolaştık bebek mağazalaını ve baston bebek arabası almak daha mantıklı diye düşündük ilerde bidaha almamak için
siz ne düşünüyosunuz?
Biz bunu geçmişte baya tartıstık.. %80 travel sistem alcak galiba.. Bitek sen baston dedın.. :))
canım traveller pek havalıda çok hantallar bir kere dilim yandı bastonda benimde gözüm ama çift yönlü olmalı mutlaka:)
Afff ya meraktan catlıcam aff bnn niye cinsiyet hala belli olmadı ki yaaaa
bana da doktor 16 da gel dedi
offffffffffff daha 3 hafta var
canım maden suyu dene
:)) dönğnce dene canım mutlaka
günaydın canım
:)) erkekler arayı kapatacak mı bakalım:)
tecrübeli bu sorunu yaşayan bir anne olarak cevap veriyorum:) uç çıkarıcı almana gerek yok slikon uçlar var miss eklemiş zaten ondan kullanırsın canım benim ucu çok kısa 20 gün uçla emzirdim sonra oğlum alışınca bende elimle sürekli destekleyerek normal emzirmeye geçtim, ucu olanlara göre daha çok elle desteklemen lazım yoksa yara olur kahverengi yeride vereceksin ağzına tatlım hiç korkma emdikçe biraz daha çıkıyor
maşallah canım, oohhh iyi yapmışsınız gıcık kv lere da dayanamam
ikinci canım dediğin gibi en güzeli
canım benimde düzenli yok şimdiye kadar 4 doktorum oldu:)) seçip beğenip gidiyorum:)
canım üstte yazdım bir şey sormana gerek yok 36. haftadan sonra kreme başlıycaksın o da göğüs ucunu uyarmadan çok erken şimdi
günaydın nasıl oldun canım?
maşallah bebişine demek bir oğluş daha geliyor maşaallah
seninki kesin kız arkasını dönmesinden belli gönlüne göre oldu canım yine kız istiyordun sanırım, maşaallah
günaydın
canım bastonun çift yönlü olanları alırsan en güzeli bence baston diğerleri hantal oluyor taşıması dert bence
canım traveller pek havalıda çok hantallar bir kere dilim yandı bastonda benimde gözüm ama çift yönlü olmalı mutlaka:)
erkek kız eşitlenecek gibi geliyor bana
sağol canım net bana daha kolay inşaallah vardır, çocukla çıkıp gezmek zor oluyor hemen bakıcam:)Hayır canm netten almadım normal eczaneden aldım ..
günaydın hamişlerr :) hayırlı haberler alacağımız bir hafta olsunn
:)) erkekler arayı kapatacak mı bakalım:)
erkek kız eşitlenecek gibi geliyor bana
iyi sabrediyosun valla sen. ben senin yerinde olsam hergün başka bi dr.'a giderdim(not: bunun yanlış olduğunu biliyorum malesefki..) cnm seninki bellidir artık büyümüş bebişin maşallahta işte saklıyo olmasından göremiyodur dr. şu çikolata olayı doğru galiba istersen bi daha kontrole gitmeden önce yiyip git belki oynak halde yakalarsınız. ben cumartesi sabahı nutellaya boğucam kendimi (sırf evladım için kendim için istiyosam nooluyım )
bakalım bende öğrensem bir:)
Kızlar bir sorum var özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere.. Duyduğuma göre bebeğinin gelişimi ultrasonda daha ileride olanların oğlu, geriden ya da tam gidenlerin kızı oluyormuş. Sizde durum nasıldı? Doğruluğu var mıdır?
Ben de çiğ etteki toksoplazma riskini arkadaşımdan öğrendim geçen gün. Ama iki kere kıyma fln yoğurmuştum yaaa bişey olur mu kızlar pofff içime dert oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bayramdan önce öğreneydik iyiydiilk bebekleri olanlar yani biz daha heyecanlıyız tabi hemen herşeyi almak istiyoruz
sen yakında öğrenirsin bana daha var
ayyy doğru diyosun yaa bayramda şöyle gezmelerde
cinsiyeti söyleyebilmek isterdim pof o belirsizkle memlekete gitmeyim çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?